Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих занурювальних блендерів

Дата публікації: 18.07.2018 10:28
Дата оновлення: 19.04.2023 15:37

Занурювальний блендер найкращий варіант для тих, хто не любить громіздкі кухонні прилади та цінує багатофункціональність. Чергування насадок дозволяє готувати всілякі страви та напої, при цьому деталі більшості моделей можна мити у посудомийці.

Пристрої відрізняються не лише зовнішнім виглядом. Потужність, керування, кількість та тип насадок – важливі параметри, від яких залежить комфорт та результативність роботи з подрібнювачем.

Розібратися в особливостях популярних моделей і вирішити, який апарат купити допоможе рейтинг.

Погружной блендер

ROTEX RTB890-B

Погружной блендер ROTEX RTB890-B

У 2005 році «Домотехніка» представила українським покупцям техніку під власним брендом. Стартовий асортимент торгової марки складався з дрібних побутових приладів для будинку, особистого користування та кухні.

Компанія зробила ставку на демократичні ціни та надійне сервісне обслуговування. Вивчивши досвід фірм зі світовим ім'ям, керівництво підприємства обрало для товарів КНР. Завдяки цьому техніка ROTEX доступна українським покупцям, які вважають за краще платити за функціональність та практичність пристрою, а не за бренд.

Цього року каталог торгової марки включає як знайомі праски чайники, так і велику побутову та кліматичну техніку, посуд. Дрібні електротовари, зокрема кухонні прилади, користуються довірою та повагою українців уже понад 10 років. У категорії блендерів занурювального типу уваги заслуговує ROTEX RTB890-B.

Особливості:

1. Компанія насамперед орієнтується на потреби українських споживачів. Тому апарат бренду розроблено з урахуванням кулінарних уподобань покупців. У комплект, крім стандартних насадок для подрібнення, збивання та пюрування, входять терка для драників та диск для шаткування овочевих та фруктових плодів.

Корисно знати: Як вибрати занурювальний блендер для приготування різних страв?

2. Ніжка з нержавіючої сталі – довговічна та зручна у використанні. Ножі основної насадки – чотирипелюсткові і виготовлені з того ж матеріалу.

3. Двигун потужністю 1000 Вт подолає щоденні завдання домашньої кухні сім'ї з 3-4 осіб.

4. Місткість для подрібнення закритого типу запобігатиме появі частинок продуктів на кухонних поверхнях.

ELENBERG HB 2010

Погружной блендер ELENBERG HB 2010

Під ім'ям ELENBERG українці купують різні види недорогої техніки – від дрібних кухонних пристроїв до телевізорів, холодильників, кондиціонерів. Доступну вартість товарів вдало доповнюють контроль якості та сервісне обслуговування. Найбільшою популярністю користуються дрібні кухонні та побутові прилади: чайники, фени, блендери. Так, ELENBERG HB 2010 такими характеристиками:

1. Базовий пристрій потужністю 350 Вт розрахований на подрібнення, збивання та змішування невеликої кількості продуктів для одного-двох осіб.

2. Два режими швидкості дозволяють вибрати оптимальний варіант обробки їжі.

3. Апарат оперативно впорається з приготуванням каш та пюре для діточок, допоможе зробити молочний коктейль та смузі.

4. Спеціальна кришка для мірної склянки дає можливість взяти напій або пюре з собою на прогулянку або зберігати в холодильнику. При цьому можна не переживати, що в ємність щось потрапить або навпаки виллється назовні.

BRAUN MQ9087X

Погружной блендер BRAUN MQ 9087X

Ця модель розроблена для тих, хто приділяє увагу кожній деталі в інтер'єрі кухні. Комбінація нержавіючого металу та чорного кольору в насадках та рукоятці доповнена прозорим пластиком ємностей. Пристрій стане надійним та стильним помічником у щоденних кулінарних експериментах.

Особливості:

1. За допомогою BRAUN MQ9087X не тільки подрібнювати, збивати та змішувати. Насадки приладу дозволяють терти і шаткувати продукти для перших страв, салатів та десертів. Отже пристрій цілком може замінити громіздкий кухонний комбайн сім'ї з 2-3 осіб.

2. Ножі основної насадки рухаються горизонтально та вертикально. Інтенсивність переміщення лез вгору-вниз залежить від натиску, тому отримати потрібний результат можна швидше та легше, ніж з іншими блендерами.

Який бренд вибрати? ТОП-12 кращих виробників блендерів

3. Щоб прискорити прилад, достатньо натиснути та утримувати кнопку на ручці.

4. Збільшений розмір лез, що подрібнюють, дозволяє охопити більшу кількість і площу оброблюваних продуктів. Тому процес займає менше часу.

PHILIPS HR1627

Погружной блендер PHILIPS HR 1627

Пристрій виконано в білому кольорі, яскравий акцент вносять лише червоні деталі на ручці та чаші подрібнювача. Дизайн припаде до смаку шанувальникам мінімалізму та скандинавського стилю. Апарат відноситься до бюджетного класу, тому в комплекті йдуть стандартні необхідні насадки для подрібнення, збивання та змішування.

Особливості:

1. Потужність HR1627 650 Вт. Її достатньо для щоденного використання при готуванні на сім'ю із двох-трьох осіб.

2. Основна насадка зроблена в хвилеподібній формі для запобігання розбризкуванню під час подрібнення.

3. Щоб від'єднати ту чи іншу насадку, потрібно одночасно натиснути дві кнопки на корпусі пристрою.

4. Трикутна форма насадки для змішування дозволяє одержати однорідну консистенцію страви. Технологія була розроблена брендом спільно з фахівцями Штутгартського університету та називається ProMix.

5. Для обробки твердих продуктів призначений турбо-режим, який впорається з бобовими, горіхами, насінням.

REDMOND RHB-2920E

Погружной блендер REDMOND RHB-2920E

Бренд спеціалізується на випуску дрібних побутових приладів для кухні. Кожен пристрій, чи то мультиварка чайник, розроблено з урахуванням потреб покупців. При цьому у дизайні фірма орієнтується на тенденції західноєвропейських виробників. Тому пристрої Редмонду відповідають рівнем техніки всесвітньо відомих корпорацій.

REDMOND RHB-2920E прилад середнього цінового сегмента, який має такі особливості:

1. Апарат відрізняється футуристичним дизайном та органічно доповнить інтер'єр сучасної кухні. Комбінацію чорного та металіка відтінює кнопка пуску з блакитним підсвічуванням.

2. Насадки для змішування та дроблення дозволяють приготувати різні види пюре та дитячого живлення, коктейлі та інгредієнти для салатів.

3. На основній насадці знаходяться п'ять ножів із легованої сталі, які швидко та ретельно обробляють продукти різної твердості та консистенції.

4. Технологія плавної зміни швидкості полегшує керування пристроєм та дозволяє на ходу вибрати потрібний режим подрібнення.

Цікаво: Що краще – м'ясорубка або блендер: порівняння 2 типів техніки

BRAUN MQ 5037 SAUCE

Погружной блендер BRAUN MQ 5037 SAUCE

Для техніки німецького бренду характерними є не тільки практичність і функціональність, а й детальне опрацювання зовнішнього вигляду. Незвичайні та оригінальні дизайнерські рішення бренду стали базою для виникнення та розвитку нових напрямків в оформленні побутових приладів. Експерименти з кольором і формою призвели до створення пристроїв у тому вигляді, що споживач 21 століття звик вважати класичним. Не дивно, що ця компанія вперше представила на ринку блендер занурювального типу.

Втіленням традицій бренду став BRAUN MQ 5037 SAUCE:

1. 21 швидкість роботи пристрою доповнена імпульсним режимом для отримання потрібного результату обробки продуктів. Датчик для плавного регулювання інтенсивності подрібнення та збивання знаходиться на ручці вгорі, тому приладом зручно керувати однією рукою.

2. Ніжка зроблена за технологією PowerBell, запатентованою фірмою. Завдяки спеціальній формі насадки та гострим ножам з нержавіючої сталі в процесі роботи пристрою поява бризок – мінімальна.

3. У комплект входять необхідні для змішування, збивання та подрібнення ємності та насадки.

BRAUN MQ 735

Погружной блендер BRAUN MQ 735

Ця модель занурювального блендера поєднує функціональність із сучасним, стильним дизайном. Пристрій виконаний у сріблясто-чорній гамі та стане елегантною прикрасою кожної кухні. Плавні лінії корпусу врівноважують строгі кольори та вносять нотки затишку та комфорту.

Особливості приладу:

1. У комплект входять три насадки для виконання основних функцій – подрібнення, змішування та збивання продуктів, а також спеціальні ємності.

2. Систему контролю швидкості втілили в кнопці у верхній частині ручки. Інтенсивність роботи пристрою залежить від сили натискання кнопки.

НА допомогу досвідченим кулінарам: ТОП-10 блендерів з млином

3. Ніжка основної насадки зроблена з нержавіючої сталі, що робить її міцною та довговічною. Форма дзвону запобігає розбризкуванню в процесі готування і, як наслідок, скорочує час збирання.

4. BRAUN MQ 735 м'яким матеріалом, приємним на дотик. Тому під час використання приладу рука не втомлюватиметься.

5. Для подрібнення твердих та твердих продуктів призначений режим «турбо».

GORENJE HBX884QE

Погружной блендер GORENJE HBX884QE

Техніку словенської компанії легко дізнатися за неповторним дизайном. В умовах жорсткої конкуренції бренд вибрав шлях різноманітності форми та кольору, щоб задовольнити смак кожного покупця. Так з'явилися більше десяти ліній побутової техніки, кожна з якої відрізняється особливим стилем.

Європейська елегантність притаманна як великим приладам бренду, так і дрібним пристроям для дому та кухні. Так, GORENJE HBX884QE такі особливості:

  • модель виконана в модній сріблясто-чорній гамі. Увага до деталей помітна у кожній комплектуючій. Мірна склянка, наприклад, має спеціальну кришечку для зручності зберігання та переноска готового продукту;
  • для максимально ефективної обробки у пристрої є шість швидкостей та імпульсний режим;
  • завдяки спеціальній підставці забезпечений постійний доступ до часто використовуваних насадок. При цьому пристрій виглядає акуратно та компактно;
  • прогумована рукоятка не вислизає з рук.

BOSCH MSM6B700

Погружной блендер BOSCH MSM6B700

Занурювальний апарат німецької фірми відноситься до бюджетної серії. При цьому вартість не вплинула на традиційну якість складання та надійність роботи пристрою. BOSCH MSM6B700 у класичному білому кольорі, тільки кнопка керування – світло-сіра. Незвичайний дизайн моторного блоку покликаний підвищити ергономічність та знизити навантаження на пензель при використанні приладу.

Особливості:

  • насадки знімаються і надягаються одним поворотом;
  • ємність подрібнювача та мірну склянку укомплектували пластиковими кришечками, тому напівфабрикат та готову страву зручно зберігати та транспортувати;
  • перед миттям можна зняти з віночка з'єднувальний елемент, щоб у нього не потрапила волога;
  • ніжка пристрою виготовлена з металу, вона міцна і легко миється;
  • широке дно мірного стаканчика запобігає перекиданню ємності під час використання;
  • 350 Вт потужності дозволяють приладу впоратися з приготуванням пюре, крему, соусу.

Оснащуємо кухню: 4 причини, навіщо потрібен кухонний комбайн: детально про гаджет

BOSCH MSM66155

Погружной блендер BOSCH MSM6B700

Витончений і елегантний апарат не захочеться ховати в коробці. Лаконічний дизайн та світла гама корпусу та деталей дозволяють приладу стати справжньою окрасою кухні. Але на естетичній привабливості гідності BOSCH MSM66155 не закінчуються:

1. Блок керування з покриттям SoftTouch не ковзає в руці.

2. При потужності 600 Вт пристрій працює тихо, так що можна не боятися розбудити сплячого малюка, готуючи йому овочеве пюре.

3. 12 швидкісних режимів призначено для оптимальної обробки різних видів продуктів. Перемикач швидкостей розташований угорі моторного блоку.

4. За роботу турбо-режиму відповідає окрема кнопка на рукоятці.

5. Використання технології AntiSplash у конструкції основної насадки запобігає появі бризок.

6. Окрема насадка для картопляного пюре допоможе зробити страву однорідною та повітряною.

7. Щоб зняти насадку, достатньо одночасно натиснути на дві бічні кнопки на рукоятці.

Вибрати занурювальний блендер не так складно, як здається на перший погляд. Спочатку слід вирішити, який набір функцій він повинен виконувати. Винятково з подрібненням справляться прості моделі з однією-двома насадками. Якщо ж у планах експлуатація пристрою як кухонний комбайн, краще купити апарат з повним комплектом насадок. Вони перетворять прилад на міксер, м'ясорубку, шатківницю. При цьому слід пам'ятати, що для частого використання краще потужні пристрої.

Модель
Потужність (Вт) Насадки (крім основної) У швидкостей
ROTEX RTB890-B 1000 подрібнювач 2
2 для нарізки кубиками
вінчик
терка для дерунів
2 диска для шатківниці
для збивання
для пюрування
для тесту
ELENBERG HB 2010 350 вінчик 2
BRAUN MQ9087X 1000 2 подрібнювача плавне регулювання
вінчик
для пюрування
для шатківниці
PHILIPS HR1627 650 подрібнювач 2
вінчик
REDMOND RHB-2920E 850 подрібнювач плавне регулювання
BRAUN MQ 5037 SAUCE 750 подрібнювач 21
для пюрування
вінчик
BRAUN MQ 735 750 вінчик плавне регулювання
подрібнювач
GORENJE HBX884QE 800 подрібнювач 6
вінчик
BOSCH MSM6B700 350 вінчик 1
подрібнювач
BOSCH MSM66155 600 подрібнювач 12
вінчик
для пюрування

Коментарі
Залиште коментар
Категорії