Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10 кращих підвісних витяжок для кухні

Дата публікації: 24.10.2017 15:55
Дата оновлення: 19.04.2023 15:21

Не знаєте, яку витяжку встановити на кухні, щоб і працювала добре, але за ціною була прийнятною? Ми склали рейтинг-огляд з 10 найкращих витяжок, що належать до різновиду підвісних, щоб допомогти вам дійти рішення.

Витяжні пристрої, що мають плоску форму, хороші тим, що кріпляться на стіні під шафою, тому займають не більше місця, НІЖагрегати. Більшість з представлених у рейтингу варіантів мають фільтри, які вловлюють жир. Читайте статтю, щоб підібрати кращу витяжку і не помилитися.

1. CATA STANDARD F-2050




CATA STANDARD F-2050

Монтажна на стіну, плоска CATA STANDARD F-2050МАЄ класичну конструкцію. Ця Витяжка відноситься до типу підвісних проточних пристроїв, тому її установка передбачає використання трубки гофрованого типу, яка підключається до отвору у стіні, що призначається для вентиляції.

Укладена в обшивку, виготовлену з нержавіючої сталі, витяжка витримує удари, безстрашна перед корозією.

Плюси:

  1. Обробляє 320 кубометрів за шістдесят хвилин, тому підходить для кухонь із десятиметровою квадратурою.
  2. Підключається до повітровідведення, тому позбавляється не тільки кіптяви, а й запахів: куріть на кухні, якщо хочеться – витяжка не залишить і сліду від сигаретного диму.
  3. Фільтруюча сітка з алюмінію збирає кіптяву: вона не осяде на стінах і кухонних меблях.
  4. Керуйте витяжкою з комфортом завдяки опуклим кнопкам, що мають механічну конструкцію.
  5. Регулюйте швидкість роботи за допомогою трьох перемикачів.
  6. Дивіться телевізор, поки прилад працює: гучність не перевищує 60 децибельного порога, тому не заглушає звук.

Незважаючи на всі переваги витяжки, пристрій має вади – РЕГУЛЯТОРИ, що діють на" механіці", незручно мити, а її габарити в плані ширини замалі для 50 сантиметрових панелей для варіння.

Читайте також: Як правильно вибрати витяжку на кухню?

2. VENTOLUX ADRIA 60 WH




VENTOLUX ADRIA 60 WH

VENTOLUX ADRIA 60 WHМАЄ конструкцію, що має плоску форму, і встановлюється на стіну. Яскравим підсвічуванням власник управляє за допомогою клавіш, сконструйованих механічним чином: одне легке натискання забезпечує миттєве спрацьовування. ДО того ж, користувач має можливість контролювати швидкість, з якою функціонує витяжка, за рахунок трьох регуляторів.

Чим гарна ця модель:

  • Витяжка приваблює міцністю: вона байдужа до ударів і зовнішніх впливів завдяки обшивці, створеної з металу, не схильного до корозії.
  • Ефективне очищення досягається завдяки показникам, що відносяться до продуктивності приладу – 380 кубометрів/годину.
  • Шістдесятисантиметрова ширина захоплює більший периметр, ніж займає плита, що додає балів до ефективності і збільшує простір, що підсвічується.
  • Крім інструкції, в комплекті з витяжкою поставляється зворотний клапан: докуповувати його, щоб встановити агрегат не знадобиться.
  • Дворежимна витяжка діє як відводячи брудне повітря в отвір, призначений для вентиляції, так і пропускаючи потік через фільтр: користувач зможе встановити прилад так, як йому підходить.
  • Забезпечений фільтром, що відноситься до типу касетних алюмінієвих компонентів фільтрації, пристрій Чудово" ловить" крапельки жиру і Кіптяву. Все це не осідає НАпосуді.
  • Працює тихо: гучність включеного агрегату не перевищує і 50 децибел, тому не розбудить навіть немовля з чутливим сном.

Мінусом цього варіанту вважається вмонтована для підсвічування лампа, що розжарюється – поступається в довговічності світлодіодному типу.

Читайте також: Встановлення витяжки на кухні: 4 головних кроку

3. BORGIO GIO 60 BLACK




BORGIO GIO 60 BLACK

Створена в стилі" класика" BORGIO GIO 60 BLACK плоска підвісна витяжка, що встановлюється на стіну. Цей варіант працює ефективно, за годину очищуючи 380 метрів кубічних простору.

У ширину габарити пристрою становлять 60 сантиметрів, тому агрегат, з підсвічуванням, захоплює більше простору, ніж займає стандартна вбудована плита.

Позитивні якості:

  1. Власник підключає девайс так, як того вимагають особливості приміщення або за своїм бажанням: витяжка відноситься до дворежимних агрегатів. Вона вміє працювати за відвідним принципом, а також чистить рециркуляційним способом. Перший метод – потік повітря йде у вентиляцію, що позбавляє не тільки від кіптяви, а й від запаху, другий – повітря чиститься за допомогою вмонтованого фільтраційного компонента.
  2. Агрегат зручно підключати: він комплектується набором елементів, призначених для монтажу, а також перехідником для шланга гофрованого типу.
  3. Пристрій забезпечили алюмінієвим фільтраційним компонентом, який затримує жирові краплі і не дає утворитися кіптяви.
  4. Контролюйте швидкість, з якою агрегат чистить простір, завдяки трирежимному регулятору.
  5. Шум, Що виникає під час роботи девайса, не перевищує 50 децибельного порогу: включених агрегат не заглушить навіть шепіт.

ДО мінусів цього варіанту зараховують механічну конструкцію кнопок для керування, що збирає пил, яку незручно очищати, а також лампу розжарювання, встановлену для підсвічування – на відміну від світлодіодного варіанту, вона світить слабше і швидше зношується.

Читайте також: Як чистити витяжку? Як чистити фільтр від витяжки – 5 важливих аспектів

4. PERFELLI PL 521 IV




PERFELLI PL 521 IV

Приховується під звичною на вигляд обшивкою, безстрашною перед корозією і впливами ззовні, PERFELLI PL 521 IVВОЛОДІЄ шириною в півметра і яскравою лампою, що служить для підсвічування. Витяжка має елемент, чиє завдання – фільтрувати повітря, яке запобігає осіданню кіптяви на інтер'єрні предмети кухні.

Важливо: виготовлений з алюмінію елемент для фільтрації допускається очищати в посудомийній машинці.

Переваги:

  • У витяжку вмонтовано два мотори, тому вона обробляє 850 кубометрів простору за 60 хвилин. Такий прилад ефективний у приміщенні із квадратурою понад 12 метрів.
  • Агрегат приваблює як двома двигунами, а й здатністю очищати повітря двома способами: отводящим (брудний потік йде у вентиляцію) і циркуляційним (після того, як потік очиститься у фільтрі, він повернеться у приміщення). Це дозволяє власнику вирішити, як саме варто підключати пристрій.
  • Контролюйте швидкість за допомогою трьох перемикачів.
  • Насолоджуйтесь тишею, навіть при включеній витяжці: її гучність не перевищить порога в 55 дБ.

ДО недоліків цього девайсу відносять обшивку, що збирає сліди від пальців і пил, а також лампу, що швидко зношується.

Цікаво почитати: Витяжка для плити без повітроводу: 5 ключових переваг

5. PYRAMIDA MH 20-60 WHITE




PYRAMIDA MH 20-60 WHITE

PYRAMIDA MH 20-60 WHITE клавішами, чия конструкція відноситься до типу функціонуючих механічним чином. Користувач вибирає одну із трьох потужностей, включає або гасить підсвічування одним натисканням – кнопки реагують відразу.

Плюси:

  1. Довговічність забезпечується за рахунок сталевого" короба", який обрамляє пристрій. Побутова техніка не іржавіє, витримує удари.
  2. Виготовлений з алюмінію, жироуловлюючий елемент не дає утворитися кіптяви.
  3. Вміє працювати у двох іпостасях: як повітровідвідний пристрій, що виштовхує брудне повітря у вентиляцію, що сприяє видаленню запахів, і як рециркуляційний агрегат, що чистить простір за допомогою поставленого фільтра, який відкидає очищений потік назад.
  4. Протягом шістдесятихвилинного відрізка часу, витяжка здатна очистити 320 кубометрів – ідеально для приміщень площею до десяти квадратних метрів.
  5. Негучна – шумова межа в 58 дБ не завадить власнику спілкуватися по телефону, дивитися телевізор, поки прилад працює.

Незважаючи на всі переваги, цей варіант має мінус: щоб його встановити, доведеться купувати монтажні елементи самостійно.

Цікаво почитати: На якій висоті встановлювати витяжку – 2 варіанти

6. CATA P – 3050 INOX




CATA P – 3050 INOX

50-сантиметрову CATA P – 3050 INOX вмонтувати під навісну шафку, тому вона не" з'їсть" вільний простір. До того ж такі параметри дозволяє повністю охопити периметр класичної варильної панелі.

Важливо: виготовлений з непідданого механічним і корозійним пошкодженням матеріалу, корпус техніки служить довго, а класичний дизайн дозволяє йому вписатися в інтер'єр приміщення" як рідному".

Чим хороша ця витяжка:

  • Керується механічними кнопками, що швидко спрацьовують: конструкція такого типу служить довше, ніж електроніка.
  • Показників ефективності – девайс чистить 320 кубометрів всього за годину – вистачає для приміщення, площа якого досягає 10 кв.метрів.
  • Виконаний з алюмінію фільтр, що служить для видалення жиру, легко чиститься за допомогою щітки та миючого засобу або очищується в посудомийці.
  • Агрегат працює як проточний, відводячи потік у вентиляційну трубу, і як циркуляційний – проводячи повітря через фільтраційний елемент і повертаючи його в простір очищеним.
  • Пристрій працює у трьох швидкостях, що дає можливість власнику вибрати оптимальну.
  • Безшумно працює (50 децибел) – спілкуйтеся, дивіться фільм без навушників: агрегат очищає, але не заважає.

ДО недоліків приладу відносять лампочку, що використовується для підсвічування, яка відноситься до виду розжарюваних, що відрізняється меншим терміном служби, ніж світлодіодні версії. До того ж девайс не комплектується монтажним набором.

Цікаво почитати: Чому витяжка сильно шумить? 3 найпоширеніші ситуації

7. PYRAMIDA MH 20-60 BLACK




PYRAMIDA MH 20-60 BLACK

PYRAMIDA MH 20-60 BLACK форму класичного типу (плоский) і встановлюється на стіну. За годину пристрій очищає 320 куб. м, що робить його підходящим для приміщень, площею до десяти квадратів.

Важливо: витяжка дає користувачеві вибір у плані підключення. Ця модель функціонує як відвідна – підключається до вентиляції і як циркуляційна – просто монтується (повітря чиститься фільтром).

Параметри:

  1. Регулюйте швидкість, вибираючи будь-який із трьох режимів за допомогою кнопок, сконструйованих механічним чином. Контролюючи швидкодію агрегату, користувач має можливість знизити енергоспоживання.
  2. Витяжка не схильна до корозії та ударів. Цьому сприяє сталева нержавіюча обшивка.
  3. Виготовлений з алюмінію, елемент фільтрації вловлює жир. ДО того ж витяжка передбачає додаткову установку варіанта вугільного типу (наприклад, PYRAMIDA Basic Uno), який позбавить запахів.
  4. Підсвічування настільки яскраве, що загальне освітлення використовувати не обов'язково.
  5. Гучність функціонуючого агрегату не перевищує 58 дБ: говоріть по телефону пошепки – вас почують.

Достоїнств у цієї техніки багато, але є і нарікання, які криються у відсутності комплекту для монтажу: купувати його доведеться окремо.

Рада: не вмикати витяжку, приготуйте щось корисне в мультиварці.

8. BORGIO GIO 60 WHITE




BORGIO GIO 60 WHITE

Монтирується як на стіні, так і прикріплена до низу шафки, BORGIO GIO 60 WHITE для простору, розміри якого рівні 10 кв.метрів: двигун, вмонт у витяжку досить потужний, щоб обробити 380 куб. м. за 60 хвилин.

Переваги:

  • Просте керування: механічна конструкція, за якою створені регулятори і вимикачі," примушує" їх спрацьовувати від легкого натискання.
  • Користуйтеся пристроєм та плитою з комфортом завдяки 60 сантиметровій ширині витяжки та яскравому підсвічуванню: вмикати основне освітлення обов'язково.
  • працює як проточний варіант, відводячи повітря в трубу для вентиляції. Це сприяє ефективному видаленню різних запахів: їжі, сигарет, що готується.
  • Функціонує як рециркуляційний очищувач повітря, пропускаючи повітря через алюмінієвий елемент, створений для фільтрації, і повертаючи його назад до кухні.
  • Допомагає економити: тришвидкісний режим роботи дозволяє вибрати економ-варіант, що витрачає менше енергії.
  • Працює тихо – гучність не перевищує 50 дБ.

ДО мінусів цієї витяжки відносять відсутність фільтруючих компонентів, які відносяться до різновиду вугільних.

Рада: витяжка не знадобиться, якщо приготувати вечерю в духовці.

9. CATA P – 3060 INOX




CATA P – 3060 INOX

CATA P – 3060 INOX обшивку, виготовлену з металу, яка вписується в будь-яку обстановку, не порушуючи загальний композиційний стиль інтер'єру. До того ж, завдяки корпусу з металу, витяжці не страшні удари та корозія. Пристрій підвішується на стіну або встановлюється під шафу.

Важливо: 60 сантиметрової ширини девайса достатньо, щоб охопити як поверхню безпосередньо над плитою, а більший периметр: лампочка освітить й інші ділянки кімнати.

Плюси:

  1. Надійність: нержавіючий корпус і панель для керування, сконструйована механічним чином, забезпечують довговічність агрегату.
  2. Ефективна: двигун пристрою очищає 350 кубометрів за годину роботи, тому витяжка впорається з приміщенням 10 квадратів. Фільтр, виготовлений з металу," ловить" дрібні жирові крапельки, очищаючи кухню від кіптяви.
  3. Економна: трирежимне регулювання швидкості роботи допоможе не витрачати енергію марно.
  4. Тихо діє: 53 дБ максимум становлять рівень гучності, що дозволяє власнику слухати музику або дивитися кіно з планшета, не користуючись навушниками.
  5. Підключається по-різному: як відвідний очищувач і як рециркуляційний.

Нарікання, незважаючи на всі переваги, на агрегат теж є: на обшивці з металевого матеріалу помітні порошинки, подряпини і сліди від пальців.

10. PYRAMIDA UNO 50 BROWN




PYRAMIDA UNO 50 BROWN

Забезпечена регуляторами для контролю потужності (три варіанти), PYRAMIDA UNO 50 BROWNУКЛАДЕНА в обшивку, виготовлену з металу і що володіє приємним стилем а-ля дерево. За рахунок цього витяжка чудово" ладнає" з предметами будь-якого інтер'єру. Девайс вмонтовується на стіну.

Чим привабливий цей варіант:

  • Потужним двигуном, здатним за годину роботи очистити 320 кубометрів.
  • Двома різновидами підключення та трьома режимами функціонування відповідно. Девайс підключається до відведення повітря за допомогою гофри або монтується класичним способом. Повітря у другому випадку чиститься фільтрами.
  • Елемент фільтрації, що уловлює жир, створений з алюмінію, затримує дрібні частинки жиру, запобігаючи утворенню КІПТЯВИ. До того ж фільтр легко зняти і вимити щіткою для Жалюзі (підійде JALOUSETTA 41316) або покласти в посудомийку.
  • Діє безшумно: не перевищує порога гучності в 50 дБ робота девайсу не завадить спілкуванню з домашніми чи друзями.

ДО мінусів цього агрегату відносять відсутність гофрованої трубки та інших монтажних комплектуючих.

Всі розглянуті в огляді моделі – функціональні, продуктивні та тихі в роботі. Але для власників кухонь до 10 квадратів рекомендуємо PYRAMIDA MH 20-60 BLACK: вона підключається як до отвору, що видаляє забруднений потік, так і очищає за допомогою фільтра. Власникам кухонь з більшою квадратурою або тих, що створені за відкритим" американським" плануванням – поєднаним із залом, господарям кав'ярень варто придивитися до PERFELLI PL 521 IV. У цю витяжку вмонтовано два двигуни, тому її ефективність – це вищий" розряд".

Дивіться відео

Коментарі
Залиште коментар
Категорії