Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 годинників Nautica: огляд найкращих

Дата публікації: 13.03.2018 13:54
Дата оновлення: 13.03.2018 13:54

Годинник Nautica не просто так став одним із найкращих. Вони не тільки точні: відмінні риси всіх годинників цієї марки — міцність корпусів і підвищена вологозахищеність. Вони користуються популярністю як серед шанувальників морської тематики, так і серед любителів виробів у спортивному та класичному стилях. Цей рейтинг увібрав у себе 10 найкращих варіантів для чоловіків і жінок.

лучшие наручные часы Nautica

Nautica Na20109g

Створений для чоловіків аксесуар порадує господаря не тільки точністю, але й надійністю: механізм моделі захищає міцний корпус, який зроблений із сталі, а циферблат рятує від ударів стійке мінеральне скло.

Примітка: модель відмінно сидить на руці завдяки шкіряному ремінцю, який м'яко облягає, але не дає виробу злетіти. Для більшого комфорту господар годинника може відрегулювати обхват ремінця.

Nautica Na20109g

Чим примітні:

  • Ці кварцові наручні годинники – один з най популярних моделей чоловіків, які цінують захищеність. Крім міцного 44-міліметрового корпусу, виріб не пропускає воду. Стандарт в 10 АТМ дозволяє не тільки мити руки в таких годинниках і носити їх у негоду, але й дає можливість займатися плаванням, не знімаючи аксесуар із зап'ястя.
  • Індекси, а також стрілки Nautica Na20109g виробник оснастив світлонакопичувачами. Час чітко видно не лише при світлі, а й у темряві.
  • Годинник підкаже господареві поточне число, яке можна побачити в віконці, що розташувався біля індексу 4.
  • Засікти час з цим варіантом простіше простого, адже у нього є хронограф.

Читайте також: ТОП-10 кращих водонепроникних годин

Nautica Na12622g

Цей стрілочний варіант підійде чоловікам, яким подобається простий, мінімалістичний дизайн. На чорному циферблаті виразно помітні білі цифри. Вони досить великі, тому їх неважко розглянути навіть поганим зором.

Примітка: модель тримається на руці завдяки ремінцю з регульованим обхватом. Він виготовлений з м'якої шкіри.

Nautica Na12622g

Основні особливості:

  • Аксесуар, який «ходить» за рахунок батарейок, якнайкраще підходить для плавання: завдяки 10 АТМ водозахисту механізм наручного годинника не зіпсується, якщо приймати з ними душ, відвідувати басейн.
  • У Nautica Na12622g стрілки зі світлонакопичувачами, що дозволяє господареві розглянути час навіть у темряві.
  • Кварцовий варіант славиться міцністю: мінеральне скло, яке покриває циферблат, захищає його від ударів та інших подібних неприємностей. А зроблена з нержавіючої сталі «Оболонка» зберігає механізм.

Можливі нарікання:

  • не передбачено віконце для відображення поточного числа;
  • виріб не оснастили секундоміром та хронографом.

Nautica Na20117g

Ця модель – один з найкращих аксесуарів для тих, хто цінує класику. Наручний годинник виглядає дорого завдяки золотому напиленню, яким покритий браслет, а також їх корпус. Браслет зроблений із міцної сталі, його ланки добре скріплені між собою. Застібка забезпечує надійну фіксацію, тому годинник не злетить з руки.

Nautica Na20117g

4 привабливі якості:

  1. Висока міцність: механізм-кварц прихований під надійною бронею з нержавіючої сталі, з якої виробник зробив корпус виробу. Циферблат врятує від пошкоджень скло, яке належить до типу мінеральних. Воно славиться ударостійкістю.
  2. Крім того, що Nautica Na20117g покажуть господареві два варіанти часу (12/24), вони також підкажуть поточне число. ДО того ж, їхній власник зможе скористатися хронографом, а також секундоміром.
  3. Наручний годинник, який працює завдяки батарейкам, зручні у використанні як вдень, так і вночі: мітки, а також цифри творці моделі забезпечили світлонакопичувачами.
  4. Бризки і вода – найкращі друзі цього годинника: завдяки 10 АТМ вологостійкості вони популярні серед плавців, а також чоловіків, які цінують надійність і вважають за краще підстрахуватися про всяк випадок.

Цікаво почитати: ТОП-10 кращих керамічних годин

Nautica Na17636g

Спортивний стиль і функціональність цього варіанта підкуповує активних чоловіків. Модель також популярна завдяки своїй стійкості до зовнішніх впливів: вологи, легких ударів.

Примітка: на зап'ястя цей годинник тримається за рахунок ремінця, створеного з м'якої шкіри. Його обхват власник може підлаштувати під себе, тому проблем із розміром не виникає.

Nautica Na17636g

Чим порадують:

  • Показують як час: Nautica Na17636g здатні відобразити поточну дату, до того ж їх оснастили хронографом, і навіть секундоміром. Тахіметр у годиннику теж є.
  • Вода не пройде: мити руки, приймати душ і навіть плавати в басейні, не знімаючи цей аксесуар, не страшно: вони водонепроникні на рівні 10 АТМ.
  • Господар зможе користуватися цією моделлю із задоволенням, і справа не тільки в корисних функціях, а й у світлонакопичувачах, які доповнюють мітки та стрілки. Побачити час у темряві можна без проблем.
  • Кварцовий варіант славиться стійкістю: його корпус створений із міцної сталі, яка не боїться іржі. Мінеральне скло не дасть циферблату зламатись: воно прийме удар на себе і вистоїть.

Nautica Na16691g

Цей аксесуар привабливий не тільки завдяки суворій класичній зовнішності. Він приємно здивує господаря міцністю матеріалів та корисним набором функцій. Модель — одна з найкращих у цьому рейтингу щодо надійності та зручності.

Примітка: хід годинника забезпечує механізм-кварц, який приводиться в дію батарейками.

Nautica Na16691g

4 ключові плюси:

  1. Надійність і комфорт: корпус моделі порадує міцністю, адже він зроблений з міцної, стійкої до корозії сталі. Мінеральне скло врятує циферблат у разі удару: якщо випадково впустити годинник, вони залишаться цілими. Носити цей виріб буде зручно кожному чоловікові: обхват їх м'якого ремінця зі шкіри
  2. можна відрегулювати за розміром зап'ястя. Захищені від води в відповідно зі стандартами 10 АТМ. Якщо мити руки, потрапити під зливу або плавати в басейні, не знявши годинника, вони все одно не пропустять ні краплі.
  3. Власник може користуватися функціями Nautica Na16691g з однаковим комфортом хоч вдень, хоч уночі, а все завдяки світлонакопичувачам, якими виробник доповнив індекси та мітки.
  4. Багато вміють: відображати 2 варіанти часу (12/24), показувати число. До того ж, скориставшись хронографом або секундоміром, їх господар зможе відміряти час.

Дивіться також: ТОП-10 кращих чоловічих наручних годин

Nautica Na13682g

Міцний сталевий варіант – один з найпопулярніших серед любителів спортивного дизайну та суперміцності. Наручний годинник оснастили силіконовим ремінцем, регульованим по обхвату: вони чудово сядуть на зап'ястя чоловіка будь-якої комплекції.

Крім матеріалу корпусу, в якому захований точний механізм-кварц, надійності додає аксесуару байдуже до ударів мінеральне скельце, а ще – високий рівень водонепроникності.

Примітка: Nautica Na13682g забезпечується за рахунок батарейок.

Nautica Na13682g

Приємні якості:

  • Компанія подбала про те, щоб власнику цієї моделі було зручно користуватися нею у будь-який час доби: розглянути, що показує годинник з легкістю можна навіть уночі, завдяки світлонакопичувачам на білих індексах та стрілках.
  • Пристойна водонепроникність – 10 АТМ – не дозволить господареві аксесуара хвилюватися про пошкодження механізму, якщо він упустить модель у воду або зовсім забуде зняти її на час відвідування басейну або душу.
  • Покажуть все, що потрібно: виріб двоформатний (відображення часу 12/24), до того ж оснащено міні-циферблатами, на яких видно число, а також день тижня.

Nautica Na09930g

Цей варіант – один з найбільш кращих аксесуарів активних дівчат. Зроблений у спортивному дусі цифровий годинник не тільки відображає 12/24-годинний формат часу, але й порадує господиню іншими корисними функціями.

На руці модель яскраво-рожевого кольору тримається завдяки ремінцю із силікону, що збігається за кольором із корпусом. Його обхват можна відрегулювати, тому годинник не злетить з руки, а сяде, як влитий.

Nautica Na09930g

Шість переваг Nautica Na09930g:

  1. Стійкі до зовнішніх впливів: циферблат цієї моделі не боїться ударів, адже він ховається за міцним мінеральним склом. «Серце» виробу приховує сталева стіна корпусу, якій не страшна корозія.
  2. Господиня цього годинника може не засмучуватися, якщо забуде його зняти на час миття рук або відвідування аквааеробіки, якщо впустить їх у воду – вони захищені стандартом водонепроникності в 10 АТМ.
  3. Підглядати в смартфон, щоб скористатися календарем, власниці цих годинників не знадобиться.
  4. Творці виробу доповнили його секундоміром: з ним зручно відміряти час між підходами, засікати хвилини під час готування.
  5. Розбудити свою господиню на її вимогу цей варіант теж може: в нього вбудували будильник.
  6. Користуватися аксесуаром можна з комфортом у будь-який час доби: електролюмінесцентне підсвічування допоможе.

Це цікаво: ТОП-10 – кращий жіночий годинник: рейтинг популярних жіночих наручних годин

Nautica Na24531g

У цьому аксесуарі відмінно поєднуються точність і надійність, чорний і золотий кольору. Чоловічий годинник має досить великий корпус (47 мм) округлої форми. Він зроблений з міцної сталі, стійкої до вологи та іржі.

Виріб доповнений міцним ремінцем з каучуку. Така модель може стати одним із найкращих варіантів подарунка: прогадати з розміром ремінця не вийде, адже його обхват регульований — годинник добре триматиметься на руці.

Nautica Na24531g

Чим хороші:

  • Nautica Na24531g неспроста стала однією з найпопулярніших моделей у цьому рейтингу. Вона здатна порадувати господаря міцністю: за позолотою корпусу ховається міцна сталь, вона вбереже механізм від пошкоджень, а циферблат захистить від удару міцне скло. Воно відноситься до типу мінеральних.
  • Годинник не зіпсується при контакті з водою: 10 АТМ водонепроникності дозволять власнику не знімати їх під час миття рук, навіть плавання, що вже говорити про випадкове падіння у воду.
  • Функціональністю цей варіант також здатний порадувати: у ньому можна побачити як час, а й дату. З ним можна засікти тимчасовий відрізок, скориставшись хронометром або секундоміром. Визначити швидкість, виходячи з часу шляху власнику цього аксесуара теж під силу: виріб забезпечили тахіметром.
  • Користуватися функціями цього годинника комфортно навіть у темряві: творці доповнили мітки, а також стрілки моделі світлонакопичувачами.

Може стати в нагоді: Кращі годинники для дітей: ТОП-10 дитячих наручних годин

Nautica Na16695g

Цей кварцовий варіант припаде до смаку шанувальникам морської тематики. Синій циферблат приємно відтінюється сталевим корпусом та світло-коричневим шкіряним ремінцем. Обхват його можна змінити відповідно до розміру, тому наручний годинник у будь-якому випадку сидітиме міцно. При цьому м'яка шкіра не тисне, а буде приємно облягати.

Nautica Na16695g – одна з найміцніших моделей: поєднання сталі, яка не боїться іржі, і мінеральне скло забезпечать надійний захист виробу від пошкоджень.

Nautica Na16695g

3 ключові причини популярності моделі:

  1. Висока ступінь водозахищеності – 10 АТМ. Такий показник позбавить господаря годинника від переживань, якщо він упустить їх у воду, забуде зняти, доки приймає душ або плаває в басейні.
  2. Великі індекси, а також стрілочки аксесуара творці доповнили світлонакопичувачами. Це забезпечує комфорт, коли необхідно підглянути час у темряві.
  3. Функціональність циферблату. Головний циферблат доповнили трьома меншими. Два з них – хронограф, а третій – секундомір. З ними можна легко відміряти тимчасові проміжки. До того ж між мітками 4 і 5 розташувалося віконце, яке показує число.

Nautica Na16660g

Хоча цей аксесуар виглядає як спортивний годинник, він все ж таки підійде і під діловий одяг, і під кежуал, тому його дизайн можна назвати Універсальним. Але не через зовнішність цей стрілочний варіант претендує на звання найкращого у рейтингу моделей Nautica. Чоловічий годинник хороший тим, що він міцний, майже не бояться води і оснащений корисними опціями.

Nautica Na16660g

Чим сподобаються: 5 особливостей

  1. Компанія подбала про зручність користувачів, оснастивши стрілки годинника світлонакопичувачами, які дозволяють розглянути циферблат у темряві.
  2. Власник Nautica Na16660g може дивитися час як у 12-ти годинному відображенні, так і в 24-х годинному (для цього навколо циферблата розташувалися додаткові мітки). Також він може підглянути поточне число: віконце дати знаходиться між цифрами 4 і 5.
  3. Міцність виробу на висоті: мінеральне скло, яке відрізняється стійкістю перед ударами, закриває циферблат. Зроблений із сталі, якій не страшна корозія, корпус оберігає механізм.
  4. Кварцовий аксесуар не боїться води, більше того – його господар може спокійно займатися плаванням і не переживати за збереження годинника. Все це завдяки 10 АТМ водонепроникності.
  5. Власник моделі може засікати час за допомогою хронографа та секундоміра: виробник доповнив аксесуар відповідними циферблатами, які акуратно вписані в основний.

Цікаво дізнатися: ТОП-7 кращих золотих годинників Tissot. Який годинник швейцарського бренду вибрати?

Модель
Скло циферблата Матеріал корпусу Матеріал браслета/ремінця Ступінь захисту від води Число місяця Секундомір Хронограф Підсвічування циферблату
Nautica Na20109g мінеральне нержавіюча сталь шкіра 10 АТМ є немає є є
Nautica Na12622g мінеральне нержавіюча сталь шкіра 10 АТМ ні ні ні є
Nautica Na20117g мінеральне нержавіюча сталь із золотим напиленням нержавіюча сталь із золотим напиленням 10 АТМ є є є є
Nautica Na17636g мінеральне нержавіюча сталь шкіра 10 АТМ є є є є
Nautica Na16691g мінеральне нержавіюча сталь шкіра 10 АТМ є є є є
Nautica Na13682g мінеральне нержавіюча сталь силікон 10 АТМ є немає немає є
Nautic a Na09930g мінеральне нержавіюча сталь силікон 10 АТМ є є немає є
Nautica Na24531g мінеральне нержавіюча сталь із золотим напиленням каучук 10 АТМ є немає є є
Nautica Na16695g мінеральне нержавіюча сталь шкіра 10 АТМ є є є є
Nautica Na16660g мінеральне нержавіюча сталь шкіра 10 АТМ є є є є

Будь-яка модель з цього рейтингу гідна звання найкращої. Всі годинники від Nautica порадують господарів гарною захищеністю від ударів та вологи. Активним дівчатам придивитися яскраві Na09930g з секундоміром: вони і дату покажуть, і розбудять у потрібну годину. Чоловікам сподобаються Na20117g. Вони надійні та міцні, також доповнені хронографом, а також секундоміром. Стилю їм додає золоте напилення.

Коментарі
Залиште коментар