Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд 10 кращих наручних годинників Balmain: рейтинг популярних моделей

Дата публікації: 13.03.2018 11:33
Дата оновлення: 13.03.2018 11:33

Краса і точність – ось відмінні риси розкішного наручного годинника Balmain. MOYO.UA склав список найкращих годинників для дівчат, які порадують поєднанням міцності та елегантності. Він допоможе вибрати відповідний аксесуар. У рейтингу представлені популярні варіанти, прикрашені діамантами, а також моделі, зроблені на кшталт мінімалізму.

лучшие наручные часы Balmain

Balmain 2197.30.14

Цей аксесуар – один з найпопулярніших у цьому рейтингу. Він не тільки гарний, а й порадує власницю надійністю: прямокутний корпус, який зробили із стійкою до корозії сталі, інкрустований діамантами. Такий годинник додасть образу елегантності.

Примітка: сріблястий корпус цієї моделі відмінно гармонує з чорним ремінцем. Завдяки розмірам (18х37 мм) цей варіант добре виглядатиме на жіночій ручці, підкресливши крихкість зап'ястя.

Balmain 2197.30.14

Чим залучають:

  • Кварцові наручні годинники стануть одним з кращих рішень дівчат, які цінують не тільки зовнішній вигляд, але і міцність. Крім міцного сталевого корпусу, аксесуар має захищений від ударів циферблат, який закриває мінеральне скло.
  • Безстрашні перед вологою – Balmain 2197.30.14 не пропускають воду відповідно до стандарту 5 АТМ. Вони не лише витримають бризки, а й не зламаються при випадковому падінні у воду.
  • Носити цей акуратний стрілочний варіант зручно – м'який ремінець створили зі шкіри. Він приємно «лягає» на зап'ястя, регулюється по обхвату. ДО того ж додає аксесуару статусності.

Balmain 1855.32.66

Цей виріб має корпус зі сталі, який має круглу форму. Чорний циферблат красиво огранований діамантами. Такий аксесуар – один із найкращих варіантів для появи світ.

Примітка: шкіряний ремінець, обхват якого можна відрегулювати, міцно, але в той же час м'яко обрамляє зап'ястя, не даючи впасти годинникам.

Balmain 1855.32.66

4 головних переваг:

  1. Balmain 1855.32.66 славляться не тільки вишуканою зовнішністю, але й міцністю: міцний сталевий нержавіючий корпус убереже механізм моделі від пошкоджень.
  2. Господині цих кварцових годинників не доведеться переживати, що вони зламаються через бризки. Завдяки показнику водозахищеності в 5 АТМ аксесуар можна не знімати, щоб вимити руки, він переживе снігопад, зливу і вистоїть, навіть якщо його випадково впустити у воду.
  3. Модель, яка показує час завдяки батарейкам, вміє не тільки підказати, котра година, а й сьогоднішнє число: поряд з індексом 6 є спеціальне віконце.
  4. Аксесуар ще довго буде виглядати так, ніби його тільки-но дістали з коробки: від потертостей його циферблат захищає стійке до мікротріщин сапфірове скельце.

Цікаво почитати: ТОП-7 кращих золотих годинників Tissot. Який годинник швейцарського бренду вибрати?

Balmain 1853.39.16

Один з найпопулярніших варіантів у лінійці виробника. Його 34-міліметровий корпус акуратно виглядає на жіночій ручці. Як і браслет, він представлений у сріблясто-золотому виконанні. Вишуканості годинникам додають діаманти, які красиво обрамляють циферблат.

Примітка: виріб працює за рахунок батарей. Окрім часу, вміє показувати сьогоднішню дату.

Balmain 1853.39.16

Чим порадують:

  • Незважаючи на вишукану зовнішність, ця кварцова модель славиться міцністю: механізм надійно захищений міцним корпусом, який виготовили з нержавіючої стали і покрили позолотою. Позолочений браслет зроблений із того ж матеріалу. Його ланки міцно зчеплені між собою, тому аксесуар не злетить із руки.
  • Циферблат Balmain 1853.39.16 не злякається загрози подряпин чи потертостей, адже його захищає сапфірове скло. Завдяки цьому модель довго збереже зовнішність а-ля «тільки з коробки».
  • Господиня цього аксесуара може спокійно залишити його на зап'ястя під час миття рук. Більше того, виріб не злякається і випадкового занурення у воду, адже він захищений за стандартом 5 АТМ.

Balmain 1771.32.62

Ці годинники – втілення витонченого мінімалізму і елегантності. На чорному циферблаті з оригінальним орнаментом виразно виділяються сріблясті стрілочки. Суворий і акуратний ремінець тканини поєднується за кольором з циферблатом. Він майже не відчувається на руку, тому носити аксесуар зручно.

Balmain 1771.32.62

Основні плюси:

  • 1771.32.62 порадує власницю не тільки зовнішнім виглядом, а й надійністю: механізм, який працює завдяки батарейкам, захищає міцний корпус, зроблений із стійкої до іржі сталі.
  • Циферблат цього швейцарського аксесуара зі стрілочною індикацією, не злякається дрібних подряпин та потертостей, адже його закриває скло із сапфіру. Воно також дозволяє годинникам довго виглядати, ніби з вітрини.
  • Кварцовий виріб здатний порадувати господиню та показником водозахищеності в 5 АТМ. Завдяки йому власнику не доведеться щоразу знімати годинник, коли вона захоче вимити руки. Переживати, що модель загине під дощем, теж не варто, адже вона не зламається, навіть якщо її ненадовго занурити у воду.

Дивіться також: ТОП-10 кращих водонепроникний годин

Balmain 1771.33.16

Цей аксесуар популярний серед любителів елегантної строгості. Невигадливий дизайн цих наручних годинників робить їх придатними до будь-якого образу, чи то ділового вбрання, чи вечірньої сукні. Сріблястий округлий корпус ніжно поєднується з білим циферблатом, на який завдали романтичний візерунок.

Balmain 1771.33.16

3 привабливі якості:

  1. Balmain 1771.33.16 – міцні. «Серце» з кварцу, що б'ється за рахунок батарейок, надійно заховано під сталевим нержавіючим корпусом. Міцно скріплені між собою сталеві ланки браслета додають надійності. Застібка міцно фіксується, тому годинник відмінно тримається на руці і не спадає.
  2. Цей варіант здатний стати кращим вибором дівчат, які цінують практичність. Модель довго виглядає «молодою» завдяки сапфіровій скельці, на якому не з'являються подряпини та потертості.
  3. 36-міліметровий корпус не боїться води – він захищений за стандартом 5 АТМ. Такий годинник витримує тиск водяного стовпа в п'ять атмосфер, тому не злякається випадкового занурення у воду. Що вже говорити про дощ та снігопад — все це аксесуару ні по чому.

Balmain 1713.33.14

Кварцовий варіант укладений у прямокутний з трохи округленими гранями корпус. Його золотий колір у поєднанні з браслетом у тон вигідно контрастує із білим циферблатом. Ця модель якнайкраще підходить для світських заходів: елегантності їй додає ограновування з акуратних діамантів.

Balmain 1713.33.14

3 приємні особливості:

  1. Покриті позолотою корпус (24х28,5 мм) і браслет не тільки вигідно виглядають, але ще гарантують годинникам захист від пошкоджень. Якщо модель випадково упустити, то механізм не постраждає. А надійно скріплені між собою ланки браслета і міцно фіксується застібка, не дадуть виробу злетіти з зап'ястя.
  2. Здатні виглядати як новенькі довго: скло, яке належить до типу сапфірових, байдуже до подряпин і потертостей.
  3. Balmain 1713.33.14 стане одним з найкращих рішень для дівчат, які люблять прогулянки в будь-яку погоду і не хочуть хвилюватися про бризкозахист виробу. Завдяки 5 АТМ (показник водонепроникності) годинник не тільки не постраждає, якщо дівчина не зніме їх перед миттям рук, але й залишиться в цілості, якщо господиня ненароком занурить їх під воду.

Це цікаво: ТОП-10 кращих керамічних годинників

Balmain 3175.32.86

Ця модель наручного годинника увійшла в рейтинг як один з кращих варіантів, який здатний додати елегантності будь-якого образу. 32-міліметровий корпус сріблястого кольору обрамляють діаманти. Їх красиво відтінює м'який ремінець, виконаний зі шкіри, який прикрашає геометричний малюнок.

Balmain 3175.32.86

Чим хороші: 4 особливості

  1. Кварцовий механізм моделі не злякається легкого удару, адже його добре захищає корпус, зроблений з міцної, стійкої до утворення іржі сталі.
  2. Завжди як новенькі – це про Balmain 3175.32.86. Бездоганну зовнішність їм допомагає сапфірове скло, яке порадує стійкістю до потертостей та мікротріщин, здатних зіпсувати зовнішній вигляд.
  3. Годинники, що працюють за рахунок батарейок, не побояться випадкового занурення під воду, адже вони не пропускають воду відповідно до стандарту 5 АТМ.
  4. Аксесуар приємно носити: обхват шкіряного браслетика власниця може відрегулювати за розміром зап'ястя, він щільно облягає, але тиснути не буде.

Balmain 4072.39.16

Сталевий аксесуар, зроблений у стилі «Фешн», поєднується як з діловим одягом, так і з вечірнім вбранням. Кварцова модель порадує господиню точністю та міцністю: міцна, стійка до іржі сталь захистить механізм. Годинники не злетять завдяки міцній застібці браслета, зробленого з того ж матеріалу, що і корпус. Завдяки 35-міліметровому діаметру корпусу і тому, що браслет можна відрегулювати за розміром, годинник буде добре виглядати на дівчат різної комплекції.

Balmain 4072.39.16

Привабливі риси:

  • У Balmain 4072.39.16 приємний дизайн – корпус, як і браслетик, прикрашені золотим напиленням.
  • Ця модель потрапила до рейтингу не тільки завдяки зовнішності: вона відмінно захищена від води (5 АТМ). Господині цього годинника не доведеться засмучуватися, якщо вона впустить їх у воду – короткочасне занурення не зіпсує аксесуар.
  • Згадувати, яке сьогодні число, власниці не доведеться – годинник підкаже: поряд з індексом 6 знаходиться віконце дати.
  • Це один з кращих варіантів для тих, хто не звик міняти годинник кожні пару місяців, адже вони довго виглядатимуть привабливо: на сапфіровому скельці не з'являються подряпини, потертості, а золоте напилення не стирається.

Читайте також: ТОП-10 кращих чоловічих наручних годинників

Balmain 3171.32.66

Елегантність і простота – так можна охарактеризувати дизайн цього модного аксесуара. Міцний та акуратний круглий корпус виконаний з нержавіючої сталі. Він красиво контрастує із чорним циферблатом, який прикрашають сріблясті стрілочки. На зап'ясті виріб фіксується елегантним шкіряним ремінцем.

Balmain 3171.32.66

Чотири ключові плюса:

  • Водозахищеність рівня 5 АТМ дозволяє власниці Balmain 3171.32.66 не остерігатися попадання води на виріб: воно витримає короткочасне занурення у воду, що вже говорити про невеликі бризки.
  • М'який шкіряний ремінець надійно фіксує годинник і при цьому практично не відчувається на руці. Його обхват регулюється, тому модель підійде дівчатам різної комплекції.
  • Механізм встоїть перед легким ударом завдяки тому, що його захищає сталевий корпус.
  • Кварцова модель здатна надовго зберегти вигляд нового виробу. Це заслуга скельця із сапфіру, яке славиться своєю стійкістю перед потертостями.

Це знадобиться: ТОП-10 – кращий жіночий годинник: рейтинг популярних жіночих наручних годинників

Balmain 1855.33.16

Цей сріблястий виріб – поєднання вишуканості та міцності. Білий циферблат, на якому розташувався приємний малюнок, захищений зносостійким сапфіровим скельцем. До того ж виріб не боїться попадання води.

Примітка: інкрустований дорогоцінним камінчиком годинник показує час завдяки батареям.

Balmain 1855.33.16

Основні переваги:

  • У Balmain 1855.33.16 можна спокійно мити руки, гуляти під дощем. Їх навіть можна поринути у воду, не боячись зіпсувати механізм. За таку надійність варто дякувати ступеню водонепроникності виробу, що дорівнює показнику в 5 АТМ.
  • Жіноча модель своєю стійкістю – подряпини, потертості не страшні годинникам: їхній циферблат з акуратними індексами захищає від подібних неприємностей сапфірове скло.
  • На круглому циферблаті, чий обідок красиво прикрашений діамантами, є віконце, на якому можна побачити поточне число: підглядати в календарик чи смартфон господині цієї моделі не доведеться.
Модель
Інкрустація діамантами Скло циферблата Матеріал корпусу Матеріал браслета/ремешка Ступінь захисту від води Число місяця
Balmain 2197.30.14 є мінеральне нержавіюча сталь шкіра 5 АТМ немає
Balmain 1855.32.66 є сапфірове нержавіюча сталь шкіра 5 АТМ є
Balmain 1853.39.16 є сапфірове нержавіюча сталь + позолота нержавіюча сталь + позолота 5 АТМ є
Balmain 1771.32.62 немає сапфірове нержавіюча сталь тканина 5 АТМ немає
Balmain 1771.33.16 немає сапфірове нержавіюча сталь нержавіюча сталь 5 АТМ немає
Balmain 1713.33 .14 є сапфірове нержавіюча сталь + позолота нержавіюча сталь + позолота 5 АТМ немає
Balmain 3175.32.86 є сапфірове нержавіюча сталь шкіра 5 АТМ немає
Balmain 4072.39.16 немає сапфірове нержавіюча сталь + позолота нержавіюча сталь + позолота 5 АТМ є
Balmain 3171.32.66 немає сапфірове нержавіюча сталь шкіра 5 АТМ немає
Balmain 1855.33.16 є сапфірове нержавіюча сталь нержавіюча сталь 5 АТМ є

Рекомендуємо ознайомитися: Найкращий годинник для дітей: ТОП-10 дитячого наручного годинника

Будь-який годинник, який є в цьому рейтингу, заслужив популярність завдяки міцності корпусів, точності ходу і вишуканій зовнішності. Дівчатам, яким потрібен надміцний варіант, захищений від ударів і води, припадуть до смаку доповнені діамантами 2197.30.14. Найкращим варіантом для ділових леді, здатні стати 4072.39.16 – Топова модель не злякає бізнес-партнерів зайвою химерністю.

Коментарі
Залиште коментар