Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Очікувані ігри 2022 року — 10 кращих версій для ПК

Дата публікації: 26.11.2021 11:05
Дата оновлення: 24.11.2023 13:44

У шанувальників стратегій напевно є улюблені версії, які вони регулярно завантажують на свій комп'ютер. За останнє десятиліття з'явилося багато хітів у кожному із жанрів. Деякі вже заслуговують на назви легенд через свою популярність та кілька вдалих редизайнів.

Найочікуваніші ігри 2021 року

Розглянемо кілька топових продуктів, які безумовно заслуговують більш пильної уваги. Їхні прем'єри намічені на 2021 рік, але багато версій поки що очікуються! З'ясуємо, що такого може знайти рядовий гравець у подібних розвагах. 

Far Cry 6

Розробники Far Cry 6 відправлять кожного у тропічну спеку. Це типовий екшн, хоча сам жанр помітно доопрацьований. Зміни відчутні у сюжеті та графіці. Головне завдання місії — усунути від влади диктатора. Йдеться про кривавого Антона Кастільйо. Цей персонаж налаштований рішуче та готовий чинити опір всюди. Хоча це не робить місію неможливою, адже повстанці мають широкий арсенал, техніку та великі території для маневрів. Найбільш креативні ідеї сюжету:

  • зброя, що стріляє компакт-дисками та водночас відтворює оригінальну Макарену;
  • рюкзак, який можна використовувати для пуску ракет;
  • чарівна таксистка-інвалід як бойовий товариш.

Геймплей версії, анонс якої відбувся 2021 року, вважають багатообіцяльним. Сюжети з цієї серії завжди були шалено гостроцікавими, але ніколи не мали теми, що настільки близька до реальності. Найбільша новинка — величезний мегаполіс як базова локація. Ubisoft, схоже, знову робить ставку на сміливого лиходія та яскраві повороти сюжету.

Far Cry 6 — сюжети неймовірної гри

Основного персонажа грає Джанкарло Еспозіто, відомий, зокрема, за «Всі тяжкі». У шостій версії дії відбуваються у столиці Яри. Це тропічний острів, захоплений безжальним диктатором. Опір, що зароджується в Есперансі, неодмінно буде багатонадійним і з перемогою добра над злом у кінцевій сутичці. 

Deathloop

Даний шутер — продукт для любителів відчайдушних перестрілок на жвавих вулицях міст. З Deathloop розвага стане божевіллям. Головний герой грає роль найманого вбивці, який застряг у нескінченно циклічній петлі просторово-часового континууму. Головне завдання поодиночної місії — знищити 8 цілей. Цього разу творці зупинилися на сюжеті, який розповідає історію двох вбивць. Ось трохи важливих фактів про версію:

  • Розробник: Arkane Studios; 
  • Підтримувані платформи: PS5/ПК; 
  • Дата випуску: травень 2021 року.

Deathloop — жорстока сутичка на кілька годин

Продукт не дарма потрапив у топ найочікуваніших ігор 2021 року. Сюжет інтригує із перших хвилин після запуску версії. На кожному новому етапі головний герой динамічно росте у своїх силах. Смерть наступного нападника робить обраного героя краще підготовленим до чергової битви.

Розробники передбачили особливі навички — досвідченіші та азартні геймери зможуть видовищно добивати ворогів в 1 клац. Але для цього потрібно знати «чарівні» комбінації клавіш. Для новачків Deathloop не такий простий — доведеться битися серед армії противників з гарною вправністю та тактикою. 

Частиною монстрів керує штучний інтелект. Але це може бути більш досвідчений суперник. Звучить непогано, правда? Додамо, що це продукт від творців Prey та Dishonored і ви навряд чи встоїте перед спокусою пограти. 

Граємо на мобільному: Топ ігор на Андроїд для двох: 10 «залипалок», які затягують у 2021 році

Ghostwire: Tokyo

Це незвичайний похмурий експеримент від команди Tango Gameworks, що вийшов у жовтні 2021 року. Остання сюжетна лінія схожа на VR-постановку, але це не нагода критикувати новий продукт. Як і інші очікувані ігри у цьому жанрі, версія наповнена містикою та помпезними поворотами в сюжеті. Розробники добре працювали, щоб відтворити потойбічний мікроклімат, від якого мурашки по шкірі.

Tango Gameworks — найочікуваніший продукт 2021 року

GhostWire — це пригодницький бойовик нового рівня, створений продюсером феноменальної серії Resident Evil. Незвичайне поєднання екшену та жахів інтригує. Герой потрапляє до титулу Токіо, де раптово за дивних обставин гине майже все населення. У місті починають з'являтися паранормальні явища.

Ідейний наставник геймплея приклав руку до таких постановок, як Devil May Cry та The Evil Within. Креативник вважається одним із найбільш успішних у гральній індустрії. Затяті геймери навряд чи відмовляться від пропозиції відвідати Токіо. За сюжетом населення практично вимерло, влада захоплена надприродними силами. Завдання сторони добра — відновити справедливість та знищити нечистоту.

Halo Infinite

Мабуть, це найбільш відомий бренд, що давно асоціюється з Xbox. Крайню версію Microsoft планувала представити із випуском чергової консолі від гіганта з Редмонда. На жаль, у заявлені креативниками та менеджментом терміни цього не сталося. Це тому, що промо не викликало зайвого ентузіазму у геймерів. Прем’єру вирішили відкласти. Хоча час на доопрацювання та усунення багів не уточнювали. В результаті продукт автоматично потрапив на полицю «Очікувані ігри 2021 ».

Halo Infinite — космічний сюжет геймплея

Попри кілька останніх промахів, це справді одна з найзнаковіших та найкращих версій шутера в історії індустрії. На ПК сюжет уперше стане доступним саме на прем'єрі 2021 року. За словами Філа Спенсера, заявити про це можуть за день до випуску. Ті ще інтригани!

Новинка почне працювати на платформах будь-якого типу: XONE/XSX/PC. Компанія 343 Industries наполягає, що реліз відбудеться саме у 2021 році. Команда розробників прийняла критику з боку фанатів серйозно, почувши всі нарікання на свій рахунок.

Наміри довести сюжет та графіку до досконалості дуже реальні та були оголошені відразу після перших невдач. Якщо це станеться, варто очікувати більш жвавої пригоди у світі Halo.

Корисно знати: Що подарувати хлопчику на 10 років: ТОП подарунків, які зроблять його щасливим

King's Bounty II

Це покрокова рольова стратегія. Остання версія продукту запускається на Windows та багатьох мобільних пристроях. На перший погляд, це «стара казкова історія, перероблена на новий лад». Сюжет, де давня магічна чума знову розповзається на просторах королівства Нострія, давно знайомий геймерам. Місіонери обирають одного з трьох героїв (воїн, маг або паладин), щоб відстояти бік добра в найжорстокішій сутичці.

Друга версія King's Bounty не може не заінтригувати

Дія відбувається у світі Антара, у країні на міфічному континенті. Геймплей починається з кризи в регіоні, що виникла через непорозуміння владних еліт. Налякані постійними військовими битвами та зміною кордонів біженці переїжджають до інших міст, починається голод та паніка. Люди чекають на «білих місіонерів», покликаних відновити баланс сил.

Окрім загроз сепаратизму та збройового конфлікту, ситуацію посилюють погодні катаклізми. Але поєдинок не має стати трагічним. Збереження стабільності буде головною місією у цій версії. Основна новизна в бойовій системі другої частини — явний вплив місцевості на рівень майстерності.

Відповідно до сюжету, стороні добра належить дослідити великий та деталізований світ. Традиційне фентезі вміло поєднується із темною реальністю. Більшість сутичок непередбачувані та епічні. Хоча ця дика казка не позбавлена ​​логіки та динамічного розвитку сюжету. Після кожного бою юніти накопичують досвід, що відбивається на здібностях, характеристиках та зовнішньому вигляді обраного персонажа. 

Horizon Forbidden West

Це місія, заради якої люди вирішують придбати PlayStation 5. Продукт ввібрав у себе все найкраще з оригінального віртуального світу, що з перших хвилин геймплею нагадує казку. Героїня, раніше відома за однойменним серіалом, покликана шукати ліки проти таємничого вірусу, який знищує все живе. Певна кінематографічність явно додає шарму до цієї історії в жанрі Action/RPG.

Кінематографічні сюжети Horizon Forbidden West

Нові пригоди виглядають шалено, але часто дуже реалістичні. Іноді важко повірити, що геймплей запускається на консолі, а не потужному ПК. Казковий сюжет від нідерландської команди максимально близький до навколишнього світу. Від рівня постановки та деталізації можна збожеволіти. Мисливиця із племені Нора зі своїм напарником готова до будь-якої сутички. Особливо ефектно, але й складно, підкорювати засніжені гірські вершини чи підводний світ. Краєвиди оновлюються в міру того, як проходить геймплей.

Розробники покращили список місцю на карті. Відвідати вдасться луки, ліси, джунглі та навіть пустелю. Дане продовження Horizon Zero Dawn, який був представлений публіці у 2017 році, явно буде не гірше. Хоча перевірити правдивість подібних тверджень вдасться не раніше лютого 2022 року. Доведеться чекати.

Для гравців корисно: Як вибрати захисні окуляри для комп'ютера: 4 основних критерії

Gotham Knights

Ідея та тренди Бетмена набагато перспективніші ніж цього чекало багатьох креактивників. Це довели у WB Games Montreal. Ті, хто впевнений, що серіал «Аркхем» пішов назавжди, помиляється. Хоча сам супергерой поки не повернеться на екрани телевізорів, його послідовники завжди у строю.

Нові герої Gotham Knights

Реліз підтверджено на PS5, Xbox 10 серії та ПК, відбудеться наприкінці 2021 року. У Готем-сіті на кожного гравця чекає великий відкритий світ, який пропонується досліджувати самостійно або у співпраці з другом. Основні фішки та особливості оновленої версії:

  1. Локальна сумісна гра на одному екрані не підтримується.
  2. Героям доведеться пройти шлях від новачків до хардкорних месників у масках.
  3. У новій історії додано систему прокачування персонажів та додаткові налаштування.
  4. Рівень противників підлаштовується автоматично.

Розробник пропонує вибрати чотирьох титулованих лицарів перед початком пригоди з поодинчими поєдинками: Робін, Найтвінг, Беттгерл та Червоний Капюшон. Хоча гра схожа на попередні досягнення Брюса Вейна, цього разу підкорювати світ можна не лише самотужки, а й з друзями. Персонажі безперечно будуть дуже різними:

Беттгерл 
навчена мистецтву кікбоксингу та капоейрі, вміє їздити на байку
Найтвінг  має акробатичні здібності
Червоний Ковпак знає безліч бойових нападів з різними видами зброї

Це справжній загін самогубців. Коли компанія розробник презентувала месників з їх унікальними можливостями, більшість гравців завмерли в очікуванні. Хоча багато хто з них розчарований тим, що дату виходу перенесено на 2022 рік, реліз відкладають не вперше. 

Hogwarts Legacy

Чудо відбулося! У шанувальників Гаррі Поттера з'явиться повноцінна версія ААА про свого улюбленого героя. З випуском Hogwarts Legacy поки що затягують, але це буде прорив 2021 року. Екшен пригодницького типу з нетерпінням чекають на тисячі людей.

Hogwarts Legacy — нова казка для геймерів

Неймовірна пригода у світі чаклунства та магії має шанси стати наймасштабнішою казкою у серії. Головний герой повинен зустрітися зі знаменитостями з книг та фільмів, відпрацювати заклинання, відвідати заняття в Гоґвортсі.

По геймплею можна створювати зілля, налаштовувати та прокачувати персонажів. Версія сподобається тим, хто не любить насильство, а віддає перевагу «м'якому сюжету». Дія гри відбувається у Гоґвортсі у 1800-х роках, а головним героєм стане молодий чарівник, хоча не Гаррі.

Корисна порада: Як під'єднати планшет до телевізора або монітора: 7 способів на всі випадки життя

Syberia: The World Before

Друга версія Syberia відправить в подорож по різних епохах. Сюжет розвивається у 1937 та 2004 роках. Героїня, дівчина, на ім'я Дана Роуз, приєднається до незмінної Кейт Вокер. Чарівний світ Бенуа Сокаля поєднується зі зворушливим саундтреком композитора Інона Зура.

Баталії Syberia: The World Before

Любителям головоломок та логічних челенджів це напевно сподобається. Над продуктом працювали 3 компанії: Koalabs та Microids з активною допомогою Anuman Interactive. Консолі поки виключені зі списку обладнання, що підтримується. Власникам таких ігрових станцій доведеться зачекати десь до 2022 року.

Dying Light 2

Шанувальники Ходячих мерців готові взяти під свій контроль та пережити зомбі-апокаліпсис. Ця ідея вдало реалізована командою креативників у другій версії Dying Light. Techland розповсюдила десятки перспективних відео. З цієї причини тисячі геймерів внесли майбутні битви на новій платформі до найближчого графіка.

Хоча не все так склалось, як хотілось — продакшн зіштовхнувся із серйозними проблемами. Гра до 3-ї декади 2021 року так і не вийшла. Важко передбачити коли буде реальний реліз. Але те, що на сиквел чекають тисячі ентузіастів, — факт. Студія Techland бере естафету з першої гри, випущеної у 2015 році. Оновлення заплановане для PS5, Xbox та ПК.

Dying Light — друга версія ще більш загадкова

Коли чергова версія з'явиться на консолях та ПК, можна буде відправитися в новий європейський мегаполіс. На місіонерів, готових до безжальної сутички, чекає незвичайна пригода. Це справжній потойбічний світ із зомбі, заклинаннями та усіма супутніми наслідками.

Розробники розширили місії, додали невидимих ​​ворогів та особливі фішки для миттєвого знищення. Сюжетна лінія зароджується через 15 років після апокаліпсису, внаслідок якого вижили одиниці.

Представлена добірка топ 10 найкращих продуктів може змінюватися досить динамічно. Через місяць-два деякі версії автоматично залишать список очікуваних, оскільки будуть представлені публіці. Але інтерес до перерахованих місій навряд чи пройде одразу. Сюжети новинок розраховані на години та навіть тижні копітких битв. Тому на початку 2022 року представлений рейтинг буде актуальним.

На тему: Як використовувати ноутбук як монітор для комп'ютера: 3 способи підключення

Коментарі
Залиште коментар
Категорії