Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд флагманського смартфона LG G7 ThinQ

Дата публікації: 02.07.2018 17:37
Дата оновлення: 02.07.2018 17:37

Смартфон від LG завжди були привабливі зовні. У числі фішок LG G7 ThinQ можна назвати наступне:

  • 2.5D скло Corning Gorilla Glass 5;
  • метал;
  • «монобровою».

І виглядає це витончено і стильно, незважаючи на те, що подібний дизайн не є принципово новим. Лінії плавні, немає жодної гострої грані, і в руці смарт лежить дуже приємно. Елементи керування розташовані стандартно, плюс є окрема кнопка під гугл-асистент зліва.

LG вирішили не кошмарити користувачів відсутністю мініджек на догоду все тим же трендам, а люб'язно залишили його знизу, поруч з динаміком. Окремо хотілося б відзначити олеофобним покриття. Воно збирає відбитки легко і рясно, але видаляються вони ще легше.

Дисплей c діагоналлю в 6.1 – яскрава сторона цього смарта. Настільки яскрава, що аж 1000ніт. LG завжди вміли робити дисплеї, не дарма їх матриці використовують всі, кому не лінь – монітори, телевізори, смартфони – LG дотяглися до всього. Незважаючи на те, що матриця – IPS'ка, присутній гнучко настроюється always-on-display, на який можна поставити годинник, фотку, календар, або взагалі – текст. Ну і quicktools, щоб швидко переміщатися до камери, налаштувань wifi і блютус. Дозвіл екрану «менябельно» – є 3 варіанти: 1560х720, 2340х1080 і 3120х1440, так що з ним цілком можна гратися у всческіх VR-ах. Коротше, це хороший, дуже хороший дисплей.

А ще тут самий передовий чіпсет – snapdragon 845, з відеочіпом Adreno 630. Сказати, що він future-proof означає нічого не сказати: чи найближчі роки три знайдеться завдання або іграшка, яка йому не під силу. Оперативної пам'яті 4 гіга, вбудованої 64. Начебто, оперативки можна було б і побільше, але з іншого боку – навіщо? І так вистачає ...

Акумулятор має «стандартну» ємність в 3000мАг, і на день використання смарта при середній інтенсивності його повинно вистачати. А заряджається він шустренько – до 50% за 35 хвилин.

А ще G7 ThinQ захищений, причому не тільки звичним ip68, але і по страшно військовому стандарту MIL-STD-810G – йому не страшні ні пил, ні вода. І дані ваші захищені є дактилоскопічний сенсор і розпізнавання по обличчю, яке, між іншим працює дуже чётенько навіть в умовах слабкого освітлення.

Камери. Традиційно, основна – подвійна, по 16Мп кожна, з мембранами 1.6 і 1.9 відповідно, перша вміє оптичну стабілізацію, а друга – «шірік» на 107 градусів. Само собою – є портретний режим, куди ж без нього – працює він досить ефективно, ступінь розмиття фону можна змінювати, хоча все завжди використовують максимум, бо модно. Однак головною фичей по праву можна вважати AI Cam, чи то пак штучний Інтелект. Він самостійно визначає, що у вас діється в кадрі і підлаштовує сцену таким чином, щоб отримати найбільш крутий РЕЗУЛЬТАТ.Фронталки - 8Мп, з діафргамой 1.9. Тут все невигадливо, але щороку: фільтрікі, стікери – нешкідлива забавка.

Головною фичей LG G7 ThinQ можна назвати звук. По-перше, це цифроаналоговий перетворювач Sabre ES9218PC. По-друге це підтримка DTS: X. По-третє, це збільшена резонаціонная камера.

Давайте по порядку:

  • ЦАП дозволяє використовувати навушники навіть з високим імпедансом, щоб отримувати справжній HiFi-саунд. Під нього є навіть окремий еквалайзер і фільтр на три пресета;
  • DTS: X – це справжній, чесний об'єм, при цьому можна вибудувати звук так, щоб він віртуалізувати фронтально або по краях, крім повної панорами;
  • Ну і резонаціонная камера. Смарт приголомшливо гучний, якщо без навушників. А якщо покласти його, наприклад, на дерев'яну поверхню, то він не просто стає ще голосніше, а й додаються низькі. Це чертовски круто.

Звичайно, щоб все це почути, потрібні нормальні навушники, а не затички куплені в переході метро і flac.
Працює все під керуванням 8-го андроїда з інтерфейсом LG UX 6.0+. Інтерфейс комфортний, стабільний і плавний. Величезним плюсом є можливість не тільки змінювати порядок навігаційних кнопок, але і додавати до них ще плюс дві кнопки на вибір: capture +, повідомлення, меню двох сімок або qslide.

LG G7 – такий собі «універсальний солдат». Він не підведе ні в одному сценарії використання. Потрібен захищений смарт? Це про нього. Камерофон? Теж так. Потужний аудіоплеєр під аудіофільскій навушники? Тисячу раз так! Продуктивний монстр для ігрищ і VR'ов? Легко. Гнучко кастомізіруемий сучасний андроїд? Однозначно.
G7 ThinQ – це всебічно шикарний смарт, який гарний як об'єктивно, так і по нашим суб'єктивним мірками. На се прощатися, нагадавши вам про те, що варто підписатися на наш канал і від щирого серця лайкнути це відео. До нових!

Коментарі
Залиште коментар
Категорії