Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ-10 найкращих захищених телефонів: рейтинг 2023 року

Дата публікації: 22.08.2017 11:31
Дата оновлення: 11.12.2023 11:19

Телефони Iphone та Samsung круті до першого падіння з великої висоти. Не рятує їх великий та чутливий екран, мого продуктивність та потужна камера. Чи варто купувати такий дорогий гаджет, якщо є топ-10 найкращих захищених телефонів? Ці пристрої створені для того, щоб падати і не розбиватися, пірнати під воду і не ламатися. Телефони ідеально підходять для туристів, рибалок, гонщиків, спортсменів та тих людей, роботу яких супроводжує той чи інший ступінь ризику. Ми розповімо, які захищені засоби зв`язку краще купувати.

Sigma X-treme PQ24


Відкриває огляд захищених смартфонів цьогорічний гаджет Sigma X-treme PQ24. Тут є все, що потрібно сучасній людині для заповнення ключових потреб: великий екран, ОС на Android, дві камери тощо. Особливістю цього гаджета є високий рівень захисту від механічних пошкоджень, пилу та води. Смартфон повністю підходить для тих, хто не бажає зіткнутися з ремонтом телефонів.

Переваги X-treme PQ24:

1. Продуктивна робота забезпечується чотириядерним процесором бренду MediaTek марки МТК6580 (частота – 1,3 ГГц). ВП дорівнює 1 Гб, вбудована – 8 Гб.
2. 2 слоти для карток, наявність GPS, Wi-Fi та високошвидкісного 3G інтернету. Також є засіб передачі Bluetooth 4.0.
3. Дві камери, на 8 Мпікс та 2 Мпікс – цього цілком достатньо для створення селфі та фотографій під час походів.
4. Екранне скло захищено від подряпин та ударів завдяки технології Gorilla Glass 3.
5. Тривала робота гаджета обумовлена батареєю на 5000 мАг. У режимі читання з підсвічуванням телефон працює понад 16 годин.
6. ОС Android 5.1 дозволяє завантажити будь-яку сучасну програму.
7. Телефон може знаходитись під водою до 60 хвилин (глибина не до 3 м). При цьому працездатність пристрою не погіршується.
8. Стильний дизайн, телефон приємно лежить у руці та зручний у використанні. Не всі захищені засоби зв`язку можуть похвалитися такою привабливістю і гармонійністю.
9. Рознімання для гарнітури універсальні, так що можна використовувати будь-які навушники. Це очевидна перевага над аналогами захищених телефонів.

Для активного відпочинку, спорту та роботи на висоті – це супер-варіант. Бути в тренді і не боятися за збереження пристрою можна лише з Sigma!

телефон Sigma X-treme PQ24

Читайте також: Як вибрати мобільний телефон? 

Sigma Х-treme IT67


Якщо потрібний бюджетний надійний мобільний телефон, якому не страшний екстрим, це Sigma Х-treme IT67. Даний варіант створено, щоб приймати дзвінки та здійснювати виклики попри все. Наявність базових функцій та високого рівня захисту порадує любителів екстріму. Що ще хорошого приготував виробник за таку низьку вартість?

Переваги Х-treme IT67:

  • Повний захист від пилу, механічних пошкоджень корпусу та дисплея, а також води (30 хвилин під товщиною метрової води). Це робить модель пристосованою до туризму, риболовлі та інших хобі та роботи, пов`язаних з ризиком.
  • Кольоровий екран, що підходить для читання повідомлень та книг, перегляду фото та відео.
  • Є будильник, диктофон, ліхтарик, радіо, аудіо- та відеоплеєр, додаток для читання – все, що потрібно користувачеві.
  • Потужна батарея дозволяє тримати пристрій у режимі очікування 23 доби, а розмовляти телефоном можна до 12 години без перерви.
  • Дві сім-карти з ідеальним мобільним зв`язком. Sigma Х-treme IT67 «ловить» там, де інші не можуть, наприклад, у горах, ущелинах та інших місцевостях далеко від міста.
  • Стильний агресивний дизайн. Це гаджет для екстремальних людей, який повністю доповнює їхню безстрашну натуру.

Телефон багатофункціональний та практичний, але не без вад. Якщо вибирати серед усієї лінійки захищених пристроїв, слід враховувати й недоліки:

  • Матриця дисплея з невеликим кутом огляду, тому зображення виходить неяскравим. Прочитати щось під палючим сонцем теж проблематично – екран сильно бликує.
  • Немає 3G покриття, а значить, що насолодитися мобільним зв`язком не вдасться.
  • Маленький дводюймовий дисплей. Дивитися фільми можна, але насолоди в цьому мало.

кнопочный телефон Sigma Х-treme IT67

X-treme PQ16


Якщо потрібно купити захищений смартфон, це модель X-treme PQ16 від виробника Sigma. Це недорогий сучасний пристрій, що поєднує в собі начинку Android та корпус Термінатора. Підходить для більш вимогливих туристів, які хочуть отримати більше телефону для дзвінків. Гаджет настільки надійний, що йому невідомі слова «поломка», «подряпина» та «ремонт».

Чому варто придбати цю модель?

  • Дисплей діагоналлю 3,5 дюйма захищений міцним склом, тому ніякі падіння не спричинять подряпини та сколи.
  • Матриця має достатні кути для огляду, що забезпечує реалістичність зображення. На екрані можна дивитися фото, відео та навіть фільми.
  • Швидка реакція та продуктивна робота завдяки ВП 1 Гб, процесору на 2 ядра. ОС Android 4.2.2 дозволяє завантажувати корисні програми та графічно нескладні ігри.
  • Можливість вставити картку пам`яті збільшивши вбудовані 4 Гб до 36.
  • Дві камери для миттєвих знімків та відеозв`язку – селфі на 1,3 Мпікс, а основна на 5 Мпікс. Є спалах, визначте обличчя, автоматичне фокусування та інші функції для якісних фото.
  • Є GPS, Wi-Fi, рація та датчики наближення, світла – це зробить використання зручнішим та практичнішим.
  • Заряду батарейки вистачить на всіх – 3600 мАг забезпечує понад 30 діб очікування та 20 годин безперервного користування.
  • Стильний дизайн оцінять не лише підкорювачі вершин, а й офісні працівники.

Об`єктивно: за цю вартість гаджет стрибає вище за голову, тому шукати недоліки безглуздо.

защищенный телефон X-treme PQ16

Sigma Comfort 50 Shell


Зручний та простий гаджет підійде всім, але особливо людям похилого віку. Модель Sigma Comfort 50 Shell – це особливий корпус та спеціальне розміщення кнопок, доповнене незамінним набором функцій (розроблений з урахуванням потреб людей цього сегменту).

Чому саме він?

1. Форма «розкладачка» – зручне прийняття викликів, додаткова візуалізація.
2. Другий екран із кнопками відповіді на дзвінки та SOS із розсилкою листів про допомогу на 5 різних контактів.
3. Великі та зручні клавіші, які видають звук при натисканні. Це набагато полегшує користування телефоном навіть для людей із сильним тремтінням у руках та поганим зором.
4. Підсилювачі гучностй під час розмови стане гарним доповненням для людей із проблемами зі слухом.
5. Обслуговування двох сім-карт, наявність камери 0,3 Мпікс та базових додатків (будильник, ліхтарик, радіо) забезпечують повноцінне використання.
6. Спеціальний аксесуар для підзарядки батарейки, чиєї потужності вистачає на 193 години в очікуванні та 5 годин безперервної розмови.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс мобільного телефону Sigma Comfort 50 Shell робить його незамінним гаджетом для людей віком. Невеликий розмір телефону дозволяє постійно тримати його при собі, носити у кишені будь-якого одягу. А підсвічування для оповіщення пропущених дзвінків нагадає про те, що потрібно передзвонити. Цей гаджет зроблений з любов`ю для турботи про тих, хто дорогий.

кнопочный телефон раскладушка Sigma Comfort 50 Shell

Sigma X-treme PQ35


Не можна розповісти про найкращі захищені смартфони та не згадати Sigma X-treme PQ35. Сучасний гаджет має все потрібне для повноцінного використання. Тут є і потужний процесор, і нова версія Android, і дві камери для створення яскравих реалістичних фото. З таким телефоном можна бути в лісі або в горах і застосовувати сучасні технології без остраху розбити телефон.

Переваги моделі:

1. Висока продуктивність та швидка реакція шляхом процесора на 8 ядер Helio P10 з частотою 2 ГГц. Смартфон легко справляється з використанням декількох програм одночасно, працює плавно, без збоїв.
2. З версією Android 6.0 можна завантажувати програми, оновлювати систему.
3. Основна камера 13 Мп з функцією автоматичного фокусу та селфі-камера 5 Мп дозволяють робити знімки у високій якості.
4. Дисплей розміром 5,46 дюймів з великими кутами огляду захищений від падіння, бруду та води склом Glass III. Є режим «мокрі руки» та «рукавички», щоб використовувати сенсор за будь-яких обставин.
5. Оперативної пам`яті 4 Гб, вбудованої – 64 (її можна розширити, купивши 32-гігову картку пам`яті). Цього з головою вистачить на кілька років користування, створення фото та відео без видалення файлів.
6. Високий рівень захисту – від падіння з висоти, пилу та попадання піску не захистить, але вбереже від наслідків. А ще гаджет може до 60 хвилин перебувати на триметровій глибині. І не просто перебувати, а із збереженням функцій, здатністю робити фото, приймати дзвінки і так далі.
7. Батарея ємністю 5000 мАг тримає заряд близько 12 години за умови безперервного перегляду відео. Розряджений телефон повністю заряджається за 3 години, якщо використовуватиме укомплектовану гарнітуру.

Недоліків в експлуатації гаджета ні, а ось своєрідний дизайн оцінять не всі.

защищенный смартфон Sigma X-treme PQ35

Sigma Comfort 50 Light


Гідна позиція із серії захищених телефонів – Sigma Comfort 50 Light у стильному корпусі. З таким телефоном не буде проблем з початком експлуатації, оскільки інтуїтивний інтерфейс, непотрібних програм немає. Цей бюджетний варіант чудово підходить для поповнення базових потреб.

Переваги:

  • Маленький розмір (117 мм) та вага (92 г), такий телефон зручно носити із собою в кишені.
  • Наявність двох сім-карток для мобільного зв`язку, які працюють поперемінно (перемикаються під час викликів).
  • Великі клавіші набору з озвучуванням та додаткові кнопки відповіді на дзвінок та SOS. Клавіатура зручна, а екстрена функція розсилає повідомлення на 5 номерів.
  • Є радіо, для увімкнення якого не потрібна гарнітура (навушники).
  • Коли пропущений дзвінок, індикатор загоряється і не вимикається до перегляду оповіщення.
  • Дуже потужний ліхтарик, який яскраво висвітлює територію на велику відстань. Вмикається він спеціальною кнопкою на корпусі, не потрібно шукати в налаштуваннях.
  • Батареї вистачає на 6 годин безперервного спілкування телефоном. Щоб зарядити акумулятор, потрібно поставити його в кредлі (йде в комплекті). Це набагато простіше, ніж шукати зарядний пристрій і встромляти в роз`єм.

Телефон із цікавим дизайном корпусу повністю виправдовує вартість, тому недоліків не знайдено. Виробник зробив модель не тільки практичною, а й стильною.

кнопочный телефон Sigma Comfort 50 Light

Sigma Х-treme IT68


Класика захищених мобільних телефонів – Sigma Х-treme IT68 – найкращий вибір для шукачів пригод. Агресивний дизайн разом з гідною «начинкою» роблять пристрій незамінним супутником тих, чиє життя пов`язане з висотою, водою та пилом. Телефон не лише вистоить усі ці умови, а й не подумає припиняти роботу. Що ще ховається за посиленим корпусом?

Переваги моделі Х-treme IT68:

1. Простота використання. У телефоні немає особливих функцій, він створений, щоб залишатися на зв`язку, а не грати і робити знімки.
2. Підтримує мобільний зв`язок двох сім-карток навіть там, де зв`язок майже не ловить. Особливість пристрою в тому, що абонент зможе відповісти на дзвінок або здійснити його (вдома, в горах, під водою).
3. Вбудована пам`ять 32 Гб, цього цілком достатньо для кількох років використання без чищення мотлоху.
4. Рівень захищеності IP 68 забезпечує захист від пилу, піску, води та механічних пошкоджень. Пристрій може працювати під водою на глибині до 1 м, але не більше 1 години.
5. Крім простих функцій, є зовнішній USB роз`єм для підзарядки зовнішніх пристроїв.
6. Місткість батарейки 2800 мАг – цього вистачає на довгий час, тому з телефоном зручно подорожувати.

За вказану вартість телефон справляється з обов`язками, так що недоліки не знайдені. Цей практичний гаджет має прогумований корпус злегка агресивного дизайну. Такий стильний зовнішній вигляд припаде до душі чоловікам зі смаком та характером.

телефон Sigma Х-treme IT68

Sigma Х-treme DZ67 Travel


Топ захищених телефонів був би неповним, якби не цей простий та надійний апарат. Він має все необхідне, щоб завжди залишатися на зв`язку навіть там, де не ловить мережу мобільних. операторів. Повний захист від води, пилу та ударів робить Sigma Х-treme DZ67 Travel незамінним супутником мандрівників, спортсменів та екстремалів. Брутальний дизайн припаде до смаку тим, хто цінує практичність кожної речі.

Переваги покупки Sigma X-treme DZ67 Travel:

1. Дисплей розміром 2,4 дюйма захищений міцним склом від подряпин та сколів. Кольорове зображення, екран не бликує в сонячну погоду.
2. Телефон бюджетний, але має камеру на 2 Мпікс без фокусування.
3. Підтримує роботу двох сім-карток без збоїв (вони працюють поперемінно, перемикаються під час дзвінків).
4. Зручна клавіатура з великими клавішами та підсвічуванням для зручного користування.
5. Існує функція Walkie-Talkie для зв`язку в місцях без покриття мережі. Це дуже допоможе туристам, що подорожують до місць далекі від цивілізації (глухий ліс, гори).
6. Заряду батарейки вистачає на 7 годин спілкування по телефону без перерв або на 7 діб у режимі очікування.
7. Має стандартний органайзер, а також на телефоні можна прослуховувати музику, дивитися відео та фільми.
8. Корпус пристрою можна закріпити на ремені для зручності.

Виробник наголосив на потужності та надійності телефону, чим повністю виправдовує потреби своєї аудиторії. Недоліком можна вважати те, що телефон не працює під водою, та й батарея не дуже об`ємна.

защитный телефон Sigma Х-treme DZ67 Travel

Sigma Comfort 50 mini3


Ця модель із удароміцних телефонів не підтримує сучасних технологій, але це не заважає йому бути зручним у використанні для дзвінків, набору смс-повідомлень. Корпус та набір базових функцій Sigma Comfort 50 mini3 продуманий так, що людина інтуїтивно освоює її за кілька хвилин. Цей бюджетний варіант чудово підходить для любителів класики.

Чим добрий?

  • Два слоти під сім-картки – вагомий аргумент. Модель не глючить, телефонна книжка не збивається.
  • Кнопкова панель із зручною клавіатурою та озвучуванням натискання допомагає прискорити набір. Шрифт великий, тож розібратися зможуть навіть люди з проблемами із зором.
  • Звук виклику дуже гучний, що зручно для людей із хворобами органів слуху.
  • Є окрема кнопка SOS для розсилки листів із проханням про допомогу на 5 номерів.
  • Наявний стандартний набір функцій органайзера і яскравий ліхтарик.
  • Є плеєр і можливість розширити вбудовану пам`ять, тому можна насолоджуватися великою кількістю пісень.
  • Заряду батарейки вистачає на 7 днів та до 4 годин спілкування без перерв.
  • Маленький розмір телефону дозволяє вмістити його у будь-яку кишеню, а яскравий дизайн не дасть втратити пристрій.

Sigma Comfort 50 mini3 зроблена поціновувачів зручності, простоти, надійності.

Sigma Comfort 50 mini3

Sigma X-treme PQ68


У пристрої чудово поєднуються міцність, сучасність технологій та класика дизайну кнопкового телефону. Апарат дозволяє не припиняти спілкування в соціальних мережах та перегляд Youtube навіть у запорошених, вологих місцях. Захист від механічних пошкоджень та попадання дрібних частинок забезпечують зносостійкість Sigma X-treme PQ68 в екстремальних умовах. За цю вартість купити смартфон, що не вбивається, не можна, а ось користуватися його функціями можна.

Особливості Sigma X-treme PQ68:

1. Телефон на дві сім-карти, який дзвонить і приймає виклики навіть у місцях із поганим покриттям мобільного зв`язку.
2. Міжнародний рівень захисту гарантує, що апарат не перестане працювати після контакту із брудом, пилом, водою. Корпус міцний і витримує падіння з висоти та удари.
3. Є 3G та Wi-Fi для повноцінної роботи в інтернеті. На телефон можна користуватися Facebook, Twitter та Youtube. Є можливість завантажувати програми, казуальні програми та дивитися відео на повнометражному режимі.
4. Акумулятор у 2000 мАг забезпечить 25 днів пасивного використання, а розмовляти телефоном можна 13 годин без зупинки.
5. Є ліхтарик, «читалка» для книг та стандартні програми в органайзері.

Цікавий дизайн у яскравому кольорі підійде для використання чоловікам та жінкам різного віку. Sigma X-treme PQ68 – революційна модель серед кнопкових телефонів!

Sigma X-treme PQ68

Якщо ваш минулий гаджет загинув смертю хоробрих після зіткнення з водою, брудом або асфальтом, зверніть увагу на моделі Sigma – тут можна знайти не лише «дзвонилку», а й гідний сучасний смартфон. Моделі виробника надійні, прості та зносостійкі, до того ж стильні, що важливо для сучасників. Нам подобається Sigma X-treme PQ68. Це не просто телефон, а вірний супутник та цікавий аксесуар!

Побачити на що здатні телефони Sigma можна у цьому відео.

 
Коментарі
Залиште коментар
В
23.08.2017 00:27

все это конечно правда, но мне мой AGM A8, очень нравится, реальный аппарат с которым не страшно ни в огонь, ни в воду

Категорії