Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Новий Айфон 2018, iPhone X Plus, iPhone SE 2018: дата релізу, ціна, характеристики

Дата публікації: 29.08.2018 15:42
Дата оновлення: 29.08.2018 15:42

З наближенням осені шанувальники технологічних новинок Еппл все частіше задаються питанням, коли вийде новий Айфон. Але не тільки дата анонса хвилює майбутніх покупців: що ж це буде за смартфон, і один чи? Чи варто очікувати рожеву або золоту версії? Чи всі нові моделі можна буде заряджати без дротів? На ці та інші питання намагаються знайти відповіді інсайдери і аналітики в інтернеті. У цій статті зібрані найбільш популярні і реалістичні припущення, а також фото та відео передбачуваних телефонів.

Важливо: Інформація почерпнута з неперевірених джерел і не є офіційною позицією MOYO або Apple.

Новый Айфон 2018

Як будуть називатися нові iPhone 2018 роки?

 Как будут называться новые iPhone 2018 года

Аналітики висувають безліч версій про те, як компанія назве новий айфон, але найпопулярнішими залишаються такі:

  • iPhone 9 і iPhone 9 Plus (для спадкоємців моделей iPhone 8);
  • iPhone 11 і 11 Plus (вони ж iPhone XI і XI Plus);
  • iPhone XS і XS Plus;
  • iPhone X Plus;
  • просто iPhone і iPhone Plus.

Також передбачається, що в 2018 році вийде і iPhone SE 2, новини про появу якого просочуються в ЗМІ ще з лютого. При цьому чутки компанія поки що не підтверджує.

На презентації у вересні Apple представили три нові моделі – iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR.

Характеристики та специфікації нових Айфонів

 Характеристики и спецификации новых Айфонов

Нові смартфони Епл отримали такі параметри:

Модель
Дисплей (дюйми) Оперативна пам'ять (Гб) Камера Процесор Дозвіл екрану
iPhone XS 5,8" , OLED 4

подвійна: 12Мп широкоугольная і 12Мп телефото, аппертурой f/1.8 + f/2.4, Геотегування, запис відео до 4K @ 60fps, слоу-мо-відео до 1080p @ 240fps, Live Photos зі стабілізацією зображення, AR;

фронтальна: 7мп, спалах екраном, f/2.2, запис відео 1080р, HDR

A12 Bionic 2436х1125
Айфон XS Max 6,5" , OLED 4 2688х1242
iPhone XR 6,1, LCD IPS 3 основна: 12Мп, f/1.8, відеозапис до 4K @ 60fps, слоу-мо відео до 1080p @ 240fps 1792 × 828

Дата виходу і старт продажів

Презентація нового Айфона відбулася 12 вересня, де були представлені iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR.

Офіційні продажі в Україні стартують19 жовтня 2018 року.

Цікаво: Android і iOS: 6 опцій, запозичених один у одного

Так, джерела повідомляють, що можливі дати – 11 або 12 число. Втім, 11 вересня – траурна дата в Сполучених Штатах, тому скоріш за все – 12-е. У продаж смартфон надходить зазвичай через десять днів.

Варто зауважити, що Еппл воліє починати продажу по п'ятницях, тому можна припустити, що в цьому році вони стартують 21-го.

Батарея і зарядка

Какими будут батарея и зарядка у Айфонов 2018

Передбачається, що кожну модель Айфон 2018 оснастять потужної L-образної батареєю. Поки що таким акумулятором може похвалитися тільки ювілейна «десятка». Завдяки новій формі батареї звільнилося більше простору всередині гаджета. ДО того ж, новий тип акумулятора дозволив прискорити зарядку телефону.

За інформацією видання MacRumors, звичайну прямокутну батарею поставлять тільки в бюджетну версію – iPhone 9, щоб зробити ціну на модель більш доступною. З цієї ж причини економ-айфон НЕ будуть оснащувати технологією бездротової зарядки.

Повідомляється, що нові айфони нарешті отримають зарядний блок нового типу для швидкої зарядки на 18 Ватт. Для більшої зручності його укомплектують переходником з роз'ємом USB type-C. А ось перехідника з Lightning на 3,5 мм в моделях 2018, швидше за все, не буде.

Скільки нових пристроїв представить Apple в 2018 році?

Новые устройства Apple 2018

Витоку свідчать, що, крім нових смартфонів, компанія представить і інші гаджети – переважно, оновлені і покращені варіанти попередніх моделей.

AirPower

Бездротова станція для зарядки – одне з найбільш очікуваних «яблучних» пристроїв. Бренд презентував її ще в минулому році, але в продаж девайс так і не надійшов. З отриманням сертифіката на пристосування були ускладнення і, за чутками, його злегка переробили. Так що вже цієї осені фани Еппл зможуть придбати аксесуар.

iMac

Моноблочний комп'ютер отримає тільки новий процесор, що працює швидше.

MacBook 12"

Бюджетний лептоп прийде на заміну MacBook Air, а його ціна, ймовірно, не перевищить 1000 доларів.

Apple Watch

Розумний годинник четвертої серії стануть одним з небагатьох гаджетів, яких торкнеться істотний редизайн. Зокрема, зміни торкнуться розмірів дисплея – дві очікувані моделі вийдуть з діагоналями 1,78 і 1,57 дюйма. Версія, яка була 38 мм отримає дисплей 40 мм, а 42-міліметрова – 44 мм.

Згадати: 10 революційних нововведень iPhone X – що було запозичено у Android, а що по-справжньому нове

iPad Pro

Великі дисплеї і максимально вузькі рамки – так , ймовірно, будуть виглядати нові Айпад. Планується випуск примірників на 11 і 12,9 дюйма. Це будуть перші планшети з Face ID, а ось звичної механічної кнопки Home у них не передбачено.

Mac mini

Остання модель з таким ім'ям вийшла ще в 2014-му, і з того часу компанія не потрудилася випустити оновлені версії. За інформацією популярного аналітика Мін-Чі Куо, в цьому році шанувальників все ж порадують довгоочікуваним поліпшеним девайсом.

MacBook Pro

Від оновлень цього товару фахівець не чекають нічого особливого: можливі новий процесор і клавіатура.

AirPods

Мінімальні поновлення аксесуара будуть вмикати можливість бездротової зарядки від станції Еппл, а також підтримувати функції на кшталт «Привіт, Siri».

Камери

Какие камеры будут на новых Айфонах 2018

Згідно з одними джерелами, на «дев'ятку» поставлять потрійну камеру TrueDepth, інші ж аналітики стверджують, що очікувати появи подібної камери раніше 2019 роки не варто. Айфон 11, ймовірно, укомплектують подвійний вертикальної, розташувавши по середині спалах LED-типу. Традиційно камера буде злегка виступати над корпусом. Приємним доповненням стане сапфірове покриття. Чутки щодо потрійний основної камери ходять і з приводу iPhone Plus, але це станеться в кращому випадку в кінці 2018 го.

Чи не підтверджена інформація і з приводу 3D-сканера для більш якісної роботи Face ID. Імовірно, його можна буде використовувати і для додатків доповненої реальності.

Крім того, ще з 2014 року компанія працює над новою системою зйомки, покликаної отримати фотографії у високій роздільній здатності. Також в розробляється технологія знімних об'єктивів камери для пристроїв на iOs.

Ціни на нові Айфони 2018

 Сколько будет стоить Айфон 2018

Після приголомшливої вартості – від 1000 доларів – за iPhone X ціна на нові моделі, швидше за все, не стане менш високою. Так, за доступний Айфон XR доведеться викласти 650-800 $, а за версією S і S Max з поліпшеними параметрами – від 1100 $.

Аналітики припускають, що власне Айфон 11 на 64 Гб обійдеться покупцям в 799 доларів, а модель на 256 Гб – на сотню дорожче. Очікувати від Apple заниження вартості, щоб залучити менш заможних покупців, не доводиться.

Пригадується: Як зробити скріншот на смартфоні: 4 способи, які працюють

Витік фото і відео нових смартфонів

У великому бізнесі без витоків і інсайдерської інформації – нікуди. З одного боку, подібні події руйнують інтригу, якої домагається виробник. Але з іншого – подібні «зливи» підігрівають інтерес покупців до новинок, нагадують про їх майбутній вихід. Словом, дражнять.

Одним з відомих інсайдерів, час від часу підкидають фанатам інформацію про нові Еппловскій гаджетах, є Веніамін Гескін. Не так давно він виклав фото з макетами майбутніх смартфонів – 9, 11 та Plus.

Макеты iPhone 11, iPhone 9, iPhone 11 Plus, iPhone 6,1 и iPhone 6,5

29 липня в своєму Твіттері він запостив знімок двох технологічних зразків – на 6,1 дюйма і на 6,5 дюймів.

НА початку серпня на ресурсі SlashLeaks з'явився знімок реальної задньої кришки iPhone 9.

В кінці липня блогер @OnLeaks опублікував на своїй сторінці посилання на відео з макетами iPhone 9 і iPhone 11 Plus:

Зміни в нових телефонах Apple

Новые Айфоны 2018

За інсайдерською інформацією, Айфони 2018 можуть отримати такі оновлення:

1. Підтримка стилуса iPen. Невідомо, яким чином втілиться технологія, успішно впроваджена з 2015-го в комплекті з Айпад. Але таку інформацію дає компанія Rosenblatt Securities.

2. Модель на дві сім-карти. Інші великі бренди давно пропонують широкий асортимент подібних апаратів. Але Еппл наполегливо тримається. Можливе рішення функціонального двухсімочнік, за чутками, можна втілити в поєднанні звичайної сімки і віртуальної. Втім, є також інформація, що подібний гаджет з eSIM буде розроблений виключно для ринку КНР.

Для комфорту: ТОП-10 корисних додатків для смартфона – Рейтинг кращих програм для Android і iOS 2017 року

3. Кольорове розмаїття. Аналітики стверджують, що iPhone 2018 порадує корпусом різних кольорів – помаранчевого, червоного, білого, сірого і навіть синього.

4. Підтримка Face ID в кожній з трьох моделей. Ця інформація здається більш правдоподібною, на відміну від чуток про сканер відбитків пальців. А ось Force Touch може зникнути – якщо в компанії вирішать позбутися його для зниження вартості апаратів.

Повідомляється, що в дизайні корпусу особливих змін не буде – розробники продовжать юзати зовнішній вигляд «десятки». Тому кожен з трьох новеньких отримає безрамковий екран з «монобровою» і закруглені краї.

За одними відомостями, бюджетна модель буде в металевому корпусі і не зможе підтримувати бездротову зарядку. Інші джерела наполягають на скляній задньої панелі, але, знову ж таки, без можливості бездротової зарядки.

Мінімум одну, а може, і дві моделі випустять з екранами AMOLED. Чи не «світить» преміум-дисплей тільки недорогий версії – там матрицю OLED замінять LCD-варіантом.

Флагманські апарати, ймовірно, отримають нові процесори А12 і істотно збільшився об'єм оперативки – 4 гігабайти. Бюджетникові дістанеться торішній A11 Bionic і 3 гіга ОЗП. Подібний хід компанія вже використала з недорогими моделями на зразок SE в 2016-му. Найбільш вірогідна операційна система – iOS 12.

Історія: 10 років з iPhone – як розвивався найпопулярніший в світі смартфон?

Що стосується передачі даних, всі новинки будуть підтримувати стандарт 5G. Крім того, Business Insider повідомляє про тестування технології міліметрових хвиль, яка допоможе підвищити пропускну здатність для пристроїв.

На рахунок модульних чіпів ходять чутки про співпрацю з Intel і Qualcomm. Але є ймовірність, що Apple займається власними розробками в цьому напрямку. У разі правди це допоможе знизити ціну девайсів, а саму компанію зробить менш залежною від інших розробників.

До презентації нових смартфонів залишилося зовсім небагато, і поки інсайдери викладають знімки, аналітики роблять припущення. Багато з них, звичайно, не виправдаються, але частина – як і щороку – буде відповідати реальності. Якщо Еппл насправді представить три моделі, одна з яких буде бюджетної, фанати з різних країн світу з різним доходом зможуть стати власниками заповітних телефонів. Можливо, для цього доведеться почекати місяць-другий, адже компанія не завжди швидко випускає достатню для бажаючих кількість девайсів. Але все ж цікаво буде подивитися, чим здивують розробники після ювілейної моделі.

Коментарі
Залиште коментар