Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нова операційна система Apple – дата релізу і особливості iOS 13

Дата публікації: 03.09.2019 09:50
Дата оновлення: 03.09.2019 09:50

Інтернет схвильований – повинна вийти нова тринадцята iOS. Чутки множаться, витоку інформації спливають в новинах, а експерти намагаються спрогнозувати, якою вона буде. Яких характеристик і функцій очікувати, розповість стаття.

Важливо! зібрана з неперевірених джерел і не висловлює офіційну позицію MOYO і Apple.

iOS 13

Що нового в iOS 13?

У новій операційній системі:

1. Темна тема. нею все буде виглядати виразно. Режим можна налаштувати так, щоб він включався вночі автоматично.

2. більше можливостей для редагування фотографій. інтенсивності освітлення для портретної зйомки, можливість зробити кольоровий портрет монохромним і додавання фільтрів одним дотиком. Фото з телефону будуть виглядати професійно.

Цікаво: Apple обіцяє модернізували функцію організації альбомів. Тепер Айфони будуть сортувати фотографії по днях, місяцях і роках для швидкого пошуку.

3. відеомонтаж. дозволить повертати, обрізати і обробляти відео моментально.

4. Круті фішки з «Картами». Віртуальні прогулянки, можливість додавати часто відвідувані місця в «Вибране» і створювати колекції пам'яток.

5. Siri стане ще розумнішими. буде краще взаємодіяти з іншими додатками і навчиться читати вхідні повідомлення вголос.

6. стануть більш варіативними. додасть ще більше варіантів макіяжу, зачісок, а також збільшить колекцію капелюхів та інших головних уборів. Також обіцяють, що мемоджі зможуть автоматично з'являтися в папках зі стікерами.

 темный режим в Эппл ОС 13

7. Оновлені «Нагадування». Швидка панель інструментів в iOS 13 дозволить в пару торкань додати фото або скрін, дату до нагадування. Також користувач зможе додавати час, місця і прапорці. Розумні списки самі розподілятимуть нагадувалки по групах.

8. Новий «Календар». Один тап – і користувач операційної системи дізнається, як дістатися в потрібну йому точку або чи є можливість приєднатися до конференції.

Читайте також: Як перенести контакти з iPhone на Android: інструкція з 10 пунктів

9. Слухати музику на смартфоні стане ще зручніше. Швидко вибрати відповідний трек для поїздки – запросто. Додаток стане відображати обкладинки альбомів. З новенької iOS можна буде підключати відразу 2 пари Apple AirPods. Одну для себе, другу – для одного або коханої дівчини, щоб разом дивитися кіно і слухати аудіо.

10. Вище продуктивність. обіцяє, що Айфони з новенькою iOS можна буде розблокувати на 30% швидше. Нова версія ОС дозволить відкривати додатки в 2 рази спритніше. Також розробники зменшать розмір файлів завантаження, щоб підвищити швидкість обробки даних.

быстрые команды и мемоджи

11. Покращена доповнена реальність. Програми тепер зможуть розміщувати об'єкти не тільки збоку, а й спереду і ззаду від людини.

Цікаво: краще – моноблок Apple або MacBook: 2 кроки до розуміння

Дата виходу оновлення

Анонсували операційну систему 3 червня 2019 року на Apple Worldwide Developers Conference. Судячи з новин компанії-розробника, iOS 13 вийде вже в кінці вересня. Однак офіційної дати релізу поки немає.

Корисно: Який MacBook вибрати в 2019 році: огляд, порівняння, відгуки

Які айфони оновляться до ios 13?

Пробні версії вийдуть в двох варіантах. Одна – для рядових користувачів, а інша – для творців додатків.

Бета версія
Кому доступна
8 Тільки зареєстрованим розробникам додатків.
7 У публічному доступі. Спробувати можуть всі власники айфонів.

Дізнайтеся: Як перекинути фільми, фото і відео з iPad на комп'ютер і навпаки: 7 способів

Радує і те, що підтримувати операційну зможуть не тільки новий айфон 11 і торішні флагмани, але і пристрої з попередніх серій:

  • XS, Max;
  • XR;
  • X;
  • 8, 8 Plus;
  • 7, 7 Plus;
  • 6s, 6 Plus;
  • SE.

 iOS 13 на айфоне

Інструкція: Як перенести контакти з айфона на айфон – 2 легких способу

Нова Apple OS обіцяє вивести користування смартфонами компанії на сверхуровень. Покращені характеристики, купа доданих функцій – все виглядає круто. А ось так це буде насправді, власники айфонів дізнаються після виходу офіційного оновлення. Втім, протестувати систему можна, скачавши бета-версію.

Коментарі
Залиште коментар