Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Анонс 2019, яким буде новий Айфон 11: характеристики, фото і ціна iPhone xs2

Дата публікації: 03.09.2019 09:35
Дата оновлення: 03.09.2019 09:35

Вже у вересні Еппл презентує айфони 11. Наскільки крутими вони будуть? Витоку кажуть, це буде щось неймовірне. У статті – можливі параметри, функції і ціни.

Важливо! зібрані з неофіційних джерел. Вони не виражають позицію Apple і Moyo.

Айфон 11

Як будуть називатися смартфони Apple 2019 роки?

Як і лінійку «десяток» від американського бренду, девайси підпишуть римськими цифрами:

  • iPhone XI,
  • iPhone XI Pro.
  • iPhone XI Pro Max.

Також в неофіційних джерелах говориться, що назви новинок можуть відрізнятися в залежності від об'єму вбудованої пам'яті. В цьому випадку додасться ще трійка імен: XS2, XE, XR2.

Дізнайтеся: Як перенести контакти з iPhone на Android: інструкція з 10 пунктів

Зовнішній вигляд нових пристроїв. Фото і відео iPhone 2019

У новинах компанія не квапиться розкривати секрет, як будуть виглядати нові айфони 11. Однак прототипи для виробників аксесуарів (чохлів) вже витекли в мережу.
Деякі аналітики припускають, що форму корпусу моделі зміниться – смартфони 2019 року буде схожі зовні на десяту лінійку. Оскільки безрамкові гаджети так й залишаються в тренді, ймовірно, що нові флагмани НЕ уникнуть цієї долі. З чуток, монобровою залишиться. Зате сильно зміниться задня панель смартфона. Передбачається, що у девайса буде потрійна основна камера. Вона займе чимало місця на тильній частині корпусу. Джерела стверджують, що потрійну систему планують використовувати тільки при створенні серії з приставкою Pro. Так це чи ні, покаже офіційна презентація.

На фото нижче – можлива зовнішність iPhone 2019.

Прототипы айфона 11

Характеристики та специфікації нових Айфонів

Спочатку – витоку про параметри екрану. Апарати повинні отримати дисплеї на 5,8, 6,1 і 6,5 дюймів. Екрани про-версій будуть зроблені на базі OLED матриці Super Retina, що обіцяє поліпшену енергоефективність. Якщо порівнювати з попередніми версіями, виходить, що діагоналі відповідають флагманів 2017 року – XS і XS Мах. Є висока ймовірність, що рамки стануть ще тонше.

Також джерела стверджують, що екрани айфонів 11 отримають велику частоту оновлення. При таких характеристиках зображення вийдуть чіткішими і плавними.

ПРО внутрішню начинку відомо мало. Обіцяють, що смартфони отримають новий швидкісний процесор А13 Bionic зі здатністю обробляти трильйон операцій в одну мить і системою Core ML 3 для машинного навчання. Смартфони будуть працювати на операційній системі iOS 13 з новими і модернізованими старими функціями. Також кажуть, що об'єм оперативної пам'яті у базовій і про-версій складе 4 Гб.

Цікаво: 13-а ОС повинна вийти у вересні. З чуток, до неї зможуть оновитися айфони Х, XS та інші пристрої.

А ось інформації про кількість ядер ЦП (процесора), як і їх частоті, поки немає. Гаджети отримають різні по місткості внутрішні сховища: на 64/128/256/512 Гб.

Дисплей айфона 2019

З чуток, iPhone 11 підтримуватимуть новітній стандарт вай-фай – шостий 802.11ax. Завдяки цьому девайси будуть підключатися до мереж, які передають дані в чотири рази швидше, чим 802.11ac. Приємно, що для цього не доведеться купувати інший роутер. Швидкість з'єднання збільшиться в діапазоні 5 ГГц.

Очікується, що в Apple пристроях залишаться старий роз'єм lightning (хоча користувачі сподіваються, що його замінить usb type-c) і 3,5 мм вихід під навушники.

Корисно: Як зробити скрін екрану на iPhone? 7 способів з покроковою інструкцією

Батарея і зарядка

Флагмани отримають ще більш ємкі акумулятори. З чуток, айфон 11 Про Макс отримає камери на 3969 мАг. Це рекордні цифри для смартфонів від Apple.
Як і попередники, гаджети отримають бездротову зарядку. Вона стане швидше – потужність блоку живлення складе 18 Вт.

Камери

Вже відомо, що у нового айфона буде три модуля. Імовірно, це зміна торкнеться тільки Pro смартфонів. Базова ж модель буде оснащуватися двома камерами.

Тройная камера нового iPhone 2019

Передбачувані характеристики: 2х12 Мп і додатковий модуль також на 12 Мп.

Що це дасть:

  1. Допоміжний об'єктив дозволяє захоплювати більше світла, а значить фото, зроблені при недостатньому освітленні, вийдуть набагато чіткіше.
  2. Триразове оптичне збільшення.
  3. Можна буде робити повноцінні 3D кадри з урахуванням глибини.
  4. З'явиться можливість працювати з доповненою реальністю.

ПРО селф-камері новинки поки вдалося дізнатися трохи. Вона повинна стати 12-ти мегапіксельною. Також айфони 2019 отримають перероблену, більш компактну, систему True Tone.

Пригадується: Як перекинути фільми, фото і відео з iPad на комп'ютер і навпаки: 7 способів

Дата релізу

Презентація телефонів пройде 10 вересня 2019 року. Якщо судити по минулим релізів, смартфони вийдуть через десять днів. Але точно дізнатися, коли можна тільки після офіційного анонсу.

Ціни на нові Айфони 2019?

Прогнозується зменшення ціни новинок в порівнянні з попередніми моделями.

Сколько стоит айфон 11

Версія Айфона 11
Приблизна ціна в доларах починається від
Базова 699
Pro 999
Pro Max 1099

Інструкція: Як перенести контакти з айфона на айфон – 2 легких способу

Зміни в нових телефонах Apple в порівнянні з флагманами минулих років

Крім дизайну, нові телефони будуть відрізнятися від минулого лінійки:

  • Процесора. Новинки отримають більш потужний і продуктивний ЦП.
  • ОС. Ймовірно, нові смартфони будуть функціонувати на iOS 13 – швидшої версії з купою функцій. Втім, попередні флагмани, швидше за все, також буде оновлено до неї.
  • Фронталки. У телефонів Еппл 2017 року – 7, у нових – 12 Мп.
  • Дозволом головних камер. Як вже було написано вище, старші гаджети 2019 забезпечать потрійним 12-ти мегапіксельним варіантом. XS та XS Max мали 2 модуля.
  • Зумом. Свіжі пристрої отримають функцію триразового збільшення оптичного типу, тоді як минулі моделі мають тільки дворазове.
  • Швидкістю зарядки. iPhone 2019 укомплектують в 2 рази потужнішим ЗУ, чим їх попередників: 18 і 7,5 Вт відповідно.

Це основні відмінності, але очікуються і інші.

A13 Bionic

Які ще пристрої може уявити Епл в 2019 році?

Крім iPhone, компанія може показати світу безліч класної техніки. З чуток, очікуються нові планшети, макбуки, ТВ-приставки і колонки:

  • iPad: Pro 2019, Air і mini 5 – вже вийшли.
  • AirPods – нові навушники вже можна придбати в магазинах.
  • AirPower – фанати бренду чекають комфортний килимок для бездротової зарядки. Він повинен заряджати одразу три гаджета.
  • Нові Макбуков і iMac – підвищиться продуктивність, покращаться інші параметри.
  • HomePod 2 і HomePod mini – раніше не були популярні на українському ринку, оскільки підтримували тільки англійську мову. Цього року все може змінитися.
  • Apple TV – з власним стрімінговим сервісом. Очікується, що базова підписка буде доступна всім власникам техніки компанії.
  • Apple WatchSERIES 5 – ШВИДШЕ за все, буде представлений цієї осені. Характеристики нових смарт вотч поки залишаються в таємниці.

Другие устройства, которые может представить Эппл в 2019 году

В тему: Який MacBook вибрати в 2019 році: огляд, порівняння, відгуки

Новенькі Айфони 11 обіцяють бути крутими. Особливо привертають чутки про потужному процесорі, довгограючою батареї і шикарних камерах с великою кількістю функцій, які забезпечить нова ОС. Звичайно, майже вся інформація – це припущення експертів, які ретельно стежать за роботою американського бренду. Але ймовірність, що більшість передбачуваних фішок буде присутній, висока.

Коментарі
Залиште коментар