Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Найкращі виробники гайковертів: рейтинг фірм 2018

Дата публікації: 13.09.2017 16:46
Дата оновлення: 20.02.2023 14:04

Що таке гайковерт? Це пристрій, який часто використовується при ремонті автомобілів. Він застосовується для роботи з різьбленням гайок та болтів. У XXI столітті на ринку захопили лідируючі позиції 4 виробника. Але як розібратися який із них краще, який фірми гайковерт вибрати? Адже хочеться, щоб інструмент працював та не підводив. У такому випадку, стаття допоможе в правильному виборі, ми розглянемо кращі марки гайковертів.

Ми вже розповідали про те, «Чим відрізняється гайковерт від шуроповерта: 3 основні критерії».

BOSCH – німецька якість


Німецька компанія BOSCH вже встигла зарекомендувати себе як якісний виробник електропристроїв. Гайковерти BOSCHМАЮТЬ низку особливостей, що виділяють їх серед суперників. Слід звернути увагу на такі:

  • якість моделі та комплектуючих;
  • ємність заряду батареї;
  • продуктивність фрикційного функціонування.

Ці 3 фактори вивели фірму на лідируючу позицію серед виробників. Топ-3 кращі моделі – Bosch GSR 18-2-Li Plus, Bosch GSR 18 VE-EC Bosch GDS 18 V-EC 250.

Настройки
Bosch GDS 18 V-EC 250 Bosch GSR 18-2-Li Plus Bosch GSR 18 VE-EC
Тип Бездарний Ударний Ударний
Клас Електричний Електричний Електричний
Момент сили (Нм) 250 180 185
Швидкість обертання (обороти за хвилину) 1300 2800 2800
Розмір патрона (діаметр в дюймах) 1 1/4 1/4
Вага (кг) 3.2 1.8 1.7

Виходячи з представлених вище параметрів, можна з упевненістю заявити, що ця фірма створює апарати, основні переваги яких – зручність та якість.

гайковерты BOSCH

Makita – прямо з Японії


Користується популярністю з Японії" Makita", яка створює електропристрою. До цього дня компанія продовжує виготовляти понад 450 типів інструментів та понад 4600 аксесуарів до них.

Одна з головних відмінностей між гайковертами Makita Bosch – тип живлення. Німецька фірма створює в основному акумуляторні, тоді як японська – електричні. Крім того, існує також низка відмінностей між продукцією цих двох фірм. Зокрема, розглянемо єдину електричну модель від фірми Bosch GDS 18 E найбільш підходящий за ціновою категорією Makita TW0350.

Настройки
Bosch GDS 18 E Makita TW0350
Тип Бездарний Ударний
Клас Електричний Електричний
Момент сили (Нм) 250 350
Швидкість обертання (обороти за хвилину) 1300 2000
Розмір патрона (діаметр в дюймах) 1 0,5
Вага (кг) 3,2 3

Після порівняння робимо відповідний висновок – гайковерти Makita мають безліч переваг. З них слід виділити наступні:

  1. висока швидкість роботи;
  2. вільний доступ до щіток, що полегшує технічне обслуговування пристрою;
  3. реверс;
  4. обертання до 2000 оборотів на хв.

Ще популярним варіантом залишається TW1000, що відрізняється високою потужністю і практичністю. Не слід піддаватися впливу стереотипів і вважати, що японська фірма виготовляє якісну продукцію. Виходячи з перерахованих вище якостей, варто з упевненістю заявити, що бренд лідирує у створенні гайковертів.

Також вам буде цікаво дізнатися, “Що краще вибрати для дому: шуруповерт чи дриль?

Гайковерты Makita

DeWALT – якість і зручність


Компанія з Америки, відома як DeWALT, займається виготовленням електричних інструментів, аксесуарів до них та одягу для будівництва. Виробник встиг зарекомендувати себе у сфері випуску гайковертів завдяки якості та тривалому часу роботи. Але й ціна у подібних пристроїв відповідна.

Гайковерти марки DeWALT своєю якістю та зручністю. Також вартість апаратів на порядок вища за звичайні пристрої. Але, як відомо, ціна має виправдовувати якість – саме цим і керуються виробники гайковертів цього бренду. Пристрої від DeWALT також відрізняються високою швидкістю роботи, що підвищує конкурентоспроможність із Makita.

Розглянемо 3 найпопулярніші моделі фірми – DeWALT DCF 830M2, DW292 DW294. Варто зазначити, що останні 2 варіанти є мережними, тоді як DCF 830M2 – акумуляторний гайковерт.

Параметри
DCF 830M2 DW292 DW294
Тип Ударний Ударний Ударний
Клас Електричний Електричний Електричний
Момент сили (Нм) 185 440 440
Швидкість обертання (обороти за хвилину) 2300 2700 2200
Розмір патрона (діаметр у дюймах) 1/ 2 1/2 3/4
Вага (кг) 1.55 3.2 3.2

DCF 830M2, DW292 та DW294 стали найбільш популярними на ринку гайковертів завдяки високій продуктивності та якості. Як показують відгуки про товар, практично всі, хто використовував ці пристрої, задоволені придбанням. Варто також відзначити змінний акумулятор моделі DCF, який відрізняється довговічністю своєї роботи.

Гайковерты DeWALT

Sparky – болгарська якість


Sparky – компанія з Болгарії, яка виготовляє електроприлади з 1966 року. Фірма почала існування саме з випуску гайковертів, що стабільно виробляються до нашого Часу. Не перший рік має ПОПИТSparky GUR 10,8Li HD, який має ряд «плюсів»:

  • компактні розміри;
  • великий заряд батареї;
  • покращена продуктивність;
  • освітлення робочого місця за допомогою світлодіодів;
  • бленкер рівня батареї.

Гайковерти фірми Sparky відрізняються своєю практичністю та компактними корпусами. Такі болгарські електроінструменти мають гарну репутацію на ринку завдяки багаторічному досвіду компанії у виробництві таких пристроїв. Власники гайковертів від Sparky зазначають, що в апаратах найбільше оптимізовано енергоспоживання. Завдяки цьому акумулятор довго працює без підзарядки. Електричне гальмо двигуна дає можливість швидко і без віддачі зупинити роботу. Головна Особливість – регулятор оборотів, що разюче виділяє гайковерти Sparky на тлі конкурентів.

Головна проблема більшості подібних пристроїв – швидке загортання. Через це ушкоджується двигун чи сама гайка. Фірма Sparky інструменти, які закручують гайки м'яко. Світлодіодні лампочки допоможуть власнику без проблем працювати у темному приміщенні без увімкнення додаткових джерел.

Цікаво буде дізнатися про “10 кращих шуруповертів у 2017 році”.

Гайковерты Sparky

Кожна компанія створює пристрої, які відрізняються рядом переваг. Головне – вибрати правильний гайковерт, виходячи з власних вимог до експлуатації. Однак раціональним придбанням, в якому ідеально поєднується продуктивність, хороші характеристики, компактні габарити і доступна вартість, на нашу думку, вважається фірма Makita.

Також буде цікаво подивитися відео-огляд гайковерта Makita TW1000.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії