Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Який бездротовий пилосос краще вибрати для дому: огляд 4 типів помічників

Дата публікації: 18.08.2019 08:50
Дата оновлення: 18.08.2019 08:50

Сьогодні бездротової пилосос - це не мрія, а реальність. Відсутність шнура, плутається під ногами і обмежує руху, полегшує роботу. Вільне переміщення по кімнатах дозволяє ефективно зробити прибирання. Існує кілька різновидів таких пристроїв. Вибираючи для будинку кращий акумуляторний пилосос 2019, необхідно ретельно розібратися в особливостях кожного типу цієї техніки.

Аккумуляторные пылесосы

Стаття в тему: Вертикальний пилосос або звичайний – що краще: 4 підказки в допомогу покупцям

Бездротові пилососи: характерні особливості

Бездротова побутова техніка за рахунок батареї. Під час роботи такі пристрої не підключаються до електромережі, але вимагають підзарядки, тривалість якої залежить від типу і моделі акумулятора. Пристрої даного класу відрізняються портативністю, маневреністю, легкістю і компактними розмірами. Це – незамінні помічники для роботи в екстремальних ситуаціях, здатні швидко, якісно провести прибирання.

Для чого потрібні бездротові пилососи

Акумуляторні пристрої, наприклад, Philips FC6404/01 і можуть використовуватися для різних цілей. Вибираючи пилосос акумуляторний для будинку, слід звертати увагу не тільки на рейтинг моделей, а й на функціональні можливості. Пристрої застосовуються для прибирання:

  • на кухні – усувається безлад під час приготування і прийому їжі;
  • всього будинку при локальному забрудненні;
  • будь-якого приміщення в важкодоступних місцях – видаляється мікроскопічний сміття, скупчення пилу, бруду;
  • в місцях, де відсутня електрика, наприклад, всередині автомобіля, на дачі, терасі;
  • за тваринами, в тому числі для очищення поверхонь від вовни.

Завдяки компактним розмірам і насадок з'являється можливість швидко усунути частинки сміття і рідина, тримати меблі, підлогу і весь будинок в чистоті. Агрегат завжди під рукою – розташовується на базі в режимі очікування, і готовий в потрібний момент оперативно впоратися з поставленими завданнями.

Беспроводные пылесосы

Читайте також: 4 основні критерії вибору пилососа для будинку

Переваги та недоліки вертикальних бездротових пилососів

Вертикальний агрегат, наприклад, Thomas BIONIC WashStick кращий традиційний бездротової пилосос для будинку. Він виконує функції віника і швабри, при цьому навіть схожий на них зовні. Для його зберігання не знадобиться багато місця, апарат зручний, приємний в експлуатації, не вимагає значних фізичних зусиль при роботі.

У порівнянні зі звичайними дротяними пилососами, має ряд плюсів. Однак перед тим, як вибрати бездротової пилосос, слід розуміти – будь-який пристрій наділене не тільки перевагами, але і недоліками. Допоможе в цьому порівняльна таблиця:

Переваги
Недоліки
необмежений радіус дії; нетривалим періодом роботи – залежить від ємності батареї;
низький рівень шуму під час експлуатації; тривалим часом підзарядки – від 3 до 14 годин, на яке впливають тип акумулятора і здатність тримати заряд;
маневреність – вільно переміщається, управляється, дозволяючи якісно прибрати складні ділянки; пилозбірником маленького об'єму – до 1 літра;
не вимагає збірки перед роботою, розбирання для зберігання; невисокою потужністю – агрегати використовуються для оперативної роботи і навряд чи підійдуть для генерального прибирання, усунення застарілих забруднень.
легкість – невелика вага дає можливість без особливих зусиль переносити апарат;
можливість постійно підтримувати чистоту.

Які є види

Пилосос бездротової – це сучасний і інноваційний представник дрібної побутової техніки, але щоб зрозуміти, який краще вибрати, слід розібратися в особливостях кожного примірника. На сьогодні існує кілька різновидів. Підбираючи модель, потрібно вивчити тонкощі використання і можливості кожного підвиду.

Вертикальний

Такий тип пристроїв (на кшталт FC6168/01) називають електричним віником. Він результативно справляється з крихтами і іншим сміттям маленького розміру за схожим принципом – обертання спеціальних щіток створює ефект підмітання. Завдяки всмоктуванню відходи потрапляють в мішок. Це – відмінний варіант без шнура і шланга для щоденного прибирання підлоги. Залежно від моделі, агрегат може легко переміщатися по різних поверхнях – ламінату, паркету, ПВХ, плитці, дерев'яних дошках, килиму, ковроліну. Спеціальний телескопічний механізм дозволяє змінювати довжину ручки і міняти напрям роботи.

Вертикальные беспроводные пылесосы

Будьте першими, хто дізнається: Швабра-пилосос – що це і як вибрати? – 5 головних переваг техніки

Ручні бездротові пилососи

Складно уявити рейтинг акумуляторних пилососів 2019 без ручних моделей. Це – один з найпопулярніших агрегатів. У конструкції Hoover MBC500UV 011І інших схожих моделей відсутній довга ручка, так що завдяки високою мобільності і легкості ними можуть користуватися навіть діти і люди похилого віку. З його допомогою легко видалити пил, крихти з дивана, столу та інших меблів, зловити комара. Для кухні, де завжди щось розсипається, розливається і для любителів поїсти на дивані перед телевізором – це відмінний вибір. Адже в даній ситуації важлива висока швидкість збирання, недопущення стійких забруднень. Серед недоліків такого виду можна виділити тільки необхідність нахилятися для видалення сміття з підлоги.

Ручные беспроводные пылесосы

Корисна стаття: Ручний пилосос – як вибрати і як використовувати: 5 переваг і 5 критеріїв вибору

Моделі 2 в 1

Такий вид пристроїв – гібрид ручного і вертикального приладів. Управління зосереджено в робочій частині. Коли потрібно, можна легко від'єднати ручку, і гібридна вертикальна модель перетворюється в ручну. Агрегати відрізняються універсальністю застосування, маючи переваги двох видів.

Роботи-пилососи

Коли прибирання доставляє море негативних емоцій або часу їй займатися зовсім немає, – найкращий бездротової пилосос. За допомогою спеціальних датчиків, щіток, двигуна і особливого блоку керування, чудо-пристрій самостійно переміщується по дому, збираючи по шляху сміття. Робота здійснюється без присутності людини, досить задати необхідні параметри, або вибрати програму для активації в певний момент. Це – розумне пристрій, який огинає перешкоди і здатне самостійно повернутися на підзарядку.

Роботы-пылесосы

Буде цікаво дізнатися: Пилосос або робот-пилосос: що краще вибрати – порівняння техніки по 4 пунктам

На що потрібно звернути увагу при виборі бездротових пилососів

Пилосос бездротової – агрегат для полегшення життя людини, але щоб з'ясувати, який краще, доведеться розбиратися в:

  1. Різновид пристрою.
  2. Рівнях потужності, при яких відбувається всмоктування.
  3. Особливостях батарей і їх ємності.
  4. Типах фільтрів.
  5. Ступінь гучності.
  6. Розмірах, типах пилозбірника.

Крім цих показників, важливе значення має вагу, який підбирають відповідно до індивідуальних особливостей. Адже легкий чи важкий – відносні поняття. Також слід звернути увагу на основні та додаткові функціональні можливості апарату.

Читайте на дозвіллі: Топ-5 кращих фірм-виробників роботів-пилососів

Який бездротової пилосос краще вибрати? Огляд кращих моделей

З кожним роком збільшується кількість нових акумуляторних моделей з удосконаленими технічними параметрами. Перед тим, як купити бездротової пилосос, зрозуміти, який краще, варто не тільки подивитися рейтинг популярних агрегатів 2019 року, але і зіставити їх характеристики. Наприклад, новинка Rowenta RR6871WH прекрасними показниками: працює 2,5 години, заряджається 6 год, рівень шуму складає всього 65 Дб. Апарат сумісний з різними покриттями і сам відправляється на зарядку.

Поради щодо вибору

Купуючи пилосос, потрібно правильно визначитися з областю його застосування. Для прибирання в автомобілі, догляду за меблями, на кухні незамінний ручної апарат. Вертикальні прекрасно підходять для щоденного використання в усьому будинку. Для малогабаритних квартир, і тих, хто шукає універсальний варіант, ідеальними будуть моделі «2 в 1». Розумні роботи – для сучасних, прогресивних власників, які цінують кожну хвилину життя і йдуть в ногу з часом.

Перед тим, як вибрати бездротової пилосос для будинку, слід ретельно вивчити особливості кожного виду і характеристики конкретної моделі. Не зайвим буде почитати відгуки покупців і проконсультуватися з продавцем. При підборі головне – не тільки ціна, але і зручність експлуатації, функціональні можливості, комплектація, надійність пристрою.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії