Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як вибрати принтер

Дата публікації: 18.11.2015 12:23
Дата оновлення: 18.11.2015 12:23

Проте, дивлячись на калейдоскоп представлених на ринку моделей, досить складно відповісти собі на питання, як вибрати принтер, який би оптимально підходив для вас за типом, якістю та функціоналу. Для того щоб спростити завдання вибору, необхідно трохи розібратися в існуючих моделях і їх характеристиках.

Якому типу принтера віддати перевагу

В даний час у продажу пропонуються, в основному, такі типи принтерів:

  • струменеві;
  • лазерні;
  • твердочернильная;
  • сублімаційні.

У домашньому і офісному використанні найбільш поширені струменеві і лазерні моделі. Струйники відрізняються досить високою якістю друку і цілком демократичною ціною, але їх «підводним каменем» є необхідність регулярно докуповувати чорнило, які стоять аж ніяк не дешево. У свою чергу, більш дорогі лазерні аналоги забезпечують не тільки прийнятний рівень шуму і якісний висновок електронних документів на папір, але також високу швидкість друку і гранично низьку собівартість надрукованого листа.

Термочернільние моделі демонструють результати ще краще лазерних, а крім того, мають виняткову міцність і розраховані на інтенсивні навантаження. Проте, їх вартість в 10-15 разів вище звичайних принтерів, тому, при всіх достоїнствах моделей, подібне обладнання використовується, як правило, в комерційних цілях. Те ж можна сказати і про сублімаційних пристроях, які застосовуються, головним чином, для професійного друку невеликих фотографій.

особливості вибору

Приймаючи рішення про придбання принтера, доцільно враховувати наступні моменти:
1. Оскільки ціна пристрою з кольоровим друком істотно вище монохромних аналогів, купувати таку модель має сенс лише, якщо ви збираєтеся регулярно роздруковувати графіки, текст і фото в кольорі - десяток фотознімків на рік набагато вигідніше надрукувати в фотосалоні.
2. У той час як листи А4 і А5 підтримують всі принтери, формат А0 і А1 недоступний стандартним побутовим моделям і зустрічається тільки в спеціалізованих широкоформатних примірниках, а пристрої для роботи з форматом А6 використовуються для друку фотографій без комп'ютера безпосередньо з камери.
3. Вибираючи струменевий принтер, вам доведеться незалежно від потреб хоча б раз в тиждень щось роздруковувати, щоб чорнило в соплах не пересохло, що може привести до дисфункції обладнання.

Деякі сучасні принтери надають можливість підключення до будь-яких гаджетів, які підтримують інтерфейс Wi-Fi, що дозволяє посилати на роздруківку знімки з будь-яких комп'ютерних пристроїв.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії