Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих принтерів для будинку 2017 року. Який принтер купити додому?

Дата публікації: 12.01.2018 09:17
Дата оновлення: 20.02.2023 15:53

Мати домашній принтер практично та зручно: він оперативно роздрукує необхідні дані з інтернету, шкільні проекти дитини, звіти, статті та багато іншого. Щоб покупка такої техніки була успішною, до неї варто підходити" з розумом". Як вибрати серед різноманітності асортименту варіант з необхідними параметрами? Який принтер купити додому, щоб він відповідав усім запитам? Розібратися в цій нелегкій справі допоможе рейтинг 10 найпопулярніших принтерів 2017 року.

4 принтера

Прочитавши про переваги та недоліки кожної моделі, покупець зможе легше орієнтуватися в особливостях такого обладнання. Отримані зі статті знання легко застосувати практично, вибираючи комп'ютерну техніку особисто собі, офіс чи подарунок.
Цікаво буде прочитати: Як вибрати принтер

PANTUM P2500W

Чорно-білий PANTUM P2500W компактні розміри і вільно поміститься на маленькій тумбочці або столі. Це лазерне обладнання видає першу сторінку вже за 7,8 секунд. Місячна продуктивність складає 15000 стор, чого цілком достатньо для роботи у невеликому офісі.

Техніка обладнана роз'ємом USB, процесором на 600 МГц та «оперативкою» на 128Мб.

Принтер PANTUM P2500W

Сильні якості принтера:

  1. енергозберігаючий режим, завдяки якому можна самостійно налаштовувати час роботи та зарядки;
  2. вбудований Wi-Fi, що дозволяє «кидати» інформацію на друк у віддаленому режимі, а також швидко синхронізуватися з іншими девайсами;
  3. легка перезаправка картриджа, яка займає не більше 5 хвилин.

Мінімалістичний дизайн також відноситься до переваг техніки. Чорний корпус та суворі лінії зроблять більш стильним і сучасним будь-який інтер'єр.

Є у принтера і слабкі сторони:

  • маленький лоток для подачі паперу, який містить всього 150 сторінок;
  • невеликий робочий ресурс тонера, якого вистачає на 1600 аркушів.

Останнє питання вирішується за дві секунди. Достатньо придбати заправний комплект для картриджа спокійно продовжувати роботу на обладнанні.
ЗАГАЛОМ і в цілому, техніка залишає приємне враження. Бюджетна ціна та функціонал принтера повністю відповідають один одному.

CANON I-SENSYS LBP6030B

Японський бюджетний варіант стане ідеальним рішенням для всіх, хто не знає, який лазерний принтер краще купити для дому. Обладнання, що друкує лише в монохромі, видає 18 стор/хв та обіцяє значно скоротити час на підготовку важливих документів.

Читайте також: Як вибрати лазерний принтер

CANON I-SENSYS LBP6030Bпрацює з папером форматів А4, А5, В5, Letter, Executive та ін. З'єднається з комп'ютером вийде лише одним способом – через USB шнур.

Принтер Canon I-SENSYS LBP6030B

Робочий цикл становить 5000 сторінок. Це показник максимального об'єму місячного друку. Така цифра Говорить про можливість використовувати принтер більше для особистих потреб, ніж для офісної роботи.

Устаткування оснащене системою Automatic Image Refinement, що дозволяє отримати відмінну чіткість друкованого тексту." Оперативка" передбачена в розмірі 32 Мб.

Параметри моделі:

  • режим автоматичного поліпшення друку;
  • легкість керування технікою;
  • компактні розміри та стильний фасад чорного кольору.

Користувачі обладнання віднесли до недоліків CANON I-SENSYS відсутність бездротових інтерфейсів. Ще одним моментом, який варто врахувати при покупці цього екземпляра – до стандартної комплектації не входитьUSB-кабель. Такий аксесуар доведеться купувати окремо.

SAMSUNG SL-M2020W

Оперативний SAMSUNG SL-M2020W Wi-Fi буде кращим вибором, якщо питання, який принтер взяти додому, стає глобальним. Як і в попередніх примірниках, лоток для паперу закривається зручною кришкою та дозволяє розмістити до 150 аркушів. Доступні розміри паперу: А4, А5, Legan, Letter та ін.

Принтер SAMSUNG SL-M2020W

При необхідності можна використовувати не тільки стандартні аркуші, але також картон, конверти, етикетки, навіть бавовняний і архівний папір.

Класичне обладнання зі звичним керуванням має свої переваги:

  • вбудований Wi-Fi віддалено роздруковувати інформацію;
  • білий корпус потертості та сліди від пальців, що були б видно на темніших варіантах.

Все це доповнює потужний процесор та непогана «оперативка» об'ємом 8 Мб, які забезпечують техніці нормальну швидкість роботи.

HP LJ PRO M102A

Ще один гідний представник ТОПу – принтер HP LJ PRO M102A. Лазерне обладнання відрізняється продуктивністю, дозволяючи друкувати до 10000 сторінок на місяць зі швидкістю 22 аркуші на хвилину.

Принтер HP LASERJET PRO M102A

«Оперативка» розміром 128 Мб істотно прискорює робочий процес. Друк чорно-білий. Техніка з'єднується з комп'ютером або ноутбуком за допомогою USB-роз'єму 2.0.

У списку особливостей моделі:

  • унікальні технології Instant-on, Auto-On і Auto-Off, завдяки чому значно скорочуються витрати електроенергії;
  • папір в лотку подачі фіксується кришкою, яка запобігає її зсувам або загинам.

Доглядати за світлим обладнанням не складе особливих труднощів. Плями, розлучення чи подряпини на такому корпусі практично непомітні. Достатньо протерти поверхню спеціальною серветкою принтер знову як новенький.

Недоліки:

  • відсутня можливість бездротового з'єднання з інтерфейсами;
  • невеликий лоток для паперу, розмірів якого вистачає лише 150 аркушів.

BROTHER HL-1112R

Японська фірма славиться своєю надійністю, а її продукція – тривалим терміном експлуатації. Ці особливості характерні і для принтера BROTHER HL-1112R. Головною особливістю моделі виступають роздільні картридж та фотобарабан.

Принтер BROTHER HL-1112R

Швидкість устаткування становить 20 стор/хв, у своїй час виходу першого аркуша вбирається у 10 секунд. Продуктивність навряд чи підійде для офісної роботи: техніка більша орієнтована на використання будинку. Про це «кажуть» та її компактні розміри.

Достоїнства принтера, на думку споживачів:

  • 100% заповнений стартовий картридж, який дозволяє надрукувати 1000 сторінок без дозаправки;
  • надійні ролики в лотку подачі, що рівномірно і міцно захоплюють папір.

Зовні обладнання виглядає модно. Поєднання темних і світлих тонів дозволяє принтеру гармоніювати з будь-якою технікою (наприклад, чорно-білим моноблоком APPLE).

Є у принтера і недоліки:

  • використовувати для друку можна лише звичайний папір;
  • за продуктивність відповідає слабкий процесор (200 МГц).

ДО" мінусів" можна віднести і відсутність бездротових з'єднань. Кинути на друк документи вийде лише з комп'ютера, до якого підключено принтер.

EPSON L805

Почати огляд EPSON L805 із зовнішніх параметрів: принтер великий, чорний, з глянсовою красивою кришкою. Функціонал обладнання вражає не менше. Техніка з 6 кольорами та оригінальною системою подачі чорнила відрізняється від інших екземплярів, стаючи ідеальним вирішенням питання «Який струменевий принтер краще купити для дому?».

Принтер EPSON L805

У невеликому лотку для подачі паперу поміститься 120 аркушів. Роздільна здатність друку складає 5760х1440 dpi. Техніка дуже швидка. Швидкість її роботи дорівнює: 37 чорно-білих або 38 кольорових сторінок за хвилину (у draft-режимі). А фото розміром 10х15 буде готове вже за 12 секунд.

Параметри моделі:

  • відмінна контрастність і чіткість зображень;
  • розмір краплі становить 1,5 pl;
  • техніка оснащена Wi-Fi, а значить підключитися до принтера можна і без дротів.

Струменева технологія друку, особливо цінується фотографами, відрізняє цей принтер серед аналогів. Щоправда, щоб створювати яскраві та насичені фото, до техніки обов'язково варто додати якісний витратний матеріал. Наприклад, світлостійкі чорнила EPSON напівглянцевий фотопапірТого ж бренду.

Якщо шукати недоліки, то головним з них виявиться вартість обладнання. Техніка відноситься до розряду професійних і купувати її для простого друку документів не варто.

EPSON L312

Продовжуємо перелік струменевих кольорових принтерів. EPSON L312 на друк монохромних та кольорових текстів та зображень. Важливою його особливістю є унікальна система подачі чорнила, що потрапляє в друкуючі головки через стрічкоподібні тракти. Це дозволяє отримати ідеальну чіткість зображень.

Принтер EPSON L312

У лоток міститься 100 стандартних аркушів формату А4. За 60 секунд техніка друкує 15 кольорових та 33 чорно-білі сторінки. Підключення до комп'ютера відбувається лише через кабель USB. Жаль, але в комплектацію він не входить.

При першому запуску принтера його необхідно" прокачати". Цей процес включає заправку чорнила, синхронізацію з девайсом та налаштування. За часом розраховано на 15-20 хвилин. Надалі, друкуючі голівки необхідно періодично протирати. Для цього застосовують спеціальну рідину, що чистить.

Отже можна з упевненістю сказати, що цю модель відрізняють:

  • відмінна продуктивність;
  • легке та зрозуміле керування.

Крім текстів і картинок, 4-колірне обладнання може порадувати роздруківкою фотографій на глянці.
Для повного щастя принтеру не вистачає Wi-Fi для швидкої синхронізації з девайсами на відстані. У переліку собі подібних це компактна і недорога модель.

PANTUM P2207

Якщо остаточно принтер із чорно-білим друком для свого будинку вибрати не вдається, визначити, який краще, допоможе наступна модель. На перший погляд, все стандартно: лазерна технологія друку, ніяких особливих «фішок». Звичайна техніка для офісу та особистого користування.

Принтер PANTUM P2207

Секрет популярності PANTUM P2207 в її ціні (на даний момент це найдоступніший лазерний принтер на ринку України) та робочих можливостях. Принтер друкує 15000 сторінок стандартного формату А4 на місяць, перший відбиток з'являється вже через 7,8 секунд.

Об'єм пам'яті тут не дуже великий – 64 Мб. Техніка підходить для будь-яких операційних систем: всі версії Windows, Mac OS та ін

У списку переваг моделі:

  • Друк на різних носіях. звичайного паперу можна використовувати глянець, конверти, плівки та ін
  • Ресурс. оригінального картриджа вистачає на роздрук мінімум 1600 сторінок, що досить непогано.
  • Недорогий заправний комплект, ресурс якого становить 2 х 1600 сторінок.

Підключитися до такого принтера вийде лише через кабель." Прихильність" до шнура і є головним недоліком. Натомість модель відноситься до категорії бюджетних варіантів, а отже дозволити собі таку техніку зможуть навіть студенти.

CANON PIXMA IP2840

Сама компанія-виробник позиціонує CANON PIXMA IP2840 модний, зручний і доступний принтер для дому. Пристрій продається з картриджами PG-445 та CL-446. Перший зі списку чорно-білий, другий – триколірний. Для здешевлення вартості одного відбитка є можливість встановити додаткові чорнильниці ХL-версії.

Принтер CANON PIXMA IP2840

Технологія друку у устаткування – струминна. Техніка укомплектована кабелем живлення, диском для встановлення та документами. USB-шнура у цьому переліку немає, такий аксесуар доведеться купувати окремо.

Переваги:

  • корпус принтера абсолютно не нагрівається в процесі роботи;
  • «сплячий режим», що вимикає принтер через пару хвилин після завершення роботи.

Серед недоліків подібного варіанту особливо виділяється відсутність бездротового Wi-Fi з'єднання. Також можна виділити те, що принтер розрахований на скромні об'єми друку.

Цікаво буде також дізнатися: Нові принтери CANON PIXMA G: ефективність та простота використання

HP LASERJET PRO M102W

Перед тим, як прийняти рішення, який принтер вибрати для домашнього використання, варто розглянути і наступний екземпляр – HP LASERJET PRO M102W. Техніка вирізняється чіткістю друку. Швидкості 22 стор/хв цілком достатньо, щоб роздрукувати необхідні документи навіть при поспіху.

Принтер HP LASERJET PRO M102W

Наявність бездротового інтернет-з'єднання дозволяє надсилати принтеру завдання, перебуваючи в іншій кімнаті. Система економного енергоспоживання переводить техніку в «сплячий режим» відразу після завершення роботи.

Достоїнствами обладнання виступає:

  • Можливість роздрукувати зображення з iPhone, iPad завдяки технології Apple AirPrint, а також з девайсів на базі Android. Причому техніка сама регулює масштаб тексту, орієнтуючись формат паперу.
  • Просте і зрозуміле керування. На панелі лише дві кнопки, призначення яких інтуїтивно зрозуміле.

Недоліком виступає хіба відсутність можливості друкувати кольорові зображення. Вартість Такого принтера орієнтована на покупців з доходом вищим за середній.

Порівняльні параметри 10 кращих принтерів для дому

У таблиці нижче представлені головні характеристики кожної моделі, узагальнивши які можна остаточно розібратися, який домашній принтер краще.

Модель
Колір друку Технологія друку Швидкість роботи, стр/хв Наявність Wi-Fi
PANTUM P2500W чорно-білий лазерний 22 є
CANON I-SENSYS LBP6030B чорно-білий лазерний } 18 немає
SAMSUNG SL-M2020W чорно-білий лазерний 20 є
HP LJ PRO M102A чорно-білий лазерний 22 немає
BROTHER HL-1112R чорно-білий лазерний 20 немає
EPSON L805 кольоровий струминний 37-38 є
EPSON L312 кольоровий струменевий 15-33 немає
PANTUM P2207 чорно-білий лазерний 20 немає
CANON PIXMA IP2840 чорно-білий + кольоровий струминний 14-28 немає
HP LASERJET PRO M102W чорно-білий лазерний 22 є

Який саме, кольоровий або чорно- білий, принтер вибрати для дому, кожен вирішує самостійно.

Грунтуючись на зазначеній таблиці, виходить, що ідеальною технікою для особистого застосування буде екземпляр із середнім функціоналом. Серед таких усі монохромні екземпляри та CANON I-PIXMA IP2840, що також друкує кольорові зображення. Вартість подібної техніки варіюється від бюджетної до «вищої за середню».

А ось якщо роздрук якісних фотографій виступає важливим параметром – EPSON L805 поза конкуренцією. Він точно передає «гру світла», чому фотографії виходять барвистими, яскравими і насиченими.

Дивіться також відео на тему «Розпакування та огляд принтера HP LASERJET PRO M102A»

Коментарі
Залиште коментар
Категорії