Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-7 найкращих золотих годинників Tissot. Який годинник швейцарського бренду вибрати?

Дата публікації: 12.01.2018 16:20
Дата оновлення: 12.01.2018 16:20

Альпійські схили подарували світу годинник Tissot – нев'янучу класику, яка в історії вкоренилася як «новаторська з поважною історією». Ця марка зародилася у Швейцарії ще в середині XIX століття, а в наш час вона визнана колискою світової годинної майстерності.

ТОП-7 лучших золотых часов Tissot

Заможні чоловіки і жінки і до цього дня віддають перевагу виробам із злата, часом усипані дорогоцінними кристалами. У представленому нижче списку з кращих золотих наручних годинників Tissot криється відгадка, як вибрати прикрасу, що цокає, на зап'ястя.

Tissot T-Gold Nubya T900.309.18.102.00

Золотые часы Tissot T-Gold Nubya T900.309.18.102.00

Цей аристократичний зразок безсмертної класики з механікою з кварцу створений для жінок. Його основа, створена із чистого золота, яскраво контрастує зі строгим ременем вугільного кольору. Срібно-бежевий циферблат складається із золотих позначень «6» та" 9", а крихітний діамант вказує на позначку" 12". Також дорогоцінними кристалами частково обрамлений фасад, створюючи витончену окантовку.

Переваги даного аксесуара:

  • стійкість до появи подряпин. Годинник оснащений покриттям із сапфіру, якому не загрожують подряпини. Також цей матеріал тривалий час зберігає прозорість кристалу, забезпечуючи точну видимість циферблата.
  • водостійкість. Займатися дайвінгом у них не вийде, але водонепроникність 3 атм забезпечить стійкість при випадковому попаданні води.
  • дизайн. Сувора квадратна конструкція та інкрустація коштовним камінням – те, що потрібно для сильної леді.

З недоліків можна виділити відсутність секундної стрілки. Це засмутить любителів досконалої пунктуальності.
Зовнішня скромність і багатство змісту - відмінна риса T-Gold Nubya T900.309.18.102.00, які знаходяться в топі золотого наручного годинника Tissot. Вони порадують їх шанувальників і стануть гідним для них презентом.

Читайте також: Наручний годинник – тепер на сайті MOYO.ua!

Tissot Retro T902.310.16.037.00

Наручные ретрочасы Tissot Retro T902.310.16.037.00

Цей представник ретрогодин – симбіоз вінтажного дизайну та модернових технологій виготовлення. Яскраво-жовтий каркас злегка зігнутий усередину, імітуючи обрізаний овал, а циферблат у формі квадрата білого кольору в ньому виграшно виглядає на тлі рифленого чорного ремінця зі шкіри. Механізм годинника виконаний за допомогою кварцових технологій, що забезпечує абсолютну точність їх роботи та високу автономність. Цей пристрій стійкий до влучення води і може витримати тиск 3 атм. У них не страшно вимити руки чи потрапити під літній дощ.

«Плюси» Аксесуару:

  • EOL. Годинник оснащений системою індикації заряду батареї. З нею знос заряду не буде сюрпризом для їхнього власника.
  • відображення дати. Вони покажуть не лише точний час, а й день місяця.
  • секундна стрілка. Цей покажчик – приємний бонус для педантичних користувачів.

Цей годинник – один з кращих наручних золотих атрибутів Tissot. І, незважаючи на свою стриману вінтажну подобу, вони завоювали почесне місце і в колі сучасних шанувальників таких творів мистецтва.

Tissot T-Gold Nubya T900.309.18.032.01

Модель Tissot T-Gold Nubya T900.309.18.032.01

Поєднання сніжнобілого з вогненно-жовтим – це позачасове з'єднання, яке підходить для носіння в денний час доби. Саме в такій комбінації виготовлено Tissot T-Gold Nubya T900.309.18.032.01. Їхня основа і шкіряний ремінець бездоганно виглядають разом, а світло-сіра серцевина аксесуара з невеликим діамантом служать ідеальним доповненням. Вони здатні витримати невелике попадання води, а покриття з сапфіру робить їх стійкими до подряпин, оскільки має твердість 9 з 10 за шкалою Моосу.

Переваги даних годинника:

  • оформлення. Світлий дизайн поєднується практично з будь-яким стилем одягу, їх можна носити як в теплу, так і в холодну пору року.
  • точність. Кварцовий механізм – гарантія безпомилкової вказівки часу.

Як і в подібного представника цієї лінійки з темним шкіряним ременем, у них відсутня секундна стрілка. Проте в цілому, даний представник Tissot T-Gold виконаний у кращих традиціях сучасної майстерності і заслуговує на себе увагу.

Корисно буде дізнатися: ТОП-10 кращих наручних годинників: Рейтинг 2017

Tissot T-Gold Nubya T901.309.18.102.00

Золотые часы Tissot T-Gold Nubya T901.309.18.102.00

Ця модель – витягнута по формі, створена для витончених рук справжньої леді. Такий витягнутий вигляд робить їх практично непомітними, але благородне забарвлення частково привертає увагу. До того ж коштовності, якими всипаний корпус з боків, променисто переливаються при світлі дня або в променях софітів. Циферблат сріблясто-перламутровий, на ньому симетрично розташувалися цифра «6» та ще один дорогоцінний камінь, що знаменує цифру «12».

Як і попередники, ця модель відрізняється високою стійкістю до дрібних потертостей та водонепроникністю. А про те, котра година, розповість користувачеві механізм із кварцу серії ETA 976.001.

З недоліків можна виділити:

  • габарити. Вони навряд чи підійдуть дамам із великими руками.
  • відсутність секундної стрілки. Для деяких це справді недолік.
  • відсутність шкали виміру. При позначення лише цифр «6» і «12» важко визначити час точно.

У рецензії на золотий наручний годинник Tissot не дарма присутня дана модель лінійки T-Gold Nubya, оскільки вона – унікальна у своєму роді. Поєднання смоляної та золотистої гами, огранювання дорогоцінним камінням, чітка механіка – ідеальне поєднання.

Tissot Carson Quartz T73.3.413.11

Мужские часы Tissot Carson Quartz T73.3.413.11

Елегантний і стильний годинник для чоловіків повністю золотий: і основа, і ремінець. Таке багатство на руці може носити тільки безстрашний і впевнений у собі чоловік :)

Ідеально кругла форма і тонкі золоті стрілочки всередині – символ стриманості та лаконічності. На білому циферблаті індексне позначення часу практично непомітне. Це можна розцінити як Мінус для речі такого класу. З іншого боку, цілісний дизайн цього годинника виглядає стильно, розташовуючи до собі.

З «плюсів» ж можна виділити:

  • сапфірове покриття, що оберігає годинник від подряпин і саден.
  • функція" дати", яка показує день поточного місяця.
  • наявність стрілки секунд і тимчасових позначень, що визначать точну годину.
  • стійкість до потрапляння води, яка продовжить роботу хронометра надовго.
  • система EOL, що в потрібний час просигналізує про заряд батареї, що залишився.

Кращий золотий годинник Tissot – Carson Quartz T73.3.413.11 – створений для сміливих чоловіків, які віддають перевагу дорогим і якісним елементам свого стилю. А годинник із Швейцарії зі столітньою історією – саме з такими особливостями.

Читайте також: 5 причин купити фітнес-браслет

Tissot T-Gold Nubya T901.309.18.032.01

Наручный аксессуар Tissot T-Gold Nubya T901.309.18.032.01

Ще один представник добірки Gold з витягнутою довгастою формою. Така конструкція робить цей годинник дуже витонченими. Їх основа обрамлена світлим ременем на традиційній застібці. Кварцова Начинка ETA 976.001 відповідає за точність і довговічність розкішного атрибуту. Ультрапрочне покриття із сапфіру, як і в інших моделях, захищене від помутніння, на відміну від інших покриттів. Циферблат прикрашений тендітним діамантом, що позначає цифру" 12".

Недоліки аксесуара:

  • немає цифрового позначення і третьої стрілочки. Без них буде важко визначити точний час.

Переваги:

  1. стильний та лаконічний дизайн. Цей годинник – універсальний. Їх можна носити практично з будь-яким одягом.
  2. стійкість до потрапляння води. Витримують тиск 3 атм.
  3. високий рівень витривалості. Сапфірове скло практично неможливо подряпати через його міцність і твердість.

Цей представник бренду Тиссо – прекрасне прикраса зап'ястя жінки, здатне у потрібний момент визначити час, а й доповнити стильний образ справжньої леді.

Tissot T-Gold Retro Carree T902.310.16.267.00

Винтажные часы Tissot T-Gold Retro Carree T902.310.16.267.00

Ця модель – вінтажний атрибут стильних жінок. Зовні вона – витягнута, овальна з обрізаними з обох боків краями. Обрамляє елітний хронометр щільний рифлений ремінь темно-бежевого кольору. Аксесуар цілком виготовлений із золота. Зовнішня лаконічність та багатство змісту – відмінна риса годинника Tissot. У даній моделі, як і в попередників, є захисне покриття, не схильний до подряпин. А чіткість ходу забезпечує механізм кварцового типу ETA 956.112.

Переваги аксесуара:

  • міцність. Дрібні садна і потертості йому не загрожують.
  • здатність витримати тиск – 3 атм. Мити руки з ним – безпечно.
  • показ дати. Допомагає не лише орієнтуватися у часі, а й знати, який сьогодні день місяця.

Коханки ретростилю гідно оцінять цей годинник. Вони – стильні та стримані, підходять під одяг тепло-коричневої або світло-бежевої гами.
Для того, щоб остаточно визначитися з вибором, нижче представлена порівняльна таблиця кращих годинників із золота Tissot:

Назва
Матеріал Відображення дати Індикатор батареї Цифрове позначення
Tissot T-Gold Nubya T900.309.18.102.00 Золото, діаманти, шкіра Ні Ні Відображені значення 6,9,12
Tissot Retro T902.310.16.037.00 Золото, шкіра Є Є Відображені значення 1-12
Tissot T-Gold Nubya T900.309.18.032.01 Золото, діаманти, шкіра Ні Ні Відображено значення 6,9,12
Tissot T-Gold Nubya T901.309.18.102.00 Золото, діаманти, шкіра Ні Ні Відображені значення 6,12
Tissot Carson Quartz T73.3.413.11 Золото Є Є Відображено значення 1- 12
Tissot T-Gold Nubya T901.309.18.032.01 Золото, діаманти, шкіра Ні Ні Відображено значення 6,12
Tissot T-Gold Retro Carree T902.310.16.267.00 Золото, шкіра Є Ні Відображено значення 1-12

Вибір наручного аксесуара- СПРАВА індивідуальна. Все Залежить від переваг, бюджету, стилю людини. Але, Якщо орієнтуватися на ТОП-7 КРАЩИХ золотих годинників Tissot, То в плані функціоналу лідерами виступають другий і п'ятий годинник із вищенаведеного списку. Їхнє Складання – БІЛЬШ повноцінне, на відміну від інших «Колег». У НИХ шкала часу відображена повністю, є три обов'язкові покажчики, що показують годину доби, хвилини та секунди. Також в обох представниках лінійки Голд є режим показу заряду батареї EOL та показ дати.

Дивіться також відео на тему «Історія годинника Tissot»

Коментарі
Залиште коментар