Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як швидко і надійно визначити розмір ланцюжка

Дата публікації: 17.10.2016 17:10
Дата оновлення: 17.10.2016 17:10

Два основних критерії, за якими визначається довжина ланцюжка - особистий смак її власника, а також комплекція. Перш за все потрібно змінити об'єм шиї, для чого можна використовувати як м'який сантиметр, так і нитку або стрічку. Зафіксуйте вимірювальний прилад в тому положенні, в якому хочете бачити ланцюжок, потім виміряйте отриману довжину. Отриманий результат потрібно округлити в більшу сторону до 5 см. Пам'ятайте, що при будь-яких перевагах і вимірах довжина ланцюжка повинна перевищувати довжину окружності шиї мінімум на 2-3 см. В іншому покладайтеся на свій смак і орієнтуйтеся на довжину одягу.

 

Як одяг впливає на довжину ланцюжка

Ланцюжок дозволить вам візуально скоректувати довжину шиї, якщо одяг і інші аксесуари з цим не справляються. Наприклад, для тонкої і високою шиї ідеально підійде щільно прилягає намисто. Для візуального подовження шиї сміливо використовуйте ланцюжок нижче ключиць. також ви зможете підкоригувати інші особливості зовнішності. Зокрема, кольє" нашийник" допоможе зробити витонченіше масивне підборіддя. Якщо ви не бажаєте привертати увагу до декольте, вам на допомогу завжди прийде довгий ланцюжок.

Важливим фактом при виборі ланцюжка певної довжини стане наявність кулона. Подивись не повинен перебувати нижче рівня грудей. Також слід пам'ятати, що короткі кольє і ланцюжки - це практично універсальні прикраси, носити їх не варто тільки з водолазками і светрами. Для носіння з водолазками відмінно підійдуть півметрові ланцюжка, а вечірнє вбрання, пуловери і піджаки можна доповнити таким прикрасою довжиною 55-60 см. Ланцюжки по 65-95 см можна зав'язувати стильним вузлом або кілька разів обертати навколо шиї, вони також є прекрасним варіантом вечірнього прикраси .

Коментарі
Залиште коментар