Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Кращі програми для читання на Android

Дата публікації: 28.09.2016 10:23
Дата оновлення: 28.09.2016 10:23

Навчальний рік почався, діти тягають з собою купи книжок – і шкода просто на них дивитися, як йдуть – загинаються під десятком книжок. Електронні книги, звичайно, корисніше для зору, але в плані мобільності і швидкості знаходження потрібного контенту відстають від всюдисущих смартфонів.

Та й якщо у тебе смартфон з дисплеєм більше 5,5 дюймів і Full HD дозволом, наприклад, з цих моделей, якість зображення буде висока, так що і текст почитати можна, і ілюстрації розглянути.

Отже, найпопулярніші програми для читання, які можна знайти в Play Market:

FB Reader

Спочатку додаток орієнтувалося на книги в форматі FB2, як можна зрозуміти з назви, але тепер підтримуються набагато більше популярних форматів електронних книг. Користувачів приваблює своєю простотою, зручністю та універсальністю.

Cool Reader

В це додатку атмосферу задає теплий ламповий фон жовтої пергаментного паперу, як ніби читаєш стару книгу, відкопали в букіністичної лавці. Крім того є дуже багато установки читача, так що можна підлаштувати все під особисті смаки.

LitRes

Зручність LitRes в першу чергу в можливості безкоштовно прочитати уривок з книги, так що можна розібратися – чи хочете ви купувати цю книгу або не варто навіть витрачати на неї час і гроші.

GooglePlay Книги

Кайф додатки від Google в тому, що ваш обліковий запис і так прив'язаний до системи, так що не потрібно ніяких додаткових реєстрацій і складнощів. Плюс є великий вибір платних і безкоштовних книг, від класики до сучасної прози.

Amazon Kindle

Якщо у вас є акаунт на Amazon або Kindle, то це просто краще додаток для вас – повна синхронізація акаунтів дозволяє закидати книги і журнали, куплений на Amazon безпосередньо на смартфон.

Підсумки

Для безпеки вашого зору все ж намагайтеся обмежувати час проведений перед дисплеєм смартфона, і якщо читаєте не від випадку до випадку, а багато і довго – все ж придбайте електронну книгу. При трохи меншій мобільності вона забезпечує вашим очам набагато більш комфортні умови для читання.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії