Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як вибрати саме той браслет

Дата публікації: 17.10.2016 17:21
Дата оновлення: 17.10.2016 17:21

Багато сотень років тому браслет був частиною особливого магічного ритуалу, і зараз він продовжує давню традицію – служити особливої ​​магії краси. Браслети чудово підкреслять ваш стиль і красу ваших рук. Як вибрати саме той браслет, що вам потрібен? Прочитайте наші поради.

Підбираємо браслет «по руці»

Дуже важливо при виборі прикраси зрозуміти, чи вдало буде виглядати на руці ваша майбутня покупка. На своїй руці це легко можна прикинути, а якщо ви вибираєте браслет в подарунок? Легко – варто лише врахувати співвідношення розмірів і форм кистей рук, пальців і прикраси.
 

Тонкі руки з довгими пальцями «вимагають» такого ж витонченого аксесуара, на зразок обруча або ланцюжка. Якщо ви хочете створити яскравий стильний образ за допомогою великого аксесуара, краще вибрати широкий ажурний браслет або кілька ниток дрібних намистин. Уникати варто занадто важких і грубих браслетів – вони приховають природну красу ваших кистей.
 

Фактурним жінкам краще підійдуть широкі браслети на зразок напульсників, а також помітні стильні прикраси з великими каменями, можливо, яскравими або асиметричними. На руці власниці розкішних форм також буде органічно виглядати браслет з великою вставкою по центру, доповненої ажурним плетінням або ж широкої пластиною з цільного металу. Найголовніше – пам'ятати, що, яку б форму ні мав ваш браслет, він зобов'язаний вільно рухатися, не перетискаючи ваше зап'ястя. 

Підбираємо «правильний» розмір браслета

Якщо ви не можете провести примірку браслета, наприклад, купуючи прикрасу в подарунок або в інтернет-магазині, можна визначити розмір прикраси двома способами. Перший, найпростіший, – заміряти вже наявний у людини аксесуар. Другий спосіб також вимагає попередніх вимірів, правда, трохи складніших. Візьміть сантиметрову стрічку або нитку, оберніть її навколо зап'ястя в тому місці, де воно найширше. При цьому стрічка або нитка не повинна врізатися в тіло для точності вимірів. Це і буде довжина браслета. Якщо плануєте придбати прикраса з важкої вставкою з дорогоцінних матеріалів, такий браслет повинен сидіти щільно. Якщо ви хочете купити браслет з ланцюжків або з великими намистинами, додайте до довжини до 1,5 см: ідеально, коли між зап'ястям і прикрасою вільно проходить великий палець.

Розміри жіночих і чоловічих браслетів 

 

Для того, щоб максимально точно визначити, який вам потрібен розмір браслета без урахування довжини застібки, зробіть наступні дії. Стисніть долоню, щоб вона нагадувала «човник», заховайте великий палець в долоню, як робите це зазвичай, просмикуючи кисть в браслет. Саму виступаючу частину кисті заміряйте Кравецьким сантиметром або ниткою, проводячи її по кісточках пальців. Це і буде шуканий оптимальний розмір браслета без застібки. Підібраний з цього параметра браслет буде вдягатися без праці і не спаде з руки. 
 

Як поєднувати браслети з одягом та іншими прикрасами

Правило хорошого тону свідчить, що браслет, якщо він не зроблений у формі тонкого ланцюжка без каменів, вважається святковим аксесуаром. Тому не варто зловживати цією прикрасою в повсякденному житті, надягаючи його з нагоди офіційних або ж неофіційних подій.
 

Дотримуючись ряду вироблених багатьма століттями історії моди принципів, ви завжди доречно підберете браслет до свого образу:

  • до намист або кольє з перлів найкраще підібрати відповідний браслет – золотий аксесуар буде виглядати недоречно;
  • намистини на браслеті не повинні поступатися за розміром бусинам на намисто;
  • непоєднуване великий яскравий браслет з тонкими сережками;
  • не надягайте браслет на ту ж руку, що і годинник;
  • не змішуйте в своєму образі прикраси з золота і срібла;
  • в офіс можна носити максимум тонкий золотий ланцюжок на зап'ясті;
  • Не ховайте браслет під рукавом – інакше для чого ви його наділи? Прикраса зобов'язана виконувати свою функцію – бути помітним;
  • не надягайте браслет, якщо у вашого сукні, кофтинки або піджака рукава розкльошені або оброблені тасьмою і мереживом;
  • в холодну пору року з водолазками і светрами найкраще носити поверх гладких рукавів широкі і плоскі браслети;
  • до літньому одязі без рукавів можна надягати браслети будь-якого стилю, форми і кольору;
  • якщо браслет у вас великий і яскравий, сережки краще носити однотонні;
  • чим яскравіше одяг, тим яскравіше і соковитіше повинна бути колірна гамма браслета.

Коли без браслета не обійтися

Якщо ви вирішили вибрати в якості наряду елегантне плаття з відкритими плечима і руками, доповнене коміром-стійкою, хорошим тоном вважається вибирати в якості прикраси до такої сукні саме браслет, а не кольє або підвіску. 

Коли браслет краще не вдягати

Краще не поєднувати браслети з великим нашийним прикрасою, на зразок намиста або кольє, а також на одну руку з помітним яскравим перстеньм. 

При покупці браслета перевірте надійність і функціонування його застібки. Бажаємо отримувати радість від покупок!

Коментарі
Залиште коментар