Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати дівчині на День народження: 20 корисних презентів

Дата публікації: 15.12.2021 11:20
Дата оновлення: 19.07.2023 16:19
Зміст

Букет квітів як доповнення до подарунка – добре. Без нього – погано. Дивись, не переплутай, друже! Ось ідеї подарунків дівчині на День народження. Вони практичні, красиві, доречні та деякі з них є універсальними. Їй сподобаються.

вибір подарунків для дівчини

Б’юті-гаджети: на варті прекрасного

Краса — страшна сила. Вона вже давно не вимагає жертв, тому за допомогою цих б'юті-гаджетів будь-яка дівчина витратить мінімум зусиль, щоб відповідати своєму ідеалу.

Фен-щітка: 2:1 для краси та здоров'я волосся

Фен-щітка поєднує в собі фен та брашинг (круглий) гребінець. З його допомогою зручно робити різні зачіски та накручувати локони. Великі гребінці надають прикореневий об'єм, ними можна випрямляти волосся або робити плавний голлівудський локон. Маленькою щіткою простіше накручувати кучері. Додаткові насадки-гребінці допоможуть зробити начіс, загнути волосся в незвичну форму на довгій або короткій шевелюрі.

Читайте: Фен-щітка — як користуватися: 5 підказок

Мультистайлер: один у полі воїн

Незвичайний девайс для укладання волосся замінює плойку, праску та гофру. Ті мультистайлери, що укладають волосся гарячим повітрям, можуть прийти на заміну фену-гребінцю — все залежить від конкретної моделі. Подібні пристрої просушують зволожені локони та ідеально укладають.

мультистайлер для волосся

Стайлери, де гріються пластини, краще використовувати тільки на сухому волоссі. З вологим не працювати, інакше можна спалити шевелюру.

Корисно: Як зробити локони праскою для волосся: 6 корисних секретів

Фотоепілятор: безболісне видалення волосся надовго

За принципом своєї роботи фотоепілятор схожий на лазерний — в обох випадках лампа створює вузькоспрямований імпульс, потужності якого достатньо для того, щоб зруйнувати волосяний фолікул. На стан капілярів чи шкіри він не впливає — не вистачає потужності.

Відрізняється від лазерного епілятора тим, що фотолампа впливає відразу на велику ділянку шкіри, де 5-10 волосків (лазерний — точково). Через вузькоспрямованість лазер проникає глибше та нейтралізує коріння волосків.

вибір фотоепілятора

Фотоепілятор впливає лише на фолікули, що відповідають за зростання волосся. Він працює за допомогою світлового імпульсу, не висмикує волосся як епілятор та не зголює як тример. Врослого волосся та подряпин не буде!

Лікнеп: Як працює фотоепілятор: 2 типи пристрою, 6 переваг та пара протипоказань

Для тих, хто любить домашній затишок

Приємні дрібниці для дому будуть радувати іменинницю та гостей її будинку багато років! Якщо подарунок припаде дівчині до душі, вона поставить його на почесне місце і щодня згадуватиме дарувальника з теплими почуттями.

Флораріум: міні сад прямо вдома

Виріб є незвичайним «тераріумом» для невибагливих рослин, декорованим камінням, піском і тематичними дрібницями. Частіше в ньому ростуть сукуленти, трава та мох. Іноді можна зустріти композиції з орхідеями та іншими довговічними квітами.

флораріум як подарунок для дівчини

Усі флораріуми поділяються на 2 групи: закритий та відкритий.

  1. Закриті — невеликі тераріуми різної форми (коло або квадрат). Зачиняються на кришку або дверцята. В основному тут ростуть тропічні рослини, що звикли до підвищеної вологості.
  2. Відкриті флораріуми — це багатокутники з однією відсутньою стінкою. І завдяки «відкритості» помітно зростає різноманітність можливих рослин усередині: стабілізований мох, сукуленти, кактуси, мініатюрні дерева-бонсай та навіть орхідеї.

Догляд за закритим тераріумом простий — достатньо не розташовувати його під прямим сонячним промінням, що може спалити рослини. Поливати нічого не потрібно — закрита посудина підтримуватиме необхідний мікроклімат. Якщо рослини підсихають, достатньо поливати або обприскувати водою з пульверизатора раз на 3-4 місяці.

А ось догляд за відкритими тераріумами для рослин трохи складніший. Їх потрібно тримати якомога далі від радіаторів та конвекторів, а флораріум зі мохом треба іноді збризкувати водою з розведеним гліцерином або заносити у ванну на пару днів – так рослина насититься вологою. Графік поливу залежить від рослин: бонсаю потрібно давати свіжу воду раз на пару днів, кактуси проживуть без вологи місяць, а стабілізований мох достатньо обприскувати водою з гліцерином 1-2 рази на рік.

Тільки ТОП: Яку плойку для волосся краще вибрати: аховий рейтинг 10 моделей

Аромадифузор: чарівні запахи

Правильно вибраний аромат може перенести в кращі моменти життя, дати додаткову енергію в моменти слабкості або налаштувати на відпочинок. Знаючи ароматичні уподобання, такий подарунок на День народження для дівчини занурить її в комфорт.

 аромадіфузор як подарунок для дівчини

Вибираючи дифузор, частіше всього придивляються до наступних п'яти ароматів:

  1. Ваніль
    Солодкуватий аромат надає приміщенню затишку і пробуджує апетит. Зважайте на це.
  2. Лаванда
    Заспокоює та гармонізує думки. Якщо після робочого дня ніяк не виходить заспокоїтися, легкий лавандовий флер допоможе розслабитися і відпочити.
  3. Перець та спеції
    Зухвалі запахи надають енергії. Прекрасний вибір для робочого кабінету або вбиральні.
  4. Удові запахи
    Солодка дерев'яна нота надає приміщенню благородний аромат.
  5. Пачулі
    Насичений трав'яно-смолистий аромат за відчуттями переміщає в тропіки, де хочеться дихати на повні груди.

Ну а якщо відчувається сухість у приміщенні, де мешкає дівчина, краще дарувати зволожувач з функцією ароматизації. У таких пристроях існує окремий блок під аромамасла — варто додати кілька крапель і приємний аромат буде радувати доки не закінчиться вода в резервуарі.

Корисно знати: Що подарувати дівчинці на 10 років: топ 10 незаяложених варіантів

Набір келихів: гарне застілля

Гарні келихи створюють святковий настрій. Класичні варіанти на кшталт Bormioli Rocco ELECTRA SMALL хороші для білого та червоного вина. Ігристе в них краще не лити — бульбашки розчиняться швидше, ніж зазвичай.

набір бокалів для дівчини

А ось Bormioli Rocco NADIA CAL CHAMPAGNE внаслідок видовженої форми стануть чудовим вибором для ігристих вин та газованих напоїв. У них концентрується смак та запах, бульбашки приємно б'ють у ніс. Гранені келихи Bormioli Rocco AMERICA'20s підійдуть під мартіні та коктейлі з алкоголем середньої міцності. Кольорові набори типу Bormioli Rocco Graphica Green стануть яскравою родзинкою для коктейлів.

Для мандрівниць: з корабля на бал

Спонтанні подорожі дарують емоції! Якщо хочеться бути в тонусі, потрібно заздалегідь готуватися до раптової подорожі. Ці подарунки полегшують побут затятим мандрівницям!

Набір місткостей для поїздок: все своє ношу із собою

Возити у рюкзаку весь арсенал косметики досить важко. 200 мл шампуню, 100 мл бальзаму, а також десятки різних кремів та масок. Якщо планується подорож на пару днів, скористатися всім цим добром вдасться кілька разів. А ось корисне місце у рюкзаку баночки займають пристойно.

набір тревел баночок

Простіше купити набір тревел-баночок від 10 до 100 мл та перелити косметику в компактну тару. Вона містка і при цьому займає мало місця у косметичці.

Стильно та незбите: Що подарувати хлопцеві на День святого Валентина: 5 офігенних варіантів

Дорожня подушка: комфортний сон будь-де

Яким би активним не було життя у подруги, її сон має бути здоровим, а шия розслабленою! U-подібна подушка (як Wenger Inflatable Neck Pillow) допоможе гарно подрімати в сидячому положенні. Подушка фіксує голову та знімає навантаження з м'язів.

подушка для поїздок

Подібний аксесуар ділиться на 2 типи:

  1. Надувний — поміститься навіть у клатч
    Компактний варіант підійде для тих, кому важливий кожен сантиметр у сумці з речами. Щоб його надути до оптимальних значень, досить менш як 3-5 хвилин.
  2. З наповнювачем
    Підлаштовується під положення голови. Відчуття безпосередньо залежать від типу наповнювача: меморі-піна м'яка та піддатлива, холлофайбер схожий на «хмарку», а «кульки» стійко тримають форму.

На варті здоров'я: Гайд на 5 пунктів по налаштуванню смартгодинника з тонометром: як правильно вимірювати тиск і пульс

Компактна сумка або валіза: все потрібне поруч

Сумки-рюкзаки дівчата частіше підбирають під свій look, щоб гармонійно підходив до сукні, пальта та кросівок. Такі сумки ідеальні для виходу, у них 3 ручки: 2 довгі (як у рюкзака) і 1 збоку або зверху.

Відмінності лише у формі, кількості відділень та кишенях. Чим більше різних відділень, тим зручніше розкласти дрібниці на кшталт ключів, телефону або косметики.

Для тих, хто любить міняти положення сумки — то на плечі як рюкзак, то в руках, а то і на боці як класичну сумку — бажано вибирати варіант з 3-4 закритими кишеньками. Тоді найважливіші речі будуть знаходитися в тому самому місці, не «літаючи» всередині.

Велика кількість зовнішніх кишень робить виріб схожим на класичний рюкзак. Тож тим, хто шукає універсальний вибір, краще брати моделі з внутрішніми місцями для зберігання.

Маленькі валізи важать менш як 2-3 кг, підійдуть навіть мініатюрним дівчатам. Найбільш бюджетний варіант — текстиль. Такі вироби є бюджетними, проте швидко втрачають зовнішній вигляд. ABS-пластик — міцний варіант з величезною різноманітністю дизайну. У полікарбонату та поліпропілену підвищена стійкість до падінь, подряпин, перепадів температури та вологості.

Замки у валізах діляться на 2 типи: інтегровані та навісні. Більш безпечний перший варіант, бо навісні легко зламати плоскогубцями.

За типом розблокування замки також поділяються на 2 типи:

  • Ключові — відмикаються ключем, що йде в комплекті. Більшість моделей можна легко зламати та дістатись до багажу — зробити дублікат та знайти відповідний ключ просто. Потрібно шукати замки з рідкісними ключницями. Це підвищить безпеку.
  • Кодові — потрібно вигадати свій 3 або 4 значний цифровий код і «запрограмувати» замок на нього. Робиться це просто — потрібно натиснути на кнопку, ввести потрібну комбінацію та натиснути на іншу кнопку ще раз. Виробник описує цей процес в інструкції до своїх валіз.

До кодових відноситься популярний TSA-замок. На ньому є кодова система та ключик. Щоправда, у вільному доступі ключів для таких систем не існує. Вони є лише у співробітників прикордонної служби. Це потрібно для того, щоб спеціалісти на митниці могли перевірити підозрілий багаж. В інших людей не вдасться відкрити валізу.

Для любительок фото та блогерів

Щоб зробити крутий блог або зняти аматорську короткометражку, не потрібно купувати дорогу техніку. Достатньо гарного світла, мобільного телефону, штатива та бажання творити!

Завжди на зв’язку: Як вставити сімку в смартгодинник — інструкція в 2 пунктах

Монопод або штатив для телефону: для блогінгу та зустрічей

Не завжди є можливість тримати телефон у руках. Іноді його потрібно зафіксувати чи стабілізувати. Монопод та штатив створені саме для цього.

Монопод розширює межі кадру для того, щоб захопити більшу кількість об'єктів. Штатив послужить добру службу дівчині, яка любить записувати ролики у форматі «голова, що говорить» (коли ставлять камеру перед собою і записують довгий монолог) або обожнює танці для ТікТоку. Пристрій міцно тримає телефон у потрібному положенні на виграшній висоті.

штатив для мобільного телефону

Компактні моделі типу НАМА Pocket Mobile Phone 10-20 cm Black (00004621) можна використовувати як настільний штатив та як мінімонопод. НАМА Flex з ніжками, що гнуться, зручно підвішувати. Він тримається надійно. Високі штативи на кшталт HAMA Star 61, 1/4" краще використовувати, коли є бажання знімати себе на весь зріст — поставила трипод куди зручно, налаштувала висоту і починаєш запис відео в ту ж секунду!

Головне — здоров'я: Як правильно вибрати іригатор: який краще розбиває зубний камінь — 7 підказок

Кільцева LED-лампа: нехай буде світло!

Кільцева лампа надає рівний колір. З такою підсвіткою набагато легше робити макіяж, бо подібний світловий потік рівномірно висвітлює обличчя без різких перепадів «зі світла в тінь». Наприклад, НАМА SpotLight FoldUp 102 USB змінює яскравість та відтінки білого на холодний, нейтральний та теплий.

  • Холодний відтінок (від 6 000 К) надасть картинці «арктичної свіжості» і всі відтінки в кадрі стануть прохолоднішими: шкіра буде більш рожевою, білий колір отримає легку блакить.
  • Нейтральне біле світло (близько 4000-4500 К) не спотворює кольори.
  • Теплі промені (до 3500 К) зроблять кадр більш затишним, ніби його висвітлює західне сонце або вогонь каміну.

кільцева лампа блогера

У дорогих моделей 16 і більше кольорів, що дозволяє налаштувати будь-яку, навіть сміливу світлову схему. Модні девайси у своєму арсеналі налічують мільйони кольорів. Потрібний відтінок можна налаштувати через програму на мобільному.

Фотокамера моментального друку: отримати фотографії за секунду

У моду почав повертатися контент, який можна помацати — друковані фотографії, книги та вінілові диски. Вінілові програвачі, плівкові фотоапарати та паперові книги б'ють рекорди на святкових розпродажах.

Фотокамери миттєвого друку дозволяють зняти цікаві моменти життя та отримати реальну фотографію, яку можна поставити в рамочку або поділитися з близькими. Для таких гаджетів підійде фотопапір Fujifilm INSTAX MINI EU 2 GLOSSY. В інструкції до фотоапарата виробник вказує бажаний папір: з ним знімки вийдуть найкраще.

Вперед та з іграми: Презентація Play Station 5, Або 9 фішок на подив від Sony

Подарунки-враження: веселощі забезпечені

Матеріальне з’являється та зникає, а враження залишаються в пам'яті надовго. Даруйте своїй дівчині емоції. Це стовідсоткове влучення в її серце. Не помилитеся!

Фотосесія: стати моделлю на вечір

Фотосесія допоможе дівчині розкритися та стати більш впевненою в собі. Головне, вдало вибрати фотографа, що зможе привернути до себе та налаштувати на позитив.

фотосесія у подарунок

Вибір фотографа навіть важливіший, ніж пошук місця. Профі зробить змістовно-якісні кадри де завгодно, проте якщо у нього немає навичок психолога, тоді навіть розкута дівчина виглядатиме на фото затиснутою. Тому при виборі такого подарунка краще витратити енергію на пошук «своєї» людини «за кадром», адже знайти цікаву локацію для знімання простіше.

День у SPA: відпочинок забезпечений

Дівчатка — такі, бажання поніжитися в крові. Розслабитися на процедурах — гарний подарунок дружині на День народження чи навіть подрузі. Як правило, у СПА-салоні готові порадувати клієнток такими процедурами:

  • Масаж — частіше всього роблять м'який «шведський» або глибокий масаж, що зніме спазм м'язів.
  • Масаж камінням — велике базальтове каміння нагрівають і кладуть на спину. Це розігріває та розслаблює м'язи.
  • Комплексний догляд за обличчям — глибоке чищення, розпарювання, пілінги, масажі та зволожувальні маски. У деяких салонах косметологи допоможуть підібрати домашній догляд, щоб надовго зберегти ефект.
  • Процедури для рук — ванни з морською сіллю, що розслаблюють, парафінотерапія, манікюр, маски та нанесення олій.
  • Процедури для ніг — депіляція, епіляція, процедури проти набряків та варикозу, обгортання та масаж.
  • Догляд за тілом — обгортання, відлущування мертвих частинок шкіри (скрабом або пілінгом), ванни, гідромасаж та звичний масаж, LPG-процедури, сауна, хамам.

Вартість кожної з процедур залежить від салону та майстра. У демократичних закладах кожна процедура коштуватиме від 200-400 грн. Так що, якщо салон пропонує купити комплексний сертифікат, варто погоджуватися. Це допоможе заощадити до 30-40% вартості процедур.

Ігрові тонкощі: Як встановити на Playstation 5 M.2 SSD: 6 пояснень та покрокова інструкція

Урок макіяжу: сама собі візажист

Урок макіяжу від профі не лише навчить незвичайним технікам, а й познайомить із новими продуктами та покаже хитрощі з ними. При виборі заняття вибирайте візажистів, що працюють в улюбленому стилі іменинниці. Якщо вона шанувальниця мінімалізму, шукайте візажистів, які роблять денний макіяж або «макіяж нареченої». Поради з подібних майстер-класів підійдуть для ділового макіяжу в офіс або на робочі зустрічі.

уроки макіяжу для дівчат

Тим, хто любить яскравий мейкап, курс на урок вечірнього або SFX-макіяжу (зі спецефектами на кшталт накладних шипів, ланцюгів, стразів та інших декоративних елементів) припаде до вподоби.

Простіше всього знайти подібні курси, прописавши в пошуковій системі «Курси макіяжу (назва міста)». Краще вибирати перевірені школи, на які в інтернеті можна знайти багато відгуків. Також бажано шукати курси з можливістю офлайн та онлайн-навчання. Якщо з якихось причин у дівчини не вийде фізично бути присутньою на уроці, вона зможе отримати інформацію в будь-який час через інтернет.

Чистота та акуратність: Як почистити навушники: 4 універсальні способи

Недорогі подарунки дівчині на День народження

Якщо бюджет обмежений, рятують універсальні подарунки.

Термокухоль

Подарунок, що буде корисним у будь-яку пору року! Влітку виріб збереже прохолоду коктейлю з льодом, взимку довго тримає температуру гарячого шоколаду або пряного лате.

Різноманітність дизайнів та об’ємів термокухлів велика: строгий, яскравий, місткий, маленький. А ось матеріалів всього 4: пластик, метал, скло та кераміка.

  • Пластик — бюджетний варіант, який добре тримає температуру, але вразливий до падінь, до низьких та високих температур.
  • Кераміка — красивий, проте тендітний матеріал, тому використовується вдома або в офісі. Для подорожей не підійде.
  • Загартоване скло не боїться падінь — якщо впустити, не розіб'ється. А ось точкового удару може не пережити.
  • Метал — найміцніший, але треба розуміти, що кухлі з хорошою термоізоляцією можуть виявитися важчими за вироби з інших матеріалів.

Оригінальний чохол для смартфона або навушників

Простий та бюджетний подарунок, який завжди буде під рукою, нагадуючи про дарувальника! За типом конструкції вони поділяються на 9 видів:

  1. Бампер — рамка, яку надягають на бічні панелі пристрою. Дисплей та задня кришка залишаються відкритими.
  2. Накладка захищає бічні панелі та задню кришку. Усі функціональні кнопки та дисплей залишаються доступними. Найбільш популярний тип чохлів.
  3. Книга — справжня «обкладинка» для мобільного. Задня частина одягається так само як у чохлів-накладок (прилягаючи до задньої кришки та боків), а ось передня частина відкривається та закривається, як книжка
  4. Фліп — та сама «книга», тільки кришка-обкладинка закривається на збоку, а знизу-вгору.
  5. Кишеня (футляр) — телефон захищений одразу з трьох сторін, перебуваючи в щільній «кишені» з натуральної або штучної шкіри.
  6. Кобура — різновид «футляра» з кріпленням на пояс. Позбавить від необхідності носити мобільний у руках чи кишенях.
  7. Гаманець — невелике портмоне, що поєднує в собі гаманець та зручне відділення для телефону.
  8. На руку — повністю закритий чохол із кріпленням у районі плеча.
  9. Аквабокс — закритий водонепроникний чохол, який можна використовувати для підводного фільмування.

яскравий чохол для мобільного для дівчат

Пластикові чохли — бюджетний варіант (можна знайти за 70-100 грн), що вбереже мобільний від падіння. Однак вони швидко втрачають свій зовнішній вигляд, покриваючись подряпинами. Термопластичний поліуретан (TPU) — більш стійкий матеріал, що витримує падіння з висоти людського росту, але й коштує на 20-30% дорожче.

Силіконові накладки м'які та приємні на дотик. Чохли зі шкіри або шкіряного замінника довговічні та не втрачають свого вигляду навіть через місяці активної експлуатації. Металеві варіанти «броньовані» і підходять для любительок активного способу життя — такі чохли витримують падіння об каміння, в бруд і т.д.

Майбутнє без проводів: TWS навушники — що це: 5 секретів передової технології

Гейзерна кавоварка: бадьорість за кілька хвилин

Гейзерна кавоварка або «мока-варка» готує каву з насиченим густим та глибоким смаком без пінки. Принцип дії нагадує виверження гейзера: звідти й назва.

У нижню частину пристрою заливається вода, у воронку посеред апарату сиплють мелену каву. При нагріванні частина води перетворюється на пару, що підштовхує гарячу воду (з температурою близько 70-80°C) проходить через фільтр зі щільно набитою кавою. Далі вода підіймається ще вище та потрапляє у верхній відсік, де й залишається.

На бічній стінці гейзерної кавоварки має бути невеликий клапан. Він призначений для аварійного випуску зайвої пари. Так пристрій може самостійно підтримувати оптимальний тиск. Крім цього, клапан служить міткою при заливанні води — не рекомендується наливати вище за нього. Інакше після приготування в нижньому відсіку залишиться вода.

Універсальні подарунки: сподобаються всім

Розібралися з ідеями, що подарувати дівчині на День народження. Якщо цього недостатньо, пропонуємо 6 універсальних подарунків. Та чи інша річ «на згадку» їй напевно знадобиться.

картинка за номерами у подарунок

  1. Декоративні лампи
    Вони надають інтер'єру унікальність.
  2. Картини за номерами
    Час, проведений за складанням зображення, захоплює і затягує. Це свого роду медитація, що допомагає відірватися від повсякденних справ. Такий подарунок припаде до душі усидливій дівчині.
  3. Красива автоматична парасолька
    Зручна парасолька стане практичним і красивим аксесуаром у дощову погоду.
  4. Карта зоряного неба на момент народження людини
    Навіть затяті циніки люблять подивитися у нічне небо та подумати про життя. Тож нехай же небо буде поруч!
  5. Підставка для ноутбука в ліжко
    Забезпечує додаткову вентиляцію. Можна грати або дивитися фільми прямо у ліжку.
  6. Дрібниці для ванної
    Бомбочки, пінки, сіль та парфумовані гелі для душу зроблять водні процедури ще приємнішими.
Подарунок
Кому підійде
Фен-щітка Тим, хто доглядає волосся: одним гаджетом можна зробити укладку та висушити волосся
Мультистайлер Власницям середнього (по підборіддя) та довгого волосся. Гаджет поєднує кілька приладів для укладання. Дівчатам з короткою стрижкою не підійде
Фотоепілятор Тим, хто хоче безболісно видаляти волосся на тілі
Флораріум Тим, хто любить зелень, але не хоче її постійно доглядати
Аромадіфузор Шанувальникам ароматерапії, дівчатам з великою колекцією парфумів
Набір келихів Тим, хто любить вносити естетику навіть у прийманні їжі, випиваючи з гарної тари
Місткості для поїздок Мандрівницям «вихідного дня» — які їздять у відпустку на 3-5 днів
Дорожня подушка Тим, хто регулярно подорожує сидячим транспортом: авто, літаки, поїзди Інтерсіті
Компактна сумка або валіза Дівчатам, які не хочуть обтяжувати себе величезним багажем
Монопод чи штатив Блогерам та тим, хто за обов'язком служби часто виходить на відеозв'язок
Кільцева LED-лампа Блогерам та любителькам макіяжу та манікюру
Фотокамера моментального друку Шанувальникам контенту, який можна «помацати»: друкованих фотографій, книг, вінілу і т.д.
Фотосесія Любителькам викласти фото в соцмережі або дівчатам, які соромляться себе — хороший фотограф допоможе їй побачити свою красу
День SPA Будь-якій дівчині та жінці — якісні доглядові процедури допоможуть їй відчути себе королевою. Головне — знати її стан здоров'я та підібрати ті процедури, які дозволені
Урок макіяжу Любителькам макіяжу, шанувальницям бьюті блогерів та тим, хто хотів спробувати себе у візажі, проте все ніяк не доходили руки
Термокухоль Головне вибрати дизайн, що сподобається іменинниці
Чохол для телефону Універсальний подарунок. Потрібно тільки знати модель телефону та переваги у дизайні чохлів у дівчини
Гейзерна кофеварка Шанувальницям смачної кави
Універсальні подарунки Підійдуть усім. Врятують ситуацію, коли дівчині потрібно подарувати щось варте, але про її смаки та побажання нічого не відомо

Усі презенти зі списку радуватимуть іменинницю навіть через місяці після Дня народження. Вибираючи подарунок, враховуйте переваги дівчини та вид взаємовідносин, що пов'язують вас. Дівчині або близькій подрузі можна подарувати романтичний або смішний варіант, які зрозумієте тільки ви вдвох. А ось для колеги чи знайомої краще вибрати щось більш «загальне», що перебуває у сфері її інтересів.

Ням-ням: Як приготувати йогурт у мультиварці: 4 смачні рецепти

Коментарі
Залиште коментар
Категорії