Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати дівчинці на 10 років: топ 10 незаяложених варіантів

Дата публікації: 13.08.2021 10:10
Дата оновлення: 05.06.2023 16:16

Коли час лялечок і мімішних плюшевих зайчиків пройшов, слід розпочинати пошуки «дорослішого» презенту для дівчат. Що це може бути: дитяча косметика, модні аксесуари, гаджети? Ми зібрали 10 можливих варіантів, що можна подарувати десятирічній дівчинці та почути: «Клас», «Круто», «Це супер»!  

 Що подарувати дівчинці на 10 років  

Смарт-годинник 

«Розумний» гаджет дозволяє підтримувати зв'язок з дитиною і може показувати її місце розташування. Крім користі для батьків, smart-годинник —  це модний аксесуар, який подобається молодому поколінню завдяки прикольним фішкам, таким як: 

  • швидка відряджання голосових і текстових повідомлень; 
  • простенькі, але все ж ігри, якими можна себе розважити на перерві, в транспорті; 
  • фронтальна камера для відеодзвінків або, щоб зробити фоточки, зняти невеликий відеоролик (є, наприклад, в GOGPS ME X01); 
  • яскравий ліхтарик, як в GOGPS ME К12. 

Дзвонити та приймати виклики можна прямо з годинника, попередньо встановивши в нього сімку. Крім перерахованого, в подібних гаджетах є маса інших фішок: будильник, функція моніторингу та інше.

Смарт-годинник для дівчинки

Основні параметри, на які варто звернути увагу при виборі такого подарунка для дівчинки 10 років, як «смартвотч»: 

Характеристики 
Що може бути 
Форма корпусу  круглий, квадратний 
Тип дисплея  монохромний, кольоровий, LCD, TFT
Сумісність з ОС Android, Windows, iOS 
GPS  повинен бути в годиннику 
Водонепроникність корпусу бажано 
Основні функції  дзвінки, SOS, швидкий набір, геозона 

Стаття в допомогу: Як вибрати смарт-годинник для дітей: 6 ключових параметрів 
 
 

Картина за номерами 

Стане приємним сюрпризом на свято для тих, хто захоплений малюванням або тільки мріє спробувати себе в ролі художника. Написати подібну картинку нескладно, адже на полотно вже нанесена розмітка майбутнього малюнка. Залишається тільки слідувати інструкції й нанести потрібний колір в місці, яке відповідає його номеру. При цьому готовий варіант виглядає як справжня картина, яку можна помістити в рамочку і повісити на стіну. 

Картина за номерами

В наборі, наприклад, такому, як SA0428, є все необхідне для творчості: 

  • полотно зі схемою, 
  • безпечні для дітей пронумеровані фарби, 
  • пензлики.  

Подібне заняття вимагає посидючості, уважності та охайності. Написати картину вийде, навіть якщо немає особливих навичок малювання. 

Конструктор LEGO Dots 

Це цікавий варіант на День народження для дівчат, чиє захоплення — декор і дизайн. Таке «Лего» — не просто різноколірні квадратики та прямокутники, а елементи нестандартної форми (тайли), що дозволяють створити унікальні вироби. 

Конструктор LEGO Dots  

Можна вибрати LEGO Dots для виготовлення: 

  • Креативної фоторамки, яку збирають і прикрашають на свій смак. Варіант —  41914
  • Яскравих модних браслетиків для себе і подружок. 
  • Настільного органайзера для канцелярського приладдя з тайлами, які можна з'єднати неймовірним чином. 

Варіантів у «Лего» дуже багато. Придумуючи власний дизайн, дитина розвиває творчі здібності, це відмінне тренування посидючості й терпіння. А ще дуже цікаво, адже елементи конструктора можна нескінченно розбирати та збирати заново, кожен раз створюючи щось нове. 

Цікаво: Що можна зробити з Лего конструктора: ТОП-10 ідей 

Бездротові навушники 

Дроти нескінченно заплутуються, рвуться, заважають рухам — це точно не для активних дівчат. А ось бездротові навушники зручні, функціональні, дозволяють ходити з ними, бігати й стрибати, абсолютно не обмежуючи рухів. 

Бездротові навушники для дитини

Варіанти для дітей виглядають яскраво та оригінально. Крім того, можуть мати:  

  • світлодіодне підсвічування, як TAKH402
  • містку батарею для прослуховування треків без підзарядки багато годин поспіль; 
  • обмежувачі рівня гучності, щоб не псувати слух дитини; 
  • складну конструкцію для зручності зберігання і транспортування; 
  • можливість відповідати на дзвінки та розмовляти, не дістаючи телефон. 

Бездротові моделі швидко сполучаються з будь-якими трансляторами музики: смартом, планшетником тощо. Дівча зможе слухати улюблені треки, модні подкасти, дивитися прикольні ролики в «Тік-Току, «Ютубі», слухати аудіокниги, абсолютно не заважаючи оточенню гучним звуком. 

Корисно знати: Як вибрати навушники для дітей: гайд на 11 пунктів 

Особистий щоденник

Якщо раніше для зберігання дівочих секретів використовувалися звичайні зошити, тепер можна вибрати на подарунок красивий блокнот-щоденник: 

  • його обкладинку можуть прикрашати стрази, паєтки, яскравий малюнок; 
  • всередині — сторінки з розлініяною частиною для записів, можуть бути картинки, які б мотивували написи, місця для стікерів і наклейок, фото; 
  • може мати навісний замочок з ключем, як у J07857, або кодовий, щоб ніхто не читав вміст щоденника без дозволу власниці; 
  • комплектуватися цікавими штучками, наприклад, ручкою з невидимим чорнилом і лампою для показу написаного, як в J07828

Особистий щоденник для дівчинки

Краще вибирати подібні вироби з обкладинкою з щільного картону, не дуже тоненькі за обсягом, щоб дівчинка, якщо є охота, могла вести його не один рік, брати з собою в поїздки та записувати свої враження, думки та почуття.

Набір для декорування свічок 

Якщо дівчисько захоплена створенням різних виробів, має тягу до рукоділля, порадувати іменинницю можна комплектом для декорування свічок. Це не тільки цікавий, але і розвивальний презент. Під час роботи над оригінальним зовнішнім виглядом свічки залучається уява, тренується уважність, посидючість і моторика. 

Набір для декорування свічок

В наборах, як PL-899550, пропонується використовувати для декору воскових заготівель рідкі олівці різних відтінків, які після нанесення на поверхню швидко тверднуть. Кольори можна змішувати, створювати будь-які малюнки та написи на свічках, а після закінчення роботи використовувати їх для прикраси кімнати, дарувати друзям і родичам. 
 
Є комплекти, куди замість олівців входить електроприлад з різними насадками, з допомогою якого можна створювати на свічках різні візерунки, наносити фарбу, наклеювати картинки. Суть одна —  використовуючи комплектні деталі й власну фантазію, прикрасити свічку.  

Ланч-бокс і термос 

Скласти перекус в школу, літній табір, на пікнік з друзями можна не просто в кульочок, а в стильний lunchbox. 

Ланчбокс і термос для дівчинки

Чим примітний подібний варіант: 

  1. Легка і компактна пластикова коробочка з одним або 2-3 відділеннями всередині. Сюди можна покласти фрукти, овочі, шматочок піци, бутерброд і інші ласощі для дитини. 
  2. Бокси зазвичай оснащені відкидною кришкою, яка відкривається/закривається без проблем і не втрачається. 
  3. Їжа всередині надійно «запечатана», ланч бокс не пропускає запахів продуктів назовні, легко миється після використання.
  4. Ланч-бокс виготовляються в різних кольорах, з прикольними малюнками, наприклад, персонажем популярної гри Among Us або значком «Тік-Ток», «Лайк». 

Доповнити перекус можна чаєм, компотом, напоєм в термосі, який збереже потрібну температуру рідини. Кришку можна використовувати замість чашки. 

Електросамокат 

Саме те, що потрібно для активних дівчат. На відміну від звичайного самоката, електротранспорт може розвивати швидкість в межах 10-16 км/год, як Ninebot by Segway E8, безпроблемно заїжджати на невелику гірку. Є також більш швидкісні варіанти, але це вже для старших дітей. 

 Дитячий електросамокат

Особливості дитячих моделей: 

  • яскраві кольори —  рожевий, бірюза, червоний і ін.; 
  • зменшені розміри й вага —  щоб маля могло сама занести свій самокат додому, в автобус, було зручно їм користуватися; 
  • кілька типів гальма —  ручний, ножний. 

При виборі електросамоката зверніть увагу на вікові та вагові обмеження, зазначені виробником в характеристиках засобу переміщення. Врахуйте, що транспорт періодично потребує підзарядки, оскільки працює на акумуляторі. 

Стане у пригоді для тих, хто надумав купити: Як вибрати електросамокат: 5 розумних підказок 

Набір для виготовлення прикрас 

Відмінний варіант для юних модниць і рукодільниць. Звичайно, готові браслетик або сережки можна купити, але набагато цікавіше самій зробити унікальну прикрасу. Такого точно не буде у подружок. 

 Набір для виготовлення прикрас

А ще це «довгогральний» подарунок, адже набір, наприклад, PL-199610, містить все необхідне для виготовлення кількох комплектів біжутерії: 

  • намистинки, стрази, помпончики, підвіски та ін.; 
  • кріпильні елементи (стрічки, нитки, еластичний шнур і ін.);
  • допоміжні деталі, наприклад, силіконову форму.

У подібних наборах обов'язково є інструкція, що по пунктах пояснює, для чого потрібна та чи інша деталь, як їх з'єднати в красивий виріб. Дівчинка зможе і собі зробити браслетик, бусики, кулончик, і порадувати новою прикрасою маму або подругу. 
 
Подібний презент не тільки захоплює дитину, але сприяє її творчому розвитку. Це тренування дрібної моторики. 

Монопод для Селфі 

Круті фоточки та відео для соцмереж і молодіжних сервісів тепер робитиме ще простіше і цікавіше. Монопод дозволяє закріпити на одному кінці смарт, екшн-камеру або цифровик, інший кінець потрібно тримати рукою і натискати на кнопку на руків'ї, щоб зробити селфі. Такий варіант дозволить захопити в кадр не тільки себе, але і друзів, показати навколишній пейзаж. 

Монопод для Селфі

Під'єднати до гаджета селфі-палицю можна за допомогою дроту або використовуючи «Блютуз»-з'єднання в залежності від можливостей обраного монопода. Розсувне кріплення дозволяє використовувати подібний пристрій для різних девайсів. Легку «палицю» можна брати з собою на прогулянки та в подорож, складаючи її або висуваючи на висоту, коли потрібно клацнути кадр. 

Вирішуючи, що подарувати дівчинці на 10 років, не втрачайте з уваги хобі іменинниці. У цьому віці дівчата вже можуть скласти цілий список бажаних подарунків. А якщо нічого не приходить в голову, тепер вам є з чого вибрати класний презент для дівчинки. 

Дізнайтеся: Монопод для селфі —  який вибрати: 10 «плюсів» і «мінусів» кожного виду 
 

Коментарі
Залиште коментар