Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати свекрусі на Новий Рік: ТОП 10 найкращих ідей

Дата публікації: 01.12.2022 10:56
Дата оновлення: 06.06.2023 11:07

Віримо, що вдало обраний презент допоможе створити радісну атмосферу сімейного свята, коли трапляються чудеса, і справджуються мрії. Що можна подарувати свекрусі на Новий рік, щоб принести їй задоволення — ділимося своїми міркуваннями.

подарунок свекрусі на Новий рік

Квитки в театр чи на концерт

Квитки на прем'єру чи концерт улюбленого виконавця — чудова ідея подарунка для свекрухи на Новий рік. Такий презент має на увазі продовження свята, дотик до чудового та таємничого світу мистецтва, можливість отримання нових вражень від акторської гри чи музичного таланту виконавців. Навіть квитки у кіно можуть стати приємним сюрпризом.

квитки у подарунок

Нині у час цифрових технологій немає потреби особисто відвідувати театральні каси — забронювати квитки можна на відповідних сайтах. Там же — дізнатися про останні прем'єри, гучні спектаклі та концертні вистави.

А щоб свекруха залишилася задоволена презентом, доведеться:

  • дізнатися ненароком у матусі про її музичні та театральні уподобання, щоб не помилитися у виборі вистави чи виконавця;
  • забезпечити комфортний проїзд, якщо театр, концертна зала чи філармонія знаходяться в іншому місті;
  • ретельніше поставитися до вибору місця, оскільки дивитися виставу з гальорки або з партеру — зовсім не те саме.

Посуд для сервірування

Жінки не здатні байдуже пройти повз вітрину з посудом. Навіть якщо вдома вже є кілька сервізів. Можливо, спрацьовує прояв жіночої суті — всіх нагодувати, пригостити, зігріти привітною атмосферою. Ніхто не повинен піти голодним!

посуд у подарунок на Новий рік

Матері чоловіка властиві привітність та пристрасть до створення кулінарних шедеврів. Адже, напевно, до неї в гості «на вогник» забігають подруги, приятельки та сусідки. У цьому випадку набір посуду для повсякденного або святкового сервірування неодмінно принесе їй радість. Вибираючи посуд у подарунок, важливо врахувати:

  1. якість, безпеку та практичність матеріалу — варто надати перевагу дорогим сортам фаянсу, фарфору, загартованому склі;
  2. кольорову гаму — вона повинна вписуватися в інтер'єр, бути модною та відповідати смакам свекрухи;
  3. дизайн — бажаний баланс між модними трендами та практичністю, інакше парочка стильних соусників чи таця для риби ніколи не знайде застосування.

До слова: Як вибрати келихи для шампанського — коротко про три основні умови

Вафельниця

Подарунок свекрусі на Новий рік може бути практичним, особливо якщо обдаровувати доведеться любительку освоювати складні кулінарні рецепти. Електрична вафельниця дозволить господині без зайвого клопоту готувати десерти та радувати своїх гостей. При виборі вафельниці у подарунок свекрусі важливо звернути увагу на низку моментів:

  • потужність споживання в межах 700-1000 Вт для швидкого приготування;
  • якість антипригарного покриття панелей: тефлон менш стійкий до пошкоджень, а кераміка надійніша, але дорожча;
  • наявність функції регулювання температури — для отримання м'яких або хрустких вафель;
  • оснащення приладу термостатом, таймером, індикатором нагріву, що полегшує використання пристрою.

вафельниця у подарунок для свекрухи

Крім функціональних можливостей, важливі теплоізолювальні ручки, замок, що защіпається, ніжки, які перешкоджають ковзанню. Вони не впливають на смакові якості кінцевого продукту, але роблять випікання вафель простіше та безпечніше.

Якщо не знаєте: Як приготувати вафлі у вафельниці: 2 базових керівництва

Мультиварка

Для жінки, яка веде здоровий спосіб життя, звикла контролювати свою вагу і надає перевагу здоровому харчуванню, мультиварка стане потрібним придбанням. Наявність цього приладу дозволяє варити смачні супи та каші, тушкувати м'ясо, рибу та овочі. Існують моделі, здатні прискорити або уповільнити процес теплової обробки, а також «чудо-каструлі», що вміють пекти бісквіти та готувати на пару.

мультиварка для свекрухи на Новий рік

При покупці мультиварки на подарунок свекрусі бажано об'єктивно оцінити характеристики різних моделей. Залежно від умов експлуатації та конкретних завдань, вони можуть стати перевагою або недоліком. Наприклад:

  1. керамічне покриття чаші міцніше тефлонового в плані механічних впливів, але не підходить для миття в посудомийній машині;
  2. велика кількість режимів роботи підвищує вартість, але втрачає сенс, якщо ними не користуватися.

І так. Дарувати такий подарунок доцільніше лише за умови окремого проживання. В іншому випадку не варто очікувати щирої радості та захоплення від подібного сюрпризу.

Читайте: 5 причин мати мультиварку у себе на кухні

Планшет

Планшетний ПК можна подарувати свекрусі без ризику зіпсувати враження від свята. Асортимент планшетів від іменитих брендів або маловідомих виробників — величезний і різноманітний, а напередодні новорічних свят легко знайти гідний варіант такого гаджета з гарною знижкою.

планшет на подарунок

Ось основні параметри та характеристики, які потрібно врахувати при покупці планшета для улюбленої свекрухи:

Екран

Діагональ від 11 дюймів дозволить з комфортом переглядати фільми.

Моделі, що менші, хороші для поїздок, а висока роздільна здатність забезпечить підтримку режиму FullHD                                         

Клас процесора Оптимальний варіант — процесор з 4-8 ядрами
Пам’ять пристрою
  • На платформі iCQ достатньо 2 Гб
  • Для Android — не менше 4 Гб
  • Вбудована пам'ять для зберігання даних — не менше 64 ГБ
Наявність модуля зв'язку
  • Для використання вдома та в офісі необов'язково
  • Для подорожей варто придбати модель із підтримкою 5G
Місткість батареї
  • Для будинку достатньо батареї місткістю від 4000 до 8000 мА/год.
  • Для подорожей — не менше 8000 мА/год
Камера Не менше 12-13 Мп

Для жінки старшого віку на перший план виходить наявність гнучких налаштувань: встановлення рівня яскравості та контрастності, режим захисту зору, розміру шрифту та великих іконок, а також спрощення інтерфейсу. Крім того, важливі параметри фронтальної камери та якість динаміка.

Цікава стаття: LENOVO YOGA TAB 11 — огляд 11 коронних фішок

Косметичка чи органайзер

Чоловіки люблять жартувати на тему вмісту жіночої сумочки. І недаремно. Але навіть мінімальний набір косметики дає можливість почуватися впевненіше — ми це знаємо. Адже крім помади та пудри потрібні ще серветки, дзеркальце, гребінець ... Щоб швидко знаходити потрібне, знадобиться зручна і містка косметичка.

  • Для сумки — найкомпактніший варіант з мінімумом засобів догляду та декоративної косметики.
  • Для домашнього використання ідеальним варіантом стане органайзер, щоб не було захаращеності на туалетному столику.
  • Для поїздок — косметичка, яка не тільки вміщає, а й захищає тюбики та флакони від пошкодження.

Аксесуари для одягу

Жінка, яка любить і вміє одягатися зі смаком, знає, наскільки важливими є аксесуари: прикраси, шарфи, шалі, рукавички, головні убори. Вони допомагають створити необхідний акцент, надати особливого шику та відтінити виграшні риси зовнішності. Саме тому, серед найвдаліших ідей того, що подарувати свекрусі на Новий рік або на Різдво — її улюблені види аксесуарів. Згодом, навіть найкращі капелюшки, хустки та шарфи зношуються і виходять з моди, а значить, навіть велика їхня колекція потребує оновлення та поповнення.

Щоб подарунок припав до душі, варто виходити із трьох критеріїв:

  1. Кольорова гама повинна бути обрана «до лиця» і не викликати відторгнення. Якщо свекруха прагне дотримуватися рекомендацій гороскопів, можна подарувати хустку або шарфик у кольорах покровителя року.
  2. Натуральні матеріали менше дратують шкіру і добре зберігають запах улюблених парфумів.
  3. Формат. Варто орієнтуватися на той вид аксесуарів, яким надає перевагу жінка. Краще отримати в подарунок ще один вдалий шарф, ніж капелюх, який буде припадати пилом на антресолях.

Декоративна або доглядова косметика

Напередодні новорічних свят вітрини магазинів рясніють подарунковими наборами косметики, які включають весь комплекс засобів догляду за обличчям чи тілом. Основна перевага таких наборів у тому, що засоби підібрані таким чином, щоб доповнювати взаємно вплив один одного. До того ж дизайн баночок та флаконів виглядає пристойно.
Істотними «мінусами» готових наборів вважається їхня висока вартість. Крім того, не можна повністю виключати можливість алергічної реакції — у цьому випадку від подарунка залишиться лише негативне враження. Щоб уникнути такого розвитку подій, варто:

  • купувати в подарунок свекрусі засоби її улюбленого бренду;
  • вибирати лінійки гіпоалергенних кремів, тоніків, лосьйонів та сироваток;
  • уникати спонтанних експериментів, не купувати косметику у подарунок у випадкових продавців.

косметика для жінок у віці

Особливої ​​уваги потребує декоративна косметика, яка не повинна викликати жодних сумнівів. Кращим варіантом стануть перевірені бренди помади, туші, тональних засобів, що постійно використовуються. При цьому кожна невістка має в запасі простий і ефективний спосіб уникнути можливої ​​невдачі: достатньо придбати та подарувати свекрусі подарунковий сертифікат на косметику її улюбленої марки.

Аромадифузор

Ароматичні дифузори реалізують функцію освіжувача повітря та усувають запахи. А ще використовуються для ефективної боротьби зі стресом, втомою, безсонням чи для профілактики застуди. Існують аромадифузори двох типів:

  1. електричні, які створюють потік повітря та розносять пари ефірної олії по приміщенню;
  2. самостійні у вигляді керамічної або скляної місткості з ароматною рідиною, в яку занурені палички з пористого матеріалу. Саме вони виконують роль провідника аромату.

При виборі аромадифузора у подарунок свекрухи на Новий рік важливо враховувати її індивідуальні уподобання.

Скатертина

Такий подарунок оцінить гостинна господиня, яка розуміється на тонкощах сервірування і любить приймати гостей. Щоб презент припав до смаку, важливо знати розмір столу і вибирати кольорову гаму, що гармонійно вписується в інтер'єр. Свекруха оцінить ексклюзивну скатертину, прикрашену ручною вишивкою.

скатертина з вишивкою

Фольклор часто зображує відносини свекрухи та невістки, як конфліктні та непримиренні. А от у реальному житті завжди знайдеться можливість спростувати думку про довічний антагонізм між двома такими близькими жінками.

свекруха та невістка в обіймах

Трохи більше уваги та турботи, делікатності та поваги до матері чоловіка — і будь-яка невістка може розраховувати на надійну союзницю, мудру та досвідчену подругу. Сподіваємося, вдалий подарунок свекрусі на Новий рік обов'язково допоможе досягти цієї мети.

На замітку: Як зробити антисептик в домашніх умовах: 5 унікальних порад

Коментарі
Залиште коментар
Категорії