Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати другу на Новий рік: 16 найкращих ідей для оригінальних презентів

Дата публікації: 01.12.2022 12:33
Дата оновлення: 10.04.2023 17:51

Новорічні подарунки привносять особливий шарм у святкову новорічну атмосферу. А вдумливий їхній вибір — той квест. Тому що на думці лише одне питання: що можна таке подарувати другові, щоб вразило і запам'яталося?! Ми знаємо. Ось вони — наші ідеї подарунків на Новий рік другу!

подарунок другу

Фітнес-браслет

«Розумний» аксесуар точний у підрахунку частоти пульсу та числа кроків. Він фіксує режим дня, нагадує про заплановане, сповіщає про важливі справи.

фітнес-браслет для друга

Фітнес-браслет оцінять ті, хто планує чи вже займається спортом. Ті, кому не зайве скинути зайву вагу, оскільки пристрій ретельно підраховує калорії. Чим не мотивація?

Кросівки

Їх взують «і в пір, і в мир» — для зручності. Тому що модно, тому що стильно, тому що це найкраще взуття у світі. І ще є сотні причин для «тому, що».

Сподобається такий подарунок на Новий рік тому другові, який зі спортом на «ти». Або дав собі й тобі урочисту обіцянку кинути палити та почати бігати — прямо з 2 січня. Цінує комфорт, особливо щодо взуття, і віддає перевагу спортивному стилю в одязі.

кросівки у подарунок

Звичайно ж, потрібно знати розмір та повноту ноги. І це, звісно, ​​не гарантує, що кросівки підійдуть. Але. Покупець має право повернути або обміняти товар протягом двох тижнів з дня покупки. Зберегти б чек і коробку, все інше можна вирішити.

Екшн-камера

Для прихильника екстриму — те, що треба. А якщо ж він захоплюється їздою на велосипеді, дайвінгом, ходить у походи — тоді самі найвищі сили наказали подарувати йому екшн-камеру. Адже пристрій дозволяє вести знімання прямо з епіцентру подій. Початківцю блогеру — теж ок. Якість фільмування не підкачає. Узагальнені характеристики тому підтвердження:

Роздільна здатність відеознімання
Full HD — 920 × 1080 пікселів, для уповільненого фільмування потрібна роздільна здатність 4К
Частота кадрів
  • Варіюється від 24 до 120 кадрів за секунду.
  • Якщо підвищити, знизиться дозвіл
Кут огляду
  • Стандартний варіант — 120 - 170°. 
  • Для моделей з декількома об’єктивами — 360°
Стабілізація зображення Моделі з цифровим стабілізатором автоматично обробляють зображення, оптичні стабілізатори гасять вібрації вже на об'єктиві та матриці
Аудіозапис Опція стереозвуку є тільки в моделях преміального сегмента

Аксесуари для автомобіля

Щоб подарунок був на радість, варто придивитися до варіантів, про які друг постійно говорить. Або просить. Або натякає. Або потребує, але не може купити.

А ось ці подарунки на Новий рік теж свята не зіпсують:

  • Термокухлі, підставки для напоїв, попільнички з підсвічуванням — тому, хто практично живе в машині;
  • пледи, автомобільні холодильники, подушки — любителю їздити далеко і надовго;
  • набір чохлів на сидіння, автомобільний пилосос — другу-сім'янину.

До слова: Як правильно вибрати автохолодильник? 6 критеріїв для вдалої покупки

Комп'ютерна гарнітура

Якщо все життя дружбана проходить за монітором комп'ютера, тоді варто оновити його гарнітуру з акцентом на якість звуку. Ті самі внутрішньоканальні навушники подивитися. Або вкладиші. І ті, й інші сумісні із планшетами, ПК, смартфонами.

слухати музику у навушниках

Накладні легкі та компактні. Повнорозмірні навушники видають відмінний звук, комфортні в носінні, тому підходять не тільки гравцю, а й меломану.

Цікава стаття: Огляд Sony WF 1000XM4: 11 переваг та 3 недоліки гарнітури

Терабайтник

Він же зовнішній жорсткий диск. Пристрій розв'язує проблему витрат на купівлю нових «флешок», оскільки має солідний обсяг пам'яті (1 ТБ і більше).

зовнішній жорсткий диск для зберігання інформації

Такий сувенір оцінить любитель музики та кіно. Адже пристрій дає можливість розмістити у своїй колекції сотні папок із найрізноманітнішою інформацією.

Комп'ютерна миша та килимок

Безвідмовна та зручна під долонею миша — вдала покупка. А вибирати є з чого:

  1. Офісна поєднує в собі базовий набір опцій та бюджетну вартість.
  2. Ігрова оснащена чутливим сенсором та функціональними клавішами. Ергономічна, оскільки створена для зручного захоплення. Ігрові мишки найчастіше з підсвічуванням, тому значно дорожчі за офісні.
  3. Спеціалізовані краще не брати навмання. У таких розуміється дизайнер, спеціаліст з верстки або 3D-друку. Нехай купує сам. Або назве точну модель для орієнтира на подарунок до Нового року.
  4. Якщо ж брати суто для ноутбука, тоді дивись на компактні, з механізмом згортання дроту чи бездротові.

ігрова мишка на килимку

Якщо ж надумаєш розщедритися на килимок для мишки, бери тканинний з прогумованою основою. Такий не ковзає по столу.

Гамак

Поніжитися на сонечку в ньому — мила справа. Поїдете разом на природу, друг тобі спасибі скаже за можливість повалятися в гамаку, попиваючи щось прохолодне і милуючись красою навколо. Ну ти зрозумів, куди ми хилимо. Далі сам.

Рюкзак

Бери не маркий. Тактичний або для міста — дивись тут на спосіб життя свого друга. Але як би не було, вибирай рюкзак із щільними перегородками, місткими кишенями, широкими лямками. Такий практичніший. Та й прослужить пару-трійку років за очі.

До теми: Як вибрати міський рюкзак: 6 лайфкахів з розряду «Як же я раніше не здогадався?»

Електрична зубна щітка

Зуби — наше все. Щоб товариш рідше ходив до стоматолога і не дихав драконом у найневідповідніший момент, подаруй йому електричну щітку. Така не пара звичайній, вона здатна здійснювати до 5000 рухів різного характеру: вібрувальних, обертальних, поступальних.

 чистити зуби електрощіткою

Лише дві хвилини — і зуби легко доведені до ідеалу. Рукою так не вийде. А плюси від цього очевидні: жодного зубного нальоту, емаль блищить, зубний камінь не утворюється.

На замітку: ТОП-9 найкращих електричних зубних щіток: які брати (відео + огляди)

Бюджетний подарунок другові на Новий рік

Проаналізуй звички свого приятеля. Може, у нього є хобі. Тоді звужуй пошук подарунків навколо його захоплень. А ні, тоді обмежся універсальними презентиками. Так і бути, допоможемо підібрати щось вартісне.

Набір «веселих» шкарпеток

Іноді проблема вибору подарунка для приятеля зводиться до того, що він має все. Чудово. Тоді «вмикай» своє почуття гумору. Для святкової атмосфери відіграють роль жартівливі подарунки. Вибирати їх — тонке мистецтво. Як варіант, набір яскравих шкарпеток із жартівливими написами. Посмієтеся від душі. Він ще й носитиме їх із радістю, побачиш.

шкарпетки з принтами

Сумка-бананка

Аналог громіздких рюкзаків припаде до душі будь-кому. Замінити, звичайно, не зможе, але в колекції в друга бути зобов'язана. Хороша сумка-бананка кріпиться на поясному або плечовому ремені, з кишеньками та перегородками. У таку і гроші можна сховати якомога далі від сторонніх очей, і картки, і смартфон. Вибір великий, адже шиють такий виріб із текстилю, замші чи шкіри.

Спортивна пляшка для води

Це гарний подарунок із трьох причин:

  1. питна зона з додатковим захистом — це місце не доведеться чіпати брудними руками;
  2. пляшка лягає в руку як влита;
  3. не ковзає, отже не випаде.

пляшечка води поряд зі смартфоном

Такий подарунок на Новий рік другові-спортсменові буде якраз. А не спортсмену теж згодиться. Адже ми п'ємо регулярно. Хай же пиття буде у своїй тарі, а то на покупній розоритися можна.

Футболка з принтом

Яка б не була (бавовняна, синтетична), вирішує не вона, а ексклюзивний принт на ній. Тут, як то кажуть, прапор тобі в руки. Фотодрук здатний творити чудеса, шукай тих, хто займається цим на замовлення.

фотоаплікація на футболці

Сам знаєш чим дивувати. Нехай же у твоєму арсеналі дотепності будуть жартівливі написи або популярні меми, портрети обдаровуваного чи зображення його домашнього улюбленця. Не нам тебе вчити.

Гребінець для бороди

Бородач брутальний, жінки таких люблять. Ну так допоможи дружку в доглядових засобах, щоб залишався на гребені чоловічої моди. Не мудруй з подарунком, вручи йому гребінець для бороди з натуральної щетини або якійсь інший. Нехай вправляється з нею.

розчісувати бороду

Розчісування допомагає рівномірно розподілити косметичні засоби для догляду за бородою — олії, лосьйони, бальзами. Зубчики побічно масажують шкіру, видаляють відмерлі клітини епітелію, запобігають сплутуванню волосся. Загалом, корисна річ.

Тепер ти знаєш, що подарувати на Новий рік другові. Сподіваємося, не облажаєшся. Пиши у коментарях про свої пригоди у пошуку презенту. Може, комусь і послужиш добру службу своєю розповіддю. Сам знаєш, іноді це рятує.

Якщо не знав: Як зробити антисептик у домашніх умовах: 5 унікальних порад

Коментарі
Залиште коментар