Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

5 причин мати мультиварку у себе на кухні

Дата публікації: 21.08.2018 15:03
Дата оновлення: 21.08.2018 15:03

Чим корисна мультиварка і чи така необхідна в господарстві? Хвалебні Відгуки та реклама, звичайно, справляють враження. Але Перед прийняттям рішення про покупку варто все ж таки детальніше розібратися в принципах її роботи, перевагах та можливих недоліках, щоб бути повністю впевненим у покупці. Стаття докладно розповість про функціонування приладу та особливості готування за його допомогою.

Для чего нужна мультиварка

Що таке мультиварка?

Что такое мультиварка

Звичайна мультя на КШТАЛТCE 500E32 з каструлі, корпусу, в який її ставлять, і кришки, що герметично закривається з клапаном. За механічною або електронною панеллю керування криється невидимий мікропроцесор. Саме він керує роботою пристрою – створює потрібний тиск та температуру всередині чаші, а також контролює їх. Завдяки герметичності приладу під час приготування повітря не потрапляє всередину, отже – немає окислення продуктів. Тому готове блюдо зберігає аромат та корисні властивості.

Важливий момент: Рідини всередині закритої каструлі не доводяться до кипіння, тому супчики, юшка та холодець виходять прозорими. І господиня для цього не стоїть над їжею, що готується з шумівкою, щоб знімати накип.

Дізнатися перед покупкою: 10 кращих виробників мультиварок

Для чого використовується мультиварка?

Для чего используется мультиварка

Перед покупкою слід дізнатися, що вміє конкретна мультиварка, а точніше – яким набором програм укомплектував її виробник. Так, HD2178/03 функцією скороварки – за її допомогою страви приготуються швидше, ніж у звичайному мультфільмі. Але, як правило, стандартні моделі мають такий мінімальний набір умінь:

  • гасіння – одна з програм, які найкраще справляються з приготуванням. Ароматне Та ніжне м'ясо, рагу, картопля виходять шляхом нагрівання продуктів до кипіння та подальшого томлення при невисокій температурі в апараті на кшталт MK707832. Крім того, якщо у пристрої немає режиму для супів, цей підійде найкраще;
  • "Каша", яка є в HD4726/03, розрахована на крупи недовгого приготування, на кшталт рису, гречки, КУКУРУДЗИ. З перлівкою, горохом, квасолею краще впорається Режим «КРУПИ». Деякі моделі мають окрему функцію для варіння рису;
  • за допомогою програми для випікання або запікання можна приготувати як кекс або шарлотку, так і булку хліба. При цьому вдасться уникнути постійного контролю за процесом – у мультфільмі випічка не підгорить і рівномірно пропечеться. Це режим у пристроях на ЗРАЗОКMK812132 і для запікання м'ясних продуктів;

Дуже смачно! ТОП-3 найбільш апетитних рецепта піци в мультиварці

  • для підсмажування прилад використовують без кришки, а моделі типу CE501132 оснащені спеціальною програмою. Головний плюс смаження у мультфільмі – продукти не підгорять завдяки спеціальному покриттю чаші. Але слід пам'ятати, що помішувати потрібно акуратно, щоб ненароком не подряпати антипригарний шар;
  • розігрів. Це вміння має кожен пристрій. Апарати можуть як підігріти їжу, що остигнула, так і підтримувати потрібну температуру тільки приготовленої їжі до потрібного моменту.

Для порівняння: Мультиварка або духовка – що вибрати: порівняння функцій і 5 різновидів страв

Чи варто купувати?

Стоит ли покупать мультиварку

Без огляду на кулінарний стиль та наявність іншої кухонної техніки, є кілька незаперечних аргументів, чому варто купити мультиварку:

1. Пристрій по суті готує самостійно. Тому заощаджує час власника – не потрібно відриватися від роботи чи відпочинку, щоб додати чи перемішати інгредієнти. ДО того ж, у моделях з можливістю відстрочення часу запуску, як MK708832, можна ввечері закласти продукти, виставити таймер, а вранці – насолоджуватися свіжою, гарячою кашкою.

2. Прилади з додатковим функціоналом на КШТАЛТAll-In-One Cookpot скороварку, рисоварку, повільноварку, пароварку. Вони особливо актуальні на невеликій кухоньці. Крім того, допоможуть зберегти сімейний бюджет від витрат на окремі пристрої.

3. Користь для здоров'я – одна з найважливіших причин придбання цієї помічниці. По-перше, покриття чаш дозволяє готувати без жиру та олії або з мінімальним його кількістю. По-друге, овочі-фрукти більшою мірою зберігають корисні речовини. По-третє, покриття ємності в мульти – нешкідливе і безпечне для людини.

Покупці вибирають: 12 найпопулярніших мультиварок

4. Проста та зрозуміла технологія експлуатації моделей на КШТАЛТPhilips HD3136/03 швидко освоїти керування та готувати різноманітні страви щодня. До того ж, можна поступово навчити дитину користуватися помічницею, і вона зможе, як мінімум, підігріти собі обід, доки батьків немає вдома.

5. Пристрої на кшталт акуратної та КОМПАКТНОЇCOOK & HOME незамінні на дачі або в подорожі. За допомогою мульти можна з комфортом готувати звичну їжу для дорослих та дітей у будь-яких умовах, де є електромережа.

Порівняти можливості:

Модель
Функціонал
Philips HD3136/03 випічка, жарка, йогурт, каші, мультикухар, пароварка, плов, розігрів, рис/крупи, суп, гасіння
Moulinex CE502832 бобові, випічка, дитяче меню, джем, жарка , молочна каша, вівсянка, паста, піца, плов, рис/крупи, суп, гасіння
Russell Hobbs 23130-56 }}Philips HD2173/03 випічка, голубці, запікання, каша, крупа, курка, м'ясо, овочі, плов, рагу, риба, суп, холодець
Tefal RK 9001 32 бобові, варення, гречка, десерти, смаження, запікання, йогурт, кіноа, пароварка/каша, паста, плов/ризотто, рис, суп, сир, тісто, гасіння/повільноварка, сочевиця

НА допомогу покупцеві: Як вибрати мультиварку?

Розібравшись, для чого потрібна мультиварка, рішення про покупку прийняти простіше. Адже розуміння особливостей функціонування та експлуатації дозволяє зважити всі «за» та «проти», визначити користь пристрою для себе. Слід зазначити, що оцінять можливості цієї техніки сім'ї з маленькою дитиною, люди з ненормованим робочим графіком і ті, хто не любить готувати або витрачати на це багато часу.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії