Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати підлітку на Новий 2023 — 16 креативних ідей

Дата публікації: 13.12.2022 10:45
Дата оновлення: 13.12.2022 11:41

Передноворічні дні приносять сюрприз за сюрпризом: кошлаті сніжинки змінюють косі потоки дощу, що щедро падають з неба. То тут, то там запалюються святковими гірляндами ялинки. Відчутно наближення новорічних свят. Чекати на них, склавши руки, — заняття невдячне. Залишимо цю справу ждунам, а самі вивчимо список «бажаних презентів» для своїх дітей, яким закони не писані в польоті юнацьких мрій і фантазій.

Ідеї ​​новорічних подарунків підліткам

Будь-який сюрприз важливо вміти красиво піднести, щоб вразити дитину. Головне — заздалегідь підготуватися. При врученні можна влаштувати синові або доньці квест, наприкінці якого на нього чекатиме цінний приз. Або скористатися традиційним різдвяним стилем — сховати презент у шкарпетці або розмістити під новорічним деревом.

подарунки підліткам на Новий рік

Нинішню молодь здивувати складно, але ми спробуємо. Ось вам шість оригінальних ідей, які не залишать нікого байдужими.

LEGO

Легендарні конструктори — відмінна ідея для новорічного сюрпризу підлітку. Цікавий набір дозволить дитині відвернутися від гаджетів і зайнятися розвитком логічного мислення. До складу набору входять тематичні фігурки, які дозволять дитині включити фантазію та придумати для гри захопливий сюжет.

Лего для підлітків

Користь цього подарунка переоцінити складно. Конструктори ЛЕГО виробляють терпіння, посидючість, уважність та потребують творчого підходу. До того ж вони вчать премудростям у математиці та фізиці. 

Нетовариським дітям така гра дозволяє розвинути комунікативні навички. Граючи разом, підлітки співпрацюють та обговорюють подальші дії.

До слова: Топ 10 найкращих «Лего» наборів

Ноутбук

Без ноутбука нині як без рук. Він замінює підручники, методички, зошити. Використовується для організації онлайн-уроків і в розважальних цілях. Підліток зможе грати чи вдосконалювати свої навички в IT-захопленнях.

При виборі такого подарунка потрібно звернути увагу на начинку пристрою:

  • Параметри потужності
    Для навчання 2-х ядерного цілком достатньо, грати краще на 4-ядерному чіпі.
  • Місткість внутрішнього сховища
    Школяру з головою вистачить пам'яті до 500 Гб. Тим, хто захоплюється графікою та редакцією відеофайлів, краще вибирати модель на 1 ТБ.
  • Оперативна пам'ять
    Для серфінгу в інтернеті та запуску офісних програм вистачить 4 Гб. Щоб працювати у фотошопі, без 32 ГБ не обійтися.
  • Габарити та вага
    Для перегляду відео доцільно взяти трансформер із поворотним дисплеєм. Якщо постійно носити/возити із собою, зручніше тонкий ультрабук із діагоналлю до 12,5 дюймів.

ноутбук на подарунок під ялинку

Корпус пристрою має бути міцним. Хлипенький пластик хоч і легший, але ламається швидше. Тому підлітку краще вибрати ноутбук понадійніше.

Читайте: Перевірка батареї ноутбука командою та 6 програмами

Навушники

Оригінальною ідеєю для новорічного подарунка вважаються навушники. Серед їх особливостей виділяють накладний повнорозмірний формат та регульовану дужку, яскравий дизайн та невеликі розміри.

навушники серед подарунків на Новий рік

Більшість підлітків воліють накладний варіант. Такі зручно охоплюють голову, не давлять на вуха. Бездротові варіанти теж хороші. Проводів немає, отже, не заплутаються і не порвуться. Втрачаються частіше, але від цього ніхто не застрахований. 

Пізнавальна стаття: Як почистити навушники: 4 універсальні способи

Підписка на додаток/преміумверсії в іграх

Тінейджери будуть у захваті, якщо батьки порадують їх до Нового року покупкою облікового запису для додатків. Тим, хто захоплюється фотографією, можна придбати преміумверсію в одному із фоторедакторів. Це відкриє доступ до розширених можливостей. Гравцям — купити преміумверсію в Worlds of Tanks або Pubg Mobile як варіант. Їм відкриються додаткові функції. Вони зможуть швидше заробляти очки та переходити на нові рівні, суперничаючи з однолітками.

Кросівки

Новорічний подарунок у вигляді кросівок сподобається дівчатам та хлопчикам підліткового віку. Популярні моделі на високій платформі, з яскравими елементами, а також біле взуття з перфорацією. Для виготовлення використовується штучна та натуральна шкіра, а також елементи текстилю.

кросівки на Новий рік

Підліткам практичніше взяти кросівки з натуральних матеріалів, наприклад, шкіри або замші. Зручніше ходити на потовщеній підошві з ортопедичною устілкою. Такий варіант ще й корисний для ступні.

Рюкзаки та бананки

Ці трендові штучки на піку моди. Тож подарувати рюкзак чи бананку — ідея на ура. Тим більше, що кольорів і дизайнів — хоч греблю гати. Сумочки на блискавці легко застібаються/розстібаються. У бананку можна покласти телефон, гроші та інші потрібні дрібниці, щоб сховати якомога далі від чужих очей. Довжина ремінців регулюється, спадати точно не буде. 

рюкзак для підлітка

Не менш корисний і зручний варіант — рюкзак. Він місткий, не обтяжує руки, не відтягує плечі та не навантажує спину. Продумана конструкція рівномірно розподіляє вагу і не створює навантаження на хребет підлітка.

Бананки та рюкзаки шиються із щільного та міцного матеріалу. На таких не з'являються затяжки, можна чистити вологою ганчірочкою. При сильних забрудненнях відмиваються в пральній машинці, не втрачають форму і привабливий вигляд.

Що подарувати підлітку-хлопчику на Новий рік?

Підлітковий період складний. У такому віці нелегко здивувати або вибрати такий подарунок, щоб догодити. Щоб полегшити завдання, пропонуємо підліткам п'ять ідей подарунків на Новий рік, які вже знайшли відгук серед тисяч наших користувачів.

Приставка Nintendo

Ігрова портативна приставка Нінтендо — це чудовий вибір для подарунка хлопчику-підлітку на Новий рік. Nintendo вважають одним із найкращих пристроїв, призначених для геймера, що грає на смартфоні. Адже у пристрої велика ігрова бібліотека, зручне та просте підключення, продумана ергономічна конструкція.

Нінтендо як подарунок

На Нінтендо можна грати, підключившись до телевізора або із вбудованого екрана. На вигляд гаджет схожий на планшет, зі стильним дизайном і зручним управлінням. Своїми досягненнями зручно ділитися, зробивши знімок з екрана, або натиснувши на запис екрана. А розділ новин дасть змогу бути в курсі останніх оновлень. Switch Online — унікальна служба, що дозволяє грати з іншими геймерами з усього світу.

Худі з улюбленим персонажем

Як варіант подарувати підлітку на Новий рік (хлопчику) худі — толстовку з місткими кишенями та капюшоном. Худі шиються на флісі чи трикотажі. М'які, приємні до тіла, теплі, зручні в носінні. Після прання не линяють і не розтягуються.

Bluetooth колонка

Відмінним варіантом для подарунка хлопчику на Новий рік вважається Bluetooth-колонка. Її у будь-якому разі оцінять підлітки, адже вона скрасить дозвілля під час прогулянки з друзями. 

бездротова колонка до Нового року

Не підведе, якщо зробити вилазку на природу. Щоб колонка прослужила довго, необхідно звертати увагу на три складові.

  1. Якість звуку
    При ввімкненні на високих і низьких частотах, щоб не хрипіло, не свистіло, не сопіло.
  2. Чітке з'єднання Bluetooth 
    Важливо, щоб Bluetooth на девайсі збігався з гаджетом, що під'єднується. Якщо вони різні, тоді робота колонки під питанням.
  3. Потужність динаміків
    Вона залежить від розміру пристрою.

Інструкція: Як підключити мікрофон до портативної колонки — 2 способи

Клавіатура з підсвічуванням

Багатозадачна. Практична. Вона у рази збільшує працездатність ПК. До того ж клавіатура з підсвічуванням — це ще й красиво. Такий девайс дозволить грати за будь-якого освітлення і стане ідеальним варіантом для підлітків, які друкують наосліп.

ігрова клавіатура на подарунок

Ось кілька варіантів клавіатур з підсвічуванням, які популярні:

  • Ігрова версія — така з додатковими геймерськими кнопками, розташованими з боку девайса. 
  • Універсальна модель портативна. Може використовуватися для навчання та ігор.

У бездротових клавіатурах передача інформації здійснюється завдяки Bluetooth. Для якісної роботи аксесуар необхідно періодично ставити на зарядку. 

Спортивний інвентар

Багато батьків часто замислюються про активний спосіб життя свого підлітка-сина. Це важливо для психологічного та фізичного розвитку, тому спортивне приладдя стане ідеальним помічником для нарощування м'язів і підвищення витривалості. 

спортивний інвентар для підлітка

Розвинути любов до спорту у підлітка — завдання не просте, але невеликий розвивальний комплекс у домашніх умовах стане чудовим стимулом вести активний спосіб життя. 

Подарунки на Новий рік підлітку дівчинці

Обираючи, головне, врахувати її захоплення. Ми розмістили найтоповіші та найкорисніші п'ять варіантів. Можливо, вас зацікавлять деякі з них. 

Кільцева лампа

Щоб здивувати, ось він  — девайс у вигляді кільцевої лампи. Він допоможе в погано освітленому помешканні зробити якісні фото чи відео. Лампа для селфі підійде під будь-яку модель телефону завдяки своєму універсальному кріпленню. Для дівчаток-тінейджерів чудовим подарунком стануть лампи з округлою формою, оформлені в стильному рожевому чи будь-якому іншому відтінку.

фото на тлі кільцевої лампи

У наборі кілька додаткових об'єктивів для експериментів із фотографіями. Світлодіодні LED-світильники використовуються не лише блогерами для знімання, а й виступають як альтернативне джерело світла. За допомогою USB-кабелю кільцева лампа підключається до павербанка, тому розетка не така обов'язкова. У приладі регулюється інтенсивність освітлення: на мінімальному рівні лампа замінює нічник.

Кольоровий спрей для волосся

Одним із вдалих подарунків може стати спрей для волосся, що тонує. Він надає волоссю бажаного відтінку. Складнощі у застосуванні не виникне. Для фарбування пасмів достатньо кількох натискань на флакон.

локони різних кольорів

Цей засіб легко змивається. Завдяки цьому дівчатка-підлітки можуть експериментувати із забарвленням волосся. Спрей для волосся немає у своєму складі шкідливих хімічних речовин, він безпечний. Кольоровий тонік ефективний при фарбуванні відрослих коренів. Його легко наносити, він швидко висихає. Такий спрей використовується для відновлення структури волосся.

Пізнавальна стаття: Як вибрати шампунь для 6 типів волосся

Фотоапарат моментального друку

Це компактний пристрій в дизайнерському виконанні. Для дівчаток можна вибрати в рожевому, блакитному, м'ятному, бузковому кольорах. Характеристики фотоапарата вражають. За півтори хвилини він друкує фото форматом 62 на 46 мм. На панелі багато можливостей для зміни параметрів. Можна встановити автоматичну витримку кадрів, регулювати яскравість. Налаштувань цілком достатньо, щоб вдало зробити селфі та отримувати класний знімок.

фотоапарат швидкого друку

Для фотоапарата доступна функція фільмування великим планом завдяки видошукачеві з прицілом. Яскравість спалаху та фону налаштовується самостійно. У деяких пристроях є два режими роботи: повний автомат та заднє тло. Для живлення використовують батарейки типу АА.

Змінні об'єктиви для смартфона

Дівчаткам, які люблять фотографувати, можна подарувати до Нового року на телефон змінні об'єктиви. З ними легко робити якісні фотографії. Вони сумісні з більшістю смартфонів. Розрізняють об'єктиви декількох видів:

  • Макро-
    Дозволяють робити чіткі фото дрібних предметів. Відрізняються високою деталізацією та добре фокусуються на мінімальних відстанях.
  • Мікро- 
    Збільшують картинку в десятки разів з неймовірною чіткістю. Ефективні на невеликих дистанціях (близько 15 см). Освітлення бажано залишати натуральним.
  • Телеоб'єктиви
    З великою фокусною відстанню. Можна знімати об'єкти, розташовані вдалині. Наприклад, бувши на концерті улюбленого гурту, дівчинка зможе зробити якісні знімки свого кумира.
  • Об'єктиви на кшталт риб'ячого ока
    Для фотографій за умов невеликого простору. Підходить для знімання міських краєвидів.

За ціною вони не дешеві. При покупці важливо звернути увагу на технічні параметри та бренд виробника.

Піжама

Для дівчинки піжама — гарний подарунок. Вона забезпечує комфортний сон, ще й може стати костюмом на вечірці серед підлітків.

  • Літня йде в комплекті з майкою, короткими шортами або штанцями з легкої повітропроникної тканини;
  • демісезонна. Для теплої осені можна взяти кофту з рукавом на три чверті та укороченими штанами. Коли прохолодно, краще звернути увагу на флісові чи байкові моделі з довгим рукавом;
  • зимова: сюди відносяться теплі махрові, плюшеві або фланелеві комбінезони/костюми. На них можуть бути кнопки або ґудзики.

тепла піжама на ліжку

При покупці піжами важливо врахувати забарвлення. Нині трендові кольори — м'ятний, пудровий, фіолетовий, жовтий. Для юних модниць можна вибрати яскраві улюблені персонажі.

Як бачите, ідей для новорічних сюрпризів — маса! Підсумуємо зібраний перелік ідей у ​​таблиці:

Подарунок
Хлопчик/дівчинка Оптимальний вік Середня вартість
LEGO універсальний з 8 років від 800 грн
Ноутбук універсальний з 10 років від 10000 грн
Навушники універсальний з 11 років від 500 грн
Підписка на додаток/преміум версії в іграх універсальний з 14 років від 400 грн
Кросівки універсальний з 12 років від 1000 грн
Рюкзаки та бананки універсальний з 8 років від 300 грн
Приставка Nintendo хлопчик з 12 років від 1500 грн
Худі з улюбленим персонажем хлопчик з 12 років від 800 грн
Bluetooth колонка хлопчик з 10 років від 600 грн
Клавіатура з підсвічуванням хлопчик з 13 років від 1500 грн
Спортивний інвентар хлопчик з 12 років від 1600 грн
Кільцева лампа дівчинка з 12 років від 400 грн
Кольоровий спрей для волосся дівчинка з 14 років від 200 грн
Фотоапарат миттєвого друку дівчинка з 13 років від 1600 грн
Змінні об'єктиви для смартфона дівчинка з 14 років від 1300 грн
Піжама дівчинка з 10 років від 600 грн

Як би не хотілося заощадити, не варто забувати про інтереси дитини. Вдалий подарунок довго радуватиме, а це означає, що прочитали наш матеріал недаремно. Мудрих подарункових ідей та щасливих дітей вам!

До теми: Як економити електроенергію — 8 порад для «розумного» споживання

Коментарі
Залиште коментар