Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

22 новинки смартфонів 2017. Частина 2

Дата публікації: 14.08.2017 14:20
Дата оновлення: 14.08.2017 14:20

Тут, у нашій добірці, зібралися найкращі моделі на будь-який смак і гаманець: середній рівень, кілька смартфонів доступніші і два круті флагмани. Кожна відзначилася своєю" фішкою". Кому дістався стілус при повному пакеті програм під нього, кому – доповнена реальність, розкішний дизайн, камера чи автономність? Більшість нових гаджетів забезпечені зручними функціями, включаючи керування жестом та сповіщення на дисплеї в режимі очікування. Практично всі отримали гідні фотоможливості та спритні сканери, а деякі розумного помічника або інтелектуальні підказки інтерфейсу. Загалом, у другій частині 22 цікавих новинок смартфонів 2017 є де розгулятися.

Першу частину статті читайте за посиланням 22 НОВИНКИ СМАРТФОНІВ 2017. ЧАСТИНА 1

22 интересные новинки из мира смартфонов 2017

Читайте також: Як вибрати смартфон: покрокова інструкція

Samsung Galaxy J5/J7 2017


Новинки смартфонов 2017: Samsung Galaxy J5 и J7 2017

Моделі J – образно кажучи, нижча каста виробів корейського концерну. Але всім би таких «простеньких» телефонів, як Samsung Galaxy J5 Galaxy J7 2017. Вони чудові.

1. Пристрої з алюмінієвим корпусом та датчиком відбитків спереду схожі на минулорічні флагмани S7.

2. Гаджети з 5.2/5.5-дюймовими дисплеями, що не вигорають від зміни кута огляду, яскравими для сонячного дня. А у J7 ще й Full HD з опцією Always-on-Display.

3. Світлосильна 13 МП F1.7 камера чудово передає кольори в денному освітленні та справляється з нічною зйомкою. У всій серії J є спалахи поблизу передньої камери, причому фронт 13 МП F1.9. Бонус для блогерів: обидва девайси пишуть відео високої чіткості.

4. Крім 16 ГБ накопичувача і до 256 флеш, під яку виділено індивідуальний слот, безкоштовно 15 ГБ зберігання фірмовому хмарі.

5. Нові смартфони з чуйним інтерфейсом, миттєвим відгуком програм навіть у режимі мультиоконності, іграми на середніх налаштуваннях.

6. Батарея витримає повний день інтенсивного використання та до двох днів із включеними опціями енергозбереження.

7. Новинки пропонують Samsung Pay та NFC, створення другого облікового запису в месенджері, захист окремої папки від читання, керування жестами.

Читайте також: Вся правда про Samsung S8 і S8+

Huawei Y5 (2017)


Новинки смартфонов 2017: Huawei Y5 2017

Характеристики нових бюджетних смартфонів Huawei настільки шикарні, як корейські, але, порівняно зі своїм минулим поколінням, це неслабкі моделі.

  • Головна особливість девайсу Huawei Y5 – функція Easy Key. Спеціальну кнопку збоку корпусу можна налаштувати так, щоб одноразове, подвійне або натискання з утриманням відкривали камеру, соцмережі або інші програми, що спускали затвор об'єктива.
  • У пристрій помістили непогані камери: 8 МП F1.7 з подвійним спалахом, заодно виконує роль ліхтарика, і 5 МП фронтальну з широким кутом.
  • Новинка вигідна енергозберігаючою технологією та працює на одному заряді акумулятора півтора дні.
  • Процесор відповідно до ціни бюджетний, але з 4G-модулем. Оперативна пам'ять тепер 2 ГБ, 16 ГБ зберігання розширюються за рахунок флеш до 128 ГБ.
  • На борту кілька минулих версій начинки та програм: Bluetooth тут 4.0, Android попередній – 6.0, фірмова оболонка EMUI також передостання – 4.1.
  • Смартфон важить 150 грам і випускається в рожевому, синьому, насиченому сірому, білому кольорах та золоті.

LG Stylus 3


Новинки смартфонов 2017: LG Stylus 3

Свіжі смартфони LG з назвою відрізняються підтримкою стілусу та цікавими фотоопціями.

1. Як тільки перо виймається з корпусу комунікатора, на екран виходять програми і останні нотатки. Якщо ручка віддаляється від девайса, з'являється попередження, щоб користувач не втратив її.

2. Цікава" фішка" новинки – можна робити записи ручкою навіть на темному дисплеї.

3. Ведуча КАМЕРА 13 МП має апертуру F2.2. Фронт-камера 8 МП хороша тим, що автоматично знімає селфі через кілька секунд після того, як розпізнає обличчя, а також клацає по жесту руки та супроводжується віртуальним спалахом.

4. 5.7-дюймовий IPS дисплей кольоровий і яскравий, виготовлений за технологією In-Cell Touch, що робить його тоншим і чуйним.

5. 7.4-міліметровий по товщині корпус новинки з металізованим покриттям

6. Сканер відбитків є багатофункціональним: натиснувши на нього, можна розблокувати смартфон, зробити скріншот або фото на фронтальну камеру.

7. Свіжий гаджет працює на актуальних версіях Android – 7.0 Nougat та переробленого стилус-орієнтованого інтерфейсу Pen Pop 2.0, має слот для флеш-пам'яті до 2 ТБ.

ASUS ZenFone AR


Новинки смартфонов 2017: Asus Zenfone AR

Смартфони ASUSСТАЛИ першими у своєму роді, що поєднують віртуальну (VR) та доповнену (AR) реальність Google.

  • Для роботи з AR телефон ASUS ZenFone забезпечили трійцею основних камер: провідний 23 МП модуль, плюс стежить за переміщенням модуль і модуль, що міряє відстань до об'єктів. Вона підтримує швидкий трійковий фокус, стабілізацію картинки, збільшення роздільної здатності зйомки до 92 МП та 4К відеозапис.
  • Платформу доповненої реальності Tango у новинці можна використовувати для практичних завдань: наприклад, планування ремонту або перестановки, встановлюючи віртуальні меблі реальних розмірів в інтер'єр. А також грати в іграшки так, ніби їх об'єкти присутні в реальному оточенні (як у Pokemon Go).
  • Будь-який контент чудово йде на SuperAMOLED екрані діагоналлю 5.7 дюймів та роздільною здатністю 2560X1440 пікселів.
  • Девайс підходить для віртуальної гарнітури Daydream: можна дивитися VR кіно, грати в ігри та користуватися софтом цього типу.
  • З топовим процесором Snapdragon 821 та найбільшою оперативною пам'яттю у розмірі 8 ГБ, якою похвалиться не будь-який комп'ютер. А також 128 ГБ внутрішньої, 2 ТБ microSD та 100 ГБ хмари.
  • Спинка оброблена шкірою та сталевою пластинкою під об'єктивами, укладена у металеву раму.

HTC U Ultra


Новинки смартфонов 2017: HTC U Ultra

Флагман з Тайвані відзначився всім, чим тільки можна. Що не характеристика HTC U Ultra, то міць та інновації.

1. Першим кидається в очі тонкий і симетричний скляний корпус кольору, що переливається. Такого ефекту досягли поміщаючи в скло фарбу на різну глибину.

2. Дисплею тут два: над 5.7-дюймовим основним розташувався окремий рядок контактів, повідомлень і програм, що часто використовуються.

3. Навушники смартфона підлаштовують звук під пристрій конкретного вуха, для чіткого звукозапису в девайс помістили четвірку мікрофонів.

4. З розумним помічником і розпізнаванням мови, новинка нагадує одягнутися погодою, не забути про плани і де повечеряти, а також запустить дзвінок або відправить меседж, почувши одне слово.

5. Фронтальна 16 МП камера перемикається в ультрапіксельний режим, коли потрібно більше світлочутливості, головний 12 МП модуль з оптичною стабілізацією та швидкими фокусами знімає чіткі та різкі фотографії.

6. На борту комунікатора, що недавно з'явився, потужний Snapdragon 821 і достатньо пам'яті, для повної зарядки апарата потрібно менше 120 хвилин.

7. Зручні доповнення: телефон посилює сигнал дзвінка, коли той лежить у сумці, і зменшує, якщо брати його рукою, керується жестом.

Читайте також: Огляд смартфонів Huawei P10 і P10 Plus – камерні флагмани

Huawei P8 Lite 2017


Новинки смартфонов 2017: Huawei P8 Lite 2017

Нова модель Huawei P8 Lite 2017 гідний варіант із середнього вартісного прошарку.

  • Гаджет зі скла та пластику, але зібраний дуже якісно та симпатично. Кришка новинки повністю гладка, з ледь помітним виступом чуйного сенсора відбитків.
  • Full HD дисплею дісталися відмінні яскравість і кути огляду, проте без олеофобної плівки – готуйтеся витирати відбитки.
  • Провідна 12 МП камера з PDAF відрізняється гарною якістю денних знімків та світлими нічними фото, ручними налаштуваннями. Фронт на 8 МП знімає деталізовані автопортрети, до того ж забезпечений б'юті-покращенням, що робить нове обличчя.
  • За свою ціну новий девайс чудово справляється з усім, що стосується інтернет-користування, можна на ньому зіграти і в середній тяжкості гри. До начинки, включаючи процесор Kirin та 3 ГБ/16 ГБ пам'яті, немає претензій, крім загального слота під SIM/microSD.
  • Автономності смартфон пропонує від одного заряду близько двох діб, що чудовий показник. Але ж швидкою підзарядкою тут не пахне.
  • Працює на крайній версії Android у поєднанні з кмітливою фірмовою надбудовою, що пропонує перетягується по екрану додаткову кнопку керування і режим міні вікна для комфортного використання однією рукою.

Samsung Galaxy A7 2017


Новинки смартфонов 2017: Samsung Galaxy A7 2017

Черговим планшетофоном корейського бренду стала ще одна чудово продається середньорівнева модель Samsung Galaxy A7 2017.

  • Передня 16 МП камера з екранним спалахом пристосовується до нестачі світла і має зручний значок затвора, який можна на свій розсуд переміщати.
  • Провідним 16 МП модулем знімки на світлі виходять насиченими, і можна писати відео високої чіткості.
  • Бонус великому, з діагоналлю 5.7 дюймів, Super AMOLED Full HD екрану – функція активного екрану, з якою сплячий режим – не завада повідомленням, годинникам та іншим важливим речам.
  • ЗІ збільшеним акумулятором новий смартфон здатний на 13 і більше годин, у середньому темпі працює дві доби.
  • Девайс із найвищим ступенем захисту не побоїться навіть стрибка в морі або зйомок під зливою.
  • З восьмиядерним чіпом, пам'яттю 3 ГБ/32 ГБ фаблет справляється з усіма стандартними завданнями. Під флеш-пам'ять до 256 ГБ виділений окремий від SIM-картки лоток.
  • Також можна відзначити захищену від перегляду сторонніми папку, 15 ГБ хмари та голосового помічника S-Voice.
  • Новинку випускають за попередньої версії Android з оновленням до сімки.

Читайте також: Досвід використання – докладний огляд смартфонів Samsung S8 і S8 Plus – нескінченний екран, нескінченне задоволення

Xiaomi Redmi Note 4 2017


Новинки смартфонов 2017: Xiaomi Redmi Note 4 2017

Китайська компанія знає що таке одночасно добре і недорого, що продемонструвала в оновленій моделі 17-го року Xiaomi Redmi Note 4.

1. Корпус нового смартфона із закругленим склом та металевим ободом виглядає стильно та дорого, тонкий і не ковзає в руці.

2. Пристрій поставляється з торішніми версіями ПЗ: Android 6.0 і MIUI 7, але вони відразу оновлюються до нових.

3. Новому смартфону виділили декаядерний процесор Helio X20, всі ядра якого працюють одночасно, але із зміною продуктивності під кожне завдання. Завдяки цьому він лихо справляється з безліччю запущених програм, але заощаджує енергію і не перегрівається.

4. Від великого 4100 мАг акумулятора девайс оре дві доби на повну і три доби в трохи більш розслабленому режимі. Заряджається швидко.

5. Full HD 5.5 дисплей з широким діапазоном яскравості аж до 450 ніт відмінно читає на сонці, реалістично передає кольори.

6. Камери на 13 МП та 5 МП. Провідним модулем підтримується прискорене фазове фокусування, що часто зустрічається в бездзеркальних фотоапаратах, а також двотоновий спалах.

7. З не згаданих плюсів: гучні навушники та миттєвий дактилоскопічний сенсор на звороті.

Moto G5/G5 Plus


Новинки смартфонов 2017: Moto G5 и G5 Plus

Оновленими девайсами гучної марки стали бюджетник Moto G5 середньої ніші девайс Moto G5 Plus, з яких цікавіший останній.

  • Плюс краще стандарту на 0.2 дюйма діагоналі Full HD екрану, на 200 мАг ємністю знімного/незнімного акумулятора, потужнішим процесором, додатковим гігабайтом пам'яті, на 16 ГБ більше накопичувача, NFC і дорожчий на вигляд обробкою. Натомість молодший девайс зі знімним акумулятором і 13 МП камери, що на 1 МП вище.
  • Серед особливих можливостей підтримуються жести керування Moto Actions. Так, для запуску камери досить повернути аксесуар, а ліхтарика – струсити його кілька разів.
  • Плюсова новинка відрізняється опцією Moto Display: при взятті гаджета він ненадовго відображає час і дату, відсоток батареї і значок повідомлень.
  • Швидка підзарядка більшої версії всього за 15 хвилин дає плюс шість годин активності пристроїв. Обидва нові апарати тримаються добу автономності.
  • Це телефони на дві SIM-карти з повноцінною виїмкою для картки пам'яті.
  • Обидва девайси в алюмінії з пластиковими вставками, зі сканерами спереду, дисплеями, що правильно відображають кольори, але в досить широких рамках. Особливість – виступаючий кант, що захищає скло екрана від тріщин під час падіння.
  • Телефони функціонують плавно і швидко, базуються на Android 7 без" добавок".

Sony Xperia XA1/XA1 Ultra


Новинки смартфонов 2017: Sony Xperia XA1 и XA1 Ultra

Японська корпорація видала на-гора два цікавих, націлених на фотографію комунікатора, Sony Xperia XA1 XA1 Ultra.

1. Обидва гаджети з 23 МП з у F2.0 лінзі, LED-спалаху та гібридному AF. Фотографують яскраво, насичено, у тому числі у поганому світлі.

2. Відрізняються, відповідно, 8 МП проти 16 МП зі спалахом та оптичною стабілізацією переднього модуля. Але об'єднані широким кутом зйомки. Плюс, щоб зняти селфі, достатньо показати камері долоню.

3. Нові смартфони – «однодобові» по автономності, що підтримують енергозберігаючі режими, технологію, що зберігає ємність батареї, а також швидке заряджання.

4. Новинки працюють від одного, досить продуктивного процесора Helio P20 та на операційній системі Android Nougat.

5. Пристрої відрізняються чіткими 5-дюймовими HD та 6-дюймовими Full HD екранами, а також 3 ГБ/4ГБ і 32 ГБ/64 ГБ пам'яті.

6. Особливість програмного забезпечення: девайси автоматично підлаштовуються під користувача та видають рекомендації, які допоможуть максимально використовувати потенціал смартфона. У тому числі знімати круті фотографії.

Xiaomi Mi5C


Новинки смартфонов 2017: Xiaomi Mi5C

Новий смартфон Xiaomi підтримує українських частот 3G, тому що призначений для китайського ринку. Але це не зупиняє нашого користувача.

  • Комунікатор з досконалим дизайном, красивіший за флагманські смартфони бренду. Тонкий, суцільнометалевий, з мінімальними рамками та скляними вставками.
  • C 5.15 дюйми Full HD дисплея, покритого закругленим з обох боків склом, девайс виглядає майже без рамок. Яскравий на 550 нит, чим похваляється не кожен екран, з насиченими відтінками, широкими кутами огляду.
  • Новинка відпрацьовує менше доби від однієї зарядки, проте понад 60% заряду заповнює за півгодини.
  • Що стосується головної 12 МП фотокамери, вона правильно передає відтінки і добре пригнічує шуми. Фронт 8 МП також знімає у гідній якості.
  • Смартфон на чіпі Xiaomi Surge S1 – за сьогоднішніми мірками не енергоефективний, але потужніший за конкурентів і ефективний в основній масі завдань.
  • Ще один плюс – якісний звук у навушниках.

Флагмани є флагмани – до них не причепитися, хіба що до високої ціни. Хочете самий? Це тут HTC U Ultra чи ASUS ZenFone AR. У своїй більшості нові смартфони в нашій добірці відносяться до середнього шару, і це відмінна новина. Вони значно дешевші за флагманські і потужніші за бюджетні девайси — зі зростанням якості все більше користувачів віддають перевагу саме їм. Найпримітніші із середнього сегменту – Samsung J7 і A7, а також LG Stylus 3. Втім, вирішувати вам – тепер усі відомості для розумного вибору у вас у руках.

Також дивіться відеоогляд Samsung Galaxy J5 2017 та J7 2017 Від магазину MOYO.ua:

Коментарі
Залиште коментар
Категорії