Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Планшет Sony Xperia Tablet Z2: вінець праць, вище всіх нагород

Дата публікації: 16.04.2014 00:00
Дата оновлення: 16.04.2014 00:00

 sony6_1


Якщо ви встигли сформувати якесь уявлення про дизайн сучасних мобільних пристроїв, з виходом цієї моделі багаж накопичених знань доведеться оновити.

Інженерний геній японської компанії об'єднав в одному пристрої величезний 10,1-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD (виконаний на основі технології TRILUMINOS, прикритий захисним склом, максимальні кути огляду, передача кольору як в анімаційних фільмах студії Pixar), неймовірно тонкий корпус (6,4 мм!) і Відповідне стандартам IP55/IP58 .

Останній пункт означає, що апарат не пропускає пилу і вологи, причому для більшої надійності велика частина портів і роз'ємів прикрита заглушками.
 sony2_1
Цей планшет - аж ніяк не дешева китайська іграшка, замовлена на eBay. Перед вами пристрій, який при необхідності може замінити ноутбук і створити для свого господаря мобільне робоче місце.

Такий пристрій просто зобов'язана працювати швидко і цю швидкість забезпечують чотирьохядерний процесор Qualcomm з тактовою частотою 2,3 ГГц, графічний адаптер Adreno 330, 3 ГБ ОЗУ і 16 ГБ флеш-пам'яті з можливістю розширення за допомогою карти microSD.

Працює планшет під управлінням операційної системи Google Android 4.4.2 з фірмовою оболонкою виробника і великою кількістю встановлених додатків.


 

Якщо до цих пір вважалося, що грамотна людина планшетом фотографувати не буде, то основна 8,1-мегапіксельна камера Xperia Tablet Z2 допоможе змінити цей стереотип. У всякому разі, при нормальному денному освітленні ви напевне можете розраховувати на знімки гарної якості.

До того ж в настройках повно різних ефектів і режимів, використання яких перетворює зйомку в пошук нових художніх ідей.

Додамо, що зйомка відео проходить у форматі 1080p, а фронтальна 2,2-мегапіксельна камера допоможе вам організувати сеанс відеозв'язку з діловими партнерами з Праги або однокласниками з Дніпропетровська.

 sony8_1 

Як правило, компанії, які випускають планшети під маловідомими брендами, не надто піклуються про лінійці аксесуарів, проте Sony завжди дбала про комфорт користувачів і власну репутацію. Зокрема, для Xperia Tablet Z2 виробник пропонує док-станцію Magnetic Charging Dock DK39 . Вона не тільки заряджає планшет, але і утримує його під невеликим кутом, який оптимальний для перегляду фільмів і спілкування по Skype.

Також рекомендуємо придбати для цього дива розкішну обкладинку з магнітним замком, відкриття якої виводить планшет із сплячого режиму. Також обкладинка дає можливість надійно зафіксувати пристрій на горизонтальній поверхні і залишає вільний доступ до всіх кнопок і роз'ємів.

Коментарі
Залиште коментар