Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Sony Alpha 7s: перші кроки в форматі 4K

Дата публікації: 25.04.2014 00:00
Дата оновлення: 25.04.2014 00:00

sony_alfa7_3

Якщо до сьогоднішнього дня гіки лише обговорювали відео в форматі 4К і придивлялися до телевізорів з підтримкою цього формату, то зараз у них з'явилася більш конкретна мета – нова повнокадровий беззеркалка Sony Alpha 7s, яка може знімати відео з роздільною здатністю 3840 х 2160 Зйомка відео у форматі Full HD (1080p) нікуди не поділася, але якщо кіно в цьому форматі можна записувати на карту пам'яті, то при відеозапису у форматі 4К обов'язково знадобиться зовнішній носій – наприклад, жорсткий диск або телевізор, на які відео буде передаватися за допомогою кабелю HDMI. Таким чином, ви не зможете зняти 4К-ролик про поїздку в Барселону, але при цьому зробите перші кроки як режисер домашніх 4К-фільмів. Втім, не поспішайте засмучуватися: при наявності правильних об'єктивів і додаткового обладнання (див. Фото) Alpha 7s зніме першокласне відео, з якого можна буде нарізати не тільки репортаж для блогу, а й повноцінний документальний фільм.

sony_alfa7

Нова модель виглядає так е, як і інші моделі сімейства Alpha – дорого і солідно. При вазі 489 г (з батареєю і картою пам'яті) вона відчувається руці приблизно так само, як дзеркальна камера середнього рівня. Alpha 7s отримала 12,2-мегапіксельний сенсор Exmor CMOS, швидкий графічний процесор BIOZ X і 3-дюймовий дисплей з роздільною ЗДАТНІСТЮ 921,6, який відмінно справляється з функцією Видошукача. Особливо відзначимо величезний ДІАПАЗОНISO (від 100 до ISO 102400 в звичайному режимі), який дає можливість зробити гарні знімки навіть при ранковому серпанку або зняти нічний відео-репортаж. У розширеному режимі максимальне значення ISO (барабанний дріб) 409600!. Таке рішення стало можливим завдяки більшої площі кожного пікселя на матриці.

sony_alfa7_2_01 sony_alfa7_1

Щоб користувач міг синхронізувати камеру з мобільними пристроями і перекинути фотографії без зайвої метушні передбачені модулі NFC і Wi-Fi. Для зберігання фотографій і відео можна використовувати карти пам'яті Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick XC-HG Duo, SD, SDHC і SDXC. Що стосується вбудованої батареї, то її ресурсу вистачить приблизно на 360 фотографій або 60-хвилинне відео.

Коментарі
Залиште коментар