Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Модна осінь 2016: маст-хеви осіннього макіяжу

Дата публікації: 16.09.2016 16:22
Дата оновлення: 16.09.2016 16:22

1. Готика поза правилами

Так Так! Всі ті, хто в минулому сезоні купив темні помади, радійте. Вони все ще в тренді. Але тепер темна сторона бажає проявитися ще сильніше. Вибирайте свій улюблений відтінок - від бордо до чорного. І варто зазначити, такий образ може бути створений не тільки для вечірнього виходу, а й для денного. Звичайно, під такий лук ретельно продумайте і наряд, і аксесуари. 

2. Червоний шик і фуксія

Червоний не поспішає змагатися з темними відтінками. Тому що яскраво-червоні губи - це вічний тренд. Осінь 2016 року лише підкреслила це. Але тепер на подіумах можна побачити не тільки матові текстури, а й соковиті, глянцеві губи. Крім того, в моду знову повертається грайливий колір фуксії. 

3. Мідна аура

Червоно-руді відтінки з Шимер блищать на століттях, надаючи погляду глибину і навіть таємничість. Мідні відтінки в цьому сезоні використовують багато топові дизайнери. Відмінний варіант - кремові тіні, які швидко наносяться пальцями на все рухоме віко і розтушовують. І що особливо цікаво - при такому макіяжі стрілки зовсім не обов'язкові. 

4. Геометрія на очах

У прямому сенсі цього слова. Для створення трендових графічних ліній можна самостійно зробити трафарет, який допоможе намалювати рівні і однакові стрілки. Експериментуйте з текстурами. Поєднуйте різні засоби для макіяжу очей - і олівець, і лайнер. 

5. СмокІсторія

Вже кілька сезонів поспіль на подіумах усього світу можна побачити найрізноманітніші варіації смоки. Ця осінь не стала винятком. Ось тільки тепер модникам пропонують створити деяку варіацію кольору: наносити чорний каял на слизову, а більш світлим або кольоровими відтінком робити серпанок на очах. Виглядає стильно!

6. Вологе клімат

Гортаючи модні журнали, можна відзначити одну особливу рису у всіх моделей - сяючу зсередини, здорову шкіру. І в даному випадку мова йде не тільки про сухому Хайлайтер. Ця осінь дарує можливість використовувати сяючі бази під макіяж, кремові флюїди з Шимер та інші подібні продукти. Володарі сухої і нормальної шкіри можуть сміливо відмовитися від пудри, зберігаючи природну свіжість і красу особи. 

Нехай ця осінь надихне вас ще більше доглядати за собою, створювати неймовірні макіяжі і блищати кожен день. 

Юлія Ятель

експерт MOYO

Дипломований фахівець

в області візажу

Коментарі
Залиште коментар