Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-5 кращих виробників газових колонок

Дата публікації: 07.07.2017 15:27
Дата оновлення: 20.02.2023 16:13

У наших будинках часто відключають гарячу воду, а іноді цей привілей, завдяки вітчизняним комунальним службам, зовсім відсутній. Так, наші сучасники, керовані бажанням економії та комфорту, звертаються за допомогою до газових колонок. І не помиляються.

Газові водонагрівачі швидше нагрівають воду і складають конкуренцію електричним аналогам у вигляді бойлерів. щоб уникнути біганини по будинку з каструлями з окропом, коли вас раптово позбавили гарячої води, слід обзавестися колонкою. При правильному виборі місця розташування в будинку вона не займає багато простору, але буде важливим, а головне – економічним об'єктом, який зігріє вас і надасть спокою на випадок форс-мажорів.

Щоб допомогти з вибором кращої колонки для вас, представляємо ТОП-5 найкращих виробників цього незамінного в будь-якому будинку пристрою.

Колонки BOSCH


kolonka bosch

Відкриває наш топ техніка німецької фірми Bosch, традиційною та головною лінійкою термотехніки якої є колонки.

"Краще втратити гроші, ніж довіра", – говорив Роберт Бош, засновник бренду. Дотримуючись цієї концепції, компанія надає кращу якість техніки – вона була і є однією з найнадійніших.

Бренд покращує та розвиває функціонал колонок, і тепер на ринку можна знайти водонагрівач під будь-які вимоги клієнта. Лінійка колонок Bosch починається від недорогої та практичної Therm 2000, особливою рисою якої є фіксована потужність та необхідність ручного налаштування при зміні протоки води. І доходить до практично мультифункціональної Therm 6000 впровадженим гідродинамічний генератор, що дозволяє керувати водонагріванням легко, за рахунок лише кількох кнопок на зручному дисплеї машини. Також тут можливий режим роботи зі зниженим газом, – все дуже економічно.

В арсеналі газових колонок Bosch середньої цінової категорії також Є THERM 4000 з камерою закритого Згоряння. Особливість цієї машини в присутності примусового ДИМОВИДАЛЕННЯ – зручно для будинків, де не організувати цей процес природним способом.

Компанія пропонує якісні пристрої різної цінової категорії та з великим функціоналом. Кожен може знайти щось собі в лінійці газових колонок Bosch, що, безперечно, плюс.

Читайте також: Як вибрати газову колонку?

Газові колонки RODA


kolonka gazovaya roda

Придбавши продукцію бренду Roda, ви отримаєте надійну якість продукту за помірною ціною. Шведська компанія була заснована в 80-х роках минулого століття і за короткий термін здобула славу виробника якісної побутової техніки. Простота і функціональність – два основних критерії при виробництві водонагріваючих пристроїв фірми.

  • Дизайн пристроїв фірми прості і лаконічні, легко вписуються в будь-який інтер'єр. Всі газові колонки лінійки обладнані надійним механізмом димовидалення, що дуже важливо, адже безпека – понад усе.
  • Щодо цін, у лінійці колонок фірми присутні машини на різний гаманець. Серед них – бюджетна та безпечна JSD20-A4, що спеціалізується на роботі з малим тиском газу. Завдяки камері відкритого згоряння вона демонструє чудові для колонок такої ціни показники: всього за 30 секунд аварійно відключає газ. Колонка максимально компактна і встановити її навіть у малогабаритній квартирі не складе труднощів.
  • Фірма також подбала про випуск газових колонок з яскравішим дизайном, тому серед теплотехніки Roda можна знайти родзинку лінійки JSD20-A3. Компактна техніка, трохи дорожча за попередню, але це окупає одна корисна функція: колонку можна налаштувати" під себе", роздільною керуючи потужністю і температурою. Експлуатацію полегшує датчик контролю тяги та багато зручностей. Звичайно ж, головна її особливість – зовнішній вигляд із квітковим дизайном на яскравій чорній поверхні корпусу.

Покупці відзначають економічність витрат колонок Roda і простоту використання. Відгуки про техніку бренду позитивні, з акцентами на чудову якість за адекватну вартість.

Читайте такожЯк вибрати електричний водонагрівач»

Газові колонки VAILLANT


kolonki vaillant

Техніка німецького бренду Vaillant в цілому на порядок дорожча за попередніх опонентів. Однак її привабливий витончений зовнішній вигляд відрізняє продукцію від інших. Колонки прості та доступні у використанні, але з великими функціями.

Опитування споживачів підтверджує: Купуючи колонку Vaillant, клієнт упевнений, що ця висока технологія максимально спростить життя.

У лінійці водонагрівачів Vaillant є більш бюджетні і «наворочені» моделі. Так, недорога MAG mini OE 11-0/0 RXZ H мінімального місця розташування в будинку, адже ключові органи керування розташовуються на передній панелі, оснащеній п'єзорозпалом, який значно полегшує процес увімкнення колонки.

Прикладом вищої цінової планки є газова колонка MAG OE 14-0. Колонка має електророзпалювання, що походить від батареї, заряд якої можна перевірити на передній панелі водонагрівача.

Рада: Плюси колонок на електророзпалювачі – без запального гніт, тому пристрій вигідне у використанні на розрідженому газу.

Літраж води колонок Vaillant середній, відповідає безпосередньо компактним розмірам пристроїв. Ціни відповідають високій якості водонагрівачів, які навіть візуально виглядають на свою вартість. При роботі поверхня стовпчика зберігає низьку температуру, тому будьте впевнені, що будете з комфортом користуватися придбанням.

Газові колонки Gorenje


kolonka gazovaya Gorenje

Продукція словенського бренду проста і зручна. Середня цінова категорія, ближче до недорогих. За відгуками покупців, колонки якісні та витримує багато років інтенсивної роботи.

Менш дорогий у лінійці виступає газова колонка GWH-10NNBW. Однак, ця машина має таке важливе:

  • зручний LED-дисплей із зазначенням температури води;
  • відведення для відпрацьованих газів відбувається природним чином;
  • автоматичний електрозапалювання.

Розміри водонагрівача середні, що дозволяють нагрівати більше води, ніж компактні опоненти – максимальний об'єм гарячої води 10 л/хв.

Трохи дорожче за списком GWH-10NNBWC, що має більш розкішний зовнішній вигляд з сірою панеллю. Властивістю цієї колонки є підтримка вибраного температурного режиму під час зміни тиску та напору води. полум'я згасне – іонізований контроль полум'я миттєво згасить газ. на цей пристрій відповідна, але якість і зручність завжди вимагають відповідних грошей, як інакше?

Читайте також: Що важливо знати про бойлерів

Колонки Gorenje завжди знаходять втішні відгуки покупців з приводу раціональності та комфортності їх налаштувань. З мінусів відзначається важливий параметр всіх газових колонок – об'єм води, що нагрівається за ХВИЛИНУ. В основному, літража Колонок Gorenje з головою вистачає на одну точку водорозбору, але важко на 2-3.

Газова колонка ARISTON


kolonka ariston

Завершує топ-5 фірм-виробників колонок бренд ARISTON (Італія). Продукція фірми вже близько століття радує покупців і полегшує їм життя новими технологіями, що впроваджуються у виробництво нових моделей.

Водонагрівачам Ariston з кожним разом покращують дизайн, підлаштовують їх під тенденції сучасного ринку, розширюють та спрощують функції.

Наприклад, колонка FAST EVO ONT B 11L зручний електропідпал, всі інструменти керування пристроєм розташовані на передній панелі. Продуктивність колонки, ні багато, ні мало – 11 л/хв. Вона оптимальна, враховуючи середню ціну пристрою.

Фірма Ariston розробляє техніку Італії, а виробляє власних заводах у Китаї. За рахунок цього вдалося зменшити ціну на водонагрівачі без шкоди для якості.

Вибираючи газову колонку у свій будинок, спирайтеся на власні потреби щодо продуктивності колонки, літражу, зовнішнього вигляду та розмірів. Перелічені бренди балують справді гідною продукцією, і найчастіше за прийнятними цінами. Адже відомо, що ім'я та репутація виробника – ключовий елемент вибору нового елемента комфорту. Тому не ігноруйте ці підпункти, і діятимете у правильному напрямку.

Дивіться відео на тему: Огляд газової колонки ARISTON (SUPERLUX)

Коментарі
Залиште коментар
Категорії