Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-3 кращих виробників GPS-навігаторів: кому варто довіряти

Дата публікації: 11.07.2017 10:15
Дата оновлення: 11.07.2017 10:15

ЗА допомогою автомобільних GPS-навігаторів спрощується і полегшується водіння, особливо якщо водій перебуває в незнайомій місцевості. Власники транспортних засобів пред'являють до такої техніки вимоги, які і є свідченням безперебійного функціонування гаджетів.

На ринку існує величезна кількість моделей від відомих брендів, що привертають увагу водіїв. Популярні серед них Garmin, Prestigio і Lowrance. Моделі кожного бренду відрізняються між собою за характеристиками, зовнішнім виглядом і вартістю.

Ми вже писали про те, «Як вибрати GPS-навігатор для автомобіля»

Garmin – рішення для будь-якого бюджету

Який марки кращий навігатор, кожен вирішує для себе самостійно. Ми ж розповімо про GPS-навігатори Garmin – сучасні гаджети, які характеризуються точністю і безперебійністю функціонування. Переваги девайсів полягають в:

  • компактності та ергономічності;
  • великих параметрах з прийому сигналу;
  • взаємодії з більш ніж 20-ма супутниками;
  • впровадженні карт електронного типу і установки карти пам'яті;
  • здатності функціонувати на протязі від 20-ти годин до 3-х діб без перезарядки;
  • деталізації зображення;
  • наявності декількох рівнів підсвічування;
  • екрані, стійкому до ударів і впливу вологи.

Експлуатація девайса виконується на інтуїтивно-зрозумілому рівні. Кожен власник гаджета має можливість відредагувати карту місцевості під свої запити і параметри. Наявність підказок спрощує і настройку, і використання модифікацій.

В цілому модельний ряд ділиться на кілька категорій: Базову, Поліпшену і Преміум. Компанія випускає гаджети з урахуванням вимог користувачів і низького, і середнього, і високого сегмента. Девайси завоювали прихильність користувачів за рахунок мультифункціональності. система в приладах забезпечує якісне планування поїздки. До того ж гаджети підходять для експлуатації в різних галузях. Девайси бренду поділяються на:

  • автомобільні;
  • спортивні;
  • туристичні;
  • морські;
  • авіаційні;
  • трекери.

Це надійні супутники, що дозволяють прокласти маршрут, а при необхідності представлені і голосові ПІДКАЗКИ.Автомобільні гаджети допомагають водієві в багатьох ситуаціях, зокрема відображають:

  • відомості про освіту пробок;
  • дані про проведення ремонтних робіт на дорогах;
  • наближення до ділянки, де потрібно обмежений швидкісний режим;
  • місця розташування заправок, магазинів, готелів і т.д.

Компанія – лідер в розробці інновацій. Серед головних переваг необхідно виділити простоту керування, ретельно розроблене меню, великий функціонал. гаджети не дарма користуються популярністю на ринку. Серед затребуваних моделей бренду – Drive 50 Навлюкс, Drive 40 Навлюкс і Etrex 10, характеристики яких представлені нижче.

Порівняльна характеристика моделей бренду

Модель Garmin

Тип

Програма (карти) навігації, інтерфейс

Операційна система

Дисплей (діагональ) ,"

Дозвіл

Ціна, грн

Drive 50 Навлюкс

Автомобільний

Україна, Bluetooth, USB

Пропрієтарна

4,3

480x272

3024

Drive 40 Навлюкс

Автомобільний

Україна, Навлюкс, слот для карти пам'яті

Пропрієтарна

5

480x272

3456

Etrex 10

Туристичний

Garmin, Базові карти, mini USB

Пропрієтарна

2,2

128х160

3483

PRESTIGIO – поєднання практичності і функціональності

Чималою популярністю користуються і GPS-навігатори PRESTIGIO, особливість яких полягає в гармонійному поєднанні стильового рішення і колірної гами. Компанія поставляє гаджети на ринки більш ніж в 40 країн світу. Це свідчення дотримання всіх вимог і стандартів, надійності і тривалого періоду експлуатації.

Девайси бренду підходять для експлуатації та автовласниками, і туристами, але при цьому гаджети класифікуються на групи, що обов'язково потрібно брати до уваги. Переваги таких пристосувань полягають в:

1. Зручність і ергономічність. Такі прилади комфортні у використанні, так як розробляються спеціально для полегшення життя водіїв. При цьому гаджет не займає багато місця за рахунок компактних габаритів. Залежно від призначення пристрій поміщається в кишені або кріпиться на панель транспортного засобу.

2. Багатофункціональності. Девайси володіють величезною кількістю функцій, що дозволяє забезпечити комфорт і зручність під час пересування.

3. Простоті експлуатації. Використання гаджетів не представляє складнощів для користувача, все здійснюється на інтуїтивно зрозумілому рівні.

4. Відображенні наявних об'єктів. Для користувача доступні місця розташування закладів, кафе, ресторанів, готелів,

5. Надання інформації про складнощі на дорозі: аваріях, ремонтних роботах та можливих шляхів вирішення ситуації. Це дозволяє водієві заощадити час і забезпечує комфорт пересування.

Такі функції просто незамінні в дорозі, особливо якщо водій знаходиться в незнайомій місцевості. Стиль, впровадження інновацій та технологій і доступна ціна – головні особливості бренду. Ці три правила, якими керується компанія при випуску гаджетів.

Від аналогів такі модифікації відрізняються строгим дизайном, невеликою вагою і прийнятною вартістю. ДО важливих параметрах навігаторів бренду варто віднести ще й:

  • вбудований GPRC модуль і мультимедійну систему;
  • 2-х ядерний процесор, що забезпечує велику кількість пам'яті;
  • сенсорний дисплей;
  • наявність візуалізації в 3Д;
  • здійснення інтуїтивного пошуку за вказаною адресою.

Популярними моделями серед користувачів вважаються Prestigio 5058, Prestigio 7797, Prestigio GeoVision 5068.

Порівняльна характеристика модифікацій компанії

Модель Prestigio Тип Програма (карти) навігації, інтерфейс Операційна система Дисплей (діагональ) ," Дозвіл Ціна, грн
Prestigio 5058 Автомобільний Navitel, mini USB Microsoft Windows CE 6.0 5 480x272 1720
Prestigio 7797 Автомобільний Navitel, Україна, WiFi, Bluetooth, Micro-USB, Mini-jack 3.5 мм Android 6.0 7 1024х600 2588
Prestigio GeoVision 5068 Автомобільний Navitel, Україна, СНД + частина західної Європи (безкоштовне оновлення карти Європи) Microsoft Windows CE 6.0 5 800x480 одна тисячі п'ятсот дев'яносто вісім

Lowrance – синонім якості і надійності

GPS-навігатори Lowrance – ще один популярний бренд на ринку. Компанія пропонує для користувачів великий асортимент продукції для риболовлі, туризму, човнового спорту і пересування по дорогах. ДО того ж підприємство виробляє і картографічні системи для цих гаджетів.

Раніше, до моменту злиття концерну з Magellan, девайси користувалися величезною популярністю на ринку. Варто відзначити, що і зараз вони не втрачають популярності серед автолюбителів і рибалок, про що свідчать об'єми продажів фірми. Виробник не ризикує репутацією і пропонує споживачеві якісний продукт в нижчій ціновій категорії, завойовуючи тим самим довіру користувачів. При цьому всі моделі бренду випускаються відповідно до встановлених вимог і стандартів.

Переваги гаджетів

1. Компактні габарити і ергономічність. Незалежно від призначення пристрою, воно легко поміщається в кишені одягу або на панелі автомобіля. Це не захаращує простір і не відволікає від виконання необхідної завдання.

2. Зручність керування. Меню девайсів інтуїтивно просте і зрозуміле, що не представляє складнощів для користувача.

3. Варіативність монітора. Для користувача доступні гаджети і з кольоровим, і з чорно-білим екраном. Це сприяє підбору підходящої модифікації згідно з бюджетом.

4. Деталізацією. Об'єкти відображаються з максимальною точністю, що істотно заощаджує час і забезпечує комфорт під час експлуатації.

5. Демонстрація відомостей про наявність предметів. Це також забезпечує зручність.

6. Відмінна візуалізація. Зображення чітке і докладніше, що виключає можливість утворення неприємних ситуацій.

Варто відзначити, що бренд, як правило, спеціалізується на випуску споживчих гідролокатором, ехолотів. І якщо Garmin, на думку користувачів, один з надійних на землі, а Lowrance- під водою.

Аналізуючи відгуки користувачів, потрібно виділити найбільш популярні моделі, які залучають, в першу чергу, параметрами і характеристиками. До них відносяться HOOK-3x, HOOK-4x, HOOK-5x. Моделі порадують користувачів доступною вартістю, детальним промальовуванням об'єктів під водою, встановленням видобутку навіть на найбільшій глибині.

Порівняльна характеристика моделей компанії

Модель Lowrance Тип Тип матриці Габарити, см, водонепроникний корпус Дисплей (діагональ)," Дозвіл Ціна, грн
HOOK-3x Ехолот LCD, TFT 9.4х4.7х14.3 3,5 320x240 3861
HOOK-4x Ехолот TFT 14.9х5.4х11.6, є 4,3 272х480 7749
HOOK-5x Ехолот TFT 17.4х6.3х13 .6, є 5 480x480 12771

Яка фірма навігаторів краще, вибирати кожному самостійно. ДО того ж в такому випадку потрібно брати до уваги і сферу застосування гаджета.

Корисно буде дізнатися ще і «Як вибрати автомобільний відеореєстратор?»

Необхідність застосування навігаторів

Подібні девайси спрощують рішення завдання будь-якої складності для користувача. Навігатори – шанс оперативно і зручно дістатися в потрібну точку, виявити об'єкти на карті, встановити місце видобутку риби і т.д. Це корисні і необхідні гаджети в сучасному світі. Особливо актуальна їх експлуатація в незнайомій місцевості.

Дивіться відео як користуватися і налаштувати навігатор Garmin Nuvi:

Коментарі
Залиште коментар