Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-15 кращих БФП для офісу від HP, Canon і Xerox

Дата публікації: 15.05.2018 11:13
Дата оновлення: 15.05.2018 11:13

Такі компанії, як HP, Canon Xerox завжди лідирували серед виробників офісних пристроїв і не збираються зменшувати оберти . Сучасний багатофункціональний гаджет заміняє на офісному столі відразу кілька агрегатів, виконуючи функції сканера, принтера, апарату для створення копій і Навіть (Іноді) Факсу. Це дозволяє значно зменшити робочу зону, заощадити кошти на покупку техніки і скоротити час роботи з документами.
з'являтися інші виробники, однак «трьох китів» віддають перевагу ті, хто вибирає стабільність, якість, тривалий експлуатаційний термін. Про всі можливості, якими світові імена постійно радують користувачів, і те, яке БФП вибрати для офісу – далі в статті.

 Многофункциональное устройство (БФП)

HP LJ Pro M130nw

Збалансоване поєднання параметрів робить цю модель Такий апарат більше підходить для невеликих офісів і для дому.

  • параметр найкращої якості друку тут становить до 600 dpi (для кольорового формату) і 1200 dpi (для ч/б);
  • швидкість видачі відбитків – 22 сторінки в хвилину;
  • прямий друк з мобільних девайсів;
  • вбудовані датчики контролю і технологія оптимізації споживання витратних матеріалів.

Ця варіація справляє приємне враження, як для пристрою початкового рівня. Вона не розрахована на друк значних об'ємів, але прекрасно підходить для невеликих офісів при невисокому навантаженні. Якщо не економити на фірмових витратних матеріалах, то проблеми в роботі виключені.

БФП HP LJ Pro M130nw з Wi-Fi

Також буде цікаво ознайомитися: БФП і принтерів»

HP LJ Pro M426dw

Серйозний девайс для великого офісу. Відрізняється можливістю друку, здійснюваної вбудованим параметром Wi-Fi без застосування кабелю, а також простим керуванням безпосередньо з 3-х дюймового сенсорного екрану. У лінійці виробника це БФП має ряд переваг.

  1. Швидкість друку – цілих 38 сторінок в хвилину.
  2. Друк і сканування прямо на спеціальні сервіси і пристрої: в електронну пошту або USB-накопичувач.
  3. Можливість друку з мобільних девайсів.
  4. Енергоефективність за рахунок застосування картриджів JetIntelligence.

Мінусом є відсутність механізму для автоматичного 2-стороннього сканування матеріалу. Апарат рекомендується для застосування в середніх і великих підприємствах.

БФП HP LJ Pro M426dw з Wi-Fi

HP Color LJ Pro M377dw

Як визначитися, який БФП потрібно купити для офісу? До цього роду гаджетів, здатним друкувати в кольорі, пред'являється більше вимог. У тандемі з надійністю, швидкістю роботи, продуктивністю необхідна якісна передача кольору. Домогтися ідеально збалансованого поєднання таких параметрів непросто, але у гаджета - виходить.
наступними перевагами:

  • можна налаштувати сканування відразу з відправкою на e-mail, USB-накопичувач, в хмару;
  • екран діагоналлю 10,9 см, сенсорний.

Єдиний мінус, який відзначають покупці – відсутність опції автоматичного 2-стороннього сканування. Створення копій такого плану можливо лише в ручному режимі.

 БФП HP Color LJ Pro M377dw з Wi-Fi

HP LJ Pro M521dn

Цей агрегат одне з кращих творінь компанії. Його параметри друку, швидкість і продуктивність відповідають запитам великої фірми. Це топовий апарат, представник обладнання для великого бізнесу.
переваги:

  1. Кольоровий сенсорний екран 8,89 см.
  2. Передбачена установка додаткового картриджа з підвищеним ресурсом.
  3. Двосторонній друк в автоматичному режимі з форматом А4.

Для повсякденних завдань офісу апарат практично ідеальний. Даний варіант характеризується значним експлуатаційним ресурсом.

БФП HP LJ Pro M521dn

Читайте також: «ТОП-8 Кращих лазерних принтерів»

Canon i-SENSYS MF232w

Ця модель позиціонується як апарат для домашнього офісу або підприємств з незначним документообігом. MF232w мінімальним набором необхідних характеристик. При цьому користувач може розраховувати на високу якість друку, надійність і стабільне функціонування.

  • простота експлуатації;
  • компактні габарити (39,0 × 37,1 × 31,2 см).

З недоліків: ціну складно назвати доступною, але якщо подумати, то настільки надійний і якісний апарат не може бути дешевим.

БФП Canon i-SENSYS MF244dw з Wi-Fi

Canon i-SENSYS MF244dw

Ще один представник двохсотий серії даної лінійки. Місце в топі «який БФП для офісу краще» він заслужив за рахунок впровадження такої приємної опції, як автоматична 2-сторонній друк. У порівнянні з попередніми зразками має підвищену швидкість подачі готових відбитків. MF244dw само надійний, як і аналогічні моделі даної серії.

  • сканування через Інтернет (ч/з MF Scan Utility);
  • підключення до облікового запису «Віртуальний принтер Google»;
  • швидкість друку – 27 сторінок в хвилину;
  • переробляються картриджі з очисним механізмом скорочують час на обслуговування.

БФП Canon i-SENSYS MF232w з Wi-Fi

Canon i-SENSYS MF411dw

Апарат призначений для невеликих підприємств. Пристрій даного сегмента ідеально підходить для виконання і простих, і складних завдань. Висока надійність і продуктивність Canon i-SENSYS MF411dw стабільне виконання робіт при об'ємах вище середнього.

Переваги:

  • Легке керування завдяки сенсорному екрану;
  • Підтримка роздруківки з PIN-кодом, для виключення витоку інформації стороннім.
  • Апарат зарекомендував себе як надійний і простий в повсякденному використанні. Для офісів з помірним навантаженням підходить відмінно.

БФП Canon i-SENSYS MF411dw з Wi-Fi

Canon i-SENSYS MF512x

В даної моделі намагалися реалізувати можливості великого офісного обладнання в малогабаритному варіанті. Вийшло. Апарат має широкі функціональні можливості і одночасно компактний. Він розрахований на середню завантаженість по документообігу. Підійде для фірми, штат якої не перевищує 20 осіб.

Переваги:

  • кольоровий екран з діагоналлю 8,9 см і сенсорним керуванням;
  • спецтехнологія Quick First-Print;
  • багатозадачність.

Недоліків не виявлено, що не дивно для професійного обладнання від цього бренду. Ціна немаленька, але якісний прилад для офісу менше не варто. Обслуговування, ремонт обходиться значно дешевше, ніж у аналогічних модифікацій від конкурентів.

 БФП Canon i-SENSYS MF512x з Wi-Fi

Canon iR1435

БФП функціональний гаджет в компактному корпусі. Незважаючи на стандартні габарити, він демонструє розширені можливості. У новій лінійці продуктів imageRUNNER виробник вдало втілює нову концепцію – максимум можливостей з мінімальними вимогами. Це підказка: який купити принтер в ваш офіс.

  • економічний друк зі швидкістю 35 стор/хв;
  • супервместітельний лоток (1100 аркушів);
  • низьке споживання енергії.

Ресурсу картриджа достатньо для 35 000 копій. Солідний показник для приладу такого рівня. Користувачі відзначають простоту використання і надійність апарату, а також якість друку і кольорового сканування.

БФП Canon iR1435

Також рекомендуємо до ознайомлення: «ТОП-10 Кращих багатофункціональних пристроїв (БФП)»

Canon iR2204n

Апарат підійде для забезпечення потреб середньостатистичного колективу, де передбачається робота з документацією в форматі A3. При компактних габаритах він володіє значними здібностями. Слід серйозно розглянути модель iR2204n, як головного кандидата на роль БФП для офісу середніх розмірів.

  1. Екран 3,5 дюйма з сенсором.
  2. Швидкість – 22 стр/хв.
  3. Можливість друку з мобільних гаджетів.

БФП Canon iR2204n з Wi-Fi

Canon iR2530i

Цього «монстра» використовувати для значних об'ємів роботи. Це повноцінний апарат для офісу, який може впоратися з будь-якими навантаженнями.

  • висока продуктивність (друк – до 45 лист./Хв.);
  • сенсорний дисплей 5,7 дюйма;
  • друк A3.

Апарат створювався з розрахунком на інтенсивну експлуатацію, і вкладені гроші відпрацьовує з лишком. Для великих офісів або навіть бізнесу «по роздруківці» підходить ідеально. Дехто нарікає на великі габарити, але більше для пристойності, тому що знайти аналогічний варіант менших розмірів неможливо.

БФП Canon iR2530i

Canon iRC3025i

Апарат універсальним БФП, яке впорається із завданням будь-якої складності. Виробник позиціонує модель, як «Все в одному». Це флагманський гаджет, в якому впроваджені передові досягнення бренду.

  1. Кольоровий екран, розмір якого 12,7 см, що реагує на дотики.
  2. 25 відбитків в хвилину.
  3. Можливість віддаленого керування.
  4. Процесор на 800 МГц з двома ядрами.
  5. Оперативна пам'ять 2 ГБ.

На виробництві і оснащення моделі бренд не економить. Висока надійність і продуктивність – головні козирі imageRUNNER C3025i. Зрозуміле бажання заощадити при оснащенні офісу, але, вибираючи більш дешевий варіант, цього досягти не вдасться: зекономлені кошти доведеться витратити на часті ремонти.

БФП Canon iRC3025i

Xerox WC 3335DNI

Дана модель, що відрізняється функціональністю, позиціонується брендом, як надійна, високопродуктивна, з відмінними параметрами друку. Вона включає великий набір опцій, але одночасно відрізняється простотою експлуатації. Може бути, це допоможе відповісти на питання: який лазерний принтер краще і правильніше купити для офісу?

  • кольоровий сенсорний екран 4,3 дюйма;
  • ОЗП 1,5 ГБ.

Xerox – не новачок. Апарати бренду не страждають «дитячими хворобами» і передбачувано надійні. Мінімум необхідних функцій в БФП передбачено. Працювати з ним зручно. Швидкість друку 33 аркуша в хвилину – дуже гідний показник. Мало хто «однокласники» від конкурентів здатні друкувати з такою ж швидкістю. Апарат заслужено займає місце в рейтингу і рекомендується до придбання в будинок або в невеликий офіс.

БФП Xerox WC 3335DNI

Xerox VersaLink B7025

Пристрій великим набором опцій є «молодшу» модель в серії. Це сімейство будується на модульній основі: стандартний варіант при необхідності укомплектовується додатковими лотками або фінішним обладнанням. Гнучкий підбір конфігурації краще відповідає вимогам користувачів.

  1. Сенсорний екран 7 дюймів з функцією перегортання і мультитач;
  2. Інтерфейс USB 3.0;
  3. Інтелектуальне керування рівнем споживання ресурсів: використання електроенергії тільки тим блоком пристрою, який в даний момент задіяний.

Бентежить порівняно невелика швидкість – він друкує до 35 стор/хв. Такі показники не властиві моделям бренду. Однак замість користувач отримає максимальну кількість надрукованих аркушів на місяць до 153 000 шт. Солідно.

 БФП Xerox VersaLink B7025

Також буде цікаво: Самих популярних принтерів – огляд кращих моделей»

Xerox VersaLink B405

Модель - типовий представник середнього класу пристроїв від однойменного бренду. Для домашнього використання відзначити високу продуктивність – друк 45 аркушів за хвилину.

  • зручний кольоровий екран з підтримкою торкань і можливістю індивідуальних налаштувань;
  • поворотний 5-дюймовий дисплей.

Мінуси:

  • немає модуля Wi-Fi.

З іншого боку, працювати з USB-накопичувачами, а також мобільними девайсами можна через комп'ютер. Якщо висока швидкість роздрукування і надійність краще, ніж недоліки, то слід звернути увагу на цю модель.

 БФП Xerox VersaLink B405

Знайдіть своє БФП

Моделі від HP, Canon і Xerox різноманітні. Вони розраховані на виконання всіляких завдань в різних об'ємах. Серед них існують зразки, в яких виробник свідомо більше уваги приділив певному аспекту. Який з них вибрати – кожен вирішує сам.

Об'єднує представлені пристрої одне – надійність. Такі «3 кита», як HP, Canon і Xerox не можуть дозволити собі випускати ультрабюджетні БФП. Багатий досвід не дає випускати свідомо «сирі», недопрацьовані моделі. Дешева техніка – це прекрасно, якщо вона не суперечить надійністю. Поки поєднання неймовірного якості і смішний ціни відноситься до розряду фантастики.

Для зручності головні показники представлених пристроїв зведені в таблицю:

Найменування
Технологія друку Wi-Fi Швидкість друку і час виходу першої сторінки Факс
HP LaserJet Pro M130nw Лазерний друк (ч/б) Так 22/7,0 Ні
HP LJ Pro M426dw Лазерний друк (ч/б) Так 38/5,6 Є
HP Color LJ Pro M377dw Лазерна друк (кольорова) Так 24 \ 9 Є
HP LJ Pro M521dn Лазерний друк (ч/б) Ні 40/8 Є
Canon i-SENSYS MF232w Лазерний друк (ч/б) Так 23 \ 9 Ні
Canon i-SENSYS MF244w Лазерний друк (ч/б) Так 27 \ 6 Ні
Canon i-SENSYS MF411dw Лазерний друк (ч/б) Так 33/6,3 Ні
Canon i-SENSYS MF512x Лазерний друк (ч/б) Так 40/7,6 Ні
Canon iR1435 Лазерний друк (ч/б) Ні 35/7,8 Є
Canon iR2204n Лазерний друк (ч/б) Так 22/7,4 Ні
Canon iR2530i Лазерний друк (ч/б) Ні 45/3,9 Є
Canon iRC3025i Лазерний друк (кольорова) Ні 25/5,9 Є
Xerox WC 3335DNI Лазерний друк (ч/б) Так 33/6,5 Є
Xerox VersaLink B7025 Лазерна п рукувати (ч/б) Так 35/10,4 Є
Xerox VersaLink B405 Лазерний друк (ч/б) Ні 45/8 Є

Коментарі
Залиште коментар
Категорії