Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 преміум-смартфонів до 10000 грн: рейтинг іміджевих гаджетів

Дата публікації: 26.04.2018 10:18
Дата оновлення: 26.04.2018 10:18

Дорогий брендовий смартфон виділитися з натовпу і підкреслити особистий статус. При цьому зовсім не обов'язково викладати за такий аксесуар тисячі доларів, досить просто тримати в руці фаблет з загальновизнаною люкс-колекції.

В огляді представлено 10 моделей, що увійшли до рейтингу кращих преміум-смартфонів. Кожен екземпляр ТОПу відрізняється унікальними особливостями, розібравшись в яких, вийде вибрати варіант «до душі».

Смартфоны премиум-класса до 10 тыс. грн

Sony Xperia XA Ultra

Ця модель японського бренду повністю відповідає своїй назві, адже вона ультрасучасна, тонка і велика. Незважаючи на значні габарити і 6-дюймовий дисплей, управляти смартфоном можна навіть однією рукою. Така зручність досягається завдяки Безрамковий екрану і ширині девайса в 79 мм.

Читайте також: Кращі смартфони Sony 2016-2017 років

Sony Xperia XA Ultra

Смартфон «закутаний» в міцний пластик. На такому покритті відбитки пальців і дрібні подряпини майже не видно. Правда, для дбайливості експлуатації краще відразу купити захисний камуфляж.

ДО переваг моделі відноситься:

  • величезний екран для зручного перегляду відео, доповнений супергромкім динаміком;
  • можлива одночасна установка 2 сімок і карти пам'яті;
  • вбудований «прибиральник» для автоматичного очищення невикористовуваних програм.

У Sony Xperia XA Ultra нестандартна «Фронталки» на 16 Мп з оптичною стабілізацією, спалахом і автофокусом. Завдяки такій колекції можливостей фото виходять чіткими, деталізованими і контрастними. На окрему увагу заслуговує 21,5 Мп основна камера, яка робить знімки з якісною передачею кольору і яскравістю.

Модель не обладнана волого і пилу, а також немає звичного сканера відбитків пальців: на місці останнього розташована класична кругла кнопка. Чи можна ці моменти віднести до недоліків, кожен вирішить для себе окремо.

Asus ZenFone Live

Наступна модель рейтингу кращих смартфонів до 10000 грн – Asus ZenFone Live. Легкий і тонкий апарат з симпатичним дизайном представлений в трьох кольорах: строгому чорному, вишукано золотом і модному відтінку «рожева пудра». Корпус з міцного пластику не збирає сліди від пальців, а подряпини і потертості на такій поверхні зовсім не видно.

Asus ZenFone Live

Розташування всіх елементів на девайсі – стандартне: кнопки гучності і увімкнення праворуч, вибір меню внизу під екраном. З лівого боку розташований висувний лоток для двох сімок і microSD карти пам'яті.

Перелік достоїнств цього фаблет включає:

  • 2 камери по 13 Мп кожна, оснащені спалахами і светосильной оптикою, що порадує завзятих селфіманов;
  • спеціальний режим «Фільтр синього», що дозволяє налаштувати яскравість фарб і захистити очі від перевтоми;
  • мобільний диспетчер, де здійснюється керування передачею даних, контроль за витратою живлення батареї, повідомленнями і т.д .;
  • в камерах є функція, що робить розмитим задній фон, додаючи оригінальності кожному портретному знімку.

Дисплей на 5,5" має максимальні кути огляду, високу яскравість і перенесення кольорів. Крім того, екран можна розділити для одночасного перегляду двох додатків.

Цей девайс відмінно підходить для повсякденного використання. Продуктивності процесора та об'єму пам'яті цілком вистачає для швидкої роботи інтерфейсу, спілкування в соцмережах, вирішення завдань інтернет-серфінгу і відтворення відео. А ось для ємних ігор ресурсу явно не досить, значить насолоджуватися улюбленими «Танками» тут вийде з працею. Мабуть, за свою ціну, це єдиний недолік фаблет.

HTC One X10 DS

Дизайн цього смартфона виконаний в стилі мінімалізм: цілісний алюмінієвий корпус, лаконічні елементи, строгі лінії з плавними кутами. Телефон представлений у багатьох кольорах, серед яких особливою популярністю користується чорний, сріблястий і «шоколадний».

HTC ONE X10 DS

Задня кришка девайса обладнана сканером відбитків пальців і камерою з подвійним спалахом. Спереду – дисплей на 5,5" , а також три сенсорні кнопки внизу для керування МЕНЮ. Загалом, зовнішній вигляд девайса цілком стандартний.

Переваги HTC One X10 DS:

  • яскравий і контрастний дисплей з LCD-матрицею, покритий надійним захистом Corning Gorilla Glass 3;
  • акумуляторна батарея з розширеною до 4000 мАг ємністю, яка тримає заряд більше 48 годин в активному режимі;
  • продуктивна «начинка», що сподобається ігроманам і любителям довгих серіалів, адже процесор легко потягне як «важкий» геймплей, так і об'ємні відео;
  • можливість запису і відтворення роликів, які в точності передають колір, чіткість і насиченість фарб;
  • 2 камери, що забезпечують якісну зйомку навіть в умовах недостатнього освітлення і швидко настроюються на об'єкт завдяки оперативній автофокусування.

Для легкості керування останніми можна відразу придбати монопод. Такий аксесуар допоможе відобразити найяскравіші моменти і навколишню красу природи.

Цікава стаття в тему: Кращі смартфони для Селфі: рейтинг 10 першокласних моделей

У цього примірника спаяний слот для двох карт, де можна встановити сімку і карту пам'яті або ж 2 сімки різних операторів. Неможливість використовувати три карти одночасно є одним з головних недоліків моделі.

ZTE Axon 7 Mini

Модель ZTE Axon 7 Mini компанією як міні-версія флагманського пристрою Axon 7. Тут від топових девайса залишилося стильне оформлення і добрі, Можливостей аудіо .

Читайте також: 10 кращих смартфонів ZTE – рейтинг 2017 року: вибираємо кращого

ZTE Axon 7 Mini

Смартфон оформлений в суцільнометалеву коробку з плавними лініями і округлими торцями. Зверху і знизу розмістилися смужки виведення антен, що звично для девайсів з алюмінієвим корпусом. На задній кришці є оригінальна виштамповка зі сканером відбитків пальців і об'єктивом камери.

Переваги моделі:

  • AMOLED-матриця, яку більш звично бачити на смартфонах компанії Samsung, ніж у моделей інших брендів;
  • відмінна передача кольору, яскравість барв, насиченість і контрастність екрану. При цьому в налаштуваннях смартфона передбачені функції, що дозволяють «приглушити» кольору для захисту очей від перенапруги;
  • динаміки тут розташовані зверху і знизу екрану, завдяки чому звук чистий і чіткий. Правда, щоб оцінити його повною мірою, потрібно встановити фаблет в горизонтальному положенні.

Екран у телефону має діагональ 5,2" , що зручно для невеликої жіночої руки або підліткової долоньки. В такому випадку управляти девайсом можна за допомогою всього одного пальця, при цьому надійно фіксуючи смартфон іншими.

ДО невеликому «мінуса» можна віднести чорні рамки навколо дисплея, що частіше зустрічаються в бюджетних варіантах.

Nokia 5 DS

Взявши в руки цей фаблет від Нокіа, відразу відчувається, що дизайн смартфона ретельно продуманий: плавні лінії, цілісний алюмінієвий корпус без випирають частин і деталей. Виглядає девайс надійно і набагато дорожче своєї ціни.

Nokia 5 DS

Інтерфейс Nokia 5 DS і не відрізняється від більшості аналогів. Спереду розташовані 2 сенсорні кнопки для керування і сканер відбитків, що одночасно виконує функцію універсальної клавіші.

З переваг виділяються 3 головні пункти:

  1. Корпус із захистом IP 52. Це означає, що смартфон повністю захищений від проникнення всередину пилу, а також спокійно витримує невелике намокання, наприклад розмови під дощем.
  2. Дисплей. Екран на 5,2 дюйма реагує на дотик відразу 10 пальців, що стане справжнім подарунком для любителів «поганяти» іграшку. Скло приховано Corning Gorilla Glass, що захищає від розлучень і подряпин.
  3. Камери. Крім стандартних налаштувань, в меню камер присутнє автоматичне ретуш шкіри, спалах і панорама. Камери в точності передають природні кольори, незалежно від освітленості і умов фотопроцесу. Крім того, девайс пише відео в якості Full HD, є можливість сповільненої зйомки.

У гаджета присутній багатовіконний режим, тобто можна одночасно запускати два додатки, які будуть працювати з однаковою швидкістю. Це дозволить ефективно використовувати мобільний телефон, швидко вирішуючи повсякденні завдання.

Для продуктивності, що видає девайс, йому явно не дістає пам'яті. Хоча, подібний недолік легко вирішується, просто купивши додаткову мікро SD-карту об'ємом до 128 Гб.

LG Q6

Апарат від корейської компанії LG зветься Q6. Цей ультратонкий девайс відрізняється високою якістю збірки і комфортно лежить в руці. Великий екран на 5,5" займає 78,6% передньої панелі телефону, інша частина відводиться на рамки, де розташована камера, динамік і логотип бренду.

LG Q6

У моделі головні переваги:

  • дисплей з роздільною здатністю 1080х2160 , що дає можливість комфортніше переглядати відео і користуватися інтернет-контентом;
  • окремий слот для мікроSD, яка може збільшити пам'ять смартфона до 2 Тб;
  • функція «Ширококутний об'єктив» на фронтальній камері, що дозволяє помістити в кадр не тільки себе і друзів, але також повномасштабний задній план;
  • режим «Квадрат» в основний камері, завдяки якому можна створювати колажі з 2-4 кадрів;
  • оригінальні кольори корпусу, серед яких «платиновий» та «золотої», які точно підкреслять статус свого власника.

Рамка телефону виконана з алюмінію, що застосовується в Авіабудуванні. Завдяки цьому модель отримала сертифікат міцності АРМІЇ США, що гарантує відмінну Противоударность. Тобто навіть якщо девайс впаде на підлогу або асфальт, він залишиться цілим і неушкодженим.

У цього фаблет немає сканера відбитків пальців. Подібний нюанс може викликати якісь незручності для всіх, хто звик вмикати телефон одним дотиком до корпусу.

Motorola Moto G5 Plus

У дизайні цієї моделі акцент зроблений на основну камеру, що оформлена у вигляді великого кола на задній кришці. Виглядає досить ефектно і оригінально. Особливо якщо додати до цього невеликі розміри девайса і миттєвий сканер відбитків, що розташований під екраном. До речі, з його допомогою можна не тільки блокувати/розблокувати телефон, але також виконувати всі налаштування, використовуючи в якості універсальної клавіші.

Motorola Moto G5 Plus

У переліку достоїнств Motorola Moto G5 Plus:

  • Андроїд, ненав'язливо доповнений брендовими настройками Moto, що полегшують керування;
  • камера і ліхтарик тут включаються за допомогою жестів: для цього досить злегка струсити або повернути смартфон;
  • технологія «Moto-дисплей», яка виводить на екран час і все повідомлення, як тільки користувач піднімає девайс зі столу.

Згодом роботи у моделі все досить непогано. Енергоефективний процесор в парі з ємним акумулятором дозволяє смартфону витримувати 24 години активного використання. До того ж, цього цілком вистачить, щоб комфортно дивитися улюблений серіал або «рубатися» в популярну гру.

У не таких активних користувачів, що використовують телефон тільки для дзвінків, девайс пропрацює і до двох днів без ПІДЗАРЯДКИ. Як компроміс для швидкого відновлення живлення можна носити з собою невелику док-станцію.

Стаття в тему: Як правильно заряджати смартфон. 5 простих порад, які допоможуть продовжити термін служби батареї

Huawei Nova

Дизайн зразка особливо не відрізняється від інших представників з лінійки бренда. На повністю металевому корпусі зверху розмістилася скляна вставка з об'єктивом камери і спалахом, знизу – пластикова смуга для бездротових модулів. Такий вигляд має задня кришка пристрою. На передній панелі Huawei Nova стандартно: невеликий 5" екран з захисним покриттям, динамік і камера.

Huawei Nova

Яскравості екрану вистачає« з запасом ». Кольори не втрачають своєї насиченості навіть на сонці, маючи відмінні кути огляду. Завдяки дозволу FHD дивитися приватне відео або ролики на YouTube – суцільне задоволення. До того ж, контрастність зображення доповнюється відмінним і чистим звуком.

Основні переваги моделі:

  • можливість самостійно змінювати колірний баланс дисплея;
  • режим « читання », що дозволяє не напружувати очі під час перегляду текстового матеріалу, що особливо актуально в темряві;
  • 3D сканер відбитків пальців, який надійно захищає від розблокування сторонньою особою, а значить, отримати доступ до особистої інформації користувача абсолютно неможливо;
  • ручний режим в камерах, де можна повністю налаштувати всі параметри (від вибору тону фото до корекції особи).

Відео на смартфоні пишеться в 4К. Такі можливості більш характерні для флагманів з цінного діапазону 10000+. Крім того, на якість зйомки абсолютно не впливає відсутність освітлення. Кадри виходять такими ж деталізованими і яскравими.

За свою ціну цей фаблет не має явних недоліків. Хіба що у моделі немає захисту від пилу і вологи, але за умови дбайливого ставлення такі моменти не настільки істотні.

Samsung Galaxy A3

Апарат Samsung Galaxy A3 чим відрізняється від інших флагманів виробника. Ребра смартфона зроблені з алюмінію, інша частина корпусу – скляні пластини з закругленими краями. Підкладка під скло на задній кришці має неоднорідну текстуру і приємно переливається на сонці, нагадуючи невеликий блискучий пісок.

Samsung Galaxy A3

У переліку достоїнств моделі:

  • захист від пилу і вологи за стандартом IP68, завдяки чому з ним можна не боятися прогулянок під проливним дощем або використання в курному цеху;
  • дисплей з насиченою передачею кольору і відмінною контрастністю, на якому можна регулювати відтінки, знижуючи тим самим навантаження на очі;
  • фірмовий інтерфейс, де можна налаштувати відображення на погашеному екрані будь-якій важливій для користувача інформації;
  • режим економії живлення, на якому смартфон «проживе» годинник на практично порожньому акумуляторі;
  • функція «Захищена папка», куди можна зберігати весь конфіденційний контент, наприклад, особисті фото або важливі документи.

Цей апарат виконає всі побутові завдання на високому рівні, але ось важкі ігри «потягне» з працею. Велика частина геймплея тут пропонується з урізаним набором ефектів. Для тих ігор, що підлягають налаштуванню вручну, доведеться самостійно зменшувати параметри.

Apple iPhone 5S

Ще кілька років тому вихід цієї моделі створив неймовірний ажіотаж на всій планеті. Люди годинами простоювали в чергах, щоб отримати новенький і дуже стильний iPhone 5S. На момент свого випуску в світ цей екземпляр був визнаний найкрасивішим і якісно зробленим, причому конкуренції у моделі практично не було.

Apple iPhone 5S

Переваги смартфона:

  • «вдавлені» в корпус кнопка Home з сапфіра. Виглядає дуже стильно і оригінально. Крім того, подібним матеріалом обрамлена і камера девайса.
  • Якісний, хоч і невеликий екран з відмінною чіткістю і передачею кольору зображення, навіть на яскравому сонці.
  • Суперпотужний процесор, доповнений таким же відеоприскорювачем. Все це дозволяє завантажувати на смартфон контент будь-якого об'єму та складності, при цьому працювати пристрій буде без зволікань.
  • Можливість тримати запущеними одночасно кілька додатків перемикатися між ними у міру потреби.

Сканер відбитків не тільки розблокує гаджет, але також в частки секунди виведе на екран все меню. Залишиться тільки вибрати необхідне із запропонованого списку. До речі, дактилоскопію запам'ятовує до 5 відбитків, а значить активувати пристрій можна будь-яким з пальців.

За сьогоднішніми мірками, акумулятор «яблучного» девайса не дуже ємний, всього 1560 мАг. ДО того ж, маленький екран незручний для швидких ігор або перегляду відео. Але всі ці недоліки згладжуються, коли приходить розуміння, що в руках – iPhone, найкрутіший у світі гаджет.

Гарна стаття в тему: 10 років з iPhone – як розвивався найпопулярніший в світі смартфон?

Характеристики 10 смартфонів класу «Преміум»

У таблиці нижче зібрані основні характеристики представлених в огляді 10 моделей. Тут узагальнені найбільш важливі показники, які відповідають за продуктивність і швидкість роботи пристрою. Щоб вибрати кращий смартфон до 10 тис., Варто ретельно порівняти кожен пункт, перевіряючи параметри на відповідність запитам.

Модель
Процесор Камера основна/фронтальна, Мп Акумулятор, мАг Екран Пам'ять, оперативна/вбудована, Гб
Sony Xperia XA Ultra MediaTek Helio P10 на 8 ядер, частота 2 ГГц 21,5/16 2700 6,0" 3/16
Asus ZenFone Live Qualcomm Snapdragon 425 MSM8917 на 4 ядра, частота 1,4 ГГц 13/13 3000 5,5" 2/16
HTC ONE X10 DS MediaTek Helio P10 на 8 ядер, частота 1,8 ГГц 16/8 4000 5,5" 3/32
ZTE Axon 7 Mini Qualcomm Snapdragon 617 MSM8952 на 8 ядер, частота 1,5 ГГц 16/8 2705 5,2" 3/32
Nokia 5 DS Qualcomm Snapdragon 430 MSM8937 на 8 ядер, частота 1,4 ГГц 13/8 3000 5,2" 2/16
LG Q6 Qualcomm Snapdragon 435 MSM8940 на 8 ядер, частота 1,4 ГГц 13/8 3000 5,5" 3/32
Motorola Moto G5 Plus Qualcomm Snapdragon 625 MSM8953 на 8 ядер, частота 2,0 ГГц 12/5 3000 5,2" 3/32
Huawei Nova/Nova2 Qualcomm Snapdragon 625 MSM8953 на 8 ядер, частота 2,0 ГГц 12/8 3020 5,0" 3/32
Samsung Galaxy A3 Samsung Exynos 7870 Octa на 8 ядер, частота 1,6 ГГц 13/8 2350 4,7" 2/16
Apple iPhone 5S Apple A 7 на 2 ядра, частота 1,3 ГГц 8/1,2 1560 4,0" 1/16

Коментарі
Залиште коментар
Категорії