Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 бюджетних перфораторів – рейтинг недорогих перфораторів

Дата публікації: 20.06.2018 11:13
Дата оновлення: 20.06.2018 11:13

Продовбати тверду і міцну бетонну поверхню зовсім непросто. Будь-які ремонтні операції, що вимагають наявності отворів в перегородці, будь то кріплення навісних меблів або навіс карнизів, неможливо виконати без перфоратора.

А для будівельників, що займаються протягуванням електрики, кабелів та іншими роботами, перфоратор – незамінний професійний інструмент. До того ж, деякі універсальні моделі доповнені функціями шуруповерта, дрилі (за допомогою перехідника) і відбійного молотка.

Замислюючись, який недорогий перфоратор варто купити, необхідно уважно вивчити три ключові показники:

Потужність інструменту;

  • Які максимальні діаметри отворів він може робити;
  • Яка швидкість обертання і чи передбачена функція регулювання цього параметра.

Важливою особливістю вважається вага виробу – з урахуванням того, що його при роботі потрібно тримати у висячому положенні. Визначившись з необхідними характеристиками, можна приступити до вивчення і порівняння недорогих моделей.

ДНІПРО-М ПЕ-2485П

Одна з небагатьох моделей, яка стрімко завоювала визнання користувачів, незважаючи на свою недовгу історію. У чому особливості ДНІПРО-М ПЕ-2485П, які так швидко вивели цей перфоратор в топ продажів? Для побутового обладнання ця модель оснащена достатнім потужним професійним функціоналом:

  1. Свердління. Ця опція підходить для таких матеріалів, як сталь, пластикові і дерев'яні конструкції.
  2. Свердління/удар. Цим способом можна робити дірки в більш щільних структурах – бетоннних або в цеглі.
  3. Удар. Тут інструмент працює як відбійний молоток – стане в нагоді при розколюванні асфальтового покриття або бетонної поверхні.

Такий функціонал дозволяє ДНІПРО-М ПЕ-2485П виконувати комплекс робіт, замінюючи собою три різних інструменту. Виробник розробив механічну частину пристрою з урахуванням високих динамічних навантажень, з використанням зносостійких матеріалів для забезпечення бездоганної точності свердління. При цьому враховується і зручність для користувача – агрегат компактний, перемикачі керування захищені від пилу, вбудований антивібраційний елемент.

Безсумнівним плюсом є можливість регулювання оборотів (в діапазоні до 900 об/хв). Комплектність пристрою включає набір бурів, патрон-перехідник sds, долото і піку.

Модель ДНІПРО-М ПЕ-2485П

Важлива інформація: Як працювати перфоратором: 7 нюансів, які важливо знати

HYUNDAI H 850

Обговорюючи цю модель перфоратора, користувачі відзначають потужність приладу, причому деякі навіть вважають, що вона вище, ніж заявив виробник. Другим плюсом є його невелика вага – всього 3 кг за рахунок пустотілої рукоятки. Функціонал у HYUNDAI H 850 гідний – він виконує операції в таких режимах:

  • Свердління;
  • Свердління/удар;
  • Довбання.

Перехід на будь-який з цих режимів здійснюється просто – достатньо поміняти насадку. До того ж, оснащене опцією реверсу, пристрій цілком може замінити шуруповерт. Розміри отворів, висвердлюють в конструкції, залежать від матеріалу: для дерев'яних – 30, металевих – 13, бетонних – 26 мм. З опцією довбання інструмент досягає значення 5500 уд/хв., Швидкість обертання бура – 1250 оборотів/хв.

Комплектність приладу робить можливим без проблем використовувати його в різних настройках, без необхідності докуповувати необхідні робочі елементи в магазині. До складу набору входять свердла, два долота, піку. Перевірити роботу свердла або бура можна спеціальним вимірником глибини. При пошкодженні рукоятки користувач може використовувати запасну, яка також входить в комплект. Сам інструмент, разом із запасними та додатковими частинами, поміщений в зручний валізу.

модель HYUNDAI H 850

Слід прочитати: Чим відрізняється ударна дриль від перфоратора: 7 основних критеріїв

Интерскол П-26/800 ЕР

У рейтингу бюджетних агрегатів виробник представив модель Интерскол П-26/800 ЕР. Цей агрегат однаково затребуваний як для домашніх ремонтних операцій, так і на будівництві. Чим він хороший?

По-перше, своєю потужністю, нехарактерною для таких невеликих агрегатів з вагою в три кг, і більше відповідає професійному інструментарію. Величина потужності при ударі доходить до 3 Дж, в той час як в лінійці аналогічних перфораторів вона дорівнює 2,5 Дж.

По-друге, ергономіка та обробка рукоятки призначена для більш тривалої роботи – відповідно, продуктивність вище.

По-третє, інструмент має досить захисних функцій, що оберігають працівника від травм, а пристрій – від поломок.

Довжина шнура цього перфоратора дозволяє його використовувати без подовжувача, що підвищує його робочий ресурс. Працювати з цією моделлю легко і зручно – вона поєднує в собі функціонал декількох пристроїв:

  • Власне перфоратора – може рассверлить отвір до 68 мм в бетоні;
  • Дрилі (шуруповерта);
  • відбійні молотки, може працювати з частотою до 5400 уд/хвилину.

Для кожного з режимів в комплекті є спеціальна насадка і SDS-plus перехідник. Складні операції по просвердлювання особливо щільних поверхонь вимагають делікатного й обережного підходу. Для цього в інструменті передбачено регулювання швидкості обертання свердла і зміни енергії удару.

Перфоратор Интерскол П-26/800 ЭР

Зеніт ЗПП-1200/2 профи

Відмінний варіант для виконання заглиблених і наскрізних отворів в бетоні (до 28 мм), цеглі (до 66 мм), дереві і стали – модель Зеніт ЗПП-1200/2 профи. Призначений для побутових цілей, інструмент має непогані професійними параметрами:

  • Продуктивний двигун (1200 Вт);
  • Потужне ударний пристрій (4800 уд/м);
  • Електронне регулювання швидкості і сили ударів;
  • Протипилова захист електродвигуна і перемикачів;

Крім цього, тут можна зафіксувати становище і кут нахилу долота, заблокувати пускову кнопку для довгої роботи, скористатися опцією реверсу. Всі комплектуючі елементи включені до основного інструменту.

Власники цієї моделі відзначають стабільну роботу агрегату в різних робочих положеннях, його безвідмовність і відсутність глобальних поломок. Також в думках простежується позитивна оцінка ергономіки рукояті, її прогумована обмотка, що полегшує захоплення приладу.

В цілому, цей напівпрофесійний агрегат вважається технічно обгрунтованим, що обертаються деталі виготовлені з підвищеним ступенем зносостійкості за рахунок використання в конструкції високоякісних композитів.

Модель Зенит ЗПП-1200/2 профи

Це цікаво: 6 основних складових перфоратора: як все влаштовано?

FORTE RH 30-12

Модель FORTE RH 30-12 підходить для домашніх ремонтних операцій. Компактний, легкий – всього 2.9 кг, досить продуктивний агрегат зі стандартним функціоналом, інструмент здатний виконати діри в середньої твердості стінах і нетовстих сталевих поверхнях.

Переважними рисами інструменту вважається простота його застосування, легкість перемикання опцій (свердління, удар, свердління/удар), контроль глибини проникнення свердла.

Вертикально вмонтований двигун робить RH 30-12 незамінним і безпечним приладом для висвердлювання дірок на стелі, максимальний розмір яких більше 30 мм. Агрегат може видавати до 800 оборотів швидкості сверлильной насадки і до 3 Дж сили удару в якості відбійного молотка.

За його користувачів, цю модель досить надійною, довговічною і зручною для побутових робіт – вона з легкістю «бере» бетонні стіни в панельних будинках, цегла і дерево. Особливо допомагає в роботі регулятор, що дозволяє розраховувати бажану глибину занурення бура.

Отличный вариант для ремонта — FORTE RH 30-12

Einhell BRH 1500/1 (4258479)

Ця модель, оснащена потужним 1500-ватним електродвигуном, застосовують, головним чином, для довбальних операцій. Він цілком може просвердлити і продовбати бетонні поверхні, метал і камінь. Модель Einhell BRH 1500/1 (4258479) високопродуктивної і має цілу низку переважних особливостей:

  1. Потужний перфоратор з легкістю справляється у руйнуванням перегородок, демонтажем плитки, вибиванням прорізів в стінах.
  2. Міцний корпус з алюмінію, зручна ручка з ребрами для захоплення і прогумованими вставками роблять роботу з перфоратором надійної і безпечної.
  3. ЗА допомогою спеціального обмежувача можна регулювати глибину свердління і домагатися максимальної точності.
  4. Патрон-перемикач забезпечений пилозахисним покриттям
  5. Якщо роботу потрібно виконати в обставленому приміщенні, в комплекті можна знайти пристрій на патрон, не допускає поширення пилу.

Максимальна отвір, зроблене в режимі свердління – 32 мм. Звичайно, багато хто скаржиться на його вагу – 5,8 кг, але добитися таких серйозних показників від моделі меншої ваги просто не вийде. Та й при роботі з твердими конструкціями (НЕ стельовими) велику вагу – скоріше плюс для довбальних та свердлильних робіт.

Мощный Einhell BRH 1500/1 (4258479)

Корисно прочитати: Що краще вибрати – дриль або шуруповерт для будинку: 3 критерію вибору

Sturm RH25921P

Для робіт по демонтажу плитки, пробиванні отворів в твердих поверхнях Sturm RH25921P ідеально. В агрегат закладений стандартний функціонал, середні показники продуктивності і енергії удару (920 Вт/3 Дж). Інструмент обладнаний корисною для працівника функцією контролю глибини і реверсивної опцією для вилучення свердла. Режим експлуатації змінюється швидко – завдяки патрону SDS + можна оперативно змінити оснастку.

Агрегат важить чимало – 5 кг, але власники цього інструменту відзначили, що користуватися ним зручно. Цьому сприяє наявність допоміжної рукоятки з глибиноміром, яка може здійснювати кругове обертання. Мінусом вони вважають невелику довжину шнура – всього 2 м, що вимагає приєднання подовжувачів.

Кількість режимів роботи аналогічно більшості моделей – 3. Інструмент виконує свердлильні, довбальні й поєднані операції. Комплектується свердлами 5х150, 6х150, 8х150. Додатково докладено долото, перехідники, мастило і комплект щіток (графітові). Весь інструментарій поміщений під місткий пластиковий чемодан.

Производительный перфоратор Sturm RH25921P

Sparky BPR 220E

Болгарський виробник вивів на ринок вдалий прилад Sparky BPR 220E, який швидко увійшов в топ продажів. Цьому є об'єктивні причини, і криються вони в закладених в агрегат параметрах:

  • Налаштування свердління задаються електронним пристроєм;
  • За швидкістю свердління – 900/1300, агрегат відповідає професійним пристроїв;
  • При 2,3 Дж силі удару може продовбати будь-яку стандартну поверхню;
  • За кількістю ударів – 4100/хв, наздоганяє хороші екземпляри відбійних молотків;
  • При потужності 650 Вт цілком здатний на високопродуктивну роботу.

Сам прилад дивно компактний і легкий, його маса становить всього 2,6 кг, що робить його вдалим придбанням для домашнього призначення, хоча виробник позиціонував інструмент як професійний. Він справляється з будь-якими ремонтними операціями завдяки налаштуванням свердління/свердління з ударом/удару.

Щоб визначити розмiри отворів цілком достатні для домашніх операцій: для бетонних поверхонь це 22 мм, для металевих – 13, для дерев'яних виробів – 30. еластанових обмотка рукояті збільшує її ергономіку і не дозволяє вислизнути з руки. Захисний функціонал пристрою включає подвоєну ізоляцію, запобіжні елементи і Вугільні графітові щітки.

За його користувачів, це модель надійної і зручної – в ній передбачена ручка з антивібраційні властивостями, регулятор, який контролює глибину занурення свердла, просте відключення функції удару. При цьому в моделі передбачена опція, що не допускає заклинювання бура. З патроном SDS + насадки змінюються просто і оперативно. Кейс для інструмента пластиковий, зручний і просторий.

Легкий и компактный Sparky BPR 220E

Kawasaki K-EHD 800

Для тих, хто приступає до ремонту і підшукує собі перфоратор, варто придивитися до моделі Kawasaki K-EHD 800. Це відмінний прилад для побутового призначення, оснащений професійними параметрами.

Вага його середній – 4.6 кг, але завдяки нековзною ергономічній рукоятці працювати з ним зручно. Потужності моделі досить для витівки отворів в твердих поверхнях – 700/900 Вт. Розміри дірок – від 13 до 26 мм в щільній бетонної поверхні Ударостійкий пластик корпусу забезпечує безперебійний процес без зовнішніх поломок.

Функціонально агрегат підходить для більшості ремонтних операцій – він виконує операції по довбання поверхні і свердління. При цьому показники інструменту в цих режимах вражають: прилад досягає швидкості 1200 об/м і енергії удару до 2,8 Дж з частотою 5300уд/хв.

Ключовими опціями, помітно полегшують експлуатацію інструменту, є:

  • Автоматичне регулювання швидкості;
  • Підключений реверс для перекладу приладу в шуруповерт;
  • Для збільшення тривалості можна зафіксувати пусковий перемикач;
  • Заблокувавши шпиндель, можна оперативно змінити насадки і режим приладу.

Багато власників цієї моделі відзначили, що K-EHD 800 відмінно справляється з щільним бетоном на максимальній потужності, причому навіть під час тривалих ремонтних операцій фізична втома рук цілком прийнятна. Все це – завдяки вдалим ергономічним ручкам і їх покриттям, яке.

Бытовой инструмент с мощным функционалом Kawasaki K-EHD 800

Енергомаш ПЕ-2510ПМ

Пристрій Енергомаш ПЕ-2510ПМ стандартний функціонал і відмінними механічними показниками. Інструмент застосовується для будь-яких ремонтних операцій, так як забезпечений усіма базовими функціями:

  • Просто перфоратор;
  • Поєднання свердлильних і довбальних операцій;
  • Чисто довбальні операції – як відбійний молоток (4500 уд/хв). Причому зубило можна встановити з потрібним нахилом, щоб видовбати отвір під потрібним кутом.

Потужність агрегату неслаба – 1000 Вт, і ударні параметри вражають – 3,5 Дж. З такими показниками приладу можна без зусиль демонтувати перегородки, зняти плитку, видовбати в стіні отвір. При цьому перфоратор невеликий і легкий, його вага – всього 3,1 кілограм.

Вдалою особливістю приладу стала підсвічування світлодіодним лампочкою, вмонтованої в ручку інструменту. Тепер можна працювати навіть в темних приміщеннях або слабо освітлюваних місцях. Опція фіксації пускової кнопки дозволяє працювати без пауз, не докладаючи зусиль для утримання клавіші. А гумове покриття ручок додає зручності при утриманні інструменту у висячому положенні. Для регулювання глибини свердління передбачений сталевий обмежувач.

Інструмент поміщений в спеціальну валізу і укомплектований щіткою (вугільної), рукояткою і аксесуарами для зміни оснащення.

Идеальный для ремонта Энергомаш ПЕ-2510ПМ

Професійно, але недорого

То який дешевий перфоратор краще купити? На що звернути увагу, а якими параметрами можна знехтувати? Тут слід розуміти ключові принципи:

  • Важкі інструменти більш потужні, але працювати з ними фізично важче.
  • Обов'язково потрібно співвідносити функціонал приладу з передбачуваними роботами.
  • Бажано підбирати інструмент, в якому присутні комплектуючі для всіх режимів.
  • Якщо потрібен агрегат для професійних операцій, не потрібно купувати пристрій для будинку – він не годиться для тривалих операцій і скоро зламається.
  • Дуже добре прочитати думки і рекомендації власників вподобаного інструменту.

Для візуалізації особливостей деяких пристроїв можна ознайомитися з табличній інформацією:

Установки
Hyundai H 850 Einhell BRH 1500/1 Sparky BPR 220E
Режими роботи свердління/удар/свердління + удар свердління/удар/свердління + удар свердління/свердління + удар
Потужність, Вт 800 1500 650
Енергія удару, Дж 2,5 3,8 2,3
Швидкість обертання, об/хвилина 1250 770 1300
Діаметри отворів в бетоні, мм 26 32 22
Частота удару/хв 5000 3600 6200
Вага, кг 3 5,8 2,6

Коментарі
Залиште коментар
Категорії