Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 епіляторів для жінок – огляд моделей і вибір, який найкращий

Дата публікації: 13.01.2020 17:36
Дата оновлення: 13.01.2020 17:36

Усунення зайвих волосків з тіла – не проблема для гарного жіночого епілятора. Який краще вибрати і купити: фото-, лазерний, пінцетний або якийсь інший? Полегшить вибір цей огляд топових епіляторів, з якого можна дізнатися, як про плюси, так і мінуси різних за ціною і типу пристроїв.

Рейтинг лучших эпиляторов для женщин

Корисно: Жіночий епілятор: як вибрати?

Philips SC1994/00

Клінічно протестована модель, яка дбайливо і ретельно «прибирає» волосяний покрив на руках, ногах, всьому тілі. Заявлено, що вже після 3-разового використання кількість волосків на оброблених ділянках скоротиться на 85% за рахунок застосування технології IPL.

 Фотоэпилятор Philips SC1994/00

Переваги

У рейтингу кращих епіляторів SC1994 00саме місце, адже він:

  1. Практично універсальний – ідеально підходить жінкам різних відтінків шкіри: від світлих до смаглявих. Працює з русявим, темними або каштановим волоссям (натуральні відтінки).
  2. Має спеціальний датчик – визначає відтінок шкірних покривів і підбирає оптимальний режим епіляції для нього.
  3. Оснащений збільшеним світловим віконцем: зона дії фотоепілятора – 4 см2, що значно прискорює процес видалення небажаного волосяного покриву з тіла.
  4. «присипляти» фолікули, а не видаляє волосся разом з корінням, тому епіляція проходить менш болісно, а результат від неї тримається в рази довше (за умови регулярного використання).

Можна встановити на мобільний гаджет фірмовий додаток, яке підкаже, коли і в якій зоні краще зробити епіляцію, дає корисні поради по використанню приладу.

Недоліки

Мінуси:

  • немає можливості замінити лампу, але в ній і так достатній запас для тривалої роботи (250000 спалахів);
  • не підходить для дуже світлого волосся, сивого і рудих, а також шкірного покриву занадто темного відтінку.

Remington i-LIGHT Prestige IPL6750

Прилад розрахований на усунення небажаного волосся з усього тіла, включаючи спину і пахви, і розроблений спеціально для жінок.

 Фотоэпилятор Remington i-LIGHT Prestige IPL6750

Може стати нагоді:Як вибрати електробритву

Переваги

Плюси IPL6750:

  • Propulse – технологія допомагає зробити шкіру гладкою відразу і надовго, блокуючи зростання нових волосків;
  • захисні механізми – УФ-фільтр, захист від випадкової спалаху, датчик, який визначає відтінок шкірних покривів;
  • режими одно- і багаторазової спалаху – в останньому випадку потрібно затиснути кнопку і світлові імпульси будуть відбуватися на автоматі через кілька секунд, залишається тільки переміщати пристосування по тілу. Дуже зручно, коли потрібно самостійно обробити велику ділянку (наприклад, стегно або спину) і нічого не пропустити.

У комплекті є 2 взаємозамінні лампи по 150 000 спалахів кожна. У фотоепілятора крім основної насадки з вікном 3 кв.см. присутні спеціальні аксесуари з зоною дії 2 см2 для обробки інтимної зони, епіляції окремих місць на обличчі (тільки нижче скул).

За відгуками користувачів, процедура проходить максимально безболісно, а вже після 3-4 застосування помітно скорочується появи волосків в проепілірованних місцях.

Недоліки

Мінуси:

  • цінник далеко не бюджетний;
  • є протипоказання;
  • працює не з усіма відтінками шкіри і не з усіма типами волосся.

Панасонік ES-ED94-S520

Міні-модель вагою всього 170 г, одягнена в водонепроникний корпус. Є всі необхідні насадки-головки для боротьби з непотрібними волоссям на тілі, а також для пілінгу і обробки стоп. Може безперервно працювати від Li-ion батареї ≈30 хвилин, для підзарядки знадобиться 1 годину.

Эпилятор Panasonic ES-ED94-S520

Переваги

Плюси ES-ED94-S520:

  • плаваючі головки щільно прилягають до оброблюваних зон, підлаштовуючись під вигини тіла, тому епілятор залишає менше пропусків;
  • диски з 48 пінцетами захоплюють і видаляють найсвітліші і тонкі волоски довжиною від 5 мм;
  • окремі насадки для обробки різних ділянок тіла;
  • використання системи Skin Protect, за рахунок якої зменшуються больові відчуття;
  • LED підсвічування – можна розглянути і видалити кожну зайву волосинку.

ES-ED94-S520 працює в 2-х швидкісних режимах.

Це один з кращих епіляторів, придатних для усунення волосків з сухий або попередньо зволоженою поверхні шкіри. Завдяки водонепроникному корпусу його можна брати в ванну, щоб епіляція проходила з меншим дискомфортом.

Недоліки

Недолік: під час підзарядки користуватися приладом не можна. Якщо залишилися непропрацьовані зони, доведеться почекати, поки акумулятор повністю зарядиться.

Також: Як правильно заряджати смарт-годинник: 3 способи для збереження акумулятора

Philips BRE635/00

Продукт S-подібної форми для легкого переміщення по тілу. Крім обробки стандартних місць (бікіні, пахви, руки/ноги, обличчя) тут передбачені насадки-головки для гоління і тримминга.

Эпилятор Philips BRE635/00

Переваги

Переваги BRE635/00:

  • керамічна бриюча головка – диски обертаються із швидкістю 2200 обертів за 1 хв, видаляючи навіть короткі волоски;
  • бездротове функціонування – за автономність приладу відповідає батарея, потужності якої вистачає на 40 хвилин безперервної роботи;
  • насадка Skin Stretcher – дбайливо розтягує дерму під час видалення волосків, за рахунок чого больових відчуттів практично немає.

BRE635/00 можна використовувати під час водних процедур (в душі, ванній). Якщо поєднувати його з теплою водою, можна зменшити дискомфорт навіть під час першого увімкнення.

Недоліки

Мінус: головка приладу стаціонарна, що не плаваюча, але за рахунок своєї форми і компактності він безпроблемно обробляє важкодоступні зони по всьому тілу. Тим більше, ціна доступна.

Рекомендуємо: причин купити фітнес-браслет

Rowenta EP5640D0

Тихий девайс, який ніжно, практично безболісно, але при цьому ретельно прибирає волоски. Герметична подвійна оболонка захищає пристрій від впливу вологи, попадання всередину різних забруднень, а значить, збільшує його робочий ресурс.

Важливо: Корпус розроблений тільки для захисту епілятора. Пристрій не можна використовувати в душі або ванні.

 Эпилятор Rowenta EP5640D0

Переваги

В топі епіляторів EP5640D0 - одна з найбільш недорогих моделей, яка:

  • має всі потрібні насадки – основна з масажним ефектом, окремі для делікатних зон, а також змінні головки для гоління і пілінгу;
  • ліквідує навіть дуже короткі волоски – починаючи від 0,5 мм;
  • дозволяє висвітлити поверхню для обробки – за рахунок наявності підсвічування.

Модель від Ровента працює від мережі, дозволяючи проводити епіляцію виключно сухим методом.

Недоліки

Мінус: бриючі головки не плавають.

Panasonic ES-EL2A-A520

Цей варіант має 2 диска, які при обертанні задіють 60 пінцетів, ліквідуючи кожен волосок (min 0,5 мм) на своєму шляху. Безперервно працює від акумулятора півгодини. Пристосуванню знадобиться 1 годину, щоб відновити заряд.

 Эпилятор Panasonic ES-EL2A-A520

Переваги

Чим порадує жінок ES-EL2A-A520:

  1. Плаваючою епіляційну голівку – огинає всі вигини тіла, може нахилятися на 45° вперед і на стільки ж назад . Видаляє волосся на складних ділянках, як коліна або щиколотки, в рази краще.
  2. Можливістю проведення вологою або сухою епіляції – конструкція вологостійка, а значить, дозволено використовувати апарат в душі або ванні. При бажанні можна налити невелику кількість гелю і провести делікатну процедуру з піною.
  3. Наявністю LED-підсвічування – жоден небажаний волосок не сховається від очей, навіть при епільована таких місць, як пахвові западини.

ES-EL2A-A520 підтримує 3 швидкісних режиму для ніжної, звичайної або потужної епіляції. Для зручності користування передбачена антиковзаюча ручка.

Недоліки

Мінуси:

  • немає додаткових насадок;
  • під час зарядки користуватися пристосуванням можна.

Philips BRE620/00

Оснащений спеціальними керамічними дисками, які забезпечують дбайливе і, тим не менш, ретельне видалення «рослинності». Форма приладу у вигляді букви S дозволяє із зручністю проепіліровать важкодоступні зони. Тип пристрою – акумуляторний, тобто можна використовувати не тільки в домашніх умовах, але і, наприклад, в поїздках на відпочинок.

 Эпилятор Philips BRE620/00

Переваги

Плюси BRE620/00:

  • фірмова підсвічування – Opti-light дозволяє розглянути навіть дуже світлі волоски і ретельно проепіліровать все зони;
  • можливість застосування на сухий/вологою шкірі – антиковзаюча рукоятка запобігає вислизання пристрою з рук, робить процедуру безпечніше і зручніше;
  • насадка з ефектом масажу – розроблена для зменшення больових відчуттів під час процедури.

У комплекті є окремі насадки для гоління і тріммер для зони бікіні.

Недоліки

Мінус: стаціонарна головка без плаваючого ефекту. Зате її ширина 30 мм, що дозволяє за один підхід обробити 3-сантиметрові ділянки шкіри, прискорюючи епіляцію.

Remington EP7035

Варіант без проводів. Від однієї зарядки пропрацює до 40 хвилин. Його можна використовувати для боротьби з небажаними волоссям сухим і вологим способами.

 Эпилятор Remington EP7035

Переваги

Плюси EP7035:

  • в комплекті 7 різноманітних насадок, наприклад, масажна – з алое вера, отшелушивающая – прибирає шар ороговілих клітин, для стоп – видаляє суху, шкіру, що загрубіла з п'ят, і інші;
  • наявність підсвічування – навіть при недостатньому освітленні в кімнаті є можливість ідеально проепіліровать всі необхідні ділянки тіла;
  • зручність використання – антиковзаюче покриття ручки, а також ергономічна форма корпусу дозволяють з комфортом проводити епіляційну процедуру, також передбачено 2 швидкісних режиму роботи пристрою;
  • головка плаваюча, тому пристрій легко підлаштовується під вигини тіла.

Зберігати пристосування можна в сумочці, яка поставляється в комплекті.

Недоліки

Мінуси: працює виключно в бездротовому режимі, не можна використовувати, якщо епілятор знаходиться на підзарядці.

Rowenta EP1110F0

Володар широкої робочої поверхні з подвійними пінцетами (В кількості 24 штук), що не пропустять при видаленні навіть короткі волоски – починаючи від 0,5 мм. Після такої процедури шкіра радує гладкістю до 4 тижнів.

 Эпилятор Rowenta EP1110F0

Переваги

Що особливого в EP1110F0:

  • використання головки з масажною системою кульок – допомагає знижувати чутливість шкірних покривів, мінімізуючи больові відчуття;
  • 2-швидкісний режим: низька призначена для обробки делікатних зон, висока – для швидкої ліквідації зайвих волосків;
  • компактність – вага пристосування всього 150 г, а за розмірами він поміщається на долоні, за рахунок чого епілятор не займе багато місця в багажі, якщо належить відправитися у відпустку.

Прилад працює від мережі і підтримує усунення волосків тільки на сухій шкірі.

Недоліки

Мінуси:

  • немає додаткових насадок;
  • відсутня підсвічування;
  • не плаває головка.

Але всі ці недоліки «скрашує» ефективність і зручність роботи пристосування, яке має мінімальну вартість.

Philips Satinelle Essential BRE245/00

Пристосування бореться з волосками завдовжки від 0,5 мм, видаляючи їх разом з коренем. Епіляційна процедури проводять на сухій шкірі.

 Эпилятор Philips Satinelle Essential BRE245/00

Переваги

Переваги BRE245/00:

  • ергономічність – закруглена форма і невеликі габарити дозволяють з комфортом затиснути пристрій в долоні;
  • гігієнічність – знімну голівку можна очищати під струменем води;
  • функціональність – використовуючи насадку-гребінь, можна підрівняти волоски, бритвенная головка видаляє зайвий волосяний покрив повністю.

Пристосування функціонує в 2-х режимах. Рекомендується вибирати, виходячи зі стану волосся: тонкі – перша швидкість, більш товсті – друга.

Мінуси

Недоліки:

  • відсутність підсвічування;
  • не плаває головка.

Може зацікавити: правильно вибрати праску для волосся? 6 пунктів, на які варто звернути увагу

Який епілятор кращий?

Короткий огляд моделей з топа:

Модель
Тип Тип живлення Кількість швидкостей Тип епіляції Основні насадки Доп. насадки/головки
Philips SC1994/00 фотоепілятор мережевий - суха для тіла немає
Remington i-LIGHT Prestige IPL6750 фотоепілятор мережевий - суха для тіла для особи, зони бікіні, пахв
Panasonic ES-ED94-S520 пінцетний акумуляторний 2 суха, волога для ефективної епіляції, зони бікіні і для пахв, насадка-гребінь для шліфування стоп, пілінгу і для делікатних зон
Philips BRE635/00 дисковий акумуляторний 2 суха, волога для особи, зони бікіні і пахв, насадка-гребінь для гоління і розгладження шкіри
Rowenta EP5640D0 пінцетний мережевий 2 суха для бікіні, пахв, а також масажна для гоління і пілінгу
Panasonic ES-EL2A-A520 пінцетний акумуляторний 3 суха, волога для епіляції немає
Philips BRE620/00 дисковий акумуляторний 2 суха, волога з масажним ефектом для гоління і тримминга
Remington EP7035 пінцетний акумуляторний 2 суха, волога масажна, для звичайної епіляції і делікатних зон, для точкового видалення волосків для гоління і тримминга, шліфування стоп, пілінгу
Rowenta EP1110F0 пінцетний мережевий 2 суха для епіляції немає
Philips Satinelle Essential BRE245/00 дисковий мережевий 2 суха бритвенная насадка-гребінь

При виборі оптимального варіанту варто врахувати, що фотоепилятори не підійдуть власницям дуже світлих, сивого або рудих волосків через особливості технології. Також варто врахувати тип епіляції – виключно на сухій шкірі, тільки на вологій або комбінована робота. І останній момент – наявність додаткових насадок. Чим їх більше, тим різноманітніше можливості пристосування, але при цьому і його вартість піднімається вгору.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії