Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung Tab А: кращий доступний планшет

Дата публікації: 26.02.2016 09:56
Дата оновлення: 26.02.2016 09:56

У сучасному, ергономічному корпусі, дизайн якого нагадує багато топові пристрої компанії, закладений вельми завидний функціонал. Тильна панель планшета виконана з рельєфного пластику, який забезпечить додатковий комфорт при роботі і не дозволить пристрою випасти з рук. При цьому товщина пристрою складає всього 8,7 мм, а вага не перевищує 285 м Тому модель ідеально підходить для щоденного використання, адже не обтяжить користувача.

У моделі використовується 7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1280x800 пікселів, який відмінно підійде для роботи і розваг. Завдяки природній передачі кольору і високій якості картинки, будь-який контент відображався ідеально.

За високу швидкість роботи відповідає чотирьохядерний процесор з частотою 1,3 ГГц або 1,5 ГГц (залежить від конфігурації) і 1,5 ГБ оперативної пам'яті. Швидкодії пристрою вистачить не тільки для роботи з офісними додатками, читання веб-сторінок і електронних книг з документами. Він легко впорається навіть з вимогливими програмами і іграми.

Для створення якісних знімків встановлена ​​5 Мп камера, а для спілкування в мережі і зйомки Селфі є 2 Мп Фронталки. Ну а для зберігання фото, програм і безлічі мультимедійних файлів присутній 8 ГБ пам'яті з можливістю розширення за допомогою карти microSD об'ємом до 200 ГБ. Так що можна вмістити величезну музичну бібліотеку або фільмотеку. 

Для дротових і бездротових підключень присутній слот microUSB з підтримкою OTG, роз'єм для навушників, Wi-Fi, Bluetooth і GPS. Також встановлено акумулятор ємністю 4000 мАг, здатний забезпечити кілька днів автономної роботи. Крім цього, планшет доступний в модифікації з LTE-модемом для доступу до високошвидкісного мобільного інтернету.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії