Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Стильні чохли LAUT для iPhone 6 і 6s

Дата публікації: 02.03.2016 11:48
Дата оновлення: 02.03.2016 11:48

LAUT SOLSTICE

Аксесуари складаються з твердої і стійкої до подряпин задньої кришки і пружного бампера з кнопками-накладками, що одночасно забезпечує повний захист смартфона і доступ до всіх функціональних елементів пристрою.

Тильна панель чохла прикрашена градієнтом двох кольорів з текстурованим нанесенням сітки точок в 3D графіку. Тому кейс ергономічний і виглядає стильно.

Модель комплектується двома захисними плівками на екран, мікрофіброві серветкою, гумовим скребком і липкою стрічкою для видалення пилу під час поклейки захисної плівки.

LAUT NOMAD

Це серія, в який кожен чохол являє культовий місто: Париж, Лондон, Амстердам, Берлін і Сідней. Вони виготовлені з міцного матеріалу TPU з високою стійкістю до подряпин і нанесеною 3D-art графікою вулиць і визначних пам'яток представленого міста. Всі кнопки смартфона захищені накладками, забезпечуючи повний захист пристрою. У комплект поставки також входить дві захисних плівки на екран, мікрофіброва серветка, гумовий скребок і липка стрічка для видалення пилу.

LAUT HUEX ELEMENTS

Якщо хочете, щоб ваш смартфон прикрашав мармур, то серія HUEX ELEMENTS – для вас. Стильні чохли виконані з TPU-матеріалу з неймовірно реалістичним малюнком мармурового каменю. Є 4 оформлення на вибір, так що смартфон буде виглядати стильно і максимально захищено, адже використовуваний матеріал стійкий до пошкоджень і подряпин. Ця модель також комплектується захисними плівками на екран, серветкою з мікрофібри, гумовим скребком і накладкою для видалення пилу.

LAUT EXOFRAME

Цей витончений і стильний чохол складається з тонкого алюмінієвого бампера і прозорою спинки з TPU. При цьому внутрішня частина має м'яке покриття для амортизації ударів при падінні смартфона, а бампер – для надійного захисту від будь-яких впливів на пристрій. Модель випускається в сріблястому, золотом, чорному і рожевому кольорах. Комплект поставки стандартний для чохлів виробника – захисні плівки, скребок, серветка і липка стрічка для видалення пилу.

Головні особливості:

  • тонкий і легкий бампер з авіаційного алюмінію
  • товщина всього 0,4 мм
  • доступ до всіх функціональних елементів
  • лазерна IML технологія нанесення логотипу LAUT
  • стильна подарункова упаковка

LAUT APEX Mirror

Чохли-книжки традиційно забезпечують найвищий рівень функціональності серед всіх захисних аксесуарів. Так, дана модель не тільки стане яскравою одягом для смартфона, адже виготовлена з преміальної штучної шкіри, але також захистить корпус пристрою і екран від всіляких пошкоджень. Але і це ще не все – книжка доповнена невеликим дзеркальцем і внутрішньою кишенькою, в який з легкістю поміститься кредитна карта або водійське посвідчення. При цьому кришка дозволить встановити смартфон в ландшафтній орієнтації для перегляду фільмів та відеороликів.

У комплект поставки входить дві захисні плівки на екран, мікрофіброва серветка, гумовий скребок і липка стрічка для видалення пилу.

Чохли серії LAUT APEX Mirror доступні в чотирьох кольорах – рожевому, червоному, синьому і чорному.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії