Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд Samsung Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge: най-най

Дата публікації: 25.02.2016 10:07
Дата оновлення: 25.02.2016 10:07

 Все для того, щоб користувачі отримали найкращий досвід використання і мали доступ буквально до всіх можливостей сучасного цифрового світу.

Дизайн
Що відрізняє нові смартфони від величезної кількості безликих моделей? Звичайно ж, неперевершений дизайн. Скло і метал ніколи не вийдуть з моди! Вигнутий корпус пристроїв виглядає просто ідеально, всі елементи настільки точно підігнані одна до одної, що здається, ніби смартфони виплавлені з єдиного блоку. При цьому завдяки продуманим вигинів, Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge забезпечують найкращий рівень ергономіки, ви не захочете випускати їх з рук.

Захист від вологи та пилу.

Galaxy S7 і Galaxy S7 edge мають ступінь захисту - IP68 і тепер не бояться опинитися навіть у самих екстремальних умовах.

Дисплей
Дисплей - це вікно в цифровий світ, від його якості залежить користувальницький досвід і якість мультимедійного контенту. Благо у Samsung є технологія Super AMOLED, яка і використовується в новинках. Екрани забезпечують високу якість відображення, реалістичні, яскраві кольори, відмінний запас яскравості і контрастності, а також максимальну деталізацію. Картинка виглядає просто ідеально як на 5,1-дюймовому дисплеєм Galaxy S7, так і на 5,5-дюймовому дисплеї Galaxy S7 edge - обидві матриці мають дозвіл 2560х1440 пікселів, щільність пікселів просто зашкалює.

Але і на цьому особливо не закінчуються. Обидва пристрої оснащені корисною функцією - дисплей може бути постійно включеним, відображаючи час, календар і повідомлення, які не розряджаючи акумулятор.

Примітно, що в Galaxy S7 Edge використовується дисплей з вигнутими бічними гранями - рішення забезпечує об'ємність зображення, а також додаткові функції взаємодії зі смартфоном.

Камери
Давно відомо, що не тільки від високої роздільної здатності камери залежить якість фото. Не менш важливі інші характеристики камери - розмір пікселя, світлосила, якість фокусування, у новинок розмір пікселя - 1.4нм. У смартфонах використовуються 12-мегапіксельні фотомодулі з матрицею розміром 1/2,5 дюйма і оптикою зі світлосилою f/1,7 - це дозволяє отримувати чіткі знімки з високим ступенем деталізації.

Користувачі зможуть отримувати високоякісні знімки в умовах поганого і недостатнього освітлення. У камерах використовується технологія подвійного пікселя - Dual Pixel, яка в рази покращує точність і швидкість фокусування. Тому смартфони більше не будуть промахуватися, а користувачі будуть отримувати тільки якісні, різкі фотографії.

Новинки оснащені кращими фронтальними камерами з ширококутного оптикою, кут захоплення камери до 120˚, під час зйомки Селфі в кадр потраплять всі друзі, навіть без використання селф-палки. При зйомці в умовах недостатнього освітлення яскравий екран Super AMOLED перетворюється в спалах, яка м'яким світлом висвітлює користувача, забезпечуючи високу якість Селфі.


 

Продуктивність
Мобільні пристрої вже давно не поступаються, і навіть багато в чому перевершують більшість ноутбуків не тільки в плані ергономіки, але і по продуктивності. Galaxy S7 і Galaxy S7 edge пішли ще далі. 

За найвищу швидкість роботи відповідають восьми ядерні процесори Exynos 8 Octa 8890 з тактовою частотою 2,3 ГГц, які працюють в зв'язці з найпотужнішим графічним чіпом Mali-T880. 

Кількість оперативної пам'яті складає 4 ГБ.  
Galaxy S7 і Galaxy S7 edge мають вбудовану пам'ять - 32Гб, але великим плюсом, є наявність слота для microSD карти, що дозволить збільшити пам'ять пристрою на 200Гб, тому місця вистачить для будь-яких медіа файлів, величезної бібліотеки музики, фото та відео. 

Окремо варто відзначити універсальність слота для SIM-карт, це ще одна перевага нових флагманів, так як його можна використовувати для збільшення пам'яті смартфона, встановивши в нього карту пам'яті, якщо потрібно збільшити пам'ять або встановити 2-ю SIM карту і отримати DUOS смартфон. 

Незважаючи на високий рівень продуктивності, автономність моделей не тільки не постраждала, а навпаки, покращилась. 

Все завдяки використанню акумуляторів ємністю 3000 мАг для Galaxy S7 і 3600 мАг для Galaxy S7 edge, а також енергоефективної платформи. 

При цьому доступна швидка зарядка, яка менш ніж за півтори години заповнить ємність батарей, а також швидка бездротова зарядка. Так що навіть не доведеться возитися з проводами!

Програмна оболонка
Новинки з коробки працюють на Android 6.0 Marshmallow з графічною оболонкою TouchWiz і пакетом фірмових додатків, які суттєво розширюють функціонал пристрою. 

Компанія розуміє, що сучасні смартфони однаково часто використовуються для спілкування, читання, перегляду фільмів і прослуховування музики, а також ігор. Cпецільно для геймерів був розроблений сервіс Game Launcher і інструменти Game Tools. Нові функції призначені для управління витратами заряду і можуть мінімізувати оповіщення, які порушують процес гри.

Любителі ігор можуть записувати відео з гри і навіть ділити екран на дві частини для гри з друзями. І завершує геймерские можливості Galaxy S7 і Galaxy S7 Edge технологія Vulkan API. Вона дозволяє запускати ресурсомісткі ігрові проекти, мінімізуючи витрати акумулятора, тепер грати можна буде набагато довше.

Samsung Galaxy S7 і Samsung Galaxy S7 edge доступні для попереднього замовлення в мережі магазинів MOYO з 1 по 23 березня 2016 року . Замов першим і гарантовано отримай в подарунок окуляри віртуальної реальності Gear VR CE (SM-R322NZWASEK).

Коментарі
Залиште коментар
Категорії