Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Вибираємо орбитрек, поради експерта Сергія Павлишина

Дата публікації: 16.03.2016 09:58
Дата оновлення: 16.03.2016 09:58

Отже, почнемо з найпростішого – для якої мети вам потрібен даний тренажер і його місце в квартирі, будинку або тренажерному залі. Як ми вже зрозуміли, домашній варіант – малогабаритний, а для залу – більш громіздкий, і, природно, він набагато важче домашнього.
Перш за все уважно оглядаємо конструкцію і визначаємо, чи немає зовнішніх пошкоджень пластмаси або металу, а також монітора.
Істотне значення має максимальне навантаження тренажера; деякі розраховані до 100 кг, а інші – до 140, тому для правильного вибору тренажера слід зважитися. Важливим фактором є вага маховика, кількість вбудованих програм і наявність регулювання кроку. Не так-то просто вибрати те, що вам подойдет. Можливо, ви будете користуватися не всіма програмами, а тільки основними.
Отже, почнемо: домашній або професійний, відмінності, вага самого тренажера, що важливо для транспортування, оскільки домашній варіант набагато легше і компактніше, а для залу – важче та габаритніший.

Йдемо далі: вага самого маховика (вони важать від 6 до 35 кг), це обертається частина, чим важче, тим більше зусиль треба докласти під час тренування.
Далі, з регулюванням довжини кроку або без неї, довжина кроку буває від 30 до 50 см. Деякі обладнані ще і глибиною кроку, теж важлива деталь.
Педалі зі спеціальним прогумованим покриттям для попередження ковзання стопи.

Рукоятки тренажера зі спеціальним прогумованим покриттям обладнані кнопками регулювання навантаження і вибору, а також запуску програми тренування. Спеціальне покриття запобігає зісковзування наших спітнілих долонь і допомагає уникнути падіння.

Також повинні бути рукоятки, обладнані Пульсомір, щоб контролювати навантаження на тренуванні і знати, як себе веде серцево-судинна система, перевантажується або працює в межах норми. Дуже важливо спостерігати за процесом своєї тренування, Знати, яке навантаження для вас стає пікової і чи варто її збільшувати. Завжди слід вибирати мінімальне навантаження і збільшувати її поступово, щоб процес тренування був для вас комфортним. Не намагайтеся переплюнути самого себе, не треба. Просто займайтеся собі в задоволення, адже головна мета – здоров'я.

Ми дійшли до останнього пункту – вбудовані програми. Їх може бути 6 або навіть 30, але чи потрібні вам ці 30 програм. В основному ми користуємося мінімумом, оскільки самі ж і плануємо і регулюємо навантаження в процесі тренування. Якщо навантаження мало, її завжди можна додати, а якщо багато – зменшити, і продовжувати тренування.
Під час тренування обов'язково пити воду, так як в цей час ми просто зневоднюють і перегріваються, а це може викликати нудоту, а в гіршому випадку -До Втрати свідомості, і на цьому наша тренування закінчиться, чого не хотілося б . Ось навіщо потрібні вибір програм і регулювання навантаження – для більш точного вибору навантаження і її тривалості.
Тренуйтеся завжди в зручною і комфортною одязі та взутті. Одяг не повинна висіти мішком, це незручно. Взуття має сидіти щільно і не бовтатися. Не можна тренуватися в тапочках, це неприпустимо, Тапочки-Тільки для походу в душ, не більше, це не спортивне взуття.

Дам кілька порад: тренуйтеся, рух-це життя. Ви можете ставити як одну так і дві тренування: кардоі, одна – вранці, друга-вечорі. Також, якщо хочете привести себе в порядок, 50% – це живлення, решта – тренування. Тренуйтеся тільки для себе, а не для когось іншого.

Щасти вам покупки та тренувань. ІЗ задоволенням відповім на ваші питання

Сергій Павлишин

Експерт MOYO

Тренер категорії" Майстер тренер"

Коментарі
Залиште коментар