Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Подарунки на Різдво: 15 ідей для найближчих

Дата публікації: 14.12.2023 13:13
Дата оновлення: 15.12.2023 12:49

Свято Різдва — час подарунків, тому доводиться думати: що подарувати дитині, батькам та друзям, як продемонструвати їм своє кохання та турботу? У цій статті пропонуємо добрі ідеї. Надихайтеся!

подарунки на Різдво близьким людям

Читайте: Що подарувати колегам на Новий рік — 7 хороших пропозицій

Що подарувати на Різдво дитині

У дітей, на відміну від дорослих, Різдво часто асоціюється із чудесами. Ідея, що Санта-Клаус подорожує світом, північні олені літають небом, а ельфи роблять іграшки на Північному полюсі, захоплює їх уяву. Вони в передчутті подарунків. Не розчаруємо їх!

Ковзани

Якщо дитина цікавиться фігурним катанням, ковзани підживлять інтерес. Можливо, згодом він переросте у хобі. Роликові ковзани теж сприяють активності, щоб цікаво проводити час на свіжому повітрі.

роликові ковзани дитині

Настільні ігри

Такий різдвяний подарунок сподобається маленьким ерудитам, дітям, які часто збираються компаніями друзів або у сімейному колі вечорами. Для малюків підійдуть дитячі навчальні карти з картинками, пазли з героями улюблених мультфільмів, гра Імаджінаріум. Вони сприяють розвитку уяви.

Старшим дітям доцільно підібрати настільну гру із захопливим ігровим сюжетом і безліччю завдань. Серед найпопулярніших, звісно ж, Монополія. Навіть якщо економічна гра вже є у домашній колекції, завжди можна купити ще одну тематичну версію. Наприклад, за мотивами улюбленого мультфільму: Рік і Морті, Сімпсони, у Пошуках Немо, Історія Іграшок, Принцеси Дісней. Також незамінною класикою вважаються Ерудит, карти UNO, Акрополіс. Такі ігри з раннього дитинства розвивають фінансову грамотність, критичне мислення та логіку.

Настільні ігри на подарунок дітям

Любителям стратегії сподобається Цивілізація, а охочим провести вечір за головоломкою, безперечно, варто спробувати Quixo — своєрідні хрестики-нулики.

Конструктор

Відмінна ідея подарунка дітям від 3 років. Він розвиває дрібну моторику та логічне мислення. Найпопулярніший — Lego. Компанія пропонує широкий вибір наборів для різного віку. Для найменших це найпростіші конструкції з великими деталями та трохи закругленими кутами, що створює повну безпеку під час гри.

Подарувати Лего на Різдво

Якщо у дитини вже свої уподобання в мультиках і фільмах, Лего за мотивами улюбленого твору буквально викликає захоплення.

Серед інших варіантів конструктора:

  • Магнітний — у вигляді пазла, плоский і простий у збиранні. З сотень деталей можна отримати замки, машини, тварин, луна-парки та багато іншого. Такий конструктор здатний розвивати мислення дитини, оскільки складається з геометричних фігур трикутників, квадратів, прямокутників, кіл, ромбів.
  • Електронний конструктор «Знавець» — познайомить юного дослідника з улаштуванням сучасного світу і допоможе зрозуміти, як працюють пропелери літака, підсвічування, комп'ютерна плата та інші предмети. У наборах передбачені імітатори звуку та включення світла.

Також популярними є дерев'яні конструктори. Вони виглядають оригінально та красиво, а в результаті складання виходить повноцінна іграшка.

Книги

Що подарувати на Різдво дітям — звичайно ж книжку! Залежно від віку, це можуть бути казки з картинками або повчальні історії. Символічний варіант — іменна книга, де дитина стає головним героєм, що точно її здивує. У такому творі можна також прописати побажання та привітання, додати фото малюка.

дитина читає

Найзручніше обирати книгу за жанром. У маленькому та підлітковому віці дітям часто подобається фантастика, дитячі жахи, пригоди, де постійно накриває осередніть непередбачених подій. Такі твори захоплюють дух і тримають у фокусі того, що відбувається, до останньої сторінки.

Пізнавальна стаття: 23 українські колядки

Nintendo приставка

Компанія Нінтендо лідирує з продажу портативних консолей, вагому частину любителів цього гаджета займають саме діти. Якщо це перша приставка у дитини, варто придивитися до моделі Nintendo Switch Lite. Вона невелика, відносно бюджетна, при цьому радує якістю зображення та різноманітністю ігрового контенту.

подарувати дитині Нінтендо

Для затятих геймерів відмінним вибором стане класична Nintendo Switch або Nintendo Switch OLED зі збільшеним екраном та роздільною здатністю. Картинку з такої приставки можна виводити на телевізор, щоб повноцінно грати наче наживо.

Незалежно від обраної моделі, будь-яку з них зручно носити з собою в рюкзаку, брати в дорогу, будь-коли грати мережею з друзями.

Що подарувати друзям на Різдво

Подарунки на Різдво друзям — чудова нагода виконати їхню мрію. Або можна подати символічний презент, як знак уваги. Найлегше підбирати презент за уподобаннями. Якщо про захоплення поки що відомо мало, тоді виручають нейтральні ідеї, які напевно оцінять старі та малі.

Bluetooth-колонка

Зручна, універсальна. Колонка може бути оснащена FM-приймачем, водозахистом, додатковими роз'ємами для карт пам'яті та флеш накопичувачів, світитися яскравими кольорами під біт.

Блютуз колонка на столі

У таблиці представлений ТОП 5 найкращих моделей Bluetooth на подарунок.

Модель
Час роботи (год) Додаткові можливості
2E SoundTube 18 

Потужна, підтримує підключення картридера, навушників, флеш-накопичувачів.

Захищена від пилу та вологи за стандартом IPX7, є ремінець

Sony SRS-XB13 16

Компактна настільки, що поміщається до кишені.

Захищена від пилу та вологи, підходить для активного відпочинку, підтримує прийняття дзвінків та розмову через вбудований мікрофон

2E SoundXDrum 24

Завдяки якості звуку, насиченим басам та тривалій автономності підходить для домашнього та вуличного використання.Є

зручна ручка для транспортування, підсвічування у вигляді кільця на верхній частині пристрою

JBL Flip 5 12

Корпус з металу та пластику, міцний.

У лінійці JBL ця модель вважається однією з найпопулярніших, вона відтворює чистий, об'ємний звук, сумісна з більшістю операційних систем

JBL Charge Essential 20

Оснащена форматом акустики 2.0 — двома окремими динаміками, які створюють більший і гучніший звук.

Водонепроникна, підходить для використання в парі з планшетом, смартфоном, на вулиці та вдома

Вибір величезний. Було б бажання виявити кмітливість та врахувати нюанси. Наприклад, якщо товариш часто вибирається на відпочинок, йому підійде портативний варіант із гарною автономністю та водонепроникністю. Для підключення до системи ПК або телевізора ідеальні поличні, колонки для підлоги з посиленими динаміками, підсвічуванням, більш потужним форматом акустики.

На замітку: Що подарувати сімейній парі на Новий рік — 15 оригінальних ідей

Свічки та домашній декор

Такий подарунок оцінить подруга, яка любить створювати затишок у будинку.

декор на подарунок

Серед ідей домашнього декору:

  1. Ароматичні свічки — прості та у баночках зі святковим оформленням.
  2. Рамки для фото — одиничні, з колажами або тематичним декором.
  3. Вази — фігурні та мінімалістичні, які також можуть стати окремим предметом інтер'єру.
  4. Статуетки — допоможуть надати унікальності будь-якій кімнаті.
  5. Аромадифузори або палички — наповнять приміщення ароматом, що розслаблює, і дарують настрій.
  6. Скриньки — не тільки відмінний декор, але і додатковий простір для зберігання улюблених прикрас.
  7. Лампи, світильники, фігурки з підсвічуванням — яскравий, корисний та атмосферний декор, без якого не обійдеться жоден вечір.

Навіть маленька свічка або картина подарує відчуття тепла і завжди нагадуватиме про увагу близької людини.

Доглядова косметика

Набір косметичних засобів — бажаний подарунок для кожної дівчини. Косметику варто вибирати суто індивідуально, краще для близької подруги, у перевагах якої не доводиться сумніватися. Можна підібрати набір, до якого входять креми та сироватки. Варто заздалегідь уточнити тип шкіри подруги, а краще конкретні продукти, щоб подарунок був справді корисним. Є також універсальний вихід — презентувати набір косметики для догляду за шкірою взимку.

доглядова косметика

Для догляду за тілом обрати подарунок не так складно. Гель для душу, крем для тіла, молочко або лосьйон з нейтральним або не надто вираженим запахом, напевно, сподобаються.

Ігри для Playstation

Хороша ідея для подарунка другові, якщо він вже має ігрову приставку. Популярні Mortal Kombat, Bloodborne, Battlefield, Far Cry, Dead By Daylight, Hogwarts Legacy у списку бажаних у кожного геймера, що стежить за ігровими трендами.

Новинки ігор на плейстейшн

Особливим подивом для любителя ігор буде отримати в подарунок абсолютну новинку — Marvel's Spider-Man 2, Assassin's Creed Mirage, Cyberpunk 2077 Phantom Liberty, Alan Wake 2. Якщо гра ще недоступна до запуску, можна оформити попереднє замовлення і надіслати його подарунком через обліковий запис Playstation.

Хороший огляд: Що краще Xbox або PlayStation: 12 паралелей між цими приставками

Пледи та подушки

Таким подарунком можна порадувати сімейну пару друзів. Цей корисний та універсальний презент ніколи не буде зайвим у будинку.

плед на кріслі

Можна вибрати пледи з бавовни та натуральних теплих матеріалів для домашнього затишку в холодну пору року. Не менш приємним буде плед на флісі. Бавовняний варіант нейтральних відтінків підійде на всі випадки життя. Добре, якщо плед на подарунок підбирається із різдвяними принтами. З його допомогою у будинку можна створити святкову атмосферу.

Декоративні подушки в пару підібрати до пледа, тоді це буде виглядати як комплект.

Що подарувати батькам на Різдво

Мама і тато — найближчі люди в нашому житті, їх хочеться порадувати чимось особливим, виявити турботу. Питання в тому, що переваги кожного члена сім'ї часто розходяться, тому рішення, що подарувати на Різдво батькам, вимагає ретельного підходу.

Вініловий програвач

Такий подарунок кращий, ніж будь-яка сучасна музична техніка. Він повертає в часи молодості.

Вініловий програвач на подарунок

До програвача можна купити кілька платівок із записами улюблених пісень. Особливо це цінно, якщо хтось із батьків — затятий меломан і захоплюється колекціонуванням платівок.

Набір посуду для сервірування

Цю ідею оцінить мати. Добре, що вибір широкий, можна вибрати святковий варіант або купити набір для щоденного використання.

посуд для дому

Оригінальний спосіб зробити свято по-справжньому сімейним — купити тарілочки у різдвяному стилі. Щороку, дістаючи такий посуд, батьки згадуватимуть вас.

Зимовий светр

Одяг — універсальний подарунок. Зимовий светр з незвичайним принтом для тата і теплий в'язаний кардиган для мами не залишиться недооціненим і зігріє в холодні вечори.

Різдвяний светр на подарунок близьким

Серед якісних варіантів одягу:

  • Светр зі святковими мотивами — із зображенням Санти, Оленів, Ельфів. Особливо поширені варіанти з дощем, ялинковими іграшками та навіть справжнім підсвічуванням, яке включається натисканням кнопки.
  • Теплий светр з натурального матеріалу — кашемір і шерсть вважаються якісними та довговічними, при цьому чудово зігрівають. Класичний фасон може стати відмінним варіантом для роботи та повсякденного носіння.
  • Худі з унікальним малюнком — на теплій кофті можна видрукувати сімейне фото чи написати жарт, який зрозуміють лише члени родини. Це весело, оригінально і так по-домашньому.

Варіантів дуже багато, все залежить лише від фантазії.

Планшет

Планшет є універсальним. На ньому можна фільми подивитися, книги почитати, пограти та ще й роботою зайнятися, якщо потрібно. Гаджету не завадять додаткові аксесуари: чохол, захисне скло, навушники.

планшет у руках

Цікава стаття: Lenovo Tab M10 Plus огляд та оцінка планшета за 14 пунктами

Сімейна фотосесія

Відобразити сімейне свято на фотографії — найкраща традиція, яка з роками відгукується лише теплом. Для фільмування достатньо орендувати декоровану студію у різдвяному стилі та знайти фотографа. Реквізити та святкові костюми теж надаються у студії, від учасників знімання потрібен лише гарний настрій. Фотосесія — також чудовий привід купити фотоальбом для збереження сімейних карток.

 батьки дивляться фотоальбом

У статті — 15 ідей подарунків на Різдво. Хоча, якщо постаратися, можна знайти набагато більше. Кінцевий вибір залежить від бюджету, переваг того, кому призначено презент, та фантазії самого «Санти». Головне — виявляти свою любов і турботу, адже свято — найкраща нагода показати близьким, наскільки вони для нас важливі.

Для спадщини: Страви на Різдво — 12 традиційних і 3 нестандартних, які прикрасять кожен стіл

 

Коментарі
Залиште коментар