Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати сімейній парі на Новий рік — 15 оригінальних ідей

Дата публікації: 04.12.2023 11:33
Дата оновлення: 07.12.2023 11:01

Новорічні свята — це ялинка, час із близькими та друзями, і, звичайно ж, подарунки. З останнім часто виникають складнощі. Особливо важко вибирати подарунок сімейній парі. Адже це дві людини, часто з різними смаками. Нижче ділимося цікавими варіантами, що подарувати сім'ї на Новий рік, щоб догодити подружжю.

Мультимейкер

Практичні подарунки — те, що потрібно для сімейних пар, які одружилися нещодавно. Часто молоде подружжя ще просто не встигло купити необхідну техніку для дому. У такому разі можна сміливо дарувати мультимейкер.

різні насадки для мультимейкера

На такому пристрої простіше щоранку готувати собі смачні сніданки. Серед різних моделей зі змінними насадками особливо популярні:

  • Для гриля: можна запікати овочі, обсмажувати сосиски та навіть готувати яєчню;
  • трикутних сендвічів: тостовий хліб та начинка — виходить смачний англійський сніданок;
  • горішків з тіста: за раз випікаються 6-12 шкаралуп горіхів, які потім наповнюють згущеним молоком;
  • вафель: виходять товсті ароматні вафлі, вони подобаються шанувальникам солодких сніданків.

Мультимейкер — чудовий новорічний подарунок парі на Новий рік. Презент особливо порадує сім'ю, яка любить отримувати практичні речі під ялинку.

Корисно знати: Яку вибрати вафельницю: 9 неодмінних «треба»

Зволожувач повітря

Дарувати такий пристрій на Новий рік дуже доречно Адже взимку у квартирах сухе повітря через опалення. Деякі зволожувачі самостійно визначають рівень вологи у приміщенні. Якщо повітря надто сухе, включаються автоматично і починають працювати доки не стабілізується вологий мікроклімат. Такий подарунок на свято особливо підійде сімейній парі з новонародженою дитиною. Адже саме немовлята найбільш чутливі до рівня вологості у кімнаті.

Фондю

Сир чи шоколад розтоплюють у посудині, вмочують шматочки хліба чи фрукти, і їдять. Можна скуштувати таку страву не лише у ресторані. Ринок пропонує різні набори для приготування фондю вдома. Закоханим сподобається подарунок на Новий рік.

фондюшниця для дому

Для двох цілком підходять фондюшниці на 300-350 мл. Прилади бувають електричні та ті, що працюють від відкритого вогню. Електричними, звичайно, зручніше користуватися, але фондюшниці, які працюють від свічки чи пальника, створюють набагато романтичнішу атмосферу.

Напередодні свят: Як правильно вибрати ялинку штучну — 7 порад

Кавоварка

Якщо подружжя любить пити каву, питання, що подарувати парочці на Новий рік розв’язується саме собою. Чому б не купити кавоварку? Це справжній скарб для любителів гарячого ароматного напою. І вибрати є з чого: крапельні, капсульні, гейзерні, ріжкові моделі.

Сімейна пара п'є каву

Кожен із цих видів кавоварок відмінно підходить для домашнього використання. Пара любителів кави точно оцінить такий презент.

Бездротова колонка

Любителям музики — бездротову колонку. Вона стане в пригоді вдома і на природі, можна дивитися фільми з якісним звуком, слухати подкасти. Пристрої працюють без додаткової підзарядки 8-10 годин, їх легко підключати до телефону та ноутбука.

Для порівняння: Колонка Jbl Charge 4 або Flip 5: вибираємо за 6 критеріями

Новорічні піжами

Парні піжами — чудова ідея подарунка для сім'ї на Новий рік. Такий презент зігріє та порадує щовечора, особливо після напруженого робочого дня.

Сімейна пара в новорічних піжамах

Краще вибирати одяг із тематичним принтом: олені, сніговики, ялинки, сніжинки, льодяники. І придивитися до утеплених варіантів.

У комплект до піжами доцільно придбати шкарпетки з цікавим новорічним малюнком.

Колекція крафтового шоколаду

Солодощі на Новий рік — це класика. Ви не помилитеся з подарунком, якщо подаруєте колекцію крафтового шоколаду. Це смачно та цінно, адже такі смакоти не виробляються масово. Вони створюються у маленьких майстернях невеликими партіями. Крафтовий шоколад готують із найкращих інгредієнтів високої якості. Його смак особливий, такого не зустрінеш серед плиток із магазину.

Можна знайти солодощі з горіхами чи сухофруктами. Молочний, чорний шоколад, гіркий. А також рожевий, блакитний та навіть жовтий. Щоб подарунок виглядав пристойнішим, варто купити святково упакований набір плиток.

Комплект постільної білизни

Постільна білизна — доречний подарунок з приводу свята. Якщо важко визначитися, що подарувати сімейній парі на Новий рік, варто взяти текстиль. Однотонний, з малюнками — не важливо. Головне, не помилитися з розміром комплекту. Розрізняють чотири види:

 
Розміри
Простирадло Підковдра Наволочки
Півтораспальний 155x220 150x220 50x70 (70х70) 2 шт.
Двоспальний 200x220 180x220 50x70 (70х70) 2 шт.
Євро 220x240 200x220 50x70 (70х70) 2 шт.
Сімейний 220x240 150x220 (2 шт.) 50x70 (70х70) 2 шт.

Якщо розмір постелі нестандартний, у майстерні можна замовити індивідуальне пошиття.

Парні чашки для закоханих

Якщо обмежений бюджет, чудовим подарунком на Новий рік стануть парні чашки із цікавими написами чи картинками. Є чашки, які реагують на гарячу воду: при наповненні проявляються зображення, слогани, змінюється колір. Деякі з них у своєму комплекті передбачають ложечки для розмішування цукру

набір чашок на подарунок

Щоб ідея з парними чашками була оригінальнішою, можна замовити індивідуальне виготовлення з фотографіями подружжя. Перед тим, як вручати такий подарунок, варто наповнити коробку солодкими сюрпризами або мандаринами. Так сім'я отримає не лише гарний посуд, а й смачний десерт.

Пазли: подарунок для посидючої пари

Якщо подружжя любить проводити вільний час вдома, можна подарувати їм пазли. Це чудова розвага для довгих зимових вечорів. Вибір величезний. У магазинах варіанти на будь-який смак.

 

Пара збирає пазли

При покупці слід звернути увагу на рівень складності. Пазли — досить бюджетний подарунок. Вартість залежить від кількості елементів, виробника та типу мозаїки. Можна придбати стандартні варіанти з картону. Якщо пару важко здивувати, варто звернути увагу на 3D та 4D моделі. Великий пазл на 3000 елементів закриє потребу закоханих у цікавому дозвіллі до кінця зими.

Настільні ігри для двох

Настільна гра допоможе приємно провести час, створить емоції та теплі спогади.

Пара грає в настільну гру

Для сімейної пари краще вибирати ігри, які розраховані на двох гравців. Ось кілька цікавих варіантів настолок.

Холмс: Шерлок та Майкрофт

Гра, в якій учасникам слід провести розслідування. Вночі у місті стався вибух, і тепер детектив має дізнатися, чи не плануються повторні теракти. Щоб розкрити злочин, у гравців є сім раундів. У місті живе багато різних персонажів, які мають інформацію, пов'язану зі справою. Перемогу в грі здобуває той детектив, який зібрав більше доказів та свідків, а отже, набрав більше балів.

Війна Кільця

Ця настільна гра створена за мотивами трилогії Дж. Р. Р. Толкіна «Володар кілець». Гравці боротимуться із силами темряви за владу у Середзем'ї. Переможцем стане той, хто першим зможе знищити Кільце Всевладдя.

Доббл

Настільна гра для тих, хто не любить вигадувати складні стратегії. Правила дуже прості: гравцям потрібно знаходити зображення, що повторюються на дисках. Перемогу у цій грі здобуває найуважніший.

Подарунковий набір для ванни

Перед святами магазини формують безліч цікавих боксів. Краще зупинити вибір на наборах, де є:

  • Піна, кольорові бомби, гелі;
  • ароматні солі, масажні олії, батери для тіла;
  • скраби, мочалки із натурального матеріалу.

Таким подарунком подружжя точно користуватиметься із задоволенням.

Гірлянди

Святкової ілюмінації ніколи не буває надто багато, тож дарувати гірлянди на Новий рік — чудова ідея. Особливо якщо пара вперше святкує це свято разом. Вони могли просто не встигнути купити необхідні декорації. Вибір гірлянд дуже великий.

гірлянда у кімнаті

Рекомендуємо купити для подарунка одну з таких моделей:

  1. Гірлянда-нитка, що складається зі шнура та лампочок. Таку ілюмінацію можна повісити на ялинку, стіни або прикрасити сходи.
  2. Гірлянда-сітка чудово підходить для прикраси вікон.
  3. Белт-лайт — гірлянда з великими круглими лампочками. Така ілюмінація не втрачає своєї актуальності цілий рік. Влітку пара зможе прикрасити нею альтанку.

Що стосується кольору, краще зупинитись на теплому жовтому або холодному білому світлі. Вони сприятливі для зору.

Цікавий вибір: Гірлянди Twinkly: огляд 10 моделей

Фотокнига для важливих спогадів

Подружжю завжди можна покласти під ялинку фотокнигу. У ній вони матимуть змогу зафіксувати важливі моменти свого життя. Нині мало людей роблять паперові фото. Більшість знімків залишаються лише в електронному варіанті та нерідко зникають через ламання техніки. Фотокнига допоможе впорядкувати та зберегти сімейну історію.

сімейна фотокнига

Підписка на стрімінговий сервіс

Напевно, кожна сім'я була б щаслива отримати на Новий рік передплату на стрімінговий сервіс. Це практичний презент, який подарує багато приємних емоцій. Рекомендуємо зупинити свій вибір на наступних сервісах:

  • Netflix. Ідеальний сервіс для пари, яка любить дивитися фільми та серіали. Для подружжя краще вибирати пакет «Преміум». Тоді буде можливість переглядати контент одразу на кількох пристроях.
  • Megogo. Стрімінговий сервіс пропонує своїм користувачам різноманітний контент. На Megogo можна переглядати фільми, слухати подкасти та аудіокниги, дивитися телевізійні шоу. Місячна передплата коштує дуже дешево.
  • YouTube. Сервіс, де багато цікавого контенту. Для сім'ї найкраще придбати тариф «Сімейний». Там з'явиться можливість відтворення на декількох пристроях. З такою передплатою доступні фільми, серіали, можна слухати музику та орендувати відео.

Для новорічного подарунка доречно купити передплату на рік.

Новий рік — ідеальне свято, щоб порадувати друзів оригінальними подарунками. Якщо відповідально підійти до вибору сюрпризів, навіть для сімейної пари можна знайти презент, який сподобається подружжю. Різноманітна техніка, домашній текстиль, настільні ігри, декоративні речі та солодощі люблять більшість людей. Головне пам'ятати, що подарунок це ще не все. Важливо дарувати близьким свою увагу та позитивні емоції.

До речі: Що подарувати на святого Миколая: ТОП 6 ідей

Коментарі
Залиште коментар