Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати братові на Новий рік — 11 презентів на будь-який бюджет

Дата публікації: 24.11.2023 12:36
Дата оновлення: 12.01.2024 15:20

Дарувати так само приємно, як і отримувати. Тому будь-яка урочистість таїть у собі радість від проявлених вдячності та турботи. Гарний той подарунок брату на Новий рік, який перегукується з його інтересами та потребами, задає позитивний тон для майбутніх вражень. Щоб побажати щастя, успіхів і здоров'я в новому році, ловіть 11 ідей. В іншому — вибір за вами.

подарунок братові на Новий рік

Поясна сумка

Вона практична. Одягнув на пояс, руки вільні, телефон, гаманець і ключі заховані якомога далі від сторонніх очей, зате у себе на виду. На відміну від рюкзаків або плечових, сумка на пояс рівномірно розподіляє вагу, не навантажує спину і плечі. Вона краще захищає речі від кишенькових злодіїв, особливо в людних місцях. Те, що ближче до тіла, завжди заховано надійніше.

сумка на пояс

Поясні сумки різних розмірів, можна запросто вибрати ту, що відповідає потребам брата. І не важливо, чи носить він із собою всього кілька речей, чи потрібно більше місця, наявність додаткових відділень дає свободу в плані вибору.

Їх можна носити по-різному: на талії, на грудях, через плече. Таку сумочку легко адаптувати до різних стилів, підігравши власному почуттю моди. Обираючи, дивляться на добротність матеріалу, надійність кріплення пояса і замків. В іншому на будь-який смак і колір, аби сумочка відповідала способу життя того, кому призначений презент. 

Піжама з новорічним принтом

Зшита з бавовни — м'яка, добре дихає, легко переться, швидко сохне. Фліс або фланель приємна до тіла, зігріває. Головне, вибрати правильний розмір. Для орієнтира: піжама не повинна бути затісною та занадто вільною. 

Якщо сумніваєтеся у виборі розміру, звіряйтеся з мірною таблицею, наданою виробником. І зіставляйте зріст, об'єм плечей, рук, ніг, талії свого братика. Не полінуйтеся зробити заміри вимірювальною стрічкою. Або рулеткою — на худий кінець. Усе ж краще, ніж подарувати абищо, вибране на око.  

  • Якщо брат скромник, підбирайте непомітні кольори. А також у смужку, в клітинку, із зірочками, сніжинками, однотонну піжаму з новорічним малюнком. 
  • Коли любить заявляти про себе, тоді яскраву, із зухвалим принтом.

 хлопець у піжамі

Маркери якості — рядок обмотування країв (має бути акуратним) і міцна тканина, тому що піжами часто носять і регулярно перуть. Зверніть увагу на елементи, що підвищують комфорт: еластичний пояс, регульовані зав'язки, кишені.

Оскільки це подарунок, подивіться, чи гарно упакований. Або загорніть самі, щоб надати святкового вигляду.

Повербанк

Ми залежимо від електронних пристроїв. PowerBank(ом) зручно підзаряджати гаджети з живленням від USB, коли перебуваєш у дорозі, подовгу немає світла або не хочеться постійно залежати від розетки. Більшість повербанків спроєктовані таким чином, щоб бути портативними та компактними. Вони не обтяжують кишеню, займають мало місця в рюкзаку або портфелі.

повербанк заряджає смартфон

Їм притаманні швидка, а подекуди бездротова зарядка, кілька портів та акумулятори великої місткості, що дають змогу заряджати пристрій кілька разів. Внаслідок того, що різний дизайн і місткість, простіше вибирати, виходячи з потреб брата. У будь-якому разі, павери іменитих виробників (Trust, Apple, Belkin) розраховані на тривалий термін служби, витримують регулярне використання, тому надійні для повсякденності.

Добірка на вагу золота: ТОП повербанків 2023 року: 15 найкращих моделей

Бездротова мишка

Неоціненна в тому плані, що дає свободу пересування порівняно з дротовою. Ніякої плутанини кабелів, робочий простір чистий і організований за фен-шуй. Сумісна з будь-якими ноутбуками й комп'ютерами, іноді навіть із планшетами. Це корисний подарунок, стане в пригоді скрізь: удома, в офісі або в поїздці.

мишка без дроту

Якщо доводиться довго працювати за комп'ютером, бездротова миша може підвищити продуктивність і комфорт. Особливо ергономічна модель, оскільки знижує навантаження на зап'ястя. 

  1. Для брата, який розуміється на технологіях, бездротова миша з Bluetooth, високим DPI для точності, програмованими кнопками напевно стане в пригоді.
  2. Тим більше якщо він геймер. Та, що зі швидким відгуком, кнопками, що налаштовуються, і RGB-підсвічуванням, поліпшить його ігровий досвід.

У багатьох моделей плавне прокручування, покращене захоплення і настроювана чутливість. Займають менше місця на столі, підключаються до мережі та не вимагають складного налаштування. Серед відомих виробників хороші MSI, RAZER, GENIUS.

Рукавички з підігрівом

У них постійно тепло, що рятує в мороз. Вони зігрівають руки навіть при сильному мінусі. Якщо брат захоплюється катанням на лижах або сноуборді, любить прогулюватися навіть коли дуже холодно, рукавички з підігрівом подарують комфорт. Багато з них оснащені регульованими налаштуваннями тепла у вигляді вбудованого контролера зі світловим індикатором. 

Обігрів трирівневий: 

  • високий (3 світлодіоди) 60-65 °C зігріває 2-2,5 год; 
  • середній (2 світлодіоди) 50-55 °C обігрів протягом 4-4,5 год; 
  • низький (1 світлодіод) 40-45 °C — 8-9 год. 

Зони обігріву розташовані на кінчиках пальців і тильному боці долоні. Деякі з рукавичок взаємодіють із сенсорними екранами смартфонів і планшетів. Це можливо завдяки тому, що у великий, вказівний і середній пальці обох рукавичок вшитий спеціальний матеріал.

рукавички з підігрівом

У холоднечу пальці часто німіють і втрачають спритність. Рукавички з підігрівом допомагають зберегти їхню рухливість, що корисно при виконанні робіт, які потребують точності рук. Наприклад, у 2E Touch Lite Black нагрівальний елемент підживлюється за рахунок акумуляторної батареї 7,4 В, 2200 мА-год, для якої передбачена кишенька. У комплектації йде зарядний пристрій 8,4 В 1,5 А. Такі вироби розраховані на тривалий термін служби, витримують сувору погоду, тому подарунок послужить не один сезон. 

Набір значків для рюкзака

Якщо брат колекціонує значки — тоді це знайде відгук у його серці. Обирайте такі, що відображають його улюблені заняття, спорт, музичні гурти чи відеоігри. Або ж значки з мотиваційними цитатами чи фразами, які напевно сподобаються і вразять.

рюкзак із різними значками

Якщо в нього є певні хобі, наприклад, походи, фотографія або читання, придивіться до значків, які відображають ці захоплення. Як варіант, із зображенням країн або міст, у яких він побував або мріє побувати. Щоб пристосувати подарунок до Нового року, замовляйте і купуйте сувеніри завчасно.

Смартгодинник

Стежити за часом — це не про смартгодинник. Він настільки розумний, що давно вважається смартфоном на зап'ясті. Його варто подарувати, якщо хочеться, щоб брат завжди залишався на зв'язку, стежив за своїм здоров'ям і фізичною формою, оцінив технології, які знаходяться під рукою. У такого годинника безліч можливостей:

У чому вигода?
Як проявляється?
Зручність

Можливість отримувати та відповідати на дзвінки, смс і сповіщення додатків, прямо з зап'ястя.

Можна проговорювати команди для виконання завдань, встановлювати нагадування, надсилати повідомлення і запитувати без використання телефону

Відстеження здоров'я

Вести облік пройдених кроків і відстані, а також спалених калорій.

Записувати темп, відстань і частоту серцевих скорочень, наприклад, коли біжиш, плаваєш або їдеш на велосипеді.

Відстежувати частоту серцевих скорочень, рівень кисню в крові та перевіряти електрокардіограму (ЕКГ).

Аналізувати фази сну

Можна увімкнути інтелектуальні функції

Синхронізувати зі смартфоном для доступу до контактів, календарів і управління музикою.

Під'єднати можливість для безконтактних платежів.

Встановити навігацію за GPS.

Налаштовувати циферблат годинника відповідно до свого стилю

Міцність

Багато моделей водонепроникні, в них можна плавати, ходити під дощем.

Витримують падіння, не дряпаються

Продуктивність

Можна встановлювати нагадування, будильник і таймер прямо з зап'ястя.

Відстежують стрес, пропонують дихальні вправи

Сумісність з іншими пристроями

Управління девайсами «розумного будинку» зі смартгодинника.

Використовувати як пульт дистанційного керування

Ось кілька найкращих варіантів годинників. 

  1. Apple Watch Series ідеальні для користувачів iPhone. Вони комплексно відстежують стан здоров'я коштом безлічі додатків. У них стильний дизайн.
  2. Samsung Galaxy Watch підходить лише для користувачів Android, особливо для тих, у кого смартфон Самсунг. У девайса гнучкі налаштування.
  3. Blackview орієнтовані на фітнес і моніторинг здоров'я. Відрізняється тривалою автономністю.
  4. 2E — бюджетні, у них базовий фітнес-трекінг і непоганий час автономної роботи. Щоправда, обмежена кількість додаткових функцій і застосунків порівняно з преміальними брендами.

До слова: Як поміняти циферблат на Apple Watch за 4 кроки

Ігрова поверхня

Вона шикарна. Велика поверхня, гладка текстура для точних рухів миші, а також протиковзна підкладка — все, про що тільки мріє геймер. Особливість ігрової поверхні в тому, що створює зручну опору для зап'ясть і рук, знижує втому під час тривалих ігрових сесій. І захищає стіл від подряпин, спричинених постійним рухом миші.

 ігрова поверхня з мишкою та клавіатурою

На об'ємистих килимках простіше робити розмашисті рухи. Це оцінять ті, хто вважає за краще грати на низьких налаштуваннях чутливості миші. Єдине, що погано, так це те, що на світлих килимках або тих, що з тканинною оббивкою, видно бруд. Малюнки й логотипи тьмяніють і з часом відшаровуються. Потрібно чистити частіше, ніж зазвичай. Однак для брата, який полюбляє грати, це не проблема, адже в пріоритеті точність, комфорт та естетика.

Гра для приставки чи ПК

Якщо завзятий гравець, можна подарувати братові на Новий рік те, що вийшло зовсім недавно. І звісно ж, з урахуванням його вподобань — це треба знати. Тому що поняття «хороша гра» для кожного з нас сильно відрізняється. Якщо підбирати відповідно до інтересу, тоді подарунок буде більш значущим і приємнішим для нього.

задоволений хлопець із консоллю в руках

Якщо у брата консоль, вважай, щасливчик. Для приставок постійно виходять багато ексклюзивних ігор. З іншого боку, ПК продуктивніший, з більшими можливостями налаштувань. Відповідно, для комп'ютера пропонується бібліотека ігор набагато ширша. Щоправда, дорожча і складніша. Вибір багато в чому залежить від того, на чому грати і які аспекти гри найважливіші для братика.

В тему: Ігри з хорошим сюжетом — 10 найбільш вартих уваги

Термочашка

Завдяки ізоляції та вакуумній технології термогорнятко зберігає температуру напою незалежно від того, холодно чи спекотно ззовні: 8 годин для гарячих і 12 годин для холодних. Це зручно. Оскільки відпадає потреба в одноразових стаканчиках. Брат зможе приносити напій із дому, а не купувати на ходу.

термочашка і перекус на столі

Більшість із них виготовляються з нержавіючої сталі, рідше — з міцного пластику. І ті, й інші довговічніші за звичайні кухлі. І практичніші, завдяки надійним кришкам із силіконовими прокладками. Таким чином забезпечено захист від протікання. Матеріали нетоксичні, їх можна мити в посудомийці. При високих температурах все одно не виділяються шкідливі хімічні речовини, властиві для звичних пластикових виробів.

Подарувати братові на Новий рік термочашку досить-таки вигідно з точки зору збереження температури напоїв, екологічності та довговічності. Однак при виборі відповідної слід враховувати вагу виробу (важка — не завжди добре) і вимоги до обслуговування. Оцінить такий сюрприз той, хто постійно в русі, любить активний відпочинок або хоче якомога довше зберегти теплоту чи холод у склянці.

Читайте: Як вибрати термокружку: 7 характеристик

Конструктор LEGO

Старший завжди догодить молодшому братові. Особливо, якщо обидва люблять будувати/конструювати і їм подобається LEGO. Тематичні набори часто випускаються обмеженим тиражем, тож це гарна нагода колекціонувати конструктор відомої марки. Згодом він стане цінним раритетом.

конструювати з LEGO

Цеглинки та детальки LEGO славляться якістю і міцністю, здатною витримати багаторічне використання. Їх тестують на безпеку перш ніж продавати. Усі елементи відповідають суворим стандартам, абсолютно безпечні та сумісні один з одним. Для кожної моделі передбачені зрозумілі інструкції зі збирання, тож навіть початківці зможуть самостійно зібрати собі іграшки LEGO.

Набори різні: чи то техніка, архітектура, кіно, чи то фантастичні світи. І для будь-якого віку — дитині, підлітку, дорослому. Загалом, LEGO може стати незабутнім сюрпризом, що пропонує поєднання творчості, виклику і задоволення. Однак важливо враховувати захоплення брата, вік, наявність вільного місця і тип набору, який подарує йому враження.

Як бачите, кожен з одинадцяти представлених подарунків корисний і особливий. Тож, зустрічаючи Новий рік із братом, нехай обраний вами презентик стане віддзеркаленням міцної дружби між вами та провісником прийдешніх добрих часів.

Пізнавальна стаття: 50 незвичайно-цікавих фактів про Лего, про які ви точно не знали

 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії