Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд SONY Walkman NW-A35 – 4 сторони топового mp3-плеєра

Дата публікації: 27.12.2017 13:30
Дата оновлення: 27.12.2017 13:30

Sony NW-A35 знахідка для цінителів хорошого звуку: він дає можливість господареві мп3-плеєра слухати треки студійної якості. Крім того, власник цього суперавтономного девайса зможе забути про зарядку і насолоджуватися треками добу і навіть довше.

SONY Walkman NW-A35

Виробник випустив дві версії моделей – NW-A35 і NW-A35HN. Обидві мають 16 гігабайтами постійної пам'яті, але до другого варіанту додаються навушники з функцією шумозаглушення. ДО плеєру також кладуть інструкцію, зарядний кабель і гарантійний талон.

Читайте далі, щоб дізнатися більше подробиць про зовнішність, якість звучання і про те, на що здатний цей мп3-плеєр.

Зовнішній вигляд

У дизайні цього портативного плеєра гармонійно поєднуються мінімалізм і функціональність. Виглядає девайс стильно, приємно і без надмірностей. Модель доступна в чотирьох колірних рішеннях: жовтому, синьому, червоному і класичному чорному. Кожен варіант відрізняється приємним на дотик матовим покриттям.

Примітка: навушники (в разі якщо вони передбачені комплектацією) збігаються з плеєром за кольором.

цвета NW-A35

В цілому зовнішній вигляд девайса від Sony нагадує смартфон. За формою NW-A35 – це монолітний брусок. Передня і бічні панелі пристрою – металеві, а задня зроблена з міцного пластику. На ній виділена область NFC, яка допоможе швидко скопіювати музику і відео з іншого пристрою.

Фронтальна панель плеєра від Соні практично повністю закрита темним захисним склом з закругленими краями. Рамки, які обрамляють сенсорний екран, досить великі, однак, це зовсім не псує загальну картину. Над екраном розміщений логотип виробника, а в правому нижньому кутку панелі розташована напис Walkman.

Примітка: міцна – користувача не будуть дратувати люфти і скрипи. Модель компактна і легка (важить 98 грам, а розміри становлять 55,9x97,5x10,9 мм), тому зручно лежить в руці.

внешность мп3-плеера SONY Walkman NW-A35

На праву боковину винесли досить жорсткі механічні клавіші, які відповідають за регулювання гучності і контроль відтворення. Тут же знаходяться клавіші для блокування девайса і увімкнення/відключення живлення.

На лівій боковині скромно влаштувався роз'єм для SD-карток пам'яті формату мікро. Він захищений заглушкою. Внизу знаходиться фірмовий WN-port, 3,5 міліметровий міні-джек і фіксатор-петелька для ремінця.

Читайте також: WWDC 2017: HomePod – і послухати музику, і поспілкуватися з Siri можна

Екран

Як вже говорилося раніше, екран Walkman NW-A35 ховається під захищеним склом. 3,1-дюймовий TFT-дисплей – кольоровий, що не відсвічує на сонці. Розміри і якість картинки цього екрану дійсно вражають, адже далеко не всі моделі лінійки Walkman можуть похвалитися великим дисплеєм з аналогічним дозволом (480x800 пікселів на дюйм), а також рівнями яскравості і контрастності.

Наприклад, у B183F мініатюрний екранчик – рядок, яка відображає хід роботи. Модель E-583 дисплеєм з класичною для мп3-плеєрів 2" діагоналлю з показниками роздільною здатністю 320х240 пікселів. У NW-A25 екран трохи більше, ніж у варіанту серії Е: його діагональ дорівнює 2,2 дюймам, а роздільна здатність становить 240х320 пікселів. У порівнянні з цими пристроями дисплей новинки виграє.

Сенсор екрану розпізнає тільки впевнені натискання. Це, мабуть, єдине нарікання, яке може викликати дисплей плеєра.

екран SONY Walkman NW-A35

Що показує дисплей

Коли включається плеєр, на екрані відображається логотип, а потім – горизонтальні хвилясті лінії. Вони означають, що ОС початку завантажуватися. Коли завантаження закінчується, екран показує вікно з обкладинкою альбому, яку Ви слухали до відключення.

Ще на дисплеї користувачеві видно рядок статусу у верхній частині екрану, а також відображається інформація про режим плеєра (Stop або Play), дані про рівень гучності і індикатор заряду акумулятора. Якщо включені Bluetooth NFC, їх значки теж відобразяться на дисплеї.

Цікаво почитати: ТОП-10 кращих внутріканальних навушників

Управління та функціонал

Управляти Walkman NW-A35 однією рукою досить комфортно, причому виймати з кишені плеєр не обов'язково: його бічні кнопки добре відчуваються на дотик. В цілому керування настільки зручне, що користувач зможе вільно контролювати гучність і гортати треки наосліп вже через день-два активного використання.

Розробники оснастили цей mp3-плеєр фірмової операційною системою, зробленої на базі LINUX. Користувачеві доступно п'ять екранів, перемикатися між якими можна свайпамі.

У базовому вікні відтворення (саме воно показується за замовчуванням після увімкнення плеєра) відображається:

  1. плейлист – інформація про доріжках, гучності і режимі відтворення;
  2. стан акумулятора;
  3. активні бездротові підключення;
  4. клавіші навігації.

Вгорі знаходиться фонотека з різними типами сортування доріжок. У цій же області відкривається доступ до FM-радіо і функція вивчення мови з режимом перемотування коротких фрагментів доріжки і можливістю відтворення їх в режимі петлі.

налаштування звука и шумоподавления у SONY Walkman NW-A35

Свайпа вправо відкриває доступ до закладок – аналогу розділу «вибране», куди користувач може моментально додати потрібні доріжки прямо з головного екрана. Розділ «Налаштування» знаходиться тут же. У ньому розташовано меню конфігурацій дисплея і виведення звукового сигналу, керування бездротовими інтерфейсами. Там же є опція, яка відкриває доступ до персональних звуковим налаштувань:

  • еквалайзера з різноманітними пресетами;
  • функцій, за допомогою яких можна підвищити якість до HI-RES;
  • віртуальному об'ємному звуку з безліччю «заводських» режимів;
  • регулюванню треків по гучності.

Примітка: збереження рівня гучності аудиотреков стане в нагоді при прослуховуванні доріжок з різною якістю запису, яка дозволяє «Вирівняти» звучання кожного треку в плей-листі.

Навушники якими виробник доповнює пристрій, відрізняються придушенням шуму активного типу. А в самому пристрої користувач має можливість налаштувати режими придушення шуму в залежності від оточення. Їх всього чотири: для автомобіля, для поїздок в громадському транспорті, для літака, а також для офісу.

Див. також: ТОП-10 кращих повнорозмірних закритих навушників

Звук

Навіть найбільш просунуті функції і максимально комфортний інтерфейс – ніщо, якщо звучить пристрій, м'яко кажучи, не дуже. Але хвилюватися не варто – у Walkman NW-A35 зі звуком повний порядок. Плеєр знахідка для аудиофилов, адже він відтворює всі популярні формати, причому не тільки mp3, але і FLAC.

При прослуховуванні виникає почуття, що творці моделі поставили собі завдання зробити універсально приємний звук, і це їм вдалося. Частоти відтворюються в межах 20 Гц-40 кГц, і роздільна здатність файлів може досягати 192 кілогерц.

SONY Walkman NW-A35 с наушниками

Господар NW-A35 отримує збалансований і досить потужний звук. Низьких частот цілком достатньо, що особливо важливо любителям електронної музики і шанувальникам екстремально важких напрямків. Верх досить чіткий і дзвінкий, але слух не ріже. Середини рівно стільки, скільки її має бути в міксі. Середній діапазон частот відчутний вухом, але не претендує на лідерство. Вокальна доріжка на своєму місці: не" випирає» вперед і не «завалена» на задній план. Незважаючи на початкову універсальність звучання, користувач може налаштувати звучання, як захоче: у плеєра є шестисмуговий графічний еквалайзер.

Девайс можна сміливо віднести до представників Hi-Fi класу, чия фішка – в інтелігентному чистому і насиченому звучанні, що ВИДІЛЯЮТЬSony конкурентів.

Варто пам'ятати: багато в чому якість звучання і рівень деталізації залежать від того, які навушники користувач використовує з плеєром в зв'язці, а також від формату і якості аудіофайлу. Втім, фірмові навушники, які виробник кладе в комплект до однієї з модифікацій плеєра, нарікань не викликають.

Це цікаво: Будь королем вечірок з потужними Bluetooth-колонками Sony

Технічні характеристики

SONY Walkman NW-A35
Аудіоформати DSD, AAC (НЕ DRM), AIFF, ALAC, FLAC, HE-AAC, MP3, WMA (НЕ DRM) і WAV
Відео і картинки AVC (H.264/AVC), MPEG4
Дисплей 3.1" , TFT, 480х800 пікселів
Пам'ять 16 ГБ, можливість вставки карти пам'яті microSD об'ємом до 128 ГБ
Інтерфейси Walkman Port, Bluetooth з LDAC, NFC
FM-тюнер є
Габарити 55.9x97.5x10.9 мм, 98 г
Час роботи від акумулятора (в безперервному режимі):

без шумозаглушення: 45 годин (mp3 128 кбіт/с), 30 годин (FLAC 192 кГц/24 біт), 25 годин (DSD 2,8 МГц);

з шумозаглушенням: 39 годин (mp3 128 кбіт/с), 27 годин (FLAC 192 кГц/24 біт), 22-й годині (DSD 2,8 МГц)

Час зарядки батареї 4 години
Діапазон частот 20 Гц-40 кГц
Підтримувані дозволу PCM до 24 біт/192 кГц, DSD64
Звукові обробки графічний еквалайзер (шість смуг); VPT (віртуальний об'ємний звук); DSEE HX; ClearAudio +; динамічний нормалізатор; Clear Phase; лінійна фазова корекція
Шумоподавление активну (зі штатними навушниками)
Режими шумозаглушення (вибір середовища) Авто AI; Автобус/Поїзд; літак; Офіс
Виходи аналоговий на навушники (3,5 мм)

Що ще почитати: ТОП-7 найкращих навушників-вкладкаів

SONY Walkman NW-A35 варто придбати тим, хто любить слухати музику в студійній якості і цінує високу автономність. Можна сміливо завантажувати безліч треків у FLAC і не переживати, що об'єму сховища не вистачить, адже в плеєр можна поставити флеш-картку. Такий девайс розбавить нудьгу під час поїздки, зробить прогулянку і тренування ще краще – звучить він відмінно. Модель здатна довго працювати – програвати треки до 45 годин поспіль в форматі мп3, а щоб зарядитися, йому треба всього лише 4 години.

Коментарі
Залиште коментар