Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 блендерів з млинком

Дата публікації: 16.02.2018 14:29
Дата оновлення: 19.04.2023 15:28

Блендер невелике за розміром, але багатофункціональне обладнання, яке оперативно виконує більшість кухонної роботи. Він якісно шаткує, ріже, збиває, замішує тісто на пиріг або перетворює яєчні білки на стійку пишну піну. Серед насадок у блендері може бути млин. Що це таке і чим допоможе цей аксесуар, розповість стаття на прикладі 10 популярних моделей.

Читайте також: Як вибрати хороший блендер на кухню?

Блендеры с мельничкой

GORENJE HBX884QX

Невеликий блендер GORENJE HBX884QX у своєму арсеналі вінчик для збивання і чашу-подрібнювач об'ємом 0,8 л. Ріжуча насадка із чотирма лезами кріпиться по центру чаші. Гострі ножі якісно шаткують тверді продукти, а також перемелюють фарш, ягоди та інші компоненти.

Блендер с мельничкой GORENJE HBX884QX

Споживана потужність блендера становить 800 Вт, цього цілком досить, щоб у кілька натискань кнопки подрібнити горіхи чи пюрировать яблука.

Колекція переваг цієї моделі побутової техніки наступне:

  • Нековзна рукоятка. Покрита гумою ручка занурювального блендера значно полегшує роботу, дозволяючи експлуатувати обладнання з мінімальною вібрацією.
  • Мірна склянка з кришкою. Чаша має на стінці мірну шкалу для точного дозування інгредієнтів та щільно закривається пластиковою кришкою. Вона підходить для зберігання сипучих продуктів або свіжоприготованого крему.
  • Імпульсний режим. Технологія призначена для подрібнення твердих компонентів. Ножі, обертаючись на максимальній швидкості, періодично зупиняються, що дозволяє рівномірно перемішувати вміст чаші.
  • Захист від дітей. Спеціальний замок на ручці не допускає його випадкового увімкнення.

Млин і склянка виконані з якісного пластику, а ніжка блендера – з нержавіючої сталі. У комплекті є стильна чорна підставка для насадок.

BRAUN MQ 785 PATISSERIE PLUS

Наступна модель BRAUN MQ 785 PATISSERIE PLUS розширену комплектацію. У наборі з блендером йдуть насадки для шатківниці (великої, дрібної), різання продуктів кружальцями, замісу тіста та вінчик. Доповнюють їх дві чаші: компактний млинок та міні-комбайн.

Погружной блендер с мельничкой BRAUN MQ 785 PATISSERIE PLUS

Той подрібнювач, що менший, з об'ємом 350 мл обладнаний гострими ножами і підходить для швидкого помелу кави, сухих трав і т.д. Основа ємності має прогумований обідок для кращого зчеплення з поверхнею. Крім того, ця нековзна підніжка приглушує вібрацію під час роботи.

Достоїнства даного обладнання:

  • Місткий міні-комбайн. Чаша більша (ємністю 1,5 л), закривається кришкою з широким отвором, щоб додавати компоненти під час роботи. Збоку – зручна ручка з прогумованим прошарком. Чашу з готовим паштетом чи йогуртом можна зберігати в холодильнику.
  • Система Smart Speed. Спеціальна кнопка на ручці дозволяє контролювати роботу техніки за потреби. Щоб збільшити швидкість замісу або помелу, достатньо утримувати цю клавішу кілька секунд.
  • Ніжка-дзвін. Металева основа блендера виконана «дзвоном». При збиванні невеликої кількості інгредієнтів у склянціАБО чашці бризки і дрібні частинки не розлітаються на всі боки, утримуючись під «куполом дзвона». Крім того, конструкція гарантує рівномірне перемішування продуктів.

Всі насадки блендера (крім рукоятки) можна мити в посудомийній машині. Цей момент значно полегшує догляд за технікою.

Невеликим" мінусом" моделі є відсутність кришки на мірній склянці.

REDMOND RHB-CB2930

Модель REDMOND RHB-CB2930 оригінально. Поєднання насичено чорного антрациту з бронзовими вставками додає блендеру плюсів, наближаючи візуально до техніки преміум-класу.

Потужне обладнання (850 Вт) працює на 8-и швидкостях ( турборежим). Регулюється інтенсивність шаткування або збивання спеціальною кнопкою. ПРО те, чи увімкнена техніка, сигналізує синій обідок по контуру кнопки.

Блендер с мельничкой REDMOND RHB-CB2930

У наборі вінчик, склянка на 0,6 л і млинок місткістю 800 мл. Чаша має насадку із S-подібним лезом. Основа блендера «вінчає» невеликий купол з 5 гострими ножами. Його конструкція дозволяє подрібнювати продукти невеликого об'єму; при цьому отвори з боків" купола" не дають інгредієнтам забиватися в ножах.

ЗА допомогою такої комплектації можна готувати всілякі соуси, свіжі паштети, пюре та креми. Готову їжу зручно зберігати у великій склянці.

ДО «плюсів» обладнання відносять:

  • Простота обслуговування. Всі деталі техніки легко знімаються і просто встановлюються назад. Миється блендер проточною водою.
  • Soft-touch покриття. Це нековзний пластик, з якого зроблені кришка та основа млина, а також рукоятка блендера.
  • Компактність і легкість. Вага обладнання з усіма комплектуючими становить 1,1 кг. Навіть у розібраному стані блендер не займає великої площі, будучи ідеальним рішенням для маленької кухні.

Недолік – склянка без мірної шкали і кришки. В останньому випадку, якщо зберігати готовий крем у холодильнику, він може просочитися запахами іншої їжі або зовсім зіпсуватися.

Цікаво буде також дізнатися: Як вибрати занурювальний блендер?

GORENJE B800E

У моделі GORENJE B800E встановлений на стаціонарну підставку. Місткість чаші – 1,5 л, на стінці є мірна шкала. За перемелювання продуктів" відповідає" невеликий гострий ніж.

Стационарный блендер с мельничкой GORENJE B800E

Блендер працює на 3-х швидкостях з потужністю до 800 Вт. Інтенсивність подрібнення інгредієнтів регулюється механічним перемикачем. Він зручно розміщений на передній частині підставки. Трохи вище розташована кнопка" Пауза", яка дозволяє зупинити блендер для додавання нових компонентів, не змінюючи швидкості. Гумові ніжки сприяють кращій фіксації на столі, через що вібрація під час роботи техніки практично невідчутна.

У списку переваг цього примірника:

  • Кришка млина з прогумованим ущільнювачем. Це дозволяє уникнути раптового відкривання під час роботи та гарантувати захист від розбризкування суміші.
  • Міні-кавомолка. Невеликий подрібнювач встановлюється на підставку замість чаші. Підходить не тільки для помелу кави, але й сухих трав та спецій.
  • Удароміцний корпус. Підставка та чаша виконані з якісного пластику, який не розколеться під час удару чи падіння блендера на підлогу.
  • Дизайн блендера. Модні чорно-перламутрові фарби техніки відмінно впишуться в оздоблення кухні, гармоніюючи з духовим шафою витяжкою.

ПРО секрети вибору останньої ми писали у статті: Вибираємо витяжку на кухню з повітроводом або без

Для прискорення роботи передбачений імпульсний і турборежим. Вони дозволяють короткочасно вмикати максимальну швидкість, контролюючи тим самим густоту і однорідність маси, що збивається.

"Мінус" обладнання – відсутність додаткових насадок. Нашаткувати капусту або порізати моркву для салату на цій моделі не вийде.

GORENJE BN1000W

Потужний (1000 Вт) стаціонарний блендер GORENJE BN1000W ергономічним дизайном та великим переліком можливостей. У наборі дві невеликі чаші-подрібнювачі, які можна використовувати як склянки і навіть брати з собою в дорогу. Спеціально для цього блендер укомплектований кришками: дві суцільні дозволяють щільно закрити ємності, поклавши в сумку свіжий йогурт або соус до шашлику на природу. Окрема кришка для зберігання готової суміші має питну отвір, що закривається ковпачком.

Стационарный блендер с мельничкой GORENJE BN1000W

Для точності дозування інгредієнтів на стінках чаш позначено мірну шкалу. Обидві млинці підходять для зберігання продуктів в холодильнику.

Максимальна швидкість блендера становить 20000 оборотів за хвилину. З такою інтенсивністю техніка легко дробить лід, тверді та сухі компоненти, шкірку, перемелюючи їх до однорідної маси. Стійкість обладнання під час роботи забезпечують надійні гумові ніжки.

«Плюси» моделі:

  • Широкий асортимент можливостей (від колки льоду до збивання ніжного смузі). Для приготування їжі у блендера передбачено 2 швидкості + імпульсний режим.
  • Легкість керування. На панелі всього три кнопки: увімк./вимкн., регулятор високих і низьких обертів, а також клавіша активації імпульсного режиму.
  • Всі деталі блендера (крім підставки) підходять для миття в посудомийній машині.
  • Насадки для шаткування овочів або замісу тесту в комплектації цієї моделі немає. Мабуть, це єдиний Мінус обладнання.

BRAUN MQ 545

Модель блендера BRAUN MQ 545 оформлена в світло-сірих тонах. Такий лаконічний дизайн поєднуватиметься з будь-яким інтер'єром кухні. Для повної ідилії стилю можна також купити вбудовувану мікрохвильову піч Whirlpool AMW 498/WH пароварку Gorenje FS 900 Simplicity W, в тих же кольорах.

Устаткування укомплектоване віночком для збивання, двома млинами різних розмірів та склянкою ємністю 0,6 л. Працює техніка на двох швидкостях, споживаючи потужність 600 Вт. Для збільшення інтенсивності помелу блендер оснащений системою «Турборіж».

Погружной блендер с мельничкой BRAUN MQ 545

В обох подрібнювачах встановлені гострі S-подібні леза, які швидко змішують необхідні продукти в однорідну масу, без «розшарування» консистенції або грудочок. Підробити горіхи, зелень, сир – ця дія виконується за лічені секунди. Щоб зробити повітряний крем або тісто на млинці, використовують насадку-вінчик.

Достоинства цієї техніки німецького виробника:

  • ніжка блендера у вигляді «дзвона», що рівномірно охоплює компоненти, запобігаючи розбризкуванню частинок;
  • мірна шкала на склянці і великій чаші, що допомагає контролювати об'єми інгредієнтів та готової суміші;
  • великий млин з ручкою та ємністю 1,25 л, в якій зручно дробити лід або готувати компоненти для фруктового десерту, йогурту, «шовковистого» паштету;
  • маленький млинок (місткістю 350 мл), що ідеально підходить для приготування невеликих порцій.

ДО недоліків обладнання можна віднести відсутність занурювального отвору на кришці великої чаші. Щоб додати до суміші додаткові продукти, доведеться зупиняти блендер та знімати кришку.

PHILIPS HR 2103

Модель PHILIPS HR 2103 великим млином на 1,5 л, що надійно кріпиться до стійкої платформи. Цей подрібнювач закривається кришкою із ущільнювачем. Для зручності експлуатації чаша має ручку та носик, що значно полегшує виливання рідких сумішей. Контролювати об'єми інгредієнтів, що закидаються в чашу, допомагає мірна шкала на її стінці.

Блендер с мельничкой PHILIPS HR 2103

У наборі зі стаціонарним обладнанням йде маленький подрібнювач. У цій ємності на 120 мл можна готувати невеликі порції продуктів: нарізати зелень, цибулю, натерти сир або змолоти ароматні кавові зерна.

У моделі від PHILIPS є 3 основні особливості:

  • Насадка-фільтр. Призначена для приготування соєвого молока, а також свіжих фрешів із м'яких ягід та плодів.
  • Леза ProBlend4 star. Гострі нержавіючі ножі зі спеціальним заточуванням швидко і якісно справляються з помолом продуктів будь-якої твердості, включаючи лід.
  • Зручне зберігання шнура. Спеціальний відсік у корпусі дозволяє повністю сховати електричний шнур, звільняючи цим місце біля техніки.

ДО переваг можна віднести і функцію паузи. Вона зупиняє роботу блендера для додавання інгредієнтів до робочої чаші.
У комплекті немає окремої склянки, а функцію вимірювача виконує млин. Продовжує список недоліків та відсутність додаткових насадок (наприклад, для шаткування). Щоправда, остання проблема вирішується швидко: досить придбати окрему терку-шатківницю з контейнером Fissman DV-8650.MS на 4 леза.

PANASONIC MX-GX1011WTQ

Маленький блендер PANASONIC MX-GX1011WTQ місткий млинок на компактній підставці. Чаша об'ємом 1 л обладнана зручною ручкою для переноска та щільно закривається кришкою.

Стационарный блендер с мельничкой PANASONIC MX-GX1011WTQ

Подрібнювач та підставка виконані з міцного, але легкого пластику. Маса блендера в зібраному стані дорівнює лише 1,8 кг. Керується обладнання двома кнопками на корпусі. З їх допомогою включається живлення техніки та швидкість роботи. До речі, модель збиває продукти на одній швидкості, а потужність 400 Вт.

Перелік переваг включає:

  • Додаткову міні-млинок. Невелика чаша, що входить до комплектації, призначена для помелу кави, сухих трав тощо. Крім того, вона кришить лід, горіхи, імбир та інші тверді продукти.
  • Стійкі ніжки. Нековзна гумова основа з Чотирма ніжками міцно утримує техніку на столі під час роботи, запобігаючи вібрації.
  • Компактні розміри. Модель зручно зберігати в кухонній тумбочці, наприклад, по сусідству з каструлями посудом для сервірування. У цьому чашу з підставки можна знімати.

Недолік техніки – у великого млина немає носика для виливання рідин. Ще одним «мінусом» є відсутність у комплекті мірної склянки.

GORENJE B600BG

Блендер під назвою GORENJE B600BG у строгому чорному кольорі. На антрацитовому корпусі розміщено механічний перемикач швидкостей (їх у блендера 3) та кнопка живлення. Стійкі вакуумні ніжки надійно кріплять підставку із чашею до столу, запобігаючи вібрації під час роботи.

Стационарный блендер с мельничкой GORENJE B600BG

Об'ємний млинок (1,5 л) щільно фіксується на підставці, закриваючись прогумованою кришкою з занурювальним отвором. Для зручності переміщення чаші збоку передбачено велику ручку.

Оскільки подрібнювач виконує одночасно і функцію мірної склянки, на її бічній стінці позначена шкала. Подібний аспект полегшує приготування нових страв. Красиво оформити йогурт, що вийшов, або смузі можна, виклавши їх в ШИКАРНІбокали.

Цікава стаття на тему: 5 видів коктейлів, які запросто можна приготувати вдома!

ДО «плюсів» цього блендера відносять:

  • 4 гострих леза з нержавіючої сталі зі спеціальним заточуванням;
  • імпульсний режим, який прискорює збивання продуктів до ідеальної густоти;
  • простий догляд за деталями блендера, що підходять для очищення в посудомийці;
  • відсік в корпусі для зручного зберігання кабелю;
  • автоматичне вимикання техніки при перегріві;
  • міні-кавомолка в наборі, яка підходить для помелу спецій та сипучих продуктів.

Надійність роботи забезпечує двигун потужністю 600 Вт.

Функції «Колиця льоду» у цієї моделі немає. Крім того, до комплектації не включений додатковий посуд для вимірювання об'ємів продуктів перед їх опусканням у чашу.

REDMOND RFP-3950

Модель REDMOND RFP-3950 на тлі попередніх варіантів розширеною комплектацією. У набір блендера входять: два великих млинка, вінчик для збивання, об'ємний мірний стакан з носиком і велика тертка для шатківниці.

Погружной блендер с мельничкой REDMOND RFP-3950

працює техніка на одній швидкості. Посилити інтенсивність збивання можна, застосовуючи турборежим. У разі насадки обертаються зі швидкістю до 14000 оборотів за хвилину. Це означає, що фруктовий десерт для всієї родини буде готовим за лічені секунди. Залишиться тільки викласти його в стильні салатники та прикрасити до смаку.

Разнообразьте своє меню, прочитавши: 5 смачних веганських рецептів, які сподобаються всім!

Серед «плюсів» обладнання:

  • Місткий млинок (вона ж фуд-процесор) на 1,4 л. Чаша закривається кришкою із широким занурювальним отвором, дозволяючи додавати компоненти під час роботи. Толкач входить у набір.
  • Другий подрібнювач на 1,2 л. Втулка з чотирма ножами, розташованими на різній висоті, рівномірно перемішує інгредієнти під час збивання, тому суміш виходить без грудочок.
  • Насадка-терка. Круглий диск призначений для шаткування овочів або фруктів. Насадка ріже не тільки соломкою, а й акуратними скибочками.
  • Зручна рукоятка блендера. З обох боків ручки зроблені спеціальні заглиблення для надійної фіксації її в долоні під час роботи обладнання.

Серед усіх 10 представлених моделей, це – найдорожчий варіант. Саме вартість техніки є її головним недоліком.

Вибір блендера з млином за 4 критеріями

Розглянувши 10 представлених блендерів з млином, можна для порівняння об'єднати їх характеристики в одну таблицю. Це допоможе швидше визначитися з найкращою моделлю, яка виконує всі необхідні функції.

Наявність додаткових можливостей у такому устаткуванні надає блендеру безперечних переваг:

Модель
Тип блендера Кількість млинів Об'єм великого млина, л Додаткові функції
GORENJE HBX884QE занурювальної 1 0,8 збивання віночком
BRAUN MQ785 PATISSERIE PLUS занурювальний 2 1,5 збивання віночком, фуд-процесор
REDMOND RHB-CB2930 занурювальний 1 0,8 збивання віночком
GORENJE B800E стаціонарний 2 1,5 кавомолка
GORENJE BN1000W стаціонарний 2 1 колка льоду, кавомолка
BRAUN VQ 545 занурювальний 2 1,25 колка льоду, кавомолка
PHILIPS HR 2103 стаціонарний 2 1,5 фільтр для соєвого молока, кавомолка
PANASONIC MX-GX10100WTQ стаціонарний 2 1 кавомолка
GORENJE B600BG стаціонарний 2 1,5 кавомолка
REDMOND RFP- 3950 занурювальної 2 1,4 шинковка, кавомолка, фуд-процесор

Прочитавши статтю про 10 блендерів і розібравшись, що таке млинка, придбати найкращий екземпляр техніки буде легко. З представлених моделей, безперечно, найфункціональніша – REDMOND RFP-3950 Якщо блендер потрібен тільки для збивання соусів і кремів, можна віддати перевагу екземплярам простіше, наприклад, GORENJE BN1000W або BRAUN VQ 545. Остаточну точку у виборі поставить вартість обладнання.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії