Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд смартфонів Huawei P10 і P10 Plus - камерні флагмани

Дата публікації: 11.05.2017 11:16
Дата оновлення: 11.05.2017 11:16

У моїх руках 2 самих топових флагмана від компанії, що займає 3-є місце в світі ринку смартфонів. Прямо зараз і тільки для вас - Huawei p10 і p10 plus з двома камерами Leica і витонченим дизайном, який не змусить нікого пройти повз. Поїхали!

Дизайн

Зробити такі обтічні форми справжнє мистецтво, смартфон повністю монолітний. Хіба що скляну смужку з камерами додали для естетики.

На лицьовій стороні внизу - втоплена в корпус сенсорна кнопка зі сканером відбитка пальця, зверху розмовний динамік і фронтальна камера, а також датчик наближення і лід індикатор. На задній частині смартфона 2 камери, спалах і дуже вдало заховані антени - вони акуратно вписуються в дизайн смартфона і не кидаються в очі.

На правій стороні - гойдалка регулювання гучності і шорстка кнопка включення з червоною окантовкою. На лівій стороні розташували тільки лоток під сім карту, на нижній частині смартфона динамік, вихід Type-c і роз'єм під навушники. У моделі Плюс зверху є ІК-порт, дуже актуально в століття розвитку розумного будинку управління побутовою технікою один пультом. 

На тест видали смартфони чорного матового кольору, але в продажу будуть доступні і інші кольори. Незважаючи на велику діагональ моделі Plus, смартфон зручно використовувати однією рукою.

екран

Екрани захищені новеньким Gorilla Glass 5 з 2.5д склом без олеофобним покриття, спітнілі руки видають себе відразу. Але зате є режим управління в рукавичках - взимку це точно необхідно. 

Екран версії Плюс придбав 2к дисплей, коли у молодшій версії - FullHD. Цього їм вистачає з головою для створення чіткої картинки.

IPS матриця робить картинку насиченою квітами, а кути огляду максимальними. Картинка насичена чорним кольором, очі не втомлювалися навіть при тривалому перегляді фільмів. 

На сонці з максимальною яскравістю комфортно користуватися, але екран відблискує. А з мінімальною яскравістю можна і почитати книгу перед сном не відчуваючи дискомфорту. 

Можна налаштувати колірну температуру монітора - причому не просто повзунками, а за допомогою дуже симпатичного колірного кола.

ОС і продуктивність

Продуктивний процесор HUAWEI Kirin 960 з 8 ядрами і виконаний по 16 нм техпроцесу - потужний, але і ручки вам погріє, якщо сильно його навантажувати. У парі з 4 гб ОЗУ вхід в будь-яку гру безболісний для ваших нервів, ніяких фризів і більш того без просадки ФПС - справжня знахідка для мобільних геймерів. А в моделі ПЛЮС топової комплектації встановлена ​​6 Гб ОЗУ - у мене стільки і ноутбуці не варто*(можна зробити як нарізку типу фейловий кадр але спеціально його зняти стендапом)

Мультизадачність на висоті, додаток ніби і не закривалося миттєва віддача після натискання.

Телефон під керуванням 7-го андроїда поверх якого фірмова оболонка EMUI 5.1.Наекранние клавіші в налаштуваннях змінюється на 1 сенсорну кнопку, за допомогою якої можна повернутися назад \ на робочий стіл \ викликати диспетчер задач або ж гугл пошук. Рішення дуже зручне, а разом з овальної кнопкою нагадала мій Мейзі. 

Сканер відбитка пальця тут просто ідеальний, сприймає навіть спітнілі пальці з першого разу - це мабуть самий зручний і найшвидший сенсор, яким я користувався.

Камера

Дві камери в смартфоні - це популярна тема у флагмани. Тому Huawei P10 може похвалитися двома камерами, та ще якими! Напевно, багато хто чув про Leika - це німецька компанія, заснована в 1930 році і до цих пір є іконою стилю в світі фото. І Huawei p10 якраз може похвалитися оптикою Leika! Два модуля трохи відрізняються між собою - 20 МП монохромна камера і 12 МП кольорова. Вони відмінно допомагають один одному, підтягуючи якість фотографії - знімок робиться одночасно обома модулями і виходить більш насиченим і контрастним.

У моїх руках не було більш крутих камер, ніж в цьому телефоні. І ось чому! Одні монохромні фото тільки чого варті, адже знімок ч \ б ставати не програмно через застосування фільтра, а за допомогою окремої матриці! Це робить фотографію контрастною, соковитою і емоційної.

Функція оптичної стабілізації зменшує розмиття рухомих об'єктів і спрощує зйомку з рук. Комбінована фокусування 4в1" фазова, безперервна, лазерна і глибока автофокусування" робить знімки з підвищеною точністю і без ніякого мила або пригальмовування.

Круто, що не потрібно тягати з собою громіздкий штатив, фотік і пару об'єктивів для нього. Компактний смартфон Huawei p10 завжди під рукою, а завдяки особливостям його камер, вам доступно більше можливостей в мобільній фотографії.
 
Для зйомки реалістичних емоційних портретів передбачили багато що поліпшують технологій. Наприклад, застосовується точне розпізнавання осіб по 3D-технології.
Додатково є миттєва зміна глибини різкості - широка діафрагма камер другого покоління робить портрети з ефектом боке, наповнюючи їх особливою магією. 

Основна камера знімає 4к відео з частотою 30 кадрів в секунду, та ще й стабілізуючи зображення. У мене вже з'явився план зняти новий низькобюджетний хоррор на цей смартфон. А в особливо страшних місцях на Slow-motion переходити - вже не в 4К, звичайно, зате повільно і напружено.

Фронтальна 8 МП камера доповнили автофокусуванням і діафрагмою f/1.9. За рахунок широкої діафрагми, пропускає в 2 рази більше світла, фото виходять дуже яскравими, як раз урізноманітнює ваш Сторіс. Мабуть, багато хто стикався з проблемою, коли не вся компанія друзів влазить в кадр. Тут для групового фото камера автоматично переходить в ширококутний режим і все поміщаються. Full-HD відео з Фронталки відмінно підходить для щоденних блогів.

звук

Об'ємний чистий звук видає один динамік. І на максимальних тримається добре, що не хрипить \ не кричить, а якісно відтворює. У навушниках та ж ситуація, слухати музику одне задоволення. 
Основний плюшки є робота розмовного динаміка під час відтворення відео або аудіофайлу - виходить гідний стереоефект. За рахунок правильного балансу всіх частот, чутно все до найдрібніших деталей. Я кайфую від цього телефону.

автономність

За рахунок того, що він тонкий і безрамковий, велику батарею сюди не всунешь. Але інженери Huawei постаралися - і в р10 вмістилася батарея 3200 мАг, а модель ПЛЮС може похвалитися 3750 мАг. У обох смартфонів хороший показник автономності - один день. Мені ж вистачило на 5 годин активного використання - я його просто з рук не випускав.

Швидка зарядка huawei super charge дає свої плюси, за 30 хвилин майже 50% - як раз поки збираєтеся на роботу підзарядити.

підсумок

Відмінний флагманський смартфон з двома камерами, що роблять такі знімки, що і з зеркалкой порівняти можна. Звуку вистачає для особистого міні-кінотеатру, а в парі з класним IPS екраном можна дивитися ютуб нескінченно. 

З потужним процесором в Huawei p10 гри літають на максималку, а 6 гигов оперативної пам'яті в P10 Plus стали моїм ідеалом. Дизайн смартфона розкриє статус власника, а строгий колір корпусу підкреслить амбіції власника.

Коментарі
Залиште коментар
А
20.06.2017 00:21

Впечатляющие камерные флагманы, которые заинтересуют не только поклонников бренда Huawei. Производительность p10 впечатляет и может соперничать с топовыми гаджетами конкурентов, но наиболее привлекает решение производителя по камерам: сочетание двух фотомодулей от Leika - настоящий подарок владельцам флагманов Huawei.

Категорії