Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Геймерська миша HyperX Pulsefire FPS - готуйся-цілься-вогонь

Дата публікації: 19.05.2017 11:53
Дата оновлення: 19.05.2017 11:53

Все навколо підштовхує мене на дорогу геймерства. Не було ноута - так ось він. Ще й моник крутий на додачу. Тепер ось і мишка з'явилася. Причому дуже крута - з фактурної неслизькою поверхнею, приємною формою і без зайвих наворотів. HyperX Pulsefire FPS позиціонують як ідеальну миша для шутерів від першої особи. Чому так? Давайте розбиратися!

Дизайн

Зовні зрозуміло, що миша геймерская - червоне підсвічування, злегка незграбні краю. Але ніяких надмірних наворотів немає - і я за це дуже вдячна HyperX. Мені не потрібна мишка з сорока кнопками або унікальними малюнками на тільце. Головне - щоб сенсор працював четенько, а форма підходила руці.

Мишка підійде тільки правші. І справа не тільки в бічних кнопках, які розташовані під великим пальцем. Вся форма мишки - висока, з приємною опуклістю під долоню і несиметрично скошеної поверхнею - ідеальна саме для правої руки.

Мені дуже сподобався матеріал мишки - на бічних гранях використовували софт-тач з нанесеною на нього рискою, так що пальці лягали дуже чіпко, і навіть злегка вологі руки не зісковзують. А під долонею в цей час - приємних гладкий пластик. Дуже грамотне використання різних матеріалів в одній конструкції.

Дуже приємна поверхня бічних клавіш - на вигляд вони глянцеві, але на дотик абсолютно не слизькі. Палець точно лягає на кнопку, головне - долоню відрощувати побільше, тому що з моєї мініатюрної я могла дотягнутися тільки до першої кнопки.

Щоб миша ковзала по поверхні ще плавніше - знизу є дві поздовжні накладки. Вони дуже великі і можна не особливо переживати, що вони зітруться. Хоча ігрові поверхні ніхто не відміняв, особливо, якщо знайти модель улюбленого бренду або з крутим принтом.

З точки зору ергономіки - це просто свято для тих, хто користується долонним хватом. Особисто я звикла до хвату кіготь - і не могла повною мірою оцінити всі переваги цієї продуманої форми. Але навіть так ця мишка виявилася в рази зручніше будь-якої стандартної, якими я користувалася.

Єдине зауваження, яке у мене було по зручності використання - це те, що бічні кнопки винесли далеко вперед. Можливо, це через особливості мого хвата і невеликий руки, але дотягнутися до далекої кнопки я могла тільки перехопивши мишку.

Важить мишка всього 95 грам - досить небагато для ігрового варіанту, але ми то знаємо, що справа не тільки у вазі, скільки в правильному балансі. А він тут вельми непоганий.

HyperX Pulsefire FPS отримала довгий шнур в м'якій оплетке - і красиво, і практично, щоб провід не заламували і не перебивався. Схожий шнур йде і в клавіатурі Kingstone HyperX Alloy FPS, огляд якої ми вже робили, ссилочку для бажаючих глянути залишу в описі до відео.

функціональність

Хід клавіш дуже чіткий, без люфту, так що кожне натискання буде точним і результативним. Клікає мишка досить голосно, приблизно, як моя звичайна офісна мишка. Але там, звичайно, немає такого приємного точного натискання. 

Коліщатко теж дуже приємне в роботі, з коротким і чітким натисненням. Рухається м'яко, палець не зісковзує з нього, але ось насічки на коліщатку хотілося б порезче або хоча б НЕ змійкою. 

HyperX Pulsefire FPS досить велика, при цьому дуже легка - тягати її по столу було легко і приємно. Щоб не намотувати зайві кілометри по столу - є кнопка для перемикання DPI. 

Мені комфортніше всього було з 1600 dpi - мишка дуже чутливо реагувала на найменший рух. З максимальним 3200 вона занадто швидко літала, я до такого відверто не звикла. Ну і звичайно - якщо у вас моник з 4К - вам дуже сподобається плавність руху мишки, яку ви отримуєте при dpi вище 1600.

Моя вам порада - краще заздалегідь вибрати оптимальний для вас режим, кнопка перемикання dpi розташована так, що на бігу настройки не поміняєш.  

До речі, тут встановлений оптичний сенсор Pixart 3310, так що навіть максимальні для цієї мишки 3200 dpi - це не межа, всі рухи відслідковуються чітко і швидко - до 200 дюймів в секунду.

Я з великим задоволенням бігала за Елізабет в Bioshoсk Infinite і з трохи меншим задоволення мочила монстрів в Doom - правда, старий піксельний другий ДУМЧИКОВ я любила набагато більше. І там, і там мишка показала себе з кращого боку - за карабіни чіплялася швидко і точно, монстрів валила як снайпер. Дійсно дуже жвава миша, з якою легко точно навести на ціль.

У CS я не такий вже геймер, не буду брехати, так що вручила цю мишку нишпорячи людині і милувалася грою профі з боку. Дійсно помітно, що високі значення DPI робили прицілювання і снайперки просто мега-плавним. Або це у мене руки не з того місця і я ніколи не могла нормально прицілитися нема на сенсорному екрані смартфона ...

підсумки

За ціною Pulsefire FPS - дуже збалансована штука - варто в один ряд з іменитими конкурентами і навіть трішки демпінгує, при цьому надаючи користувачеві всі необхідні функції. Зручна форма і дуже класно підібрані матеріали корпусу роблять мишку дуже приємною у використанні і її не хочеться випускати з рук не тільки в іграх, але і при щоденній роботі.

Коментарі
Залиште коментар
А
16.06.2017 12:50

Мышка заслуживает внимание. С таким-то ДПИ в контру рубится будет очень удобно. Только мне не нравится как устроен дизайн основных кнопок, они расширены в конце, что не совсем удобно, да и мышка сама довольно маленькая.

h
21.05.2017 02:02

сейчас бы из снайперки целиться на высоких dpi=DDDDDDDD

Категорії