Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 морозильних камер сучасності. огляд

Дата публікації: 20.06.2017 12:56
Дата оновлення: 15.12.2023 14:39

Найпопулярніші виробники морозильних камер


Замислюючись про морозильну камеру, споживач спочатку звертає увагу на імена провідних виробників і лише потім вивчає технічні параметри моделей бренду. Чим відоміша компанія-виробник, тим більше клієнти їй довіряють: на це впливають реклама, позитивні відгуки знайомих, власний досвід покупця, який уже мав справу з цією маркою.

Це ж правило поширюється на вибір морозильної камери - за час існування морозилок на ринку встигли зміцнитися кілька брендів, яким люди довіряють – з цієї статті ви дізнаєтеся, які найпопулярніші сучасні виробники морозильників.

Читайте також: Як вибрати найкращу морозильну камеру 

Liebherr


Компанія Liebherr відома з 1949 року – Тоді вона була створена інженером Гансом Лібхер для виробництва баштових кранів. Але вже за кілька років фірма розширила спектр діяльності. Нове місце, на якому технологи фірми зайнялися випуском холодильників, принесло компанії популярність і популярність серед споживачів. Тепер під час вибору морозильної камери Liebherr ви знаєте, хто виробник – не дарма німецька якість цінується у всьому світі.

Liebherr стала особливо популярна завдяки тому, що зважилася випускати холодильники, які не будуть шкодити навколишньому середовищу. Даного шляху в компанії дотримуються досі: на екологічності виробництва та нешкідливої експлуатації її будується виробнича та експлуатаційна діяльність.

Майже всі моделі морозильних камер Liebherr мають А+ та А++ класи енергоспоживання – такі морозилки дуже економічно витрачають електроенергію (приблизно 190 кіловат на рік). Цей факт має велике значення у сучасному прагненні до розумного витрачання природних ресурсів.

Система автоматичного акумулювання холоду збереже продукти при незапланованому відключенні електрики – холодне повітря продовжуватиме вироблятися та утримуватись у камері прийнятну температуру до 26 годин.

Виробники подумали і про домогосподарок – повністю автоматизоване розморожування позбавить їх необхідності робити це вручну.

Екологічність холодильників Liebherr підтверджується такими особливостями марки:

  • Окремі моделі оснащені технологією SmartFrost, яка зменшує появу інею на продуктах та стінках. техніки, і, як наслідок, запобігає фрагментарному намерзанню льоду. Такі морозилки потрібно розморожувати вручну, але не частіше ніж 1-2 рази на рік.
  • Технологія Liebherr Superfrost пропонує перед зберіганням заморозити продукти до мінус 32 градусів – це збільшує термін зберігання до кількох тижнів.
  • Морозильні камери Liebherr мають вдосконалену функцію No-Frost – тут охолодження відбувається завдяки циркуляції всередині камери охолодженого повітря, а волога, що утворилася, відразу ж відводиться з камери.

Компактная морозильная камера Liebherr

Gorenje


Бренд був заснований 1950 року в однойменному словенському селі, назва якого сьогодні відома всьому світу. Успіх підприємства розпочався зі злагодженої роботи 11 осіб, які виробляли сільгосптехніку та кухонні плити. Успіх та визнання не зупинив засновників Компанії – навпаки, вони розширили виробництво, зробивши особливий акцент на дизайн.
Рішення принесло свої плоди: зовнішність продукції привернула увагу споживачів, які ризикнули та придбали техніку не зовсім звичайного зовнішнього вигляду. Через півтора десятки років після заснування Горіння запрошує перших дизайнерів і, бачачи правильність свого вибору, незабаром відкриває перший дизайнерський центр. З того часу зовнішній вигляд марки Gorenje став візитною карткою компанії. Так компанія Горіння обійшла конкурентів на ринку, чим і продовжує займатися досі.

Холодильна техніка Gorenje має всі необхідні функції, щоб зберегти свіжість і корисність продуктів навіть під час дуже сильної заморозки:

  • Високий клас енергоспоживання – А, А+. Моделі з такими характеристика можуть коштувати дорожче, ніж ті, у яких клас енергоспоживання нижчий, зате вони зекономлять на рахунках за електрику.
  • Система швидкого заморожування дозволить не пошкодити продукти в процесі охолодження і зберегти більше корисних елементів після розморожування. Користувачі на собі перевірили, наскільки шикарно зберігають свій вигляд м`які заморожені фрукти та овочі – томати, виноград, полуниця з вишнями.
  • Морозильні камери Gorenje успішно підтримують потрібну температуру навіть в екстремальних умовах: за величезної кількості продуктів або за відсутності електрики. В останньому випадку її холоду вистачає більше ніж на добу.

Морозильная техника Gorenje

Beko


Торгова марка Beko є одним із виробників побутової техніки торгової турецької корпорації Koc Holding. Назва марки Beko вперше стала використовуватись у 1967 році. Сьогодні Beko вважається одним із провідних брендів-виробників на Європейському ринку.

Спочатку під ім`ям торгової марки вироблялися лампочки – так завод Beko став першим у Туреччині підприємством, яке виробляло цю продукцію. Пізніше діяльність підприємства розширилася настільки, що 1959 з конвеєра заводу зійшла перша пральна машинка, а 1960 – холодильник. Поступово налагодилося виробництво та інших видів побутової техніки, а до 1977 року процес став масовим. До 1980-х років техніка Beko має великий попит у споживачів.

На популярність торгової марки вплинула і турбота про покупців – так, наприклад, щоб удосконалювати імідж підприємства та підкреслити свою турботу про споживачів, керівництво компанії Beko одними з перших почали доставляти побутову техніку безпосередньо на адреси своїх покупців.

Переваги морозильних камер Beko:

  • Морозильні камери Beko мають зручну систему містких контейнерів для продуктів – як правило, це кілька висувних ящиків та одне-два відділення з відкидною кришкою. Таким чином, у висувних ящиках зберігають продукти великого розміру – м`ясо чи овочі, а у відділеннях із кришкою заморожують лід, зберігають трави чи ягоди.
  • Антибактеріальне покриття на ручках морозильних камер Beko запобігає процесу розмноження шкідливих мікробів і не дозволить їм потрапити на продукти.
  • Морозильники Beko з дверцятами, що перенавішують, дозволять вибирати, з якого боку вам зручніше відкривати морозилку.
  • Морозильні камери Beko мають знижений рівень шуму – зазвичай близько 45 децибел. Вони працюють майже безшумно.

Морозильники Beko

Zanussi


Компанія Zanussi була створена у 1916 році в Італії, на північному сході країни. Ініціатором створення фірми став молодий підприємець Антоніо Зануссі. Спочатку компанія займалася випуском виключно кухонних плит і через деякий час випустила лінійку оригінальних моделей. Приблизно через тридцять років з моменту заснування компанії (на той час на підприємстві працювало вже близько 300 осіб) керівництво компанією бере на себе син творця – Ліно Зануссі.

Основними особливостями, які прославили фірму на всю Європу та забезпечили бізнесу сім`ї Зануссі успіх, були компактність техніки, її зручність у поєднанні з високою продуктивністю.

Наприкінці 50-х років компанія починає виготовляти пральні машини, які продумувалися до дрібниць. Для цього було створено власний технічний та дизайнерський центр – від початку головним для компанії були практичність і демократичність техніки. На початку шістдесятих років бренд починає проводити свої перші рекламні кампанії, і лише через кілька років стає одним із найвідоміших італійських виробників побутової техніки.

Свій перший холодильник із морозильною камерою бренд Zanussi випустив у 1964 році. Зараз компанія випускає не тільки холодильники, а й морозильні камери – як окремі, так і вбудовувані. Морозильна техніка бренду має безліч переваг:

  • Морозильні аксесуари Zanussi, як правило, мають клас енергоощадження не нижче А і А + – в середньому такі моделі можуть витрачати близько 350 квт на рік. Загалом холодильний агрегат здатний заморозити до 24 кілограмів продуктів за добу.
  • Велику увагу фірма Zanussi приділяє типу своїх морозильних камер: наприклад, лінійка ZFC є морозильними скриньками об`ємом 400-600 літрів. Підійде така техніка для дачі, маленької кухні чи кафе. Інша лінійка фірми, ZFU – це морозильні шафи. Навіть якщо у вас недостатньо місця для встановлення габаритної морозилки, Zanussi запропонує шафу на 300 літрів, яка добре впишеться навіть у найменшу кухню.
  • Виробник пропонує агрегати з механічним та електронним керуванням. Перший варіант простіше використання, а електронний дозволить точніше налаштувати температурний режим камери.

Морозильник Zanussi

Electrolux


Шведська компанія була заснована в 1910 року, спочатку носила іншу назву і займалася виробництвом гасових ламп. Але з поширенням електрики такий бізнес став нерентабельним і компанії довелося шукати нові можливості для самореалізації – нею стало виробництво побутової техніки.

1913 року компанія випустила перший пилосос, а 1919 року творець Аксель Веннер-Грен у зв`язку з виходом фірми на міжнародний ринок перейменовує її на англійський манер – спочатку підприємство називалося Elektromekaniska AB.
Перший холодильник компанія Electrolux випустила в 1923 році, а вже через пару років почався масовий продаж цих агрегатів не лише на території Швеції, а й за її кордоном. Лише один раз, під час Другої світової війни компанія зробила паузу у виробництві побутової техніки – тоді це було пов`язано з військовими замовленнями.

Переваги морозильних камер Electrolux:

  • Технологія Space Plus дозволяє використовувати більше корисного об`єму камери – спеціальний щитовий конденсатор допомагає заощадити до 30 см ширини морозилки.
  • Функція Temp Alert відповідає за встановлену температуру на одному рівні. Якщо раптом ви забудете закрити дверцята, або з якоїсь іншої причини температура всередині камери стане підвищуватися, система відразу попередить про це спеціальним звуковим сигналом така техніка точно не вийде з ладу від перегрівання і холодильник не доведеться ремонтувати.
  • Багато моделей морозильних камер Electrolux обладнані особливим клапаном для зняття вакууму всередині камери – віджавши його, ви без залипання відкриєте дверцята або кришку морозильної камери/скрині.
  • Невеликий дисплей у вигляді рідкокристалічної панелі керування дозволить зручно та швидко контролювати налаштування морозильної шафи – встановлюйте температуру та задавайте інші важливі параметри одним легким дотиком.

Морозильная камера Electrolux

Elenberg


Англійська марка Elenberg уперше з`явилася на ринку у 2000 році. Компанія заробила велику популярність у Східній Європі, випускаючи продукцію у країнах Азії та Туреччини. При цьому збирається побутова техніка у російському Калінінграді.

З початку існування компанія прагнула виробляти побутові прилади бюджетного класу: з асортименту Elenberg завжди можна було вибрати доступні прилади цілком хорошої якості. Крім того, асортимент бренду постійно розширюється: у кожному товарному сегменті Іноді з`являються нові моделі.

Читайте також: Як зробити інкубатор із холодильника: розведення міцного потомства

Серед численних видів побутової техніки компанії є і морозильні камери. Морозильники Elenberg нічим не поступаються агрегатам конкурентним брендам та пропонують потенційним власникам такі функції:

  • Морозильні камери Elenberg економічні не лише в плані вартості, а й тоді, коли йдеться про енергоощадження: у середньому велика морозильна камера споживатиме до 220 кВт на рік.
  • Якщо раптом у вашому будинку бувають перебої з електроенергією, не турбуйтеся – як і багато сучасних морозильників, агрегати Elenberg здатні зберігати холод в автономному режимі до 21 години.
  • Багато моделей Elenberg присутній холодоагент R600a – він допомагає керувати кліматом усередині камери.
  • Морозильники Elenberg мають досить сильну потужність – в середньому, така техніка здатна заморозити до 8 кілограм продуктів за добу.

Морозильная камера Elenberg

Haier


Компанія Haier вперше вийшла на міжнародний ринок побутової техніки у 1984 році і за дуже швидкий час встигла стати одним із найбільших виробників побутової техніки – сьогодні компанія представляє до 96 модельних рядів своїх приладів.

Після того, як Haier здобула успіх на місцевому китайському ринку, у 90-х роках було ухвалено рішення про вихід на міжнародні ринки – для цього відкрили виробництва в Малайзії та Індонезії. У той же час було зроблено перші спроби вийти на американський ринок – тоді Haier зміцнювала свої позиції на двох основних нішевих ринках: виробництві компактних та винних холодильників.

У 2000 році компанія розміщує виробництво в Південній Кароліні та приймає рішення про початок виробництва повнорозмірних холодильників. У 2002 році компанія продовжує експансувати ринок США та купує будинок у центрі Манхеттена.

Читайте також: На що звернути увагу при покупці холодильника

Сьогодні Haier виготовляє не лише холодильники, а й морозильні камери. Також на вибір надаються морозильні скрині різних розмірів – одні з них можуть підійти для компактного приміщення, інші – для промислового заморожування у великих масштабах. Вибираючи морозильну камеру Haier, ви отримуєте наступні переваги:

  • Як і багато сучасних морозильних камер, техніка Haier витрачає не більше 223 кВт на рік при корисному обсязі 223 літри.
  • Чи здатна заморожувати в середньому до 10 кілограм продуктів за добу.
  • Морозильники Haier можуть зберігати холод до 20 годин в автономному режимі (наприклад, при вимиканні електрики тривалий час).
  • Якщо вам незручно відчиняти дверцята агрегату з передбаченою виробником сторони – ви завжди можете переважити їх на інший бік.
  • Низький рівень шуму всього в 42 децибели робить роботу морозильної камери практично безшумною – ви не помітите роботу агрегату, і він не заважатиме вам гучною роботою.

Морозильная камера Haier

Snaige


Литовський бренд холодильних апаратів Snaige є єдиним виробником такого рівня у країнах Балтії. Компанія була заснована в 1963 році, і вже через рік холодильники вироблялися в конвеєрному порядку, а до 1975 року компанія зуміла випустити понад мільйон апаратів.

Сама фірма називає основною перевагою власні розробки: бренд продовжує впроваджувати нові технології та вводить у виробництво сучасні якісні матеріали. Крім того, персонал компанії стежить за світовими розробками у сфері холодильної техніки, а найпередовіші з них використовуються у процесі виробництва холодильників Snaige.

У сучасних холодильних та морозильних камерах марки застосовуються технології, що забезпечують комфортне та надійне використання техніки: система охолодження агрегатів Snaige не забруднює навколишнє середовище (працюють на природному газі R600a), має прозорі контейнери (ви відразу бачите, що всередині), а спеціальні охолоджені потоки повітря забезпечать рівномірне та повноцінне замерзання продуктів.

Основні переваги морозильників Snaige:

  • Серед моделей марки є агрегати на будь-який смак – можна вибрати великий холодильник для використання в кафе або великій кухні та невелику морозильну скриню, яку можна взяти з собою навіть на пікнік.
  • Вибираючи морозильник Snaige, звертайте увагу на спосіб розморожування: як правило, автоматичне розморожування No-Frost заощаджує ваш час та сили.
  • У середньому морозильні камери Snaige здатні утримувати холод при вимкненому живленні до 11 години.
  • Більшість моделей фірми оснащені спеціальним звуковим сигналом, який попередить вас, якщо температура всередині камери підвищилася, або якщо ви нещільно зачинили дверцята.

Морозильная камера Snaige

Indesit


Компанія Indesit була заснована у 1975 році в італійському місті Фабріано. Спочатку вона займалася машинобудуванням – виробляла ваги, газові балони та електричні водонагрівачі. Після смерті засновника фірми компанія була розділена між трьома його синами, один із яких і зайнявся виробництвом великої побутової техніки.

Компанія Indesit є одним із найбільших виробників побутової техніки в Європі. Крім торгової марки Indesit, вона представляє ще Hotpoint-Ariston та Scholtes. Побутова техніка виробляється на 14 заводах в Італії, Польщі, Туреччині, Великій Британії та Росії. Діяльність компанії була у 2010 році відзначена сертифікатом SGS – документ відповідно до міжнародних стандартів Системи керування охороною здоров`я та безпекою персоналу.

Основною продукцією фірми є пральні машини, кухонні плити, пилососи та холодильна техніка. Морозильні камери бренду Indesit мають багато корисних функцій:

  • У середньому морозильні камери мають від 3 до 7 контейнерів для зберігання продуктів. Прозорі стінки ящиків дозволяють відразу бачити їхній вміст і не відкривати кожен.
  • Більшість моделей Indesit мають високий клас енергоспоживання – не нижче, ніж А+.
  • Двері, що переважуються, дозволяють вибирати зручне місце для морозильної камери – тепер ви самі можете вибирати, з якого боку відкривати морозилку.
  • Як і в багатьох сучасних моделях, в морозилках Indesit є функція прискореної заморозки – підійде для свіжих овочів і фруктів, в яких важливо зберегти не тільки вітаміни, але і структуру з зовнішнім виглядом.
  • Технологія сигналізації відчинених дверей відразу дасть вам знати (за допомогою звукового або світлового сигналу), що дверцята морозильної камери закриті нещільно. Це допоможе зберегти продукти від нагрівання, а техніку від поломки.

Морозильная камера Indesit

Bosch


Німецька компанія, створена 1886 року підприємцем та інженером Робертом Бошем. На міжнародному ринку компанія Bosch відома як виробник широкого класу товарів від електричного обладнання до телефонних апаратів.

Перший серйозний винахід компанія Bosch зробила у 1887 році – тоді було випущено перший пристрій запалювання для стаціонарного двигуна. Так компанія зайнялася розробкою автомобільних компонентів. У 1900-1930 рр.. марка Bosch активно продовжувала розробляти стартери, клаксони, склоочисники та покажчики поворотів.

На початку тридцятих років компанія починає займатися виробництвом перших побутових приладів – 1928 року Bosch випускає першу у світі електричну машинку для волосся, 1932 року – автомобільне радіо. Перший холодильник з`явився лише у 1933 році – важив агрегат 80 кілограм і мав циліндричну форму, яка, згідно з розробкою, найкраще підходить для збереження холоду, але не така практична, як прямокутна.

Основні переваги морозильних камер Bosch:

  • Більшість сучасних морозильних камер Bosch мають електронне керування. Як правило, технологія постає у вигляді невеликого сенсорного або РК-дисплея, на якому зручно переглядати поточні налаштування морозилки, вибирати потрібну температуру та працювати з додатковими функціями.
  • Практично всі морозилки Bosch оснащені системою розморожування No-Frost – морозилка автоматично розморожується, а під час роботи на стінках камери не з`являється іній. Відбувається це завдяки постійній циркуляції холодних повітряних потоків та своєчасному видаленню вологи з камери.
  • Морозильні камери Bosch оснащені системою візуального та звукового попередження про несправності – якщо з вашою технікою станеться поломка, вона Попередить. Звуковий сигнал спрацьовує при нещільно закритих дверях або зміні температури всередині камери.

Морозильная камера Bosch

Вибираючи морозильну камеру, спирайтеся на продукцію марок, що вже зарекомендували себе, що мають за плечима довгу історію становлення та розвитку. Пам`ятайте, що за багато років роботи кожна компанія здійснила безліч розробок і продовжує застосовувати інноваційні технології, щоб зробити якість своєї техніки кращою, а самі морозильні камери – зручніше. Крім того, відомі марки піклуються про імідж і в першу чергу зацікавлені, щоб клієнт був задоволений, тому як і надійність свого вибору ви зможете бути впевненими. У випадку, якщо поломка все-таки трапилася, ви завжди зможете скористатися гарантією виробника і відремонтувати або замінити модель, що вийшла з ладу.

Дивіться відео як правильно вибрати морозильник:

Коментарі
Залиште коментар
Л
02.07.2017 14:55

Да, без морозильной камеры сейчас сложно. За лето забиваю "свою" под завязку. Конечно в приоритете фрукты. Пользуюсь второй сезон Бош. Жаловаться пока не на что. Но вот интересно, сколько она реально может прослужить?!

П
02.07.2017 02:33

Всегда тяжело делаю выбор бытовой техники: сравниваю характеристики, изучаю отзывы. Больше всего обращаю внимание именно на бренд, под которым продается техника. Вышеописанные производители много лет успешны на рынке, я предпочитаю Indesit, ведь кроме качества, компания предлагает и приемлемые цены на морозилки.

В
02.07.2017 00:51

Нравится техника Gorenje: несколько лет наслаждаюсь работой стиральной машинки словенского производителя. Но при выборе морозильной камеры отдал предпочтение технике другого бренда, поскольку привлекла ее стоимость.

Ю
30.06.2017 15:11

Понравился Electrolux. Во-первых, своей вместительностью, а во-вторых, наличием звукового сигнала. В данный момент я поняла, что эта функция просто необходима. Потому как недавно плохо закрыла морозилку, она, конечно работать не отказалась, но льда намерзло такое количество!((

Л
28.06.2017 18:11

Чисто по дизайну и размеру, мне идеально бы подошла морозилка Snaige. А вот по цене удовольствие не из дешевых получается. Что касается остальных моделей, то в Bosch не нравятся ящички, в Haier дизайн простоватый.

М
26.06.2017 10:56

Визуально мне по душе Beko. Очень хорошо придумано с дверцами. Что касается производителя, то доверяю больше всего Snaige. Дорого, но зато практично и проверено временем.

Н
25.06.2017 17:13

Присматриваю камеру, но мне нужна такая модель, которую можно установить на балконе. То есть камера, которая не будет бояться зимних морозов, осенней сырости. Подскажите, на каком варианте остановиться?!

К
25.06.2017 17:06

Не знаю, верно, нет, но предпочтение отдаю проверенным производителям. Из 10 предложенных, понравилась модель Snaige. Хотя характеристики классические, без особенностей и наворотов. Да и по вместимости, как раз, то что нужно.

Ф
22.06.2017 15:20

Отдал предпочтение морозильной камере Bosch. Все устраивает. Устройство работает бесшумно. Морозит качественно. Держит минусовую температуру без света более суток. Жалею об одном – нужно было брать камеру большего объема.

О
22.06.2017 01:30

Перед приобретением морозильной камеры важно самому определиться, какие требования к технике наиболее важны, а уж потом выбирать из предложенного магазинами ассортимента, обратив особое внимание на продукцию представленных в рейтинге брендов.

А
22.06.2017 00:08

Не предполагал, что Liebherr столь трепетно подходит к охране окружающей среды, а вот о качестве холодильной техники этого бренда известно давно. Особенно привлекает в морозилках Liebherr наличие фирменных технологий, позволяющих сохранять продукты еще дольше.

О
21.06.2017 17:43

У Бош хоть и дорогие морозильные камеры, но они надежные и вместительные. У нас уже второй десяток такому пошел. Морозит капитально, мы в него все овощи и фрукты складываем. Про Elenberg, если честно, вообще ничего не слышал, как они?

р
20.06.2017 13:49

У Электролюкса и Индезита нормальные камеры. По ценам они приземленные и по качеству не хуже того же Боша. Проверено уже, у меня 7 лет стоит Индезит, у родителей Электролюкс. Работают нормально до сих пор.

Категорії