Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд ноутбука HP Pavilion g6

Дата публікації: 28.03.2017 17:41
Дата оновлення: 28.03.2017 17:41

Компанія Hewlett Packard відома всім любителям комп'ютерної та всілякої офісної техніки. Ноутбук HP Pavilion g6 прекрасний зразок виробництва цього бренду, який зможе задовольнити вимоги самих різних користувачів. Залежно від комплектації відрізняються і можливості ноутбука, тому треба чітко розуміти, що ж ви дійсно хочете від свого пристрою.

Збірка і дизайн

Ви легко дізнаєтеся ноутбуки HP. Це незмінний дизайн, якість збірки і кількість роз'ємів. Корпус пластиковий з" металевим" ефектом. За рахунок округлених кутів і скошених боковин корпус виглядає дуже обтічним, кришка відкривається дуже легко. Внутрішня панель з клавіатурою виконана в різних кольорах – рожевому, фіолетовому, світло-сірому і сірому кольорах, так що можна підібрати пристрій як для роботи, так і для будинку.

Екран

Тут досить якісна TN-матриця, яка забезпечує хороший огляд під вертикальними і горизонтальними кутами. Передача кольору чудова, налаштування яскравості багатоступінчасті під будь-які види РОБОТИ. А ось роздільна здатність Рідкокристалічного 15,6-Дюймового Екрану 1366Х768 пікселів все ж не найкраще і відео у форматі Full HD вас не дуже порадує.

Клавіатура і тачпад

Щоб надрукувати що-небудь не доведеться докладати багато зусиль. Є повний набір необхідних клавіш, трохи скошених до основи, і всі мають довгий хід і прекрасну беззвучну віддачу. Хоча в деяких модифікаціях немає цифрового блоку.

Тачпад дуже чуйний, поверхня приємна на дотик, трохи шорстка, клавіші натискаються дуже легко. Також є приємна функція відключення роботи тачпада, виконана у вигляді невеликого поглиблення.

Звук

Звуковий рішення гідно похвали. Динаміки відомої фірми Altec Lansing заховані в спеціальній декоративної сітці над клавіатурою. Спеціальна панель налаштувань SRS Audio Control дозволяє видавати звук на найвищому рівні навіть при максимальній гучності і при цьому забути про якихось інших додаткових колонках. Корпус якісний і тому не резонує в такт музиці.

Інтерфейс і порти

На передній і задній панелі немає ніяких функціональних роз'ємів, що дозволяє встановлювати ноутбук HP Pavilion g6 впритул до стіни, економлячи корисний простір. До речі, консерватори оцінять наявність DVD-приводу на правій бічній панелі, поруч з ним – USB-роз'єм і гніздо дроти зарядки. На лівій панелі розташовані відеовиходи електричні розетки, два аудіопорти і пристрій для читання карт пам'яті. Крім того, є модуль Wi-Fi і Bluetooth стандарту 2.1.

Технічні характеристики

Найважливіші показники в будь-якому ноутбуці це якість процесора і відеокарти. Для офісної роботи цілком підійде модель серії G6 з двоядерним процесором і інтегрованою відеокартою. Для розваг і не найвимогливіших ігор можна вибрати процесори Intel і AMD (два або чотири ядра) і відеокарту Intel інтегровану або AMD дискретну. Балансуючи між цими характеристиками, можна підібрати і цілком хорошу ігрову модель.

Об'єми оперативної та постійної пам'яті також відрізняться. Це може бути 2-8 ГБ оператіви і 250 Гб – 1 ТБ на жорсткому диску. Як золотої середини між усіма технічними показниками модель HP Pavilion G6 2165SR.

Конструкція і система охолодження

Система циркуляції повітря в ноутбуках дуже продумана, захищаються і охолоджуються всі компоненти. Вбудована інтелектуальна система самостійно може відключати кулер, щоб користувач міг насолодитися тишею. У режимі максимального навантаження кількість обертів кулера збільшується автоматично. Але все-таки за системою охолодження треба стежити дуже уважно, так як в цьому випадку з'являється досить сильний шум і значний перегрів. Для очищення доведеться практично повністю розібрати пристрій.

Батарея і автономна робота

Залежно від встановлених компонентів тривалість роботи без під'єднання до мережі може тривати від трьох до чотирьох годин. А якщо відключити деякі модулі та змінити налаштування яскравості екрану можна збільшити цей показник.

Що в підсумку?

Ноутбук Ноутбук HP Pavilion g6 має висока якість виконання і приємний дизайн. Залежно від комплектації можна підібрати пристрій для різних завдань: від офісної роботи до перегляду фільмів і дуже вимогливих ігор. Єдине – користувачеві доведеться стежити за системою охолодження і вчасно займатися її очищенням.

Купити даний ноутбук або будь-які інші, а також широкий ряд іншої техніки ви можете в інтернет-магазині MOYO з доставкою в будь-населені пункти України.

Коментарі
Залиште коментар
У
30.06.2017 01:56

Не нахожу предмета для восторга: Bluetooth 2.1, разрешение экрана, система охлаждения, интерфейсы - всё дышит стариной в этом ноутбуке. Да и TN-матрица - и в Африке TN-матрица! Подкоплю на другую модель.

Категорії