Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд електроскутера E-mania Zero - маленький, та молодецький

Дата публікації: 04.05.2017 15:58
Дата оновлення: 04.05.2017 15:58

Скутери давно в моді, особливо в Азії. Але ось електроскутери - вже щось новеньке. Яскравий приклад того, що електротранспорт - це не тільки круто, але і красиво - електроскутер E-mania Zero. Він може вам запропонувати високий кліренс, амортизацію підвіски, динамічний розгін - і повну безпеку для навколишнього середовища. Як йому це вдається?

Дизайн

Ви тільки подивіться на цього красеня! Він явно з іншої планети, без всяких там стирчать проводів або купи кнопок в яких не розберешся.

Цільна сталева рама з передньої і задньої амортизацією здатна витримати людину вагою до 180 кг. Доступний скутер в варіантах червоного-білого і чорного матового кольору. Як на мене - чорний взагалі вогонь!

М'яке шкіряне сидіння забезпечить вам комфортне пересування. Воно прошито червоною ниткою і виглядає лакшери, відчувається також. Під пластиковою кришкою нижче сидіння знаходиться гніздо для зарядки скутера. Там же під сидінням заховані і все" мізки" байка. Акумулятор розташований посередині рами, і захищений від попадання вологи і бруду металевим корпусом.

Поверхня рукояток чіпка, руки не зісковзують, але бажано їздити в рукавичках, оскільки з незвички можна натерти мозоль. На правій частині розташований замок запалювання і ручка газу. На лівій частині зручно розташувалися вимикач світла і кнопка сигналу - все в прямому сенсі слова під рукою. У пластиковому корпусі на вилці керма розташувалася Led-фара і цифровий спідометр з показником заряду батарей.

Передня частина підвіски зроблена з односторонньою подвійний виделкою, на якій кріпиться колесо, дискові гальма з помаранчевими супортами, і крила захищають райдера від калюж. На лівій частині корпусу розташована стояночная лапка, як в велосипедах - махнув ногою і поїхав.

На задньому колесі встановлений моторчик, що приводить електроскутер в рух. Там же є дискової задній гальмо, крила і пружина амортизатора - з таким набором будь-які купини невідчутні, а калюжі непомітні. 

Характеристики

Мотор в E-mania Zero потужністю в 1200 W. Його вистачає, щоб розвивати швидкість до 40 км \ год. У скутера дуже динамічний розгін, але після 28 км \ год швидкість набирається повільніше і поводиться трохи спокійніше. Сам мотор Бесщеточний, що говорить про підвищений моторесурс. А відсутність вихлопних газів радує гринписовцев, як і мене. Майбутнє точно за екологічним транспортному!

Ручки гальма туговато у використанні, але так простіше контролювати силу натискання гальма. Гальмівна система гідравлічна, а дискові гальма встановлені в E-Mania Zero дають мені більше впевненості на дорозі. Трішки натиснув на ручку гальма, і скутер відразу скидає швидкість.

З його вагою в 46 кг можна затягнути додому на перший поверх, а невеликі габарити, дозволяють вміститися у вантажний ліфт. Так що турбуватися про його зберіганні не варто. 

Led-фара в скутері працює тільки в одному режимі, і висвітлює дорогу метрів на 10. Відсутність поворотников мене злегка здивувало, але на практиці їдучи в одному ряду не перебудовуючи можна безпечно дістатися до пункту призначення. Головне голова нехай залишається в шоломі.

Передня і задня підвіска прибирають весь можливий дискомфорт при їзді по наших дорогах. Колеса з універсальним протектором і мають відмінне зчеплення з дорогою на будь-якому покритті. Та й на бездоріжжі електробайк поводиться впевнено і здатний подолати будь-які нерівності. 

В скутері встановлений літій-іонний акумулятор на 20 Аг. За заявою виробника його вистачає на поїздки до 90 км. Так як я витискав з нього всі соки на гірках і давав газу на прямих - розрядив його трохи швидше - десь за 60 км.

Заряджається акумулятор за 6 годин від будь-якої розетки 220 В. Добре, що не потрібно бігати і шукати особливу зарядну станцію, як у більшості власників електро автотранспорту. 

Сама зарядка йде з європейської виделкою і блоком живлення на 60 А 220 В. Його вага в районі півкілограма, і я б рекомендував брати з собою, хіба мало незаплановану подорож, а зарядка є. Повністю зарядити мопед на заправці вийде десь за 10 грн - дуже економно, особливо коли бензин стартує від 25 за літр.

Також в комплекті йде 2 ключа запалювання і пульт сигналізації. У разі спрацювання сигналізації буде чути характерний звуковий сигнал і спрацює блокування коліс. Хто запитував лакшери функції - заводиться з брелка сигналізації в 2 торкання. Сигналізація одностороння, брелок НЕ запищите в разі нападу на вашого залізного коня - так що рекомендую тримати вуха гостро - такого красеня напевно захоче собі кожен.

За допомогою пульта можна поставити мопед на сигналізацію і зняти з неї, подати звуковий сигнал і відключити звук. Також є чарівна комбінація за допомогою якої скутер можна завести без ключа.  

Виробник вклав в комплектацію QR-код для доступу до безкоштовного додатку для скутера. Зв'язавши його по bluetooth з вашим смартфоном отримуємо місце розташування байка за допомогою GPS, а також доступ до налаштування максимальної швидкості мопеда - якщо давати дитині покататися, можна знизити швидкість для його безпеки. Проблема в тому, що додаток китайське. Русифікація йому не завадила б, а то я трохи загубився в цих ієрогліфах ...

В обслуговуванні скутер дуже простий, не потрібно міняти купу фільтрів чи якісь інші витратні матеріали. Головне перед виїздом перевіряти гальма, світло, і заряд акумулятора.

підсумки

Транспорт майбутнього з кожним днем ​​все ближче до нас завдяки екологічному E-mania Zerо. Маневрений електроскутер з високим кліренсом готовий з комфортом перенести вас за 90 км, і це на одному заряді.

Коментарі
Залиште коментар
Б
17.06.2017 14:36

Характеристики скутера порадовали. Обязательно его приобрету, так как по всем параметрам он меня устраивает. Ценник, конечно, высокий, но за года три електроскутер самоокупится, ведь одна заправка стоит десять гривен. Интересно, каков ресурс батареи?

А
11.05.2017 23:29

сегодня видели сие чудо в Материке, грациозный красавец