Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung Galaxy s21 — 10 розділів докладної інформації

Дата публікації: 12.10.2022 10:02
Дата оновлення: 12.10.2022 10:55

Коли настає ТОЙ САМИЙ момент, замислюємося про зміну смартфона. Причини цих думок можуть бути зовсім різними: починаючи від ламання свого гаджета до зниження продуктивності пристрою через його вік. Так чи інакше, змінюючи щось звичне на нове та невідоме, треба розуміти, з чим зіткнетеся. Саме тому вирішили зробити огляд одного з найпопулярніших пристроїв. Знайомтесь, Samsung Galaxy s21!

Позиціювання смартфона

Samsung Galaxy s21 — найвибагливіший зі всіх модифікацій S-серії. Гаджет з обсягом пам'яті на 128 ГБ оцінюється в 776 доларів США або 28 700 гривень.

samsung galaxy s21 огляд

У нього відмінні характеристики, що приємно дивують не тільки пересічного користувача, а й професіонала, який вибирає смартфон для роботи.

На замітку: Як фотографувати зоряне небо на телефон — 3 найкращі апарати та поради початківцям

Габарити та зовнішній вигляд

Samsung Galaxy S21 оснащений 6.2-дюймовим екраном, який знаходиться на межі комфортного використання однією рукою. Важить до 200 г і випускається у чотирьох варіаціях за кольором: сірий, білий, фіолетовий та рожевий.

Захисне скло розташоване тільки на лицьовій стороні, задня панелька із пластику, а бічні алюмінієві рамки, зроблені під метал. Вони плавно переходять із боків на камеру. Це не лише гарний дизайнерський хід, а й додатковий захист камери.

samsung galaxy s21 характеристики

Від користувачів Samsung у відгуках прослизало розчарування щодо того, що задня кришка смартфона виконана не в склі, а в пластику. Так чи інакше, це лише очікування, які не виправдалися. Справжня реальність зовсім інша. Оформлення Galaxy s21 у пластиці, швидше, плюс, ніж мінус.

  1. По-перше, знижується можливість розбити не тільки екран, а й задню панель пристрою, якщо впаде.
  2. По-друге, бічні рамки із міцного металу захищають від пошкоджень.
  3. До того ж наявність пластику не здешевлює дизайн телефону.

samsung galaxy s21 огляд камери

Samsung Galaxy s21 на вигляд стриманий і елегантний. Він міцний, не скрипить, не люфтить. Виглядає гідно.

Пізнавальна стаття: Відновлення видалених файлів Андроїд — 4 типи даних та 5 зовнішніх програм

Огляд камери Samsung Galaxy s21

Загалом у s21 три камери. Основна на 12 мегапікселів, телефото на 64 мегапікселі й ширококутна на 12 мегапікселів. Цей набір знаменує повну комплектацію для професійної роботи.

огляд трьох камер самсунг галаксі с21

Телефото камера вміє робити триразовий зум: не оптичний, а гібридний.

Фото
Якщо потрібні максимально чіткі та хороші кадри, потрібно знімати у форматі 3х4 на 64-мегапіксельну камеру
Відео Знімання можна вести в 8 К, в якій 24 кадри на секунду

Фронтальна камера хоч і на 10 мегапікселів, зображення виходять з гарною різкістю та апертурою. Так що любителям селфі нема про що турбуватися при покупці Galaxy s21.

Смартфон з різними режимами, включаючи «Ніч», «Їжа», «Портрет», «Pro» та інші базові. Також передбачено «Кінорежим», завдяки якому користувач може побачити, що відбувається на всіх трьох камерах і перемикатися між ними. Дизайн трьох камер на пластиковій кришцівиглядає доречно. Там поєднуються мінімалізм та зухвалість, які так і кажуть: «Нічого зайвого».

Читайте: Що таке IP68: ТОП 3 гаджети, для яких важливий вологозахист

Батарея

У телефону батарея на 4000 міліампер годинника, чого, звичайно, не зовсім багато, але цілком достатньо. Заряджання тримається до семи годин при безперервній роботі. Цього може вистачити на день або півтора використання без додаткової підзарядки.

  • Galaxy s21 підтримує швидку 20-ватну зарядку та 15-ватну бездротову.
  • Також є можливість підзарядити бездротові навушники, увімкнувши на смартфоні швидке зворотне заряджання.

samsung galaxy s21 роздільна здатність екрана

Аудіо

Відмінні стереодинаміки генерують звук, що не притуплюється. Так що дивитися відео, фільми та слухати музику на Galaxy s21 одне задоволення.

Продуктивність

Galaxy s21 базується на процесорі Exynoss 2100, що робить його гідним конкурентом на ринку США та Китаю. Гаджет надшвидкий: програми відкриваються швидше, ніж користувач може собі уявити.

швидкодія samsung galaxy s21

Оперативної пам'яті на 8 ГБ більш ніж достатньо. 128 ГБ вбудованої — залежить від того, як нею користуватися. Перед покупкою смартфона потрібно все ретельно зважити. Якщо звикли здійснювати фільмування фото та відео у добрій якості, такого обсягу може просто не вистачити.

Зв'язок

Galaxy s21 працює у мережах п'ятого покоління. Приймання дзвінка на смартфоні чудове, якість звуку нарікань не викликає, до того ж у гаджета є запас гучності. Користувачі жодного разу не відчували проблем зі зв'язком.

Цікава стаття: Як дізнатися, хто дзвонив з невідомого номера — 3 додатки та 4 альтернативи

Програмне забезпечення та технічні характеристики

Смартфон працює на Android версії 11 з фірмовою оболонкою One UI 3.1, яка пропонує покращену взаємодію екосистеми девайсів від Samsung. Що це означає? Наприклад, якщо є планшет, зможете продовжити роботу з місця, на якому зупинилися при використанні смартфона.

Крім цього є DeX, що дозволяє перетворити Galaxy s21 на настільний комп'ютер при підключенні до телевізора.

Дисплей

Виконаний за технологіями Dynamic AMOLED у роздільній здатності 1800 на 1400 пікселів. Екран із частотою оновлення 120 Гц, завдяки чому прокручування кадрів здійснюється плавніше. Також можна вибрати найбільш слушний для себе режим екрана, вибравши між насиченими кольорами або стандартними.

налаштування яскравості galaxy s21

Для тих, хто втомлюється від AMOLED, можна активувати режим «Комфорт для очей». При цьому кольори можна регулювати вручну. На дисплеї смартфона вмонтовано сканер відбитка пальців. Він чутливий та точний.

Плюси та мінуси Samsung Galaxy s21

У телефоні ідеальне співвідношення ціни та якості. Це гідний флагман за осудну вартість, в якому все є для приємного та тривалого використання смартфона.

Дизайн мінімалістичний, але гармонійний у всіх сенсах цього слова. Пристрій сидить у руці, як влитий, приємний на дотик, з гарною бічною окантовкою під метал, яка плавно перетікає у камери. Їх у Galaxy s21 три штуки, не рахуючи фронтальну. Дві по 12 мп та одна на 64 мп. Сканер відбитка пальця є ультра швидким, розташований прямо на дисплеї.

сканер відбитків пальців samsung s21

У смартфоні встановлені якісні динаміки, завдяки яким, як не поверни гаджет, звук ідеальний та максимально наближений до справжнього, а не цифрового.

З мінусів — іноді зустрічаються смужки брижів на екрані, які нікуди не подінуться, що б не робили. Це не брак смартфона, але цілком помітний дефект AMOLED. Через шум на екрані користувач втомлюється більше звичайного, але це не критично, тому що суб'єктивно та індивідуально.

Попри спритний сканер пальчиків по відбитку, у деяких користувачів іноді виникає проблема. Вона полягає у певній несумісності відбитка із захисним склом. Часом виходить так, що через додаткове покриття телефон не розпізнає власника.

Підсумовуючи, резюмуємо: Galaxy s21 — спритний і статечний флагман, який на рівних конкурує з дорожчими моделями. За «ціною-якістю» є найяскравішим прикладом того, що втілює ідеали якості за доступною вартістю.

У скарбничку знань: Найкращий VPN для Android — вибір за 4 базовими параметрами

Коментарі
Залиште коментар
Категорії