Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Очисник повітря Dyson Pure Hot Cool HP05 — огляд з 8 пунктів

Дата публікації: 21.10.2022 12:24
Дата оновлення: 21.10.2022 15:48

Факт: з очищувачем повітря Dyson Pure Hot Cool HP05 легше дихається і добре спиться, тому що він видає чисте повітря. Таке як у горах на висоті. Але це ще не все. Цей пристрій ще й охолоджує приміщення або при необхідності зігріває. Звичайно, не як обігрівач, проте сприяє сприятливому мікроклімату там, де стоїть.

Dyson Pure Hot Cool HP05: лаконічний і стильний

Девайс привабливий і оснащений корисними фішками. Про них — в огляді.

Технічні характеристики

Робота приладу ґрунтується на двох технологіях.

  1. Jet Focus регулює рух повітря — від об'ємного розподілу холодного потоку до швидкого прогрівання кімнати.
  2. Air Multiplier відповідає за обертання лопатень для максимального захоплення повітря. І подає його потужним закидом.

Роботу приладу визначають три сенсори з мікропроцесорами. Останні легко встановлюють, які саме забруднення та в якій кількості присутні у повітрі. На рідкокристалічний дисплей гаджета виводяться показники чистоти повітря та температури. А також ресурс фільтра та дані про різновиди частинок, які він уловив.

Для узагальненого уявлення про прилад вивели його основні параметри в таблицю:

Електрична потужність, Вт
2090
Габарити, мм 220х220х632
Вага, кг 3,97
Продуктивність при обдуві та обігріві, л/с 200
Можливості обігріву, °C 0…+37
Рівень шуму, Дб

режим нагрівання — 50, 

обдування — 63

Довжина шнура, м  1,8
Кількість швидкостей 10
Режим сну, год до 9

Модель у двох кольорах: білому і сріблястому.

Читайте: Чим відрізняється витяжка від повітроочищувача? — 2 прилади, різне призначення

Дизайн та принцип роботи

Прилад стильний, без чіпляючих око принтів. Корпусом схожий на ROWENTA Eclipse 2-in-1 QU5030F0 — вертикально витягнутий з овальним повітроводом. Елементи очищувача повітря з глянцевого пластику. Користувачі стверджують, що сліди рук на блискучій поверхні помітні мінімально і легко витираються. Кожух фільтра та поверхня всередині каналу для відведення повітря теж пластикові, але вкриті матовим напиленням. 

Dyson Pure Hot Cool HP05 очищує повітря

Очищувач повітря Dyson Pure Hot Cool HP05 влаштований так, щоб повністю очистити повітря у кімнаті від шкідливих мікроорганізмів. Процес очищення відбувається інтуїтивно зрозумілим чином:

  1. У резервуар, розташований на основі корпусу приладу, набирають воду.
  2. Рідина перекачується через колону, в якій знаходяться УФ-лампа і високотемпературний фільтр мішечний з ПТФЕ (політетрафторетилену).
  3. Вода піддається впливу ультрафіолету кілька разів, це дозволяє знищити до 99,9% мікроорганізмів, що містяться в ній.
  4. Рідина проходить крізь сітчастий випарник із вплетеними нитками зі срібла і стає холодною парою. Оскільки срібло із бактерицидними властивостями, воно додатково знезаражує воду.
  5. Поки рідина на очищенні, через кожух на підставі апарата засмоктується повітря і проходить через фільтрацію.

Потік повітря, що проходить через кожух, спочатку позбавляється бактерій і мікробів. А потім, з'єднуючись з холодною парою, зволожується і виводиться до кімнати.

Корисна стаття: 5 причин почати «очищати повітря» у себе вдома просто сьогодні

Фільтри

В очищувачі встановлено два усмоктувальні елементи. Фільтр на основі активованого вугілля вбирає запах та гази. Другий — HEPA-фільтр — здатний знищувати навіть мікроскопічні частинки до 0,3 мікрона. Це більш ніж у 200 разів тонше за людську волосину.

Функціонал

Завдяки обертальній функції повітроводу, свіжий потік, що видається пристроєм, рівномірно розподіляється по кімнаті. Гаджет виробляє свіжий та вологий мікроклімат у будинку. Він справляється з алергенами, тому незамінний для тих, хто страждає від алергії на плісняву, пил, шерсть тварин.

Магнітний тримач для пульта Dyson Pure Hot Cool HP05

Також пристрій цілеспрямовано підтримує комфортну температуру в кімнаті. Взимку зігріває її до потрібної температури (максимум 37 ℃), а влітку, завдяки вбудованому вентилятору, охолоджує. З пульта керування зручно налаштовувати потужність обдування. Кут обертання також регулюється.

До речі: Мийка повітря або зволожувач: у чому відмінності між 2 девайсами

Режими

Гаджет чотирьох режимний, генерує розсіяні та концентровані повітряні потоки, у нічній та автоматичній дії. При розсіюванні повітря розходиться кімнатою. Стає свіжо. При спрямованій дії повітря після очищення викидається в атмосферу відчутніше. Таким чином можна швидко обігріти чи охолодити кімнату.

Нічний режим передбачає контроль температури, вологості та інших параметрів, при цьому дисплей та підсвічування вимкнено. Прилад продовжує забезпечувати комфорт у приміщенні, не заважаючи відпочинку. В автоматичному — задається потрібна температура в кімнаті, і гаджет її підтримує. При зміні параметрів повітря прилад запищить.

Керування

У гаджета одна кнопка — для включення та вимкнення. Управління ж відбувається з пульта. Позначки зрозумілі, чітко позначені. До того ж у комплекті з очисником йде докладна інструкція. Для зручності використання на верхній частині приладу розташований магнітний тримач, на якій кріпиться пульт. 

РК-дисплей Dyson Pure Hot Cool HP05 

Очищувач повітря оснащений рідкокристалічним кольоровим дисплеєм. На нього виводяться задані параметри та поточні показники.

Цікава стаття: ТОП-5 зволожувачів повітря 2022, з якими легше дихається

Особливості приладу

  • Технологія Air Multiplier забезпечує обертання лопатей приладу для рівномірного захоплення повітря з різних боків, після чого потік проходить через систему, що фільтрує. Це дозволяє швидше та ефективніше покращувати мікроклімат у кімнаті.
  • Гаджет самостійно розпізнає газоподібні речовини та мікроскопічні частинки у повітрі. Визначає рівень забруднення та здійснює необхідне очищення.
  • Очисник повітря безпечний для астматиків і алергіків. Виробник надає відповідний сертифікат.
  • Завдяки тому, що лопатені пристрою обертаються на 360℃, обігрів та охолодження повітря в кімнаті відбуваються рівномірно.
  • Апарат ефективно нейтралізує запахи у будинку.

Багато користувачів, схильних до алергій, відзначили суттєве покращення стану здоров'я після того, як у них з'явився Dyson Pure Hot Cool HP05.

Позиціювання та ціна

Фірма Dyson позиціює цю модель як універсальний пристрій для створення сприятливого мікроклімату. Вона працює на обігрів, вентиляцію, очищення та зволоження. Вартість девайсу стартує від 17290 грн і доходить до 19999 грн.

Якщо потрібний функціональний розумний очисник повітря, Dyson Pure Hot Cool HP05 — найкращий. Він сам діагностує кліматичну обставу і вибирає найбільш відповідні умови для очищення та зволоження. Нам з вами більше нічого не залишається, як дихати на повні груди та відчувати чудеса комфорту.

В тему: Як правильно користуватися зволожувачем повітря: 10 + порад по експлуатації

Коментарі
Залиште коментар
Категорії